Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 96 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו:
    תומר- 1
    ניב- 0
    קודאק- 0
    סיגל- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    תומר, ניב, קודאק וסיגל, כבר השתנו, והרשע הטהור זורם בדמם השחור משחור.
    אם לא שמתם לב, עמוד הרשומים נערך וכעת אתם הצוות השחור- צוות הרשע.
    נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
    אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
    לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
    מטרתכם תהיה להדביק כמה שיותר אנשים ופוקימונים בוירוס. בהצלחה!
    צוות הטובים-
    ברנדון, עמית, דוד, נועם ותמיר, יקבלו את המשימות שלהם בסוף הפעולה הנוכחית.
    הפרופסור אוק והפרופסור אייס יפגשו אתכם בקרוב ויעניקו לכם נוגדן שפיתחו לוירוס.
    אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
    מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!

תומר;
    ראלטס נעלם, ומופיע מחדש מאחורי סיל. הוא שולח עלי רשע, ונעלם שוב.
    הוא מופיע הפעם מימינו של סיל, ומשתמש בעלי רשע נוספים. סיל שולח רסיסי קרח וראלטס נפגע.
    ראלטס משתגר פעם נוספת ושולח עלי רשע, מה שמעלף את סיל. אתה נוגע בגופו הקטן והוא הופך להיות אדום, סיניו מתארכות ועיניו מסגילות.
    הוא מחייך, ושוחה לעבר סבך האצות. אתה ממשיך למטה, ומגיע לקומה אפלה יותר.
    אתה מביט סביב, ורואה מספר אבנים וקונכיות. לפתע, אחת האבנים מוטחת לעברך על ידי פוקימון גדול וכחול עם זנב רחב.
    תעדכן לי את הנקודות של מי שיניתי...
    ----------
    "ראלטס תחסל אותו בעלי רשע ואז בבילבול רשע..." אגיד לראלטס תוך כדי שאני בודק את הפוקימון בפוקדקס...
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-13-2011 בשעה 09:58 AM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמיליון*
    ~~~
    צ'ארמיליון יוצא החוצה מהפוכדור, ומתחמק מהאבקה השחורה של אודיש.
    הוא משתמש בגחלת, ואודיש מתעטף בעלים האדומים, מגן על עצמו.
    האיש צוחק צחוק רשע, וצ'ארמיליון מנופף בזנבו כשאודיש מתקרב, מחכה לפקודה.
    "צ'ארמיליון-תשתמש בזעם דרקון על אודיש!" אומר לצ'ארמיליון.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    תומר- 1
    ניב- 0
    קודאק- 0
    סיגל- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
    אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
    לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
    צוות הטובים-
    אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
    מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!

סיגל;
    בקושי הבנתי XD ותפסיקי לתת להם כל כך הרבה מהלכים במכה, זה מבלבל... חוץ מזה אין להם כבר אבקת שיתוק ובועות. יש להם מתקפות חדשות, תסתכלי.
    ~~~
    פאראס נפצע מאקדח מים, בעוד באטרפרי מפזר אבקת רשע על שני הפוקימונים.
    קקונה משתמש בהתקשחות, ופאראס משתמש בשיסוע על קקונה- פוקימון גדול דמוי דבורה יוצא משם.
    "בידריל!" הוא מזמזם, ופאראס עולה על גבו. פאראס מפזר אבקת שינה ובידריל מנפנף בכנפיו.
    אבקת השינה הכסופה מתקרבת לפוקימונייך, אך וורטרטל משתמש במסך של בועות רשע ומנטרל את האבקה, רק שהבועות מתפוצצות גם כן.
    באטרפרי משתמש בנשיכת חרק, ופאראס משיב בשריטה. וורטרטל משתמש בבועות רשע, ופאראס קורס על הקרקע, מעולף.
    בידריל נראה זועם ומשתמש בדקירת רעל (Poison Jab) על באטרפרי שנפצע קשה.

.
    "אוקי שניכם תשתמשו בהתקפת רשע! אם הוא תוקף אז הגנת רשע שניכם! אחר מכן באטרפרי אבקת רשע ונשיכת חרק חזקה במיוחד!" אני שולחת להם את המסר הזה ומתקרבת אל הפארס לאחר מכן נוגעת בו אם הידים ומנסה לחשוב איך לגרום לו להידבק

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    תומר- 1
    ניב- 2
    קודאק- 9
    סיגל- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

קודאק;
    דיברת דרך האוזניים או מה?
    ~~~
    אתה מנסה לדבר, אך נהמות יוצאים במקום. וורטרטל לא מבין מה אתה אומר, ומשהו קורה...
    שני הראבלר מתנפחים ומאדימים, ולבסוף פיצוץ חזק נשמע; למזלך, וורטרטל הגיב מהר והשתמש בהגנת רשע על כולכם.
    אתה רואה ששני הגראבלר חוסלו, ואתה, לונה וסיארה מניחים את ידיכם על שלושת הגראבלר המעולפים.
    הם מיד נהיים ירוקים, עיניהם מסגילות, והם קמים על רגליהם. הם מצחקקים צחוק רשע ומתגלגלים להמשך המערה.
    אתם עוקבים אחריהם, והם מובילים אתכם לסולם. 'נראה לי שהם לא יכולים להמשיך מפה,' משדרת סיארה.
    לא הבנתי..למה אתה מתכוון?
    'יופי..תודה..' אומר ואחזיר את סקווירטל לפוכדור,ואוציא אחריו את מיאו וליטוויק.
    'ליטוויק,אני רוצה שאתה תאיר לנו את הדרך עד למעלה,אז תעלה אתה ראשון,מיאו תעלה אחריו כדיי להשקיף על סכנה,לונה שסניבי יעלה אחרון לראות אם מישהו בא,ואז נעלה כולנו יחד.' אומר להם ואתחיל לעלות אחריי מיאו בעודי מחזיק בגופו שלא ייפול,ואודה לגרוובלר.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [CENTER]
    [I]
    ברנדון;
    צ'ארמיליון נראה שמח כמוך, ומאחורי הדלפק מגיחים פיקאצ'ו החמודה וונונאט המתוק.
    "שמרתי עליהם מפני פוקימוני הרשע," אומרת קיילי בחיוך. "והאחות ריפאה אותם גם."
    אתה נזכר, ומרפא גם את צ'ארמיליון בזריזות. "מה נעשה עכשיו?" שואלת קיילי.
    "אנחנו הולכים להוציא מכאן את הרשע!" אענה לה ואשלוף את הנוגדן שהפרופסור הביא לי.
    "הפרופסור הביא לי את זה ואמר שאנחנו צריכים לרסס את הנוגדן על כל מאמן ופוקימון מרושע שנראה!"אסביר לה.
    "לאן נלך קודם?" אשאל אותה
    אפנה לפיקאצ'ו וונונאט "אני שמח שאתם בסדר!" אומר להם

6. משתמש מנוסה

~~~
    חלה טעות, רציתי לכתוב שהאוונט יתחיל בשעה חמש וחצי, וכתבי 15:30 במקום 17:30...
    אז אני אעביר את זה לשעה 19:45 שכולם יוכלו להיות פה... מצטער על אי הנוחות ><
    ~~~
    כל מי שנמצא במהלך קרב מכון או מפגש בצוות רוקט, יתחיל את האוונט ברגע שיסיים אותו.
    אני מזכיר- בעוד 12 דקות אוונט פסח באמת יוצא לדרך... (:

תמיר;
    אני רוצה אותך בבית ב22:00, ברור?!?!?!
    ~~~
    וורטרטל חוזר אל הפוכדור, ואתה מביט בדלת הפתוחה, רואה זירה גדולה.
    אתה נכנס פנימה ומבחין בפרטיה- קרקע עשויה חצץ וחול, מספר עמודי שיש לבנים מרוסקים למחצה ואבנים גדולות.
    "הגעת מהר," אומר קול של נער צעיר. אתה מבחין בבחור עם חולצת וי כתומה ושיער קוצני. לצידו מרחף פוקימון סלעי עם ידיים שריריות.
