Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 96 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 3
    ניב- 2
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    תומר, ניב, קודאק וסיגל, כבר השתנו, והרשע הטהור זורם בדמם השחור משחור.
    אם לא שמתם לב, עמוד הרשומים נערך וכעת אתם הצוות השחור- צוות הרשע.
    נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
    אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
    לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
    מטרתכם תהיה להדביק כמה שיותר אנשים ופוקימונים בוירוס. בהצלחה!
    צוות הטובים-
    ברנדון, עמית, דוד, נועם ותמיר, יקבלו את המשימות שלהם בסוף הפעולה הנוכחית.
    הפרופסור אוק והפרופסור אייס יפגשו אתכם בקרוב ויעניקו לכם נוגדן שפיתחו לוירוס.
    אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
    מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!

תמיר;
    ארון משתמש בטופרי מתכת וגולבאט עוזב אותו, ועף למעלה, מחכה לפקודה.
    "טוב מאוד, גולבאט, כך הוא לא יוכל להגיע אליך! תשתמש בעוקץ רעל!" קורא ברוק בחיוך.
    גולבאט פוער את פיו ושולח מטר של חצים בצבע סגול. ארון נפצע קלות, ומזנק מסלע לסלע, כשלבסוף הוא מנתר לגובה ועולה על עמוד מרוסק.
    כעת, כשהגיע לגובה עיניו של גולבאט, הוא מזנק לעברו בנגיחה ומפיל את שניהם ביחד אל הקרקע.
    גולבאט מתרגז, ומשתמש במתקפת כנף שמכאיבה לו יותר משהיא מכאיבה לארון.
    "אוקיי ארון, בוא ננסה לגמור אותו כמה שיותר מהר. דחפור ואז עבור מהר לנגיחת ראש!" אני מצווה עליו.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 3
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
    אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
    לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
    צוות הטובים-
    אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
    מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!

תומר;
    תפסיק לשנות כינויים, משוגע
    ~~~
    סייטר משתמש בגל ואקום בתוך הצדפה, והיא מעט נפתחת אך הוא עדיין כלוא שם.
    לפחות האנטייל וגורביס שכעת מרכיבים את הצדפה נפצעו... הוא משתמש במתקפת רשע מהיר בפנים.
    אור שחור בוער בפנים, ויוצא מחריצי הצדפה. הוא מתנגש בהאנטייל וגורביס מבפנים ופוגע בהם חזק.
    הצדפה נסגרת חזק יותר, אך לבסוף משתחררת, וסייטר שהיה באמצע מתקפת רשע מהיר עף רחוק משני הפוקימונים.
    הם שטים לעברו במהירות, וסייטר משתמש בגל ואקום כדי להדוף אותם; הם נפגעים, ונופלים לרגליך, מעולפים.
    אתה נוגע בהם מיד, וצבעיהם משתנים. הם שוחים לעבר צדפה גדולה, ופותחים אותה.
    אתה רואה שבתוך הצדפה נמצא מתקן ריפוי, ואתה מחזיר את סייטר ומרפא את הצוות שלך. הם פותחים צדפה נוספת ואתה מגלה את המעבר לחדר הבא, לשם אתה שוחה.
    אתה רואה חדר גדול ומלא מים, כמעט חשוך. לפתע, אורות נדלקים ואתה מגלה שאתה בתוך בריכה. אתה עולה אל פני המים.
    אתה רואה בצד השני של הבריכה בחורה צעירה וחטובה, שיער ג'ינג'י וקצר, ולגופה בגד ים בצבע תכלת.
    "שלום... או מיי גאד!" היא אומרת בבהלה כשהיא מזהה שאתה נטול פנים, ושולפת פוכדור, ממנו יוצא פוקימון בצבע בז' עם עיטורים בצבע תכלת, וזוג קרומי שחייה ארוכים בצבע אדום כהה.
    נותנים לי פרסים, ואני אקח אותם!
    ותעדכן ששיניתי שני פוקימונים.
    -----------------------------------------
    "שלום מיסטי, אני באתי לאתגר אותך לקרב מכון! עכשיו תצא נידורינו ותשתמש בערס אופל לעבר הפוקימון הזה!" אצעק בקול רם ואז אבדוק את הפוקימון של מיסטי בפוקדקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 3
    ניב- 2
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-
    סיגל;
    בזמן שבאטרפרי נלחם בצ'אנסי באמצעות נשיכת חרק, וויגורות' מוסיף שבירת לבנה, את פוסעת לעבר חדר הרפואה.
    את נכנסת פנימה ומגלה שהוא ריק. את מקבלת מסר מהאחות ג'וי, 'כולם בפאניקה, אף אחד כבר לא בא למרכז...' היא אומרת.
    את חוזרת לחדר המרכזי ורואה שצ'אנסי כבר התעלפה, וכרגע היא ירוקה וביצתה אדומה.
    'תודה רבה...' אומרת האחות ג'וי בחיוך. 'אני אחכה פה למאמנים שונים,' היא אומרת, 'ואולי... אולי את תדביקי את ברוק, מנהיג המכון העירוני!'
    .
    "אממ אני ישמח" אני אומרת ואז שואלת את האחות ג'וי "תגידי צנסי יכולה לרפא את הפוקימונים שלי? לא מהרשעות אלה מזה שהם נפגעו בקרב?"

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    שוב, יכולת להכניס עוד קצת תוכן לתגובה. מה את בוחר לעשות אחרי שהיא תחזיר לך את הפוכדורים, למשל...
    ~~~
    היא מרפאת את הפוקימונים שלך במהירות, ומחזירה לך אותם תוך דקה.
    אתה מודה לה, ומכניס את כל הפוכדורים לחגורת המאמנים שלך.
    "אוקיי,תודה!" אומר ואלך אל מכון העיר פיוטר.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

ברנדון;
    צ'ארמיליון מנענע את זנבו במהירות, ועשן שחור מציף לפתע את המקום, מונע ממך ומקיובון לראות מה קורה.
    אתה שומע רחש להבות, ומבין כי צ'ארמיליון שלח את זעם הדרקון; צווחת כאב מאשרת את הפגיעה.
    מסך העשן מתחיל להתפזר, ואתה רואה שקיובון חלש. הוא משתמש באלת עצם, אך מפספס ונופל ארצה. הוא קם שוב, לא מוותר.
    הוא רץ לעבר צ'ארמיליון עם האלה מונפת, לאט מאוד, וצ'ארמיליון מחסל אותו בגחלת.
    אתה ממהר לרסס את הנוגדן על קיובון המעולף, והוא חוזר לקדמותו. בינתיים, מימינך נפתח פורטל נוסף אל החלק האחרון של המבוך.
    אתה רואה את הדלת, ומתקדם בחיוך, כשלפתע פוקימון גדול וסלעי יוצא מן האדמה, ומתחיל לזרוק לעברכם סלעים.
    צ'ארמיליון מצליח לנפץ שלושה בעזרת שריטה, וונונאט בעזרת בלבול מרחיק שניים נוספים. אתם מוצאים מחסה בפנייה, ושומעים את צעדיו של הפוקימון שמתקרב.

תמיר;
    ארון מתחיל לבצע תנועות של דחפור, אך גולבאט שהוא פוקימון מעופף לא מושפע ממתקפת האדמה.
    הוא משתמש במתקפת כנף, בדיק כשארון מזנק לעברו בנגיחה, והם מתנגשים.
    גולבאט נופל אל הקרקע, מעולף, וארון שעף רחוק בגלל מתקפת הכנף מתנגש בחוזקה בעמוד שיש.
    עמוד השיש נשבר ונופל עליו, וארון מתעלף גם כן. שניכם מחזירים את ארון וגולבאט לפוכדורים שלהם.
    "קדימה, החלק השלישי והאחרון." אומר ברוק. הוא שולף פוכדור וזורק אותו על הקרקע.
    פוקימון ענקי וסלעי יוצא החוצה, מביט בך במבט מעורר אימה. "אוניקס..." הוא נוהם.

תומר;
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ערס אופל XDDDDD
    ~~~
    אתה מנסה לצעוק, אך בשל היעדרות פיך כל מה שיוצא זה מספר נהמות מחלחלות.
    "מה אתה רוצה?!" צווחת מיסטי, ואתה מצביע על התג שקיבלת מברוק שנמצא בפנים הג'קט שלך.
    "ומה לעזאזל קרה לך?!" היא שואלת לאחר שהיא מבינה שאתה רוצה להילחם בקרב מכון.
    אתה מנסה להסביר לה שזה וירוס, אבל כל מה שהיא מנחשת מהפנטומימה שלך זה שאתה רוצה לחנוק צפרדעים בסנטה מוניקה.
    אתה מתייאש, ובודק בפוקדקס על הפוקימון. כשהיא רואה את הפוקדקס שלך, היא אומרת, "האאא אתה של פרופסור אוק. אני סומכת עליך."
    אתה צוחק צחוק מרושע בליבך, ומקשיב לדברי האנציקלופדיה האלקטרונית.

מיילוטיק, הפוקימון העדין. קשקשיו צבועים בכל גווני הקשת, ונאמר כי לכל אדם הצבעים נראים שונים.

סיגל;
    'ברור... צ'אנסי, פעימת ריפוי.' אומרת האחות ג'וי וצ'אנסי שולחת אור ורדרד שמרפא את באטרפרי.
    לאחר מכן היא מרפאת גם את ויגורות', ושולחת גם פעימת אור ורדרדה לעבר הפוכדורים שלך ושל אמרלד.
    'דרך צלחה,' אומרת האחות ג'וי, ואת ואמרלד יוצאים החוצה. אתם פוסעים צפונה, ומזהים מבנה גדול ועל גגו דגל אדום עם ציור של פוכדור מוקף בפוקימון סלע נחשי.
    'ניכנס.' אומר אמרלד ואתם מתקרבים אל הדלת. לפתע, רעש של סירנה נשמע. אתם מסתובבים במהירות ורואים שוטרת עם שיער בצבע טורקיז על אופנוע משטרתי.
    "עצרו!" היא צועקת ושולפת פוכדור ממנו יוצא פוקימון גדול בצורת נמר פרוותי. 'אני אטפל בה, לכי את לברוק!' אומר אמרלד ואת נמלטת לתוך המכון.
    את רואה שאת בפתח מבוך, ובחור צעיר לבוש מדים צורח בבהלה כשהוא רואה אותך. את נוגעת בפניו והוא הופך לרשע.
    'את צריכה לחצות את המבוך,' הוא מסביר לך כשפניו נעלמות, דרך מחשבה. 'יש פה מספר פוקימונים מסוגים סלע ואדמה. הבסתם תקצר את דרכך. בסוף המבוך פוקימוניך יירפאו.'

עמית;
    אתה מודה לאחות ויוצא מהמרכז. אתה מתקדם בזהירות צפונה, ולפתע שומע רעשים.
    אתה מביט שמאלה, ורואה שני פוקימונים זהים רבים, אחד מהם רשע והשני לא.
    הרשע משתמש במכה מסוג מוזר (Evil Attack) והפוקימון השני נהפך לרשע גם הוא.
    הם מבחינים בך, ומביטים בך בזעם.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

תומר;
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ערס אופל XDDDDD
    ~~~
    אתה מנסה לצעוק, אך בשל היעדרות פיך כל מה שיוצא זה מספר נהמות מחלחלות.
    "מה אתה רוצה?!" צווחת מיסטי, ואתה מצביע על התג שקיבלת מברוק שנמצא בפנים הג'קט שלך.
    "ומה לעזאזל קרה לך?!" היא שואלת לאחר שהיא מבינה שאתה רוצה להילחם בקרב מכון.
    אתה מנסה להסביר לה שזה וירוס, אבל כל מה שהיא מנחשת מהפנטומימה שלך זה שאתה רוצה לחנוק צפרדעים בסנטה מוניקה.
    אתה מתייאש, ובודק בפוקדקס על הפוקימון. כשהיא רואה את הפוקדקס שלך, היא אומרת, "האאא אתה של פרופסור אוק. אני סומכת עליך."
    אתה צוחק צחוק מרושע בליבך, ומקשיב לדברי האנציקלופדיה האלקטרונית.

מיילוטיק, הפוקימון העדין. קשקשיו צבועים בכל גווני הקשת, ונאמר כי לכל אדם הצבעים נראים שונים.
    תגיב אצלי בבקשה.
    ואם אני אנצח את מיסטי אוכל לשנות אותה לרעה?
    ---------------------------------------------------
    "תיצא נידורינו!" אגיד לנידורינו תוך כדי שאני מוציא אתו מהפוקדור שלו
    ואז פוקד עליו: "תשתמש בערס אופל ולאחר מכן במתקפת זעם בכול הכוח! אתה מסוגל לזה נידורינו!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. משתמש מנוסה
    תמיר;
    ארון מתחיל לבצע תנועות של דחפור, אך גולבאט שהוא פוקימון מעופף לא מושפע ממתקפת האדמה.
    הוא משתמש במתקפת כנף, בדיק כשארון מזנק לעברו בנגיחה, והם מתנגשים.
    גולבאט נופל אל הקרקע, מעולף, וארון שעף רחוק בגלל מתקפת הכנף מתנגש בחוזקה בעמוד שיש.
    עמוד השיש נשבר ונופל עליו, וארון מתעלף גם כן. שניכם מחזירים את ארון וגולבאט לפוכדורים שלהם.
    "קדימה, החלק השלישי והאחרון." אומר ברוק. הוא שולף פוכדור וזורק אותו על הקרקע.
    פוקימון ענקי וסלעי יוצא החוצה, מביט בך במבט מעורר אימה. "אוניקס..." הוא נוהם.
    "אוניקס, מה?" אני אומר בחיוך בעודי שולף את הפוקדע ובודק מידע על פוקימון הסלע הענקי "יש לי את הפוקימון המושלם בשביל הקרב הזה" אני אומר לברוק בחיוך "קדימה וורטלטל, צא לקרב!" אני קורא ומוציא החוצה את פוקימון הצב "שלח לעברו אקדח מים!" אני קורא בביטחון ומצביע לעברו של אוניקס.

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה מודה לאחות ויוצא מהמרכז. אתה מתקדם בזהירות צפונה, ולפתע שומע רעשים.
    אתה מביט שמאלה, ורואה שני פוקימונים זהים רבים, אחד מהם רשע והשני לא.
    הרשע משתמש במכה מסוג מוזר (Evil Attack) והפוקימון השני נהפך לרשע גם הוא.
    הם מבחינים בך, ומביטים בך בזעם.
    "טוב,הינה שימוש לנוגדן.." אומר ואוציא את הנוגדן מהכיס.לאחר מכן ארסס על שני הפוקימונים את הנוגדן ואחכה לשינוי.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-
    סיגל;
    'ברור... צ'אנסי, פעימת ריפוי.' אומרת האחות ג'וי וצ'אנסי שולחת אור ורדרד שמרפא את באטרפרי.
    לאחר מכן היא מרפאת גם את ויגורות', ושולחת גם פעימת אור ורדרדה לעבר הפוכדורים שלך ושל אמרלד.
    'דרך צלחה,' אומרת האחות ג'וי, ואת ואמרלד יוצאים החוצה. אתם פוסעים צפונה, ומזהים מבנה גדול ועל גגו דגל אדום עם ציור של פוכדור מוקף בפוקימון סלע נחשי.
    'ניכנס.' אומר אמרלד ואתם מתקרבים אל הדלת. לפתע, רעש של סירנה נשמע. אתם מסתובבים במהירות ורואים שוטרת עם שיער בצבע טורקיז על אופנוע משטרתי.
    "עצרו!" היא צועקת ושולפת פוכדור ממנו יוצא פוקימון גדול בצורת נמר פרוותי. 'אני אטפל בה, לכי את לברוק!' אומר אמרלד ואת נמלטת לתוך המכון.
    את רואה שאת בפתח מבוך, ובחור צעיר לבוש מדים צורח בבהלה כשהוא רואה אותך. את נוגעת בפניו והוא הופך לרשע.
    'את צריכה לחצות את המבוך,' הוא מסביר לך כשפניו נעלמות, דרך מחשבה. 'יש פה מספר פוקימונים מסוגים סלע ואדמה. הבסתם תקצר את דרכך. בסוף המבוך פוקימוניך יירפאו.'

.
    []
    "תודה!" אני אומרת ומחיכת ומתחילה ללכת להמשך המבוך ואז נעצרת "או ו.. בחוץ יש לי חבר תוציא את הפוקימונים שלך ותעזור לו להחלץ מהג'ינו הזאת" אני אומרת ומדגישה תג'ני בזלזול לאחר מכן אני מוציאה את כול הפוקימונים שלי "אוקי אם אתם רואים פוקימון תאמרו לי " אני אומרת והולכת איתם לתוך המבוך

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 3
    ניב- 2
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

תומר;
    קורפיש חוזר אל הפוכדור, ואתה בוחר להוציא את סייטר במקומו.
    פוקימון גמל השלמה צף לו בתוך המים, ומנפנף בכנפיו, שעולות בלהבות בצבע סגול כהה.
    האנטייל וגורביס נפצעים ועפים אחורה במהירות, אך מיד מתעשתים.
    "טייל!" אומר האנטייל, וגורביס והוא זוהרים באור בהיר-ורוד. הם משתמשים בעל חושי... (Psychic)
    סייטר לפתע עף מצד לצד בתוך המים, נתקע בכל אבן גדולה שנקרית בדרכו.
    הם מפסיקים לזהור וסייטר מפסיק לנוע; הם נצמדים, ושוחים לעבר סייטר; הם הופכים לפתע לצדפה גדולה וכולאים אותו בפנים. (Clamp)

סיגל;
    בזמן שבאטרפרי נלחם בצ'אנסי באמצעות נשיכת חרק, וויגורות' מוסיף שבירת לבנה, את פוסעת לעבר חדר הרפואה.
    את נכנסת פנימה ומגלה שהוא ריק. את מקבלת מסר מהאחות ג'וי, 'כולם בפאניקה, אף אחד כבר לא בא למרכז...' היא אומרת.
    את חוזרת לחדר המרכזי ורואה שצ'אנסי כבר התעלפה, וכרגע היא ירוקה וביצתה אדומה.
    'תודה רבה...' אומרת האחות ג'וי בחיוך. 'אני אחכה פה למאמנים שונים,' היא אומרת, 'ואולי... אולי את תדביקי את ברוק, מנהיג המכון העירוני!'

קודאק;
    סקיפלום משתמש בניקוז פעם נוספת על טנטקול, בעוד פיצ'ו מזנק לעברו של פוקימון המדוזה ושולח מכת ברק אל המים.
    "טנטקול, פעימת מים!" קוראת האישה, וטנטקול שולח כדור מים קטן שבו נספגת כל המתקפה החשמלית.
    בזמן שפידג' משתמש בסופה על שני הגולבאט וכולא אותם בפנים, אתה והבנות מזנקים אל המים ואתה מוציא את וורטרטל.
    כל אחד מכם אוחז בזנב אחר של וורטרטל, והוא שוחה במהירות לעבר האישה. אתם מקיפים אותה, ואוחזים בה.
    'חזרו,' אומרת האישה בזמן שפניה נעלמות, ושלושת הפוקימונים שלה שבים אל הפוכדורים שלהם.
    פיצ'ו, סקיפלום ופידג'י משיטים לעברכם את הרפסודה במעט מאמץ, וכולכם עולים עליה. 'אני אקח את כולכם לאחר שנצא...' אומרת האישה במחשבה.
    אתם ממשיכים לאורך הנהר, ולפתע הזרם מתגבר... אתם עפים פתאום מתוך מפל אל תוך בריכה צלולה, ושוחים אל החוף.
    אתה רואה מעט סלעים פזורים מסביב, ומרחוק מזהה את קצה המנהרה. לפי האור, אתה מבין שהלילה כבר חלף ועכשיו שעת בוקר.
    אתם מתקדמים במהירות, ויוצאים מן המנהרה האחרונה של מערת הירח.
    אתם מגוננים על פניכם מאור השמש שמפתיע אתכם, ורואים שלא רחוק מאיפה שאתם נמצאת העיר סרוליאן.
    לפתע, שלושה בחורים ופוקימונים זהים מזנקים לעברכם; אתה, לונה וסיארה מתחמקים בריצה מהירה, אך הרוקט לא מצליחה לברוח והם מרססים אותה.
    "תפסו אותם!" אומר אחד מהם, ושלושת הפוקימונים שלהם רצים לעברך. אשת צוות רוקט שולפת פוכדור וממנו יוצא גולבאט; היא עולה על גבו, ובורחת משם בתעופה.

עמית;
    שוב, יכולת להכניס עוד קצת תוכן לתגובה. מה את בוחר לעשות אחרי שהיא תחזיר לך את הפוכדורים, למשל...
    ~~~
    היא מרפאת את הפוקימונים שלך במהירות, ומחזירה לך אותם תוך דקה.
    אתה מודה לה, ומכניס את כל הפוכדורים לחגורת המאמנים שלך.

ניב;
    פוליוואג ואייביזור תופסים מחסה, ומיים ג'וניור שזוהר באור שחור מעיף את שני הרייהורנים באוויר.
    נראה שהוא מתאמץ בשל הכובד הגדול שלהם, ובינתיים פוליוואג רץ ומדביק את הרייהורן השלישי שצבעיו ועיניו משתנים. הוא קם על רגליו.
    אייביזור שולף זוג גפנים, וכורך את שני הרייהורנים בעזרתם במספר סיבובים.
    הרייהורנים הקשורים נופלים על הקרקע כשמיים ג'וניור מפסיק את הבלבול, והלחץ שמפעיל אייביזור מעלף אותם לאחר מספר שניות.
    אתה רץ ומדביק גם אותם, ואייביזור משחרר אותם רק לאחר שהם משתנים.

תמיר;
    ארון משתמש בטופרי מתכת וגולבאט עוזב אותו, ועף למעלה, מחכה לפקודה.
    "טוב מאוד, גולבאט, כך הוא לא יוכל להגיע אליך! תשתמש בעוקץ רעל!" קורא ברוק בחיוך.
    גולבאט פוער את פיו ושולח מטר של חצים בצבע סגול. ארון נפצע קלות, ומזנק מסלע לסלע, כשלבסוף הוא מנתר לגובה ועולה על עמוד מרוסק.
    כעת, כשהגיע לגובה עיניו של גולבאט, הוא מזנק לעברו בנגיחה ומפיל את שניהם ביחד אל הקרקע.
    גולבאט מתרגז, ומשתמש במתקפת כנף שמכאיבה לו יותר משהיא מכאיבה לארון.
    "אוף..טוב אני ולונה נטפל בהם..תוציאי את דריפלון..צאו ליטוויק ופידג'! כנף רשע ואז סופת רשע! וליטוויק קרן רשע ולאחר שפידג' חוזר עשן רשע ולבסוף התפרצות להבות,ואז בקש לאש!" אומר במהירות ובשמחה.

Spoiler ספוילר

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 3
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

אוקיי, החלטה שלך.
    ~~~
    אתה מתקדם עם הצוות שלך ושלושת הרייהורנים, ואתה מגיע לפתע לסולם חבלים שמוביל לקומה הבאה.
    'רייהורן,' הם משדרים לך, ואתה מבין שמבנה גופם לא מאפשר להם לעלות יחד איתכם.
    אתה מחזיר את אייביזור ופוליוואג שלא יכולים לטפס גם כן, ונפרד מהרייהורנים שחוזרים אחורה.
    אתה מטפס עם פלאפי ומיים ג'וניור ומגיע לקומה שכולה מצופה קרח. אתה רואה גושי שלג עצומים ומספר פוקימוני בר שרואים אתכם ומיד בורחים ונעלמים.
    אתה מתקדם עם פלאפי ופוליוואג, ולפתע רואה פוקימון קטן בצבע חום שלא מספיק לברוח כמו חבריו.
    אני יתפוס אותו!
    ותגיד היום זה הלילה הלבן נכון? זה אומר שהיום אני יכול לעשות משימה שתשאיר הכל ככה או תחזיר הכל לקדמותו נכון? עם כן אני מעוניין שהכל יחזור חזרה.. אבל רק אחריי שננצח P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מזה הפוקימו הזה?" אחשוב לעצמי בסקרנות ואבדוק מיד בפוקדע..
    מיד אפנה לפלאפי ואומר "לא נלחמת עדיין זה התור שלך מכת רשע מהירה עכשיו!"

.

12. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

תומר;
    כן, היא תיחשב כשני אנשים. אבל לא תוכל לשנות את הפוקימונים שלה. וארס, לא ערס. מה הוא שומע אבי ביטר?
    ~~~
    נידורינו יוצא מהפוכדור. "נידורינו..." הוא אומר בזעם ומבייט במיילוטיק.
    אתה מבחין שבבריכה יש כמה מרצפות צפות, ונידורינו מזנק ונעמד על אחת. מיילוטיק זוחלת אל תוך המים, ומוציאה את ראשה.
    נידורינו מזנק אל המרצפה הקרובה אליה, ושולח מפיו זרם של נוזל שחור שמעלה אדים.
    מיילוטיק צוללת, אבל זנבה נפגע. לרוע מזלך, היא לא נפצעת קשה, וכשנידורינו מזנק אל המים כדי לתקוף אותה, הוא מועף החוצה.
    "מצויין, מיילוטיק." אומרת מיסטי לאחר שנידורינו נוחת על אחת המרצפות. הוא נעמד על רגליו.
    "מיילוטיק, זנב מים (Aqua Tail)!" קוראת מיסטי. מיילוטיק מנופפת בזנבה היפייפה, וזרם אדיר של מים עולה ובולע את נידורינו, שמחליק מהמרצפת.
    הוא יוצא בציפה, ומכה את מיילוטיק במכות זעם. היא נפצעת קלות. "החלמה (Recover)!" קוראת מיסטי, ומיילוטיק זוהרת באור בהיר ומחלימה מהפציעה.

תמיר;

אוניקס, פוקימון נחש הסלע. הוא חופר את דרכו מתחת לאדמה במהירות של 80 קמ"ש, ובולע כל סלע שנקרה בדרכו.
    אתה מוציא את הפוכדור של וורטרטל, וצב המים יוצא משם במסך אור לבן, מוכן ומזומן לקרב נגד אוניקס.
    הוא פוער את פיו ושולח אקדח מים לעבר נחש הסלע, אך הוא מתחפר באדמה ומתחמק.
    "חפירה!" קורא ברוק, ואוניקס פורץ מן הקרקע מתחת לוורטרטל ונוגח בו. וורטרטל נאחד בקרן שעל ראשו.
    "תתנער ממנו," אומר ברוק בשלווה, אך אוניקס שמנענע את ראשו סחור-סחור לא מצליח להעיף את וורטרטל ממנו.
    לפתע, אוניקס מסתחרר ומתבלבל. וורטרטל שולח אקדח מים עליו, ואוניקס צורח בכאב; הוא מניף את ראשו קדימה ו-וורטרטל עף משם במהירות.
    הוא נוחת על הקרקע, נגרר מעט מטרים אחורה, וקם על רגליו חיש מהר. "חבטה!" קורא ברוק וחורק את שיניו.
    אוניקס זוחל על גחונו לעבר וורטרטל, אך הבלבול שלו גורם לו להיתקע בכמה וכמה עמודי שיש בדרך ולהיפצע.
    לבסוף, הוא מגיע לוורטרטל שצוחק בקול רם, וחובט בו בזנבו. וורטרטל עף באוויר, ונוחת על הקרקע.

עמית;
    אתה מרסס את הנוגדן, אך הוא לא פועל. אתה נזכר בדבריו של אוק מהטלוויזיה...
    רססו את הנוגדן רק על פוקימונים שהובסו, אחרת זה לא יהיה אפקטיבי.
    או משהו כזה.

סיגל;
    שימי לב לפעמים הבאות, במקום לכתוב: "..." אני אומרת - תכתבי: '...' אני משדרת, כי את לא יכולה להוציא מילים באמת.
    ~~~
    את מתחילה ללכת במכון, ומשדרת לבחור שיעזור לאמרלד, אך הוא משדר לך בתגובה 'אין לי פוקימונים...'
    את עונה לו שלא נורא, וממשיכה במקוך לאחר שאת מוציאה את כל הפוקימונים שלך החוצה.
    אתם הולכים מספר דקות, ולפתע נתקלים בפוקימון גבוה בצורת עץ, עשוי מסלע חום וסלע ירוק.
    הוא מביט בך, מתפתל מעט ונבהל.

קודאק;
    לונה מוציאה את דריפלון לפי בקשתך, וסיארה עומדת מאחוריכם ומביטה בקרב. ליטוויק ופידג' מצטרפים לקרב.
    ליטוויק מסתובב במקום וגורם לנחש של להבות להקיף שני טיירוגים ולפגוע בהם.
    פידג' משתמש בכנף רשע ופוצע את הטיירוג השלישי, בעוד דריפלון מצטרף אליו ברוח רשע (Evil Wind).
    פידג' מוסיף ומשתמש בסופת רשע, כולא בה את הטיירוג האמצעי, אך היא נעלמת מהר.
    את קרן הרשע שלושת הטיירוגים חוסמים, אך השמאלי מוצת בעקבות הבקש-לאש.
    "לתקוף!" קוראים שלושת הקראטיסטים, והטיירוגים תוקפים- אחד בועט בעיטה נמוכה, השני משתמש בסחרור מהיר, והשלישי באגרוף קרח.
    פידג', דריפלון וליטוויק נפצעים ונופלים על הקרקע. הם קמים מיד ומרחפים אל האוויר.

ניב;
    בחירה רעה... מכות חשמל לא עובדות על סוג אדמה.
    ~~~

סווינאב, פוקימון החזיר. יש לו אף מאוד רגיש. הוא מסוגל לאתר פטריות, גרגרים ואפילו מעיינות רותחים שקבורים מתחת לקרחונים.
    אתה שולח את פלאפי להילחם בסווינאב, והיא רצה אליו במהירות, מוקפת להבות שחורות. כשהיא מתנגש בו הוא עף אחורה, ומתהפך.
    הוא מתהפך בחזרה, ומשתמש בסטירת בוץ שפוצעת את פלאפי בצורה קשה בשל יתרון הסוגים.
    סווינאב מוסיף אבקת שלג, אך פלאפי מתחמקת ומחליקה הצידה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

ניב;
    בחירה רעה... מכות חשמל לא עובדות על סוג אדמה.
    ~~~

סווינאב, פוקימון החזיר. יש לו אף מאוד רגיש. הוא מסוגל לאתר פטריות, גרגרים ואפילו מעיינות רותחים שקבורים מתחת לקרחונים.
    אתה שולח את פלאפי להילחם בסווינאב, והיא רצה אליו במהירות, מוקפת להבות שחורות. כשהיא מתנגש בו הוא עף אחורה, ומתהפך.
    הוא מתהפך בחזרה, ומשתמש בסטירת בוץ שפוצעת את פלאפי בצורה קשה בשל יתרון הסוגים.
    סווינאב מוסיף אבקת שלג, אך פלאפי מתחמקת ומחליקה הצידה.
    שלא תדאג.. אני מודע לזה שהתקפות חשמל לא משפיעות על אדמה!
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אסתכל עליו ואחשוב לעצמי 'הקטנצ'יק הזה לא חסר עונים כמו שהוא נראה.. קרב מעניין!'
    אחשוב מעט ואז אצביע עליו ואפקוד על פלאפי "רוץ עליו שוב עם מתקפה מהירה.. נוע מעט מצד לצד וליפני הפגיעה קפוץ והתנחיט עליו זנב רשע!"
    ואז מיד הוסיף "קדימה פלאפי בנחישות, המשיכי משם במכת רשע מהירה בכל הכוח!"

.

14. משתמש מנוסה
    תמיר;

אוניקס, פוקימון נחש הסלע. הוא חופר את דרכו מתחת לאדמה במהירות של 80 קמ"ש, ובולע כל סלע שנקרה בדרכו.
    אתה מוציא את הפוכדור של וורטרטל, וצב המים יוצא משם במסך אור לבן, מוכן ומזומן לקרב נגד אוניקס.
    הוא פוער את פיו ושולח אקדח מים לעבר נחש הסלע, אך הוא מתחפר באדמה ומתחמק.
    "חפירה!" קורא ברוק, ואוניקס פורץ מן הקרקע מתחת לוורטרטל ונוגח בו. וורטרטל נאחד בקרן שעל ראשו.
    "תתנער ממנו," אומר ברוק בשלווה, אך אוניקס שמנענע את ראשו סחור-סחור לא מצליח להעיף את וורטרטל ממנו.
    לפתע, אוניקס מסתחרר ומתבלבל. וורטרטל שולח אקדח מים עליו, ואוניקס צורח בכאב; הוא מניף את ראשו קדימה ו-וורטרטל עף משם במהירות.
    הוא נוחת על הקרקע, נגרר מעט מטרים אחורה, וקם על רגליו חיש מהר. "חבטה!" קורא ברוק וחורק את שיניו.
    אוניקס זוחל על גחונו לעבר וורטרטל, אך הבלבול שלו גורם לו להיתקע בכמה וכמה עמודי שיש בדרך ולהיפצע.
    לבסוף, הוא מגיע לוורטרטל שצוחק בקול רם, וחובט בו בזנבו. וורטרטל עף באוויר, ונוחת על הקרקע.

.
    "מצויין וורטלטל! עכשיו השתמש במתקפה שניסינו להשתמש בה! אקדח מים כאשר אתה בתוך השיריון! קדימה!" אני קורא לעברו של וורטלטל.

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

קודאק;
    לונה מוציאה את דריפלון לפי בקשתך, וסיארה עומדת מאחוריכם ומביטה בקרב. ליטוויק ופידג' מצטרפים לקרב.
    ליטוויק מסתובב במקום וגורם לנחש של להבות להקיף שני טיירוגים ולפגוע בהם.
    פידג' משתמש בכנף רשע ופוצע את הטיירוג השלישי, בעוד דריפלון מצטרף אליו ברוח רשע (Evil Wind).
    פידג' מוסיף ומשתמש בסופת רשע, כולא בה את הטיירוג האמצעי, אך היא נעלמת מהר.
    את קרן הרשע שלושת הטיירוגים חוסמים, אך השמאלי מוצת בעקבות הבקש-לאש.
    "לתקוף!" קוראים שלושת הקראטיסטים, והטיירוגים תוקפים- אחד בועט בעיטה נמוכה, השני משתמש בסחרור מהיר, והשלישי באגרוף קרח.
    פידג', דריפלון וליטוויק נפצעים ונופלים על הקרקע. הם קמים מיד ומרחפים אל האוויר.
    *איך דריפלון וליטוויק נפגעו מהסחרור מהיר ובעיטה נמוכה?! הם מסוג רוח אז מתקפות מסוג לחימה ונורמל לא יעבדו עליהם!

"קומו מהר.." אשדר ואמשיך "כנף רשע! אם מישהו ינסה לחסום את פידג' תשתמש ליטוויק בקרן רשע! לבסוף סופת רשע וליטוויט תשתמש בלהבות רשע שזה ייצור סופת להבות רשע! " אומר בהתלהבות.

Spoiler ספוילר

עמוד 54 מתוך 96 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •