"צ'ארמיליון-תשתמש בזעם דרקון על אודיש!" אומר לצ'ארמיליון.עמית;
צ'ארמיליון*
~~~
צ'ארמיליון יוצא החוצה מהפוכדור, ומתחמק מהאבקה השחורה של אודיש.
הוא משתמש בגחלת, ואודיש מתעטף בעלים האדומים, מגן על עצמו.
האיש צוחק צחוק רשע, וצ'ארמיליון מנופף בזנבו כשאודיש מתקרב, מחכה לפקודה.
NYO HO HO BITCH
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
לא הבנתי..למה אתה מתכוון?
'יופי..תודה..' אומר ואחזיר את סקווירטל לפוכדור,ואוציא אחריו את מיאו וליטוויק.
'ליטוויק,אני רוצה שאתה תאיר לנו את הדרך עד למעלה,אז תעלה אתה ראשון,מיאו תעלה אחריו כדיי להשקיף על סכנה,לונה שסניבי יעלה אחרון לראות אם מישהו בא,ואז נעלה כולנו יחד.' אומר להם ואתחיל לעלות אחריי מיאו בעודי מחזיק בגופו שלא ייפול,ואודה לגרוובלר.
ספוילר
אחי מאיפה אתה לוקח את הספרייטים הללו? אני רוצה למשחק שלי חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני תמיד מוכן!" אני קורא לעברו, והולך לתפוס את מקומי בזירה 'וורטלטל הוא הפוקימון האידיאלי לקרב כזה, אבל אני חושב שאשמור אותו בהתחלה' אני חושב לעצמי "אני אתחיל עם ארון, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה. בזמן שאני ממתין לראות עם מי הוא יחליט להתחיל, אני בודק מידע על הפוקימון שמרחף לצידו.
אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו:
תומר- 1
ניב- 2
קודאק- 9
סיגל- 2
~~~
הנה זה מתחיל!!!
צוות הרשע-
תומר, ניב, קודאק וסיגל, כבר השתנו, והרשע הטהור זורם בדמם השחור משחור.
אם לא שמתם לב, עמוד הרשומים נערך וכעת אתם הצוות השחור- צוות הרשע.
נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
מטרתכם תהיה להדביק כמה שיותר אנשים ופוקימונים בוירוס. בהצלחה!
צוות הטובים-
ברנדון, עמית, דוד, נועם ותמיר, יקבלו את המשימות שלהם בסוף הפעולה הנוכחית.
הפרופסור אוק והפרופסור אייס יפגשו אתכם בקרוב ויעניקו לכם נוגדן שפיתחו לוירוס.
אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!
נועם;
"בונסליי..." הוא אומר, ואתה ואייביזור מתקרבים אליו. לפתע, הבכי שלו מפסיק- הוא השתמש בבכי מזוייף! (Fake Tears)
בונסליי מזנק לעבר אייביזור, ומשתמש בשבירת לבנה. הוא פוצע את אייביזור חזק.
"זאוור!" צועק אייביזור בזעם ומשיב בשוט גפן, אך בונסליי מתחמק.
תומר;
שינית רק את סיל...
~~~
ראלטס זוהר באור שחור, וגם הפוקימון לפתע. הוא מסתחרר בתוך המים, ומועף אל עבר אחד הסלעים.
הוא נפצע קשה, וקם על רגליו. הוא משתמש בחבטה (Slam) באמצעות זנבו ופוגע בראלטס.
ראלטס שולח זרם עלי רשע, ופוגע ישירות בקוואגסייר. הוא נפצע, אך קם על רגליו חיש מהר.
בינתיים, אתה מוציא את הפוקדקס שלך ובודק:
קוואגסייר, פוקימון דג המים. הוא לוקח הכל בקלות. לא אכפת לו אם ראשו נתקע בסירות או סלעים בזמן שהוא שוחה.
קוואגסייר פוער את פיו ושולח זרם מים רותחים לעבר ראלטס.
עמית;
צ'ארמיליון פוער את פיו ושולח זרם להבות בצבע טורקיז לעבר אודיש.
אודיש סופג את המתקפה, ומשתמש בשאיבת רשע- פעימות אור שחורות יוצאות מלוח ליבו של צ'ארמיליון.
פעימות החושך נספגות באודיש והוא מתחזק.
סיגל;
באטרפרי ו-וורטרטל רצים לעבר בידריל ומתנגשים בו כשהם זוהרים באור שחור.
הוא מנסה להשיב בדקירת רעל אך שניהם מוגנים במסך אור בצבע שחור שחוסם את המתקפה.
את מתקרבת אל פאראס ונוגעת בו בידייך- לפתע, צבעיו משתנים לירוק ואדום ועיניו הופכות קנות וסגולות.
הוא קם על רגליו, מזנק לעבר בידריל ומשתמש בשיסוע שמחסל אותו. בידריל הופך גם כן לירוק-אדום, ועיניו בהתאם.
שני הפוקימונים בורחים משם.
קודאק;
אמרת שאתה מדבר בקול, אבל אין לך פה. אז איך דיברת?
~~~
אתה מחזיר את וורטרטל ומוציא את מיאו ואת ליטוויק, הפוקימון החדש שלך.
ליטוויק מאיר המערה הגדולה, והוא מרחף דרך החור. מיאו הולך אחריו, סנייבי של לונה אחר כך.
כשאתם שומעים שהכל בסדר, אתם עולים, ליידיז פירסט ואתה אחרון. אתה מודה לגראבלר והם מתרחקים.
אתה מגיע לחדר עצום שמצופה קרח, אתה רואה גושים גדולים של מים קפואים ברחבה המחליקה, וכמה פוקימוני קרח שונים.
'תראה, האור של ליטוויק משתקף...' משדרת לונה, ואתה אכן שם לב שהמערה כולה נוצצת.
ברנדון;
"מגניב..." אומרת קיילי בחיוך כשאתה מסביר לה על הנוגדן ואנשי/פוקימוני הרשע.
"נראה לי שנלך למכון... נבדוק שהכל בסדר שם." מציעה קיילי בזמן שאתה מצרף אליך את ונונאט ופיקאצ'ו.
"בהצלחה..." אומרת האחות ג'וי בזמן שאתם יוצאים והולכים לעבר המכון ביתר זהירות.
אתם מגיעים לפתח הבניין ורואים שהדלת פתוחה. בחור צעיר מביט אליכם בחשש. "א- אתם לא רשעים נכון?" הוא שואל.
"לא... ואתה?" שואלת קיילי. "לא," הוא עונה. "אבל נדמה לי שמאסטר ברוק מתנהג קצת שונה... תוכלו לבדוק?"
אתה מסכים, וקיילי הולכת לחדר הצפייה של המכון. אתה נכנס למבנה ורואה שיש שם מבוך ארוך מאוד וצר.
"אה כן," אומר האיש. "אתה תצטרך לעבור את המבוך. יש פה כמה פוקימוני אדמה וסלע, אבל זה לא רציני. בהצלחה!"
אתה נכנס למבוך, ומתחיל ללכת. אתה רואה לפתע פוקימון קטן בצבעי ירוק-אדום עם עיניים סגולות.
"דיגלט!" הוא אומר בקול זועם, וחוסם את דרכך. הוא נראה רשע... אתה מנסה לרסס עליו מהנוגדן אך רואה דבר מה על הבקבוק שאומר:
השימוש בנוגדן אפקטיבי רק לאחר שהפוקימון מובס.
תמיר;
הללו? XD אני אשלח לך בפרטי תאתר.
~~~
אתה מתלבט באיזה פוקימון לבחור, ומחליט לבחור בארון.
הוא יוצא החוצה, וברוק מאפשר לג'יודוד שלו לרחף קדימה. "ג'יודוד, זריקת סלע!" אומר ברוק מיד.
ג'יודוד מרים מן הקרקע סלע, וזורק אותו לעבר ארון בתנועה סיבובית.
ארון מזנק ומשתמש בנגיחה, מה שמנפץ את הסלע. הוא מביט בנחישות בג'יודוד.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
"תשתמש בנשיכה על אודיש!" אומר לצ'ארימילון בתקווה שלא נפגע מהאבקה.עמית;
צ'ארמיליון פוער את פיו ושולח זרם להבות בצבע טורקיז לעבר אודיש.
אודיש סופג את המתקפה, ומשתמש בשאיבת רשע- פעימות אור שחורות יוצאות מלוח ליבו של צ'ארמיליון.
פעימות החושך נספגות באודיש והוא מתחזק.
NYO HO HO BITCH
"חתיכת..."אני אומר ומשתדל שלא להוציא את השאר,ותוך כדי מחזיר את איוויזור."זה בסדר,תשמור את הכוח לקרב.צא רטיקייט!תשתמש ברדיפה!""בונסליי..." הוא אומר, ואתה ואייביזור מתקרבים אליו. לפתע, הבכי שלו מפסיק- הוא השתמש בבכי מזוייף! (Fake Tears)
בונסליי מזנק לעבר אייביזור, ומשתמש בשבירת לבנה. הוא פוצע את אייביזור חזק.
"זאוור!" צועק אייביזור בזעם ומשיב בשוט גפן, אך בונסליי מתחמק.
תודה אני רוצה לשנות אצלי את הספרייטים של צוות רוקט ומאמני המכון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר ארון, רוץ אל עבר ג'יודוד והשתמש בדחפור, ולאחר מכן בטופר מתכת!" אני מצווה עליו 'ג'יודוד הוא מסוג אבן וחלש נגד מתקפות ברזל, אז זה חייב להשפיע עליו בצורה חזקה' אני חושב לעצמי.
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
חחחחח... למה עשית אותה קרצייה?! וואלה ההיתי יודע שהיא תיהיה כזאת נג'סית לא ההיתי משנה אותה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחליט לוותר ואהנהן בראשי לסכמה ואשדר לה "אוקיי אלך"
לאחר שתסגור אותי במנהרה אשדר לפוקימונים שלי "להיות זהירים חברה, נלך בשלוש קבוצות של שתיים.. אייביזור אתה עם מיים ג'וניור, פוליוואג אתה עם פלאפי ועם אני אצטרך עזרה אקרא אשדר לכם!"
ואז אוסיף "נדביק כאן כמה שיותר ונשתמש בהם איתנו כדי לפשוט על העיר סרולייאן!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)