    "אני ברוק, מנהיג מכון העיר פיוטר." הוא מציג את עצמו וניגש ללחוץ את ידך. בינתיים, הבחור מתחילת המבוך לוקח את הפוכדורים שלך ומניח אותם במכונת ריפוי בקצה הזירה.
    הוא מחזיר לך אותם, וברוק מסביר, "הקרב יתנהל בצורה של אחד על אחד, לכל אחד שלושה פוקימונים, עם אופציה להחליף את הפוקימונים אך ורק בין הקרבות."
    "מוכן?" הוא שואל ומתרחק לצד השני של הזירה.
    אחי מאיפה אתה לוקח את הספרייטים הללו? אני רוצה למשחק שלי חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני תמיד מוכן!" אני קורא לעברו, והולך לתפוס את מקומי בזירה 'וורטלטל הוא הפוקימון האידיאלי לקרב כזה, אבל אני חושב שאשמור אותו בהתחלה' אני חושב לעצמי "אני אתחיל עם ארון, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה. בזמן שאני ממתין לראות עם מי הוא יחליט להתחיל, אני בודק מידע על הפוקימון שמרחף לצידו.

7. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    תומר- 1
    ניב- 2
    קודאק- 9
    סיגל- 2
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

נועם;
    "בונסליי..." הוא אומר, ואתה ואייביזור מתקרבים אליו. לפתע, הבכי שלו מפסיק- הוא השתמש בבכי מזוייף! (Fake Tears)
    בונסליי מזנק לעבר אייביזור, ומשתמש בשבירת לבנה. הוא פוצע את אייביזור חזק.
    "זאוור!" צועק אייביזור בזעם ומשיב בשוט גפן, אך בונסליי מתחמק.

תומר;
    שינית רק את סיל...
    ~~~
    ראלטס זוהר באור שחור, וגם הפוקימון לפתע. הוא מסתחרר בתוך המים, ומועף אל עבר אחד הסלעים.
    הוא נפצע קשה, וקם על רגליו. הוא משתמש בחבטה (Slam) באמצעות זנבו ופוגע בראלטס.
    ראלטס שולח זרם עלי רשע, ופוגע ישירות בקוואגסייר. הוא נפצע, אך קם על רגליו חיש מהר.
    בינתיים, אתה מוציא את הפוקדקס שלך ובודק:

קוואגסייר, פוקימון דג המים. הוא לוקח הכל בקלות. לא אכפת לו אם ראשו נתקע בסירות או סלעים בזמן שהוא שוחה.
    קוואגסייר פוער את פיו ושולח זרם מים רותחים לעבר ראלטס.

עמית;
    צ'ארמיליון פוער את פיו ושולח זרם להבות בצבע טורקיז לעבר אודיש.
    אודיש סופג את המתקפה, ומשתמש בשאיבת רשע- פעימות אור שחורות יוצאות מלוח ליבו של צ'ארמיליון.
    פעימות החושך נספגות באודיש והוא מתחזק.

סיגל;
    באטרפרי ו-וורטרטל רצים לעבר בידריל ומתנגשים בו כשהם זוהרים באור שחור.
    הוא מנסה להשיב בדקירת רעל אך שניהם מוגנים במסך אור בצבע שחור שחוסם את המתקפה.
    את מתקרבת אל פאראס ונוגעת בו בידייך- לפתע, צבעיו משתנים לירוק ואדום ועיניו הופכות קנות וסגולות.
    הוא קם על רגליו, מזנק לעבר בידריל ומשתמש בשיסוע שמחסל אותו. בידריל הופך גם כן לירוק-אדום, ועיניו בהתאם.
    שני הפוקימונים בורחים משם.

קודאק;
    אמרת שאתה מדבר בקול, אבל אין לך פה. אז איך דיברת?
    ~~~
    אתה מחזיר את וורטרטל ומוציא את מיאו ואת ליטוויק, הפוקימון החדש שלך.
    ליטוויק מאיר המערה הגדולה, והוא מרחף דרך החור. מיאו הולך אחריו, סנייבי של לונה אחר כך.
    כשאתם שומעים שהכל בסדר, אתם עולים, ליידיז פירסט ואתה אחרון. אתה מודה לגראבלר והם מתרחקים.
    אתה מגיע לחדר עצום שמצופה קרח, אתה רואה גושים גדולים של מים קפואים ברחבה המחליקה, וכמה פוקימוני קרח שונים.
    'תראה, האור של ליטוויק משתקף...' משדרת לונה, ואתה אכן שם לב שהמערה כולה נוצצת.

ברנדון;
    "מגניב..." אומרת קיילי בחיוך כשאתה מסביר לה על הנוגדן ואנשי/פוקימוני הרשע.
    "נראה לי שנלך למכון... נבדוק שהכל בסדר שם." מציעה קיילי בזמן שאתה מצרף אליך את ונונאט ופיקאצ'ו.
    "בהצלחה..." אומרת האחות ג'וי בזמן שאתם יוצאים והולכים לעבר המכון ביתר זהירות.
    אתם מגיעים לפתח הבניין ורואים שהדלת פתוחה. בחור צעיר מביט אליכם בחשש. "א- אתם לא רשעים נכון?" הוא שואל.
    "לא... ואתה?" שואלת קיילי. "לא," הוא עונה. "אבל נדמה לי שמאסטר ברוק מתנהג קצת שונה... תוכלו לבדוק?"
    אתה מסכים, וקיילי הולכת לחדר הצפייה של המכון. אתה נכנס למבנה ורואה שיש שם מבוך ארוך מאוד וצר.
    "אה כן," אומר האיש. "אתה תצטרך לעבור את המבוך. יש פה כמה פוקימוני אדמה וסלע, אבל זה לא רציני. בהצלחה!"
    אתה נכנס למבוך, ומתחיל ללכת. אתה רואה לפתע פוקימון קטן בצבעי ירוק-אדום עם עיניים סגולות.
    "דיגלט!" הוא אומר בקול זועם, וחוסם את דרכך. הוא נראה רשע... אתה מנסה לרסס עליו מהנוגדן אך רואה דבר מה על הבקבוק שאומר:
    השימוש בנוגדן אפקטיבי רק לאחר שהפוקימון מובס.

תמיר;
    הללו? XD אני אשלח לך בפרטי תאתר.
    ~~~
    אתה מתלבט באיזה פוקימון לבחור, ומחליט לבחור בארון.
    הוא יוצא החוצה, וברוק מאפשר לג'יודוד שלו לרחף קדימה. "ג'יודוד, זריקת סלע!" אומר ברוק מיד.
    ג'יודוד מרים מן הקרקע סלע, וזורק אותו לעבר ארון בתנועה סיבובית.
    ארון מזנק ומשתמש בנגיחה, מה שמנפץ את הסלע. הוא מביט בנחישות בג'יודוד.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמיליון פוער את פיו ושולח זרם להבות בצבע טורקיז לעבר אודיש.
    אודיש סופג את המתקפה, ומשתמש בשאיבת רשע- פעימות אור שחורות יוצאות מלוח ליבו של צ'ארמיליון.
    פעימות החושך נספגות באודיש והוא מתחזק.
    "תשתמש בנשיכה על אודיש!" אומר לצ'ארימילון בתקווה שלא נפגע מהאבקה.
    NYO HO HO BITCH

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    תומר- 1
    ניב- 2
    קודאק- 9
    סיגל- 2
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

קודאק;
    אמרת שאתה מדבר בקול, אבל אין לך פה. אז איך דיברת?
    ~~~
    אתה מחזיר את וורטרטל ומוציא את מיאו ואת ליטוויק, הפוקימון החדש שלך.
    ליטוויק מאיר המערה הגדולה, והוא מרחף דרך החור. מיאו הולך אחריו, סנייבי של לונה אחר כך.
    כשאתם שומעים שהכל בסדר, אתם עולים, ליידיז פירסט ואתה אחרון. אתה מודה לגראבלר והם מתרחקים.
    אתה מגיע לחדר עצום שמצופה קרח, אתה רואה גושים גדולים של מים קפואים ברחבה המחליקה, וכמה פוקימוני קרח שונים.
    'תראה, האור של ליטוויק משתקף...' משדרת לונה, ואתה אכן שם לב שהמערה כולה נוצצת.
    שכחתי
    'מערה חביבה..' אשדר אסתכל מקרוב על הפוקימני קרח,אבדוק את חלקם ואומר לליטוויק 'תשתמש בהתפרצות להבות על כל פוקימוני הקרח! מיאו אתה בחפירה על אחד מפוקימוני הקרח! ולאחר מכן ליטוויק,קרן רשע אם הם עדיין יישארו בחיים!" אומר ואם הם יתעלפו אגש אליהם ואגע בהם.

Spoiler ספוילר

10. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    "בונסליי..." הוא אומר, ואתה ואייביזור מתקרבים אליו. לפתע, הבכי שלו מפסיק- הוא השתמש בבכי מזוייף! (Fake Tears)
    בונסליי מזנק לעבר אייביזור, ומשתמש בשבירת לבנה. הוא פוצע את אייביזור חזק.
    "זאוור!" צועק אייביזור בזעם ומשיב בשוט גפן, אך בונסליי מתחמק.
    "חתיכת..."אני אומר ומשתדל שלא להוציא את השאר,ותוך כדי מחזיר את איוויזור."זה בסדר,תשמור את הכוח לקרב.צא רטיקייט!תשתמש ברדיפה!"

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    תומר- 1
    ניב- 2
    קודאק- 9
    סיגל- 2
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

תומר;
    שינית רק את סיל...
    ~~~
    ראלטס זוהר באור שחור, וגם הפוקימון לפתע. הוא מסתחרר בתוך המים, ומועף אל עבר אחד הסלעים.
    הוא נפצע קשה, וקם על רגליו. הוא משתמש בחבטה (Slam) באמצעות זנבו ופוגע בראלטס.
    ראלטס שולח זרם עלי רשע, ופוגע ישירות בקוואגסייר. הוא נפצע, אך קם על רגליו חיש מהר.
    בינתיים, אתה מוציא את הפוקדקס שלך ובודק:

קוואגסייר, פוקימון דג המים. הוא לוקח הכל בקלות. לא אכפת לו אם ראשו נתקע בסירות או סלעים בזמן שהוא שוחה.
    קוואגסייר פוער את פיו ושולח זרם מים רותחים לעבר ראלטס.
    אז תעדכן את זה...
    ---------------------------
    "ראלטס שיגור ואז עלי רשע שיחסלו את הפוקימון הזה! ואם הוא לא יחוסל תשלח שוב עלי רשע לעברו!" אגיד לראלטס תוך כדי גיחוח.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה
    תמיר;
    הללו? XD אני אשלח לך בפרטי תאתר.
    ~~~
    אתה מתלבט באיזה פוקימון לבחור, ומחליט לבחור בארון.
    הוא יוצא החוצה, וברוק מאפשר לג'יודוד שלו לרחף קדימה. "ג'יודוד, זריקת סלע!" אומר ברוק מיד.
    ג'יודוד מרים מן הקרקע סלע, וזורק אותו לעבר ארון בתנועה סיבובית.
    ארון מזנק ומשתמש בנגיחה, מה שמנפץ את הסלע. הוא מביט בנחישות בג'יודוד.
    תודה אני רוצה לשנות אצלי את הספרייטים של צוות רוקט ומאמני המכון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר ארון, רוץ אל עבר ג'יודוד והשתמש בדחפור, ולאחר מכן בטופר מתכת!" אני מצווה עליו 'ג'יודוד הוא מסוג אבן וחלש נגד מתקפות ברזל, אז זה חייב להשפיע עליו בצורה חזקה' אני חושב לעצמי.

13. משתמש מנוסה
    [CENTER]
    [I]

ברנדון;
    "מגניב..." אומרת קיילי בחיוך כשאתה מסביר לה על הנוגדן ואנשי/פוקימוני הרשע.
    "נראה לי שנלך למכון... נבדוק שהכל בסדר שם." מציעה קיילי בזמן שאתה מצרף אליך את ונונאט ופיקאצ'ו.
    "בהצלחה..." אומרת האחות ג'וי בזמן שאתם יוצאים והולכים לעבר המכון ביתר זהירות.
    אתם מגיעים לפתח הבניין ורואים שהדלת פתוחה. בחור צעיר מביט אליכם בחשש. "א- אתם לא רשעים נכון?" הוא שואל.
    "לא... ואתה?" שואלת קיילי. "לא," הוא עונה. "אבל נדמה לי שמאסטר ברוק מתנהג קצת שונה... תוכלו לבדוק?"
    אתה מסכים, וקיילי הולכת לחדר הצפייה של המכון. אתה נכנס למבנה ורואה שיש שם מבוך ארוך מאוד וצר.
    "אה כן," אומר האיש. "אתה תצטרך לעבור את המבוך. יש פה כמה פוקימוני אדמה וסלע, אבל זה לא רציני. בהצלחה!"
    אתה נכנס למבוך, ומתחיל ללכת. אתה רואה לפתע פוקימון קטן בצבעי ירוק-אדום עם עיניים סגולות.
    "דיגלט!" הוא אומר בקול זועם, וחוסם את דרכך. הוא נראה רשע... אתה מנסה לרסס עליו מהנוגדן אך רואה דבר מה על הבקבוק שאומר:
    השימוש בנוגדן אפקטיבי רק לאחר שהפוקימון מובס.
    "אוקיי.. ונונאט! תשתמש מהר בעל קולי על דיגלט! ולאחר מכן בילבול!" אומר לו ואבדוק את הפוקימון בפוקידע.

14. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    תומר- 1
    ניב- 2
    קודאק- 9
    סיגל- 2
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-
    סיגל;
    באטרפרי ו-וורטרטל רצים לעבר בידריל ומתנגשים בו כשהם זוהרים באור שחור.
    הוא מנסה להשיב בדקירת רעל אך שניהם מוגנים במסך אור בצבע שחור שחוסם את המתקפה.
    את מתקרבת אל פאראס ונוגעת בו בידייך- לפתע, צבעיו משתנים לירוק ואדום ועיניו הופכות קנות וסגולות.
    הוא קם על רגליו, מזנק לעבר בידריל ומשתמש בשיסוע שמחסל אותו. בידריל הופך גם כן לירוק-אדום, ועיניו בהתאם.
    שני הפוקימונים בורחים משם.
    .
    "מעולה" אני שולחת מסר לבאטרפרי ווורטלטל ומוציאה את סמוצ'אם "אותו דבר חפשו כמה שיותר פוקימונים עדיף לא חזקים מידי והביאו ואתם לכן, ורם תעשה אותו דבר גם אם הפוקימונים שלך" אני מוסרת להם את המסר ומסתכלת מרוצה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    תומר- 1
    ניב- 2
    קודאק- 9
    סיגל- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

ניב;
    'זה מסוכן מדיי!' צועקת האחות ג'וי. 'היה לו נוגדן, הוא כמעט החזיר את פוליוואג שלך להיות טוב!'
    אתה נזכר בתרסיס הירוק, והאחות ג'וי דוחפת אותך לתוך המערה. 'פצצת ביצה!' אתה שומעת בזמן שהיא מתרחקת.
    צ'אנסי פוגעת בקיר מעל פתח המערה, ואבנים מתדרדרות לשם, חוסמות את היציאה מהר הירח.
    'פוליוואג...' אומר פוליוואג, ומסמן לך עם זנבו שכדאי שתמשיכו במערה.
    חחחחח... למה עשית אותה קרצייה?! וואלה ההיתי יודע שהיא תיהיה כזאת נג'סית לא ההיתי משנה אותה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחליט לוותר ואהנהן בראשי לסכמה ואשדר לה "אוקיי אלך"
    לאחר שתסגור אותי במנהרה אשדר לפוקימונים שלי "להיות זהירים חברה, נלך בשלוש קבוצות של שתיים.. אייביזור אתה עם מיים ג'וניור, פוליוואג אתה עם פלאפי ועם אני אצטרך עזרה אקרא אשדר לכם!"
    ואז אוסיף "נדביק כאן כמה שיותר ונשתמש בהם איתנו כדי לפשוט על העיר סרולייאן!"

.

עמוד 51 מתוך 96 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •