תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו:
תומר- 1
ניב- 2
קודאק- 9
סיגל- 2
~~~
הנה זה מתחיל!!!
צוות הרשע-
תומר, ניב, קודאק וסיגל, כבר השתנו, והרשע הטהור זורם בדמם השחור משחור.
אם לא שמתם לב, עמוד הרשומים נערך וכעת אתם הצוות השחור- צוות הרשע.
נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
מטרתכם תהיה להדביק כמה שיותר אנשים ופוקימונים בוירוס. בהצלחה!
צוות הטובים-
ברנדון, עמית, דוד, נועם ותמיר, יקבלו את המשימות שלהם בסוף הפעולה הנוכחית.
הפרופסור אוק והפרופסור אייס יפגשו אתכם בקרוב ויעניקו לכם נוגדן שפיתחו לוירוס.
אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!
עמית;
צ'ארמיליון שועט לעבר אודיש המוזר ונושך אותו בחוזקה. אודיש מתעלף.
הבחור נטול הפנים מרים את אודיש, מתכופף, ומזנק לגובה, מתחיל לרחף מזרחה.
ללא מילים בפיך, אתה מתקדם במהירות לעבר מרכז הפוקימונים, ורואה את האחות ג'וי בפנים.
אתה פולט אנחת רווחה כשאתה רואה שלאחות ג'וי יש פנים ושצ'אנסי לא ירוקה או אדומה.
אתה נכנס פנימה, ומגלה שהאחות צופה בחדשות. אתה מביט ורואה את הפרופסור אוק.
"... את נוגדני הרשע שפיתחתי בעזרתו של הפרופסור אייס," הוא אומר ומציג בקבוק מלא בנוזל ירוק.
" תוכלו להשיג במרכזי הפוקימונים. ריסוס אחד על אדם יחזיר אותו לקדמותו, ועל פוקימון מובס גם כן." הוא מסביר.
"אני מזכיר, מי שרואה בחור נטול פנים ולו אודיש בצבעים לא רגילים, בבקשה לא לפגוע בהם. הם נדבקו בוירוס."
והשידור במסך חוזר למנחה החדשות.
קודאק;
ליטוויק מסובב את גופו, וזרם להבות נשלח קדימה; מרבית פוקימוני הקרח בורחים מלבד שלושה.
מיאו מזנק לעבר הקרקע, מתכונן לחפור, אך שכבת הקרח מונעת ממנו.
ליטוויק שולח מתוך פיו קרן אור כהה ומאיימת שפוגעת באמצעי מבין שלושת הפוקימונים והוא מתחיל להכות את חבריו.
אתה רואה שאחד מהפוקימונים מתעלף, וניגש אליו. אתה נוגע בו והוא משתנה.
בינתיים, הפוקימון המבולבל מכה את האחרון שנותר, וגם הוא מתעלף. אתה ניגש לגעת בו.
לפתע, הפוקימון האמצעי מנער את ראשו ומתפכח; הוא פוער את מקורו ושולח קרן קרח שמקפיאה את מיאו.
נועם;
אל תפחד אם הפוקימונים שלך ייפצעו או יתעלפו, בסוף המבוך אתה תוכל לרפא אותם.
~~~
אייביזור חוזר לפוכדור, ואתה מוציא את רטיקייט במקומו.
רטיקייט מזנק לעבר בונסליי ומשתמש ברדיפה- הוא רץ אחרי בונסליי לאורך המבוך, ותוקף אותו.
בונסליי מגיב בשבירת לבנה, שפוגעת ברטיקייט חזק בשל יתרון הסוגים.
תומר;
לא הבנתי... יש לך 1, שזה סיל, מה לא מעודכן פה?
~~~
ראלטס נעלם, ומצליח להתחמק מהכוויה ששלח קוואגסייר; פוקימון דג המים מסתובב וחובט סאבן עם זנבו.
ראלטס שולח במהירות עלי רשע ומנפץ את האבן; קוואגסייר שוחה לעברו במהירות ומשתמש בחבטה על ראלטס שעף רחוק.
הוא נוחת על אבן קשה, וצועק בכאב. הוא מביט בקוואגסייר בנחישות, ושולח על רשע.
קוואגסייר משתמש בקרן קרח ומקפיא את המים סביבו; אתה מרגיש עלייה משמעותית בטמפרטורה, ועלי הרשע של ראלטס קופאים.
פוקימונך העל חושי סופג את קרן הקרח במלוא עוצמתה ומתעלף.
תמיר;
ארון רץ לעבר ג'יודוד, ובכל צעד דוחף את רגלו על הקרקע ומנתק גוש אפר גדול.
הוא פוצע את ג'יודוד, וזה נופל על הקרקע. הוא מניח את כפות ידיו על הקרקע, ואתה מרגיש רעידה חזקה שמפילה את ארון על גבו.
"מצויין, ג'יודוד." אומר ברוק. "עכשיו, תשתמש בזריקת סלע!" הוא מוסיף.
ג'יודוד מרים מן הקרקע סלע גדול, וזורק אותו על ארון ההפוך. ארון בועט את הסלע עם רגליו, והסלע מתנפץ על אחד עמודי השיש המרוסקים.
ארון מתגלגל ומצליח להתיישר, ורץ לעבר ג'יודוד, שורט אותו באמצעות שתי רגליו הקדמיות שזוהרות באור כסוף.
ג'יודוד נפצע קשה, אך לא מתעלף. "ג'יודוד, מדידת עוצמה - שוב!!!" קורא ברוק, וג'יודוד מכה בקרקע פעם נוספת, ורעידת אדמה מורגשת.
ברנדון;
מחושיו של ונונאט שולחים אור בצבע ורוד שגורמים לדיגלט להתבלבל.
דיגלט מנסה להשתמש בחפירה, אך מפספס בשל הבלבול שלו. ונונאט משתמש בבלבול.
דיגלט זז מצד לצד בכוחות על חושיים ומוטח בקירות המבוך. לבסוף, הוא נעצר.
הוא מנער את ראשו, ומתפכח. הוא צולל אל הקרקע, ונעלם. לאחר מספר שניות הוא מופיע מחדש על פני הקרקע, ומכה בונונאט בעוצמה.
דיגלט, פוקימון החפרפרת. הוא חי מתחת לפני הקרקע. בשל אזור מחייתו החשוך, הוא נרתע מלהחשף לאור שמש חזק.
סיגל;
באטרפרי נראה מעודד מהמחאה שלך, וגם וורטרטל. את מוציאה את סמוצ'אם, ואמרלד מוציא את גרובייל ויגורות' וסורסקיט.
הם יוצאים לחפש מספר פוקימונים, וחוזרים בידיים ריקות לאחר מספר דקות.
'נמשיך אחר-כך...' משדר אמרלד, 'בואי אל העיר פיוטר. נוכל למצוא שם עוד אנשים ופוקימונים.'
אתם מתקדמים לעבר העיר פיוטר, ומגיעים לפאתיה. אתם נכנסים, ורואים שהרחובות ריקים וכל הדלתות והחלונות סגורים.
אתם מביטים סביב, והאדם היחיד שנראה באזור הוא האחות ג'וי שבמרכז הפוקימונים.
היא יושבת מאחורי הדלפק עם צ'אנסי, ולא מבחינה בכם מרחוק. 'נפתיע אותה...' אומר לך אמרלד דרך המחשבה.
ניב;
אין מה לעשות, לא רציתי שתמשיך עם הפרופסור אוק, הוא היה משנה אותך לטוב. ותתקדם כבר, עדיף.
~~~
מיים ג'וניור מטפס על גבו של אייביזור בעוד פוליוואג מתיישב על ראשו של פלאפי.
אתם ממשיכים בשלוש פלוגות, ארבעה-חמישה מטרים רווח ביניכם.
אתם נעצרים בבת אחת- רעש של צעדים נשמע, ואתם מביטים קדימה ורואים שלושה פוקימונים זהים, שאתה מזהה ממבוך המכון.
"רייהורן!" שואגים שלושתם בבת אחת, וחוסמים את הדרך.
![]()
![]()
דוד;
כן.
~~~
"אתה בגבול העיר פיוטר," מסביר אוק. "מרכז הפוקימונים של העיר עוד פעיל והוא מוגן מפני הרשע."
"תרצה טרמפ לעיר פיוטר?" הוא מציע, ואתה מסכים. אתם מטפסים על צ'אריזארד והוא מזנק לגובה.
כעבור מספר דקות הוא נוחת בפתח מרכז הפוקימונים. אתם נכנסים, והאחות ג'וי מקבלת אתכם בחיוך. "ברוכים הבאים," היא אומרת.
אתה מבקש שתרפא את הפוקימונים שלך, וכך היא עושה.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
*תעדכן שנגעתי עכשיו בשניים ואולי בעוד 1
"מיאו לא! " אשדר "תחזור.."
"אתה עוד תשלם.." אומר לפוקימון ואז אפנה ליטוויק "התפרצות להבות על הדליברד הזה! ואז שוב פעם התפרצות להבות!" ואז אגש לגעת גם בו,אומר גם לדליברד המעולפים "תובילו את סיארה ולונה ליציאה.." בעוד אני נשאר עם האמצעי.
ספוילר
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 1
ניב- 2
קודאק- 12
סיגל- 2
~לטובה~
תמיר- 0
עמית- 0
ברנדון- 4
נועם- 0
דוד- 0
~~~
הנה זה מתחיל!!!
צוות הרשע-
נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
צוות הטובים-
אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!
קודאק;
כתבתי לך סיפור XDD
~~~
הדליברד האחרים לוקחים את לונה וסיארה להמשך המערה, ואתה וליטוויק ממשיכים בקרב.
"דליבירד!" אומר הפוקימון בזעם כשהוא נפגע מהתפרצות הלהבות של ליטוויק.
הוא מחטט בשק הלבן שבידיו ומוציא משם הפתעה, זורק אותה לעבר ליטוויק. פוקימון הנר מביט בה לרגע, והיא מתפוצצת.
זועם, ליטוויק משתמש בלהבות רשע- להבות שחורות וגדולות שנזרקות לעבר דליבירד.
פוקימון המתנות מתחמק, ומשתמש באבקת שלג. ליטוויק לא נפצע בצורה חזקה.
שני הפוקימונים שועטים אחד לעבר השני, וליטוויק משתמש בהתפרצות להבות אחרונה.
דליבירד שמתכוון להשתמש בניקור סופג מלוא המתקפה, ועף לעבר התקרה. הוא מתנגש בה בעוצמה, נופל על הקרקע ומתעלף.
אתה רץ, נוגע בו והוא משתנה גם כן. הוא מתעורר, מביט בך במבט ריקני, ומוביל אותך ואת ליטוויק לכיוון אליו הלכו הדליבירד האחרים עם לונה וסיארה.
אתה מגיע לחלל קטן יותר של המערה, ורואה את לונה וסיארה לצד שני הדליבירד וסנייבי.
'תודה, דליברדים יקרים!' אומרת סיארה כששלושת ציפורי השלג מתעופפות בחזרה אל המקום בו פגשתם בהם לראשונה.
אתה רואה פתח עגול של מנהרה קטנה. 'נראה לי שצריך להחליק פנימה,' אומרת סיארה.
'אני אלך ראשונה. בוא, סנייבי.' אומרת לונה, ומתיישבת כשרגליה בפנים וסנייבי בין ידיה המשולבות.
'דחפו אותי בבקשה,' אומרת לונה, וסיארה נותנה לה דחיפה קלה. תוך רגע, לונה מחליקה פנימה ונעלמת.
'תורי,' אומרת סיארה בחיוך ונכנסת פנימה. אתה דוחף אותה, והיא מחליקה פנימה במהירות. אתה שומע אותה משדרת למחשבתך קריאות שמחה.
אתה נכנס גם כן ומחזיר את ליטוויק, ואתה מחליק בתנופה אל תוך מנהרה ארוכה מאוד וחשוכה.
אתה יורד למטה, ואז מרגיש אתה עולה, שוב פעם יורד, פונה פעמיים, ואתה מוכן להישבע שעשית לופ.
לפתע, הקרח שמצפה את המנהרה הופך למים ואתה מזנק במהירות גדולה אל תוך בריכה גדולה.
אתה נופל פנימה, ונאבק לעלות למעלה. אתה מבחין לפתע שאתה מסוגל לנשום גם מתחת למים.
אתה רואה את לונה ואת סיארה מביטות בך, ומשדרות למחשבותיך, 'מוזר, לא? גם אנחנו לא צריכות לנשום...'
'כדאי שנעלה על הקרקע... לכו תדעו באיזה פוקימונים נפגוש מתחת למים...' אומרת סיארה ומצביעה על סלע רחב וגדול מימינכם.
אתם שוחים ומטפסים עליו, מתיישבים ומגלים שהמשך מערת הירח הוא נהר גדול וחשוך.
'רפסודה.' אומרת לונה ומצביעה קדימה. אתם רואים רפסודה דיי גדולה קשורה לקיר המערה.
אתם מזנקים שוב למים ושוחים לעבר הרפסודה. אתם עולים עליה, ואתה מוציא שוב את ליטוויק שיאיר את דרככם.
לפתע, אתם רואים בחורה עם מדים שחורים ושיער ורוד, כמו הבחור שפגשת ביער וירידיאן והיה שייך ל... 'צוות רוקט!' אומרת סיארה.
אתה מבחין שהיא רכובה על גבו של פוקימון דמוי מדוזה כחולה, ולצידה זוג גולבאטים מרחפים.
![]()
![]()
![]()
![]()
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אפשר אחרי המכון לפגוש דליברד אבל לא רשע,כזה שאני יכול ללכוד אותו,וגם לפגוש את פרופסור אוק...אייביזור חוזר לפוכדור, ואתה מוציא את רטיקייט במקומו.
רטיקייט מזנק לעבר בונסליי ומשתמש ברדיפה- הוא רץ אחרי בונסליי לאורך המבוך, ותוקף אותו.
בונסליי מגיב בשבירת לבנה, שפוגעת ברטיקייט חזק בשל יתרון הסוגים.
"רטיקייט,תחזור!עבודה טובה!"אני אומר בעוד שאני מחזיר את רטיקייט לפוקדור וחושב:"לפחות עברתי את רוב המבוך והחלשתי את בונסליי."אני מוציא פוקדור ובשנייה שאני זורק אותו אני נזכר שאת הפוקימונים שנמצאים במכון אי-אפשר ללכוד.אני מוציא את איוויזור ונותן לו את השיקוי שהאחות ג'וי נתנה לי.
"האחות ג'וי,אם אחד הפוקימונים שלי פגע באודיש,זה אומר שהוא גם נדבק בוירוס?" אשאל את האחות ג'וי בחשש.עמית;
צ'ארמיליון שועט לעבר אודיש המוזר ונושך אותו בחוזקה. אודיש מתעלף.
הבחור נטול הפנים מרים את אודיש, מתכופף, ומזנק לגובה, מתחיל לרחף מזרחה.
ללא מילים בפיך, אתה מתקדם במהירות לעבר מרכז הפוקימונים, ורואה את האחות ג'וי בפנים.
אתה פולט אנחת רווחה כשאתה רואה שלאחות ג'וי יש פנים ושצ'אנסי לא ירוקה או אדומה.
אתה נכנס פנימה, ומגלה שהאחות צופה בחדשות. אתה מביט ורואה את הפרופסור אוק.
"... את נוגדני הרשע שפיתחתי בעזרתו של הפרופסור אייס," הוא אומר ומציג בקבוק מלא בנוזל ירוק.
" תוכלו להשיג במרכזי הפוקימונים. ריסוס אחד על אדם יחזיר אותו לקדמותו, ועל פוקימון מובס גם כן." הוא מסביר.
"אני מזכיר, מי שרואה בחור נטול פנים ולו אודיש בצבעים לא רגילים, בבקשה לא לפגוע בהם. הם נדבקו בוירוס."
והשידור במסך חוזר למנחה החדשות.
NYO HO HO BITCH
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 04-14-2011 בשעה 03:57 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
אפשרי לתפוס אחד!? ותגיד למה הורדת לי את המתקפה "התנגשות"?
~~~~
"מממ.. פוליוואג אייביזור מיים ג'וניור לכאן מיד!" אשדר להם בנימת כעס ורברבנות.
"אני רוצה שתחסלו אותם, אייביזור תקוף את הימני ביותר זרע עלוקה ואז בעליי רשע, מיים ג'וניור שגר על אמצעי את בכדור רשע, ופולייואג את על השמאלי עם היפזונה ואז קרן בועות רשע!"
ואוסיף לדרבן ולהטריף את הפוקימונים שלי "הסתער!!!"
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 3
ניב- 2
קודאק- 12
סיגל- 2
~לטובה~
תמיר- 0
עמית- 0
ברנדון- 5
נועם- 0
דוד- 0
~~~
הנה זה מתחיל!!!
צוות הרשע-
צוות הטובים-
קודאק;
אתה מביט בשלושת הפוקימונים ובמאמנת, ושולח את פידג' לקרב, בזמן שסיארה ולונה שולחות את פיצ'ו וסקיפלום.
פיצ'ו משתמש במכת ברק על אחד הגולבאטים בעוד סקליפלום משתמש בניקוז (Mega Drain) על טנטקול.
פידג' מנופף בכנפיו, ושולח סופה של רוחות בצבע שחור. הסופה כולאת בתוכה את הגולבאט השני, והוא נפצע קשה.
בינתיים, פידג' מנסה להשתמש במתקפת חול אך הסופה מפזרת את החול ולא מאפשרת לו לפגוע בטנטקול.
פידג' מדלג למהלך הבא, וזוהר באור שחור; הוא טס במהירות לעבר טנטקול ומתנגש בו בחוזקה; הוא נפצע, והמאמנת עפה ממנו.
היא נוחתת בתוך המים, ושוחה לעבר סלע קטן במים, עליו היא מתיישבת בזהירות.
שלושת הפוקימונים שולחים מפיהם זרם של קוצים בצבע סגול - עוקצי רעל. שלושת הפוקימונים נפצעים, מלבד סקיפלום שמתחמק.
אתה רואה שפיצ'ו מזנק לעבר סקיפלום ומתיישב על ראשו כדי להשיג עמדה טובה יותר בקרב.
סיגל;
את נכנסת למרכז הפוקימונים במהירות, ובאטרפרי משתמש ביריית קורים ואבקת רשע על צ'אנסי.
"הגנה!" קוראת האחות ג'וי במהירות, וצ'אנסי ממגנה על האחות ג'וי ועל עצמה במסך אור ירוק.
את מזנקת לעבר האחות ג'וי, אך המגן מונע ממך. את הולכת כמה צעדים אחורה, ובאטרפרי ממשיך לנסות לפצוע את צ'אנסי.
המגן נעלם בבת אחת, וצ'אנסי זורקת לעברכם את הביצה שבכיסה. היא מתפוצצת על באטרפרי, וכמו בהילוך אחורי מתאחה וחוזרת לצ'אנסי.
"צ'אנסי, קצה כפול!" קוראת האחות ג'וי, וצ'אנסי מזנקת לעבר באטרפרי.
נועם;
אין בעיה, ואוק יפגוש אותך בכל מקרה כדי להביא לך את הנוגדן. (:
~~~
אתה מחזיר את רטיקייט לפוכדור ומביט בבונסליי, מהרהר לעצמך.
אתה מנסה ללכוד אותו, אך בשנייה האחרונה נזכר שהוא שייך לברוק... אתה מחזיר את הפוכדור לכיסך.
אתה שולף שוב את הפוכדור של אייביזור ומוציא אותו. אתה שולף מתיקךף את השיקוי, ומרסס מעט על אייביזור.
הוא נרפא, ואתה מכניס את השיקוי בחזרה לתיק. אייביזור מוכן לקרב, ומשתמש בגפנים כדי להצליף בבונסליי, שנפצע קשה.
"סליי!" צועק הפוקימון הקטן ומשתמש בגפן מצליפה גם כן- כנראה שבונסליי השתמש בחיקוי!
לפתע, פוקימון הסלע זוהר באור לבן, ומתפתח. הוא הופך להיות עץ ארוך וגדול, ענף בצורת V על ראשו וכדורים ירוקים על ידיו.
"סודוודו!" אומר הפוקימון החדש, ורץ לעבר אייביזור. הוא משתמש בבעיטה נמוכה ומפיל את אייביזור, אך הוא נפצע בצורה קלה בלבד וקם מיד, מוכן לקרב.
ברנדון;
על המשחק שלך? הגבתי עליה...
~~~
ונונאט מחזיק מעמד, ומשתמש בבלבול נוסף, מטיח את דיגלט בקיר המבוך.
פוקימון החפרפרת נראה מעורפל, ומכה את עצמו בדרך כלשהי. הוא נראה מסטול רצח.
ונונאט רץ לעברו, פוער את פיו ובעזרת שני ניביו הוא נושך את דיגלט בחוזקה.
דיגלט צווח בכאב, ומתעלף. אתה מאושר וכך גם ונואט, ולפתע קיר המבוך לצידכם נפתח ומעבר חדש נגלה בפניכם.
אתה מרסס את הנוגדן על דיגלט, והוא זוהר באור לבן וצבעיו חוזרים להיות בחום-אדום.
הוא מתעורר ומחייך, ואתם עוברים לחלק הבא של מבוך המכון. אתם מתקדמים, וכעבור מספר שניות עצם עפה לעברכם כמו בומרנג, ומסתובבת.
אתה מתכופף, והיא מפספסת אותך. אתה מבחין שהזורק הוא פוקימון רשע נוסף, גולגולת על ראשו ועצם בידו.
תומר;
הו, נכון, מצטער.
~~~
ראלטס חוזר אל הפוכדור, ואתה מוציא במקומו את קורפיש.
פוקימון הפרא נעמד מול קוואגסייר, וכשפוקימון הדג מטיח לעברו סלע, הוא משתמש בהגנה- בועה שחורה-שקופה.
הסלע מתנפץ, וההגנה נעלמת. קורפיש מזנק לעבר דג המים, ואוחז בגונו בעזרת הצבת החזקה שלו.
קוואגסייר נחנק ונפצע, ובעזרת זנבו הוא חובט בקורפיש מספר פעמים.
קורפיש נפגע פעמיים (מהשאר הוא מתחמק) ומחזק את האחיזה בגרונו של קוואגסייר.
הואנראה מעורפל לפתע, ומתעלף. קורפיש עוזב אותו, ונראה מאושר על זכייתו בקרב.
אתה שט לעברו, ונוגע בקוואגסייר, שכמעט מיד צבעיו ועיניו משתנים, והוא קם על רגליו, מחייך אליך חיוך ומצליף בזנבו בסלע גדול.
הסלע זז הצידה, וחושף מעבר לחלק הבא של המבוך. אתה וקורפיש שוחים למטה, ומגיעים לחדר בו המים כהים יותר. אתה מביט סביב, מסוקרן.
לפתע, משני צידיך מגיעים בשחייה זוג פוקימונים נחשיים- אחת ורודה-סגולה, והשני תכלת-כתום.
![]()
עמית;
בתגובותיך הבאות תנסה להכניס קצת תוכן, לא רק שאלה. כי אז קתה מתקדם לאט יותר... יכולת להגיד למשל שאתה מבקש גם נוגדן.
~~~
"לא..." היא מרגיעה אותך. "הסיכוי היחיד להידבק הוא על ידי מגע של מאמן רשע בפוקימון, או באדם." היא מסבירה.
"זה לפחות מה שאמרו בחדשות... אבל הסממנים של הרשע קלים לבדיקה." היא אומרת ומתכופפת אל צ'ארמיליון.
היא מביטה בו, וקובעת, "הוא בסדר גמור. עיניו לא סגולות ועורו לא הוריק." היא אומרת. אתה מרגיש הקלה.
"יש לך כבר נוגדן?" היא שואלת, אתה עונה שלא. היא מושיטה לך ממאחורי הדלפק בקבוק קטן ובו נוזל ירוק. "רסס אותו על אנשים רשעים ועל פוקימונים רשעים, רק לאחר שהבסת אותם."
תמיר;
ארון זוהר באור כסוף ומתקשח, מה שמעלה את ההגנה שלו אך לא מונע מרעידת האדמה לפצוע אותו בכל מקרה.
הוא מתאושש מעט, ומתחיל לרוץ בזירה, נוגח בעמודי השיש המרוסקים ומעיף אותם לעבר ג'יודוד.
פוקימון הסלע מחף מצד לצד, אך לא מצליח להתחמק מכולם ולבסוף נקבר תחת אחד מהעמודים. ארון רץ לעברו במהירות.
כשג'יודוד נחלץ ממתחת לעמוד, ארון מזנק לעברו כשרגליו הקדמיות זוהרות באור כסוף, ופוגע בו קשות. ג'יודוד מתעלף.
"חזור," אומר ברוק בצער, ומחזיר את ג'יודוד לפוכדור. "אני בוחר בך, גולבאט!!!" הוא אומר ומוציא מפוכדור אחר פוקימון עטלפי, גדול וכחול.
"גולבאט, נשיכה!" אומר ברוק, וגולבאט נושך בניביו החדים את ארון הקטן שצועק בזעם.
דוד;
אוקי דוקי. אני אשלב אותה בקרוב.
~~~
"ברור," אומרת האחות ג'וי ומחפשת חדר פנוי ברשימה ארוכה. "אוי לא... יש רק חדר זוגי פנוי והוא נתפס על ידי נערה צעירה."
היא מחייגת בטלפון של המרכז, ומדברת בטלפון, "העלמה ספלינג? אוכל להכניס איתך לחדר נער צעיר?... אוקיי... אני אודיע לו. לילה טוב."
היא מנתקת, ואומרת לך, "אם תרצה, אתה תוכל לישון בחדר הזוגי עם העלמה רובין ספלינג."
ניב;
כן, ובטעות.
~~~
פוליוואג אייביזור ומיים ג'וניור נעמדים לצידך בעוד פלאפי נעמדת מאחוריך.
אייביזור שולח מהפרח על גבו זרק שחור שפוגע ברייהורן הימני וגורם לו להיעטף בחבלים ירוקים שסופגים ממנו אנרגיה ומעבירים אותה לאייביזור.
אייביזור מוסיף להשתמש גם בעלי רשע ופוצע את אותו הרייהורן. מיים ג'וניור משגר כדור רשע לעבר האמצעי, ופוצע אותו חזק.
בינתיים, פוליוואג דואג להרדים את רייהורן השמאלי בעזרת היפנוזה, ושולח לעברו קרן בועות רשע שפוצעת אותו חזק מאוד.
שני הרייהורן שלא נרדמו רצים לעבר אייביזור ומיים ג'וניור ותוקפים אותם במתקפת קרן חזקה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)