Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 96 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    תומר, ניב, קודאק וסיגל, כבר השתנו, והרשע הטהור זורם בדמם השחור משחור.
    אם לא שמתם לב, עמוד הרשומים נערך וכעת אתם הצוות השחור- צוות הרשע.
    נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
    אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
    לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
    מטרתכם תהיה להדביק כמה שיותר אנשים ופוקימונים בוירוס. בהצלחה!
    צוות הטובים-
    ברנדון, עמית, דוד, נועם ותמיר, יקבלו את המשימות שלהם בסוף הפעולה הנוכחית.
    הפרופסור אוק והפרופסור אייס יפגשו אתכם בקרוב ויעניקו לכם נוגדן שפיתחו לוירוס.
    אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
    מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!

ניב;
    פלאפי רצה (החלטתי שהיא נקבה וזהו) לעבר סווינאב במתקפת רשע מהירה פעם נוספת.
    הוא מחליק הצידה ומנסה להתחמק, אך פלאפי מזנקת באוויר ומשתמש עליו בזנב רשע שפוגע בו חזק.
    הוא טס על הקרח כמו זיסקית הוקי, מתנגש בקיר וחוזר לעבר פלאפי, מתנגש בה. היא עפה באוויר ונוחתת על הקרח.
    היא מחליקה, נופלת על גבה, אך קמה תוך רגע. היא משתמשת במתקפת רשע מהירה פעם נוספת ופוגעת בסווינאב חזק.
    הוא קם על רגליו, ומשתמש בפצצת בוץ- כדור גדול של בוץ שנוחת על ראשה של פלאפי ופוגע בה בצורה ממש ממש חזקה.
    היא מתאוששת בקושי, וסווינאב משתמש ברוח קרירה (Icy Wind) שמקפיאה את פלאפי וכולאת אותה בתוך קרח.

תמיר;
    וורטרטל נסוג לתוך השריון שלו במהירות, ומציף אותו באמצעות אקדח מים שמתפצל; חמישה אקדחי מים עפים לכל עבר.
    תוך רגע, רגליו, ידיו וראשו של וורטרטל מחליקים החוצה, אך הוא חוזר פנימה ומנסה שוב.
    "חבטה!" קורא ברוק בלגלוג, ואוניקס חובט בוורטרטל שעף באוויר כמו פריזבי- רחוק, גבוה ובתנועה סיבובית.
    הוא כמעט נתקע בקיר, אך לפתע הוא מצליח לנתב את עצמו לעבר אוניקס, נתקע בו בחוזקה ופוגע בו בצורה קשה. (Rapid Spin)
    אוניקס נופל אחורה, ו-וורטרטל ממשיך להסתחרר במהירות בכל המכון כמו דיסקוס שיצא משליטה. הוא פוגע בעמוד שיש שנופל על אוניקס.
    וורטרטל עוצר בבת אחת, ונוחת על ראשו של אוניקס בהתנגשות שמחסלת את פוקימון נחש הסלע.
    "חזור," אומר ברוק בהפתעה. "ברכותיי," הוא אומר ולוחץ את ידך. "זה תג הסלע," הוא אומר ומציג בפניך תג מתומן בצבע כסף. "היית מצוין, בהצלחה בהמשך!"

קודאק;
    הם מסוג רשע כרגע.
    ~~~
    פידג' משתמש בכנף רשע, בזמן שליטוויק משתמש בקרן רשע ודריפלון ברוח רשע.
    שלושת הטיירוגים נפצעים, ופידג' וליטוויק שולחים לעבר סופת להבות רשע גדולה, שחורה ושורפת.
    "להתחמק!" קוראים שלושת המאמנים. "לתקוף!" הם צועקים שוב, והטיירוגים מתכופפים, ומנתרים לגובה.
    הם מדלגים מעל הסופה, ונוחתים מול שלושת הפוקימונים בצוות שלכם. "רוג!" צועקים שלושתם, ובועטים בצוות שלכם בבעיטות מספרת. (Hi-Jump Kick)
    הכוח הרב של המתקפה מזיק רבות לפוקימונים שלכם, ופידג' אף נופל אל הקרקע, כאוב ופצוע.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
    אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
    לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
    צוות הטובים-
    אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
    מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!

קודאק;
    הם מסוג רשע כרגע.
    ~~~
    פידג' משתמש בכנף רשע, בזמן שליטוויק משתמש בקרן רשע ודריפלון ברוח רשע.
    שלושת הטיירוגים נפצעים, ופידג' וליטוויק שולחים לעבר סופת להבות רשע גדולה, שחורה ושורפת.
    "להתחמק!" קוראים שלושת המאמנים. "לתקוף!" הם צועקים שוב, והטיירוגים מתכופפים, ומנתרים לגובה.
    הם מדלגים מעל הסופה, ונוחתים מול שלושת הפוקימונים בצוות שלכם. "רוג!" צועקים שלושתם, ובועטים בצוות שלכם בבעיטות מספרת. (Hi-Jump Kick)
    הכוח הרב של המתקפה מזיק רבות לפוקימונים שלכם, ופידג' אף נופל אל הקרקע, כאוב ופצוע.
    "תחזור פידג'" אומר בעצב ואביט לעבר האנשים.
    'אם רק הייתי יכול לנצל את המערה..' אחשוב לעצמי ולפתע אופתע ואשדר לשאר הבנות,"תקשיבו,אנו צריכים לנצל את המערה..אז תקשיבו מה נעשה..סיארה תוציאי את סילקטו..שיעמוד שם כפיתיון..בינתיים הם ירוצו לפגוע בו..דריפלון של לונה,וליטוויק שלי יתחבאו,כל אחד בפינה אחרת,ואז ברגע שבו הם ירוצו לכיוון דריפלון סילקון יקשור אחד מהם,ליטוויק ישתמש בהתרפצות להבות וקרן רשע על השני,ודריפלון בכמה מתקפות על השלישי! בסדר? תתחילו!" אומר בהתלהבות.

תראה איזה תוכנית!!

Spoiler ספוילר

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

ניב;
    פלאפי רצה (החלטתי שהיא נקבה וזהו) לעבר סווינאב במתקפת רשע מהירה פעם נוספת.
    הוא מחליק הצידה ומנסה להתחמק, אך פלאפי מזנקת באוויר ומשתמש עליו בזנב רשע שפוגע בו חזק.
    הוא טס על הקרח כמו זיסקית הוקי, מתנגש בקיר וחוזר לעבר פלאפי, מתנגש בה. היא עפה באוויר ונוחתת על הקרח.
    היא מחליקה, נופלת על גבה, אך קמה תוך רגע. היא משתמשת במתקפת רשע מהירה פעם נוספת ופוגעת בסווינאב חזק.
    הוא קם על רגליו, ומשתמש בפצצת בוץ- כדור גדול של בוץ שנוחת על ראשה של פלאפי ופוגע בה בצורה ממש ממש חזקה.
    היא מתאוששת בקושי, וסווינאב משתמש ברוח קרירה (Icy Wind) שמקפיאה את פלאפי וכולאת אותה בתוך קרח.
    תדע.. מתכת חזקה על אדמה, אתה מוזמן לבדוק עם תרצה...
    נחמד, פעם ראשונה שיש לי פוקימון נקבה!
    ~~~~~~~~~~
    "לא לוותר פלאפי אני מאמין בך!" אומר לה ואנסה לעודד אותה. (אני יודע שאני אמור לדבר ברשעות.. אבל זה לא אני XD)
    השתמשי בגל רעם בכדי לנפץ את הרקח סביבך ולהעיף שברים לכל עבר, ואזואז צאי מיד משם וקפצי גבוה!" אומר בתקווה ששברים יעופו לכיוון סוויינאב.
    ואז בנחישות רבה מיד אוסיף "עכשיו כשאת באוויר תפסי בזנב וקפלי את עצמך כמו כדור, הסתובבי במהירות לעבר סוויינאב ותקי בעצמה באדמה שלפניו עם זנב רשע!"
    ואז אחזק את רוחה בכך שאומר "נסי להעיף אותו גבוהה, קדימה אני יודע שתצליחי!"

.

4. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 6
    קודאק- 18
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

קודאק;
    פידג' חוזר אל הפוכדור, ואתם רצים אל פתח המערה.
    אתה, סיארה ולונה פונים לצדדים יחד עם ליטוויק ודריפלון בעוד סיארה מוציאה את קסקון שעומד בפתח המערה.
    "תפסו אותו!" צועקים שלושת הבחורים, והטיירוגים מזנקים לעבר סילקון. שנייה לפני שהם נוגעים בו, הוא טווה קור ארוך וקושר את האמצעי.
    השניים האחרים עוצרים לעזור לחברם, אך ליטוויק פוצע את שניהם בחוזקה באמצעות התפרצות להבות. הוא פוצע עוד אחד באמצעות קרן רשע.
    דריפלון משתמש ברוח רשע ובסופת רשע, ובה נכלאים שלושת הטיירוגים. הסופה המוגברת נעלמת והטיירוגים מתעלפים.
    "חזרו!" צועקים המאמנים, ויחד עם סיארה ולונה אתה רץ אליהם במהירות על ומדביק אותם בוירוס.
    פניהם נמחקות, וששת הפוקימונים שלהם מתרשעים גם כן. הם מסתובבים, מתכופפים ומזנקים זינוקים גבוהים אל אזור הררי בצפון.
    'לעיר סרוליאן...' אומרת סיארה בחיוך ומביטה בסילקון, שלפתע זוהר באור לבן; הוא מתפוצץ, ופרפר גדול ויפייפה יוצא משם.
    'ביוטיפליי,' אומרת לונה. סיארה מחבקת את הפרפר, ומחזירה אותו לפוכדור בזמן שאתה ולונה מחזירים את ליטוויק ודריפלון.
    בריצה מהירה, אתם מגיעים תוך רגע לשפת אגם, שבקצהו השני נמצאת עיר ונציאנית שמושתתת על תעלות מים. אתה רואה מרחוק מזח, מרכז פוקימונים, ומבנה שעל גגו נמצא פסל של פוקימון דמוי כוכב סגול.

~~~
    מלךךךךך D: חחח.. תרצה לקבל קודם את פאנפי או את טינאמו?

ניב;
    זנב רשע =/= זנב מתכת. אחרת היית מנצח כבר מזמן. O:
    ~~~
    ניצוצות כחולים נראים בתוך מעטה הקרח, והוא מתפוצץ. רסיסים עפים על סווינאב.
    פלאפי מזנקת גבוה, ומביטה בסווינאב מלמעלה. היא מתכדררת, אך לא מצליחה לכוון את עצמה ואת המהירות שלה.
    סווינאב משתמש בסטירת בוץ ומחטיא, ומאריפ נופלת על הקרקע המושלגת.
    היא קמה במהירות, ומשתמשת בזנב רשע שסודק את הקרקע מול סווינאב, אך לא יותר מזה.
    מעוצבנת, היא מכה בסווינאב פעם נוספת עם זנב רשע, ומעיפה אותו רחוק. הוא מתעלף.
    אתה רץ לעברו, ונוגע בגופו הפרוותי; הוא משתנה, ונהיה רשע.

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-
    סיגל;
    שימי לב לפעמים הבאות, במקום לכתוב: "..." אני אומרת - תכתבי: '...' אני משדרת, כי את לא יכולה להוציא מילים באמת.
    ~~~
    את מתחילה ללכת במכון, ומשדרת לבחור שיעזור לאמרלד, אך הוא משדר לך בתגובה 'אין לי פוקימונים...'
    את עונה לו שלא נורא, וממשיכה במקוך לאחר שאת מוציאה את כל הפוקימונים שלך החוצה.
    אתם הולכים מספר דקות, ולפתע נתקלים בפוקימון גבוה בצורת עץ, עשוי מסלע חום וסלע ירוק.
    הוא מביט בך, מתפתל מעט ונבהל.

הוא מתהפך בחזרה, ומשתמש בסטירת בוץ שפוצעת את פלאפי בצורה קשה בשל יתרון הסוגים.
    סווינאב מוסיף אבקת שלג, אך פלאפי מתחמקת ומחליקה הצידה.
    'אוקי סמוצ'אם! אבקת שלג אל סודוודו! לאחר מכן שירת רשע ובלבול רשע אליו!' אני משדרת לה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    זנב רשע =/= זנב מתכת. אחרת היית מנצח כבר מזמן. O:
    ~~~
    ניצוצות כחולים נראים בתוך מעטה הקרח, והוא מתפוצץ. רסיסים עפים על סווינאב.
    פלאפי מזנקת גבוה, ומביטה בסווינאב מלמעלה. היא מתכדררת, אך לא מצליחה לכוון את עצמה ואת המהירות שלה.
    סווינאב משתמש בסטירת בוץ ומחטיא, ומאריפ נופלת על הקרקע המושלגת.
    היא קמה במהירות, ומשתמשת בזנב רשע שסודק את הקרקע מול סווינאב, אך לא יותר מזה.
    מעוצבנת, היא מכה בסווינאב פעם נוספת עם זנב רשע, ומעיפה אותו רחוק. הוא מתעלף.
    אתה רץ לעברו, ונוגע בגופו הפרוותי; הוא משתנה, ונהיה רשע.
    אוקיי.. תודה על העזרה (עם לא ההית מוסיף לעדכון ההיתי מפסיד)
    תגיד יש אפשרות לשכנע את אחד הרייהורנים להצטרף אליי לזמן מה? יש לי תכנון בשביל אחד מהם... לפלישה בעיר סרולייאן!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מעולה!" אומר מרוצה מהניצחון ואחזיר את פלאפי לפוקדור, אביט בוא ואומר.. הוא היה לא רע!
    בנתיים אחשוב לעצמי "הוא יכול מאוד לעזור בפלישה על העיר סרוליין!" ואז אזרוק עליו פוקדור...

.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 5
    קודאק- 12
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

תומר;
    כן, היא תיחשב כשני אנשים. אבל לא תוכל לשנות את הפוקימונים שלה. וארס, לא ערס. מה הוא שומע אבי ביטר?
    ~~~
    נידורינו יוצא מהפוכדור. "נידורינו..." הוא אומר בזעם ומבייט במיילוטיק.
    אתה מבחין שבבריכה יש כמה מרצפות צפות, ונידורינו מזנק ונעמד על אחת. מיילוטיק זוחלת אל תוך המים, ומוציאה את ראשה.
    נידורינו מזנק אל המרצפה הקרובה אליה, ושולח מפיו זרם של נוזל שחור שמעלה אדים.
    מיילוטיק צוללת, אבל זנבה נפגע. לרוע מזלך, היא לא נפצעת קשה, וכשנידורינו מזנק אל המים כדי לתקוף אותה, הוא מועף החוצה.
    "מצויין, מיילוטיק." אומרת מיסטי לאחר שנידורינו נוחת על אחת המרצפות. הוא נעמד על רגליו.
    "מיילוטיק, זנב מים (Aqua Tail)!" קוראת מיסטי. מיילוטיק מנופפת בזנבה היפייפה, וזרם אדיר של מים עולה ובולע את נידורינו, שמחליק מהמרצפת.
    הוא יוצא בציפה, ומכה את מיילוטיק במכות זעם. היא נפצעת קלות. "החלמה (Recover)!" קוראת מיסטי, ומיילוטיק זוהרת באור בהיר ומחלימה מהפציעה.
    "נידורינו תשלח במהירות ארס אופל ואז תרוץ לעבר מילוטיק בקרן אופל בכול הכוח! אתה מסוגל!" אגיד לנידורינו במהירות כדי שהוא יפגע במילוטיק ויעלף אותה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה מחזיר את רטיקייט לפוכדור ומביט בבונסליי, מהרהר לעצמך.
    אתה מנסה ללכוד אותו, אך בשנייה האחרונה נזכר שהוא שייך לברוק... אתה מחזיר את הפוכדור לכיסך.
    אתה שולף שוב את הפוכדור של אייביזור ומוציא אותו. אתה שולף מתיקךף את השיקוי, ומרסס מעט על אייביזור.
    הוא נרפא, ואתה מכניס את השיקוי בחזרה לתיק. אייביזור מוכן לקרב, ומשתמש בגפנים כדי להצליף בבונסליי, שנפצע קשה.
    "סליי!" צועק הפוקימון הקטן ומשתמש בגפן מצליפה גם כן- כנראה שבונסליי השתמש בחיקוי!
    לפתע, פוקימון הסלע זוהר באור לבן, ומתפתח. הוא הופך להיות עץ ארוך וגדול, ענף בצורת V על ראשו וכדורים ירוקים על ידיו.

"סודוודו!" אומר הפוקימון החדש, ורץ לעבר אייביזור. הוא משתמש בבעיטה נמוכה ומפיל את אייביזור, אך הוא נפצע בצורה קלה בלבד וקם מיד, מוכן לקרב.
    "יופי איוויזור,הגנה טובה!"אני אומר ומנסה לחשוב על אסטרטגיה.לפתע עולה לי רעיון:"אם זה עובד אצל גרוטל,זה יעבודה גם אצלי!"אני מחייך."איוויזור אני יודע שזה ישמע מוזר,אבל אני רוצה שאתה תיצור כדור אנרגיה אבל אל תירה אותו אלא תוכל אותו,תסמוך עלי."אני מחכה לתוצאות המתקפה.

9. משתמש מנוסה
    תמיר;
    וורטרטל נסוג לתוך השריון שלו במהירות, ומציף אותו באמצעות אקדח מים שמתפצל; חמישה אקדחי מים עפים לכל עבר.
    תוך רגע, רגליו, ידיו וראשו של וורטרטל מחליקים החוצה, אך הוא חוזר פנימה ומנסה שוב.
    "חבטה!" קורא ברוק בלגלוג, ואוניקס חובט בוורטרטל שעף באוויר כמו פריזבי- רחוק, גבוה ובתנועה סיבובית.
    הוא כמעט נתקע בקיר, אך לפתע הוא מצליח לנתב את עצמו לעבר אוניקס, נתקע בו בחוזקה ופוגע בו בצורה קשה. (Rapid Spin)
    אוניקס נופל אחורה, ו-וורטרטל ממשיך להסתחרר במהירות בכל המכון כמו דיסקוס שיצא משליטה. הוא פוגע בעמוד שיש שנופל על אוניקס.
    וורטרטל עוצר בבת אחת, ונוחת על ראשו של אוניקס בהתנגשות שמחסלת את פוקימון נחש הסלע.
    "חזור," אומר ברוק בהפתעה. "ברכותיי," הוא אומר ולוחץ את ידך. "זה תג הסלע," הוא אומר ומציג בפניך תג מתומן בצבע כסף. "היית מצוין, בהצלחה בהמשך!"
    "עשינו זאת, וורטלטל!" אני קורא באושר ורץ לחבק אותו על הקרב המצויין "ת-תודה ברוק!" אני קורא ומושיט את ידי לקבל את התג המתומן "להתראות!" אני קורא ויוצא החוצה עם וורטלטל "בוא נחזור למרכז הפוקימונים" אני אומר לו ומתחיל לצעוד לשם.

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 6
    קודאק- 18
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

קודאק;
    פידג' חוזר אל הפוכדור, ואתם רצים אל פתח המערה.
    אתה, סיארה ולונה פונים לצדדים יחד עם ליטוויק ודריפלון בעוד סיארה מוציאה את קסקון שעומד בפתח המערה.
    "תפסו אותו!" צועקים שלושת הבחורים, והטיירוגים מזנקים לעבר סילקון. שנייה לפני שהם נוגעים בו, הוא טווה קור ארוך וקושר את האמצעי.
    השניים האחרים עוצרים לעזור לחברם, אך ליטוויק פוצע את שניהם בחוזקה באמצעות התפרצות להבות. הוא פוצע עוד אחד באמצעות קרן רשע.
    דריפלון משתמש ברוח רשע ובסופת רשע, ובה נכלאים שלושת הטיירוגים. הסופה המוגברת נעלמת והטיירוגים מתעלפים.
    "חזרו!" צועקים המאמנים, ויחד עם סיארה ולונה אתה רץ אליהם במהירות על ומדביק אותם בוירוס.
    פניהם נמחקות, וששת הפוקימונים שלהם מתרשעים גם כן. הם מסתובבים, מתכופפים ומזנקים זינוקים גבוהים אל אזור הררי בצפון.
    'לעיר סרוליאן...' אומרת סיארה בחיוך ומביטה בסילקון, שלפתע זוהר באור לבן; הוא מתפוצץ, ופרפר גדול ויפייפה יוצא משם.
    'ביוטיפליי,' אומרת לונה. סיארה מחבקת את הפרפר, ומחזירה אותו לפוכדור בזמן שאתה ולונה מחזירים את ליטוויק ודריפלון.
    בריצה מהירה, אתם מגיעים תוך רגע לשפת אגם, שבקצהו השני נמצאת עיר ונציאנית שמושתתת על תעלות מים. אתה רואה מרחוק מזח, מרכז פוקימונים, ומבנה שעל גגו נמצא פסל של פוקימון דמוי כוכב סגול.

~~~
    מלךךךךך D: חחח.. תרצה לקבל קודם את פאנפי או את טינאמו?
    צודקקק D: את טינמו ואז את פנפי! וזה על פתיחת העמוד?
    *איך אני מרפא אותם עכשיו ?!

'נלך למכון להדביק אותם?' אשדר לבנות,לא אחכה שהן יענו ואתחיל לרוץ לכיוון מרכז הפוקימונים.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [CENTER]
    [I]

ברנדון;
    צ'ארמיליון מנענע את זנבו במהירות, ועשן שחור מציף לפתע את המקום, מונע ממך ומקיובון לראות מה קורה.
    אתה שומע רחש להבות, ומבין כי צ'ארמיליון שלח את זעם הדרקון; צווחת כאב מאשרת את הפגיעה.
    מסך העשן מתחיל להתפזר, ואתה רואה שקיובון חלש. הוא משתמש באלת עצם, אך מפספס ונופל ארצה. הוא קם שוב, לא מוותר.
    הוא רץ לעבר צ'ארמיליון עם האלה מונפת, לאט מאוד, וצ'ארמיליון מחסל אותו בגחלת.
    אתה ממהר לרסס את הנוגדן על קיובון המעולף, והוא חוזר לקדמותו. בינתיים, מימינך נפתח פורטל נוסף אל החלק האחרון של המבוך.
    אתה רואה את הדלת, ומתקדם בחיוך, כשלפתע פוקימון גדול וסלעי יוצא מן האדמה, ומתחיל לזרוק לעברכם סלעים.
    צ'ארמיליון מצליח לנפץ שלושה בעזרת שריטה, וונונאט בעזרת בלבול מרחיק שניים נוספים. אתם מוצאים מחסה בפנייה, ושומעים את צעדיו של הפוקימון שמתקרב.

"בואו ננסה למצוא מקום מסתור!" אומר לפוקימונים שלי ואנסה למצוא מחסה,שהפוקימון לא יראה אותי.
    אסתכל בחשאי על הפוקימון ואבדוק אם הוא מרושע

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה מרסס את הנוגדן, אך הוא לא פועל. אתה נזכר בדבריו של אוק מהטלוויזיה...
    רססו את הנוגדן רק על פוקימונים שהובסו, אחרת זה לא יהיה אפקטיבי.
    או משהו כזה.
    "אוקיי!" אומר ואוציא את צ'ארמיליון ומאנקי.לאחר מכן אגיד לצ'ארמיליון:"צ'ארמיליון-השתמש בזעם דרקון על הפוקימון הרשע!" ולמאנקי אגיד:"מאנקי-השתמש בשבירת לבנים!"
    NYO HO HO BITCH

13. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    הייתה לי איזשהיא בעייה בציטוט אז ציטטתי ככה:
    דוד;
    "הו לא, אין צורך בתשלום למחזיקי פוקדקס." היא אומרת ואתה מחזיר לתיקך את הארנק.
    "חדר מספר 445," היא אומרת ומושיטה לך מפתח. אתה מפהק, מודה לה, ונכנס למעלית מאחורי הדלפק.
    אתה עולה לקומה רביעית, ומאתר מיד את החדר שנמצא במסדרון הימני. אתה דופק על הדלת, ופותח אותה בעזרת המפתח לאחר שאתה שומע "יבוא" מבפנים.
    אתה נכנס ורואה חדר גדול ודיי מגניב- זוג מיטות זוגיות, טלוויזיה, מיני-בר, מקלחת, שירותים ומרפסת גדולה ובה ג'קוזי, בפנים נמצאת נערה צעירה ויפה.
    "שלום," היא אומרת בחיוך ויוצאת מהג'קוזי. "אני רובין ספלינג, מהעיר פושיה."
    אתה מבחין בפוקימון לידה, סוס בהיר ועל ראשו וגבו רעמת להבות. "וזה פוניטה," היא מוסיפה בחיוך ולוחצת את ידך.
    "שלום" אני אומר בחיוך קל ומרפה את ידי מידה. אני חושב לעצמי 'כשהאחות ג'וי אמרה 'העלמה' חשבתי שמדובר בנערה בת שמונה-עשרה עם נימוסים בריטים של המאה הקודמת, למזלי זה לא נכון'. אני שואל את רובין בבדיחות "על איזה מיטה אני יכול לזרוק את החפצים שלי?"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

14. משתמש מנוסה

~~~
    חברה, כל הכבוד לנו! קיבלתי ווינר על המשחק הפעיל ביותר בפורום במהלך אתגר הפעילות - הכל בזכותכם! תודה רבה (:
    http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=39174
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 6
    קודאק- 18
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

סיגל;
    סמוצ'אם מתקדמת קדימה, ושולח אבקת רסיסי שלג לעבר סודוודו.
    פוקימון הסלע מזנק הצידה, ונפצע רק קצת. הוא רץ לעבר סמוצ'אם ומשתמש בבעיטה נמוכה.
    סמוצ'אם קופצת באוויר אך מאוחר מדי- הוא פוגע בה והיא נופלת. סודוודו מניף את ידו כדי להשתמש בשבירת לבנה.
    סמוצ'אם שרה שירה מפחיד, וסודוודו נרדם לפני שהוא מספיק לפגוע בה. הוא נופל על הקרקע לצידה, והיא קמה.
    היא משתמשת בבלבול והוא עף אחורה, נתקע בקיר המבוך. הפגיעה מעירה אותו, והוא משתמש בזריקת סלע.

ניב;
    מאוחר מדיי, הם כבר ברחו. אתה לא אמור להשמיד ערים, אתה זה שמפיץ את הוירוס, האחרים כבר ידאגו לזה.
    ~~~
    אתה מרוצה, ומחזיר את פלאפי הפצועה לפוכדור שלה. אתה מביט בסווינאב בהרהור, ושולף פוכדור.
    אתה זורק אותו, וסווינאב נכלא בתוכו. הפוכדור מתנדנד פעמיים, ולבסוף נעצר. ברכותיי, לכדת סווינאב!
    אתה מרים את הפוכדור, וממשיך במערה יחד עם מיים ג'וניור שנמצא מחוץ לפוכדר.
    אתם מחליקים לאורך המערה, ומגיעים לבסוף לפתח של מנהרה צרה שמובילה למטה.
    אתה נכנס פנימה יחד עם מיים ג'וניור, ואתם מחליקים לפתע במהירות גבוהה בתוך המנהרה החשוכה.
    אתם יורדים ועולים, יורדים ועולים, מסתובבים, מחליקים, ואתה מרגיש אפילו שעשית לופ.
    אתה עף לבסוף מתוך המנהרה בתנופה לתוך בריכה גדולה. אתה נאבק לצוף, אך מגלה שאין צורך בחמצן כבר.
    מחויך, אתה עולה אל פני המים ומגלה שמיים ג'וניור שוחה. אתה שוחה בעקבותיו ואתם מגיעים לרפסודה.
    אתה עולה על הרפסודה, ומיים ג'וניור הקטן אחריך. הוא משתעל פעמיים, ומתיישב על הרפסודה יחד איתך.

תומר;
    נידורינו שולח במהירות ארס אופל והיא נפצעת. הוא רץ לעברה בקרן אופל אך היא צוללת.
    "זנב מים!" קוראת מיסטי, ומילוטיק משתמשת בזנב מים פעם נוספת לאחר שהיא יוצאת אל פני המים.
    נידורינו סופג את המתקפה ועף אל המים. הוא צף שוב במהירות, ועולה על אחת הפלטפורמות.
    "נידורינו!" הוא שואג בזעם, ורץ במהירות לעבר מיילוטיק, רודף אחריה אל תוך המים ופוגע בה בקרן רשע.
    הם עולים אל פני המים, ומיילוטיק משתמשת בכריכה (Bind) ומוחצת את גופו. לפתע, היא מורעלת.
    "מיילוטיק!" היא אומרת בכאב. נידורינו חוזר אל אחת המרצפות, ומשתמש בניקור על דעת עצמו.
    מיילוטיק מתעלפת וצפה על פני המים. "חזרי," אומרת מיסטי. "צאי, קורסולה!" היא אומרת.
    פוקימון נוסף יוצא במקום מיילוטיק, קטן וורוד, דמוי אלמוג. קורסולה נראית חמודה, והיא צפה על פני המים.
    "קורסולה, פיצוץ סלעים!" קוראת מיסטי, וקורסולה מעיפה לעבר נידורינו חמישה סלעים גדולים שפוגעים בו.
    הוא מחליק ונופל אל המים, וכעבור מספר שניות צף, מעולף. קורסולה נראית מאושרת.

נועם;
    איוויזור מחייך אליך.
    הוא מייצר כדור אנרגיה בפרח על גבו, זורק אותו באוויר מעליו, ופותח את פיו, בולע אותו.
    בלבאזור מיד משתעל, וכדור האנרגיה טס מפיו היישר אל סודוודו. הוא נפצע קשות, נופל אל הקרקע ומתעלף.
    אייביזור נראה מאושר, ומחבק אותך באמצעות גפנים. אתה רץ לרסס את סודוודו בנוגדן, והוא חוזר לקדמותו.
    לפתע, פתח גדול בקיר המבוך נפער ואתה רואה שהגעת לזירת המכון.
    אתה נכנס עם אייביזור, ומרפא את הפוקימונים שלך במכונת ריפוי. אתה מביט סביב, ורואה שאף אחד לא נמצא.
    לפתע, מאמן נטול פנים מזנק לעברך, ואייביזור מצליף בו בגפנים ומרחיק אותו. אתה מזהה שזה ברוק, מנהיג מכון הסלע.
    אתה מיד מרסס עליו מן הנוגדן, והוא משתעל; פניו חוזרות והוא מביט בך בהפתעה. "תודה... תודה רבה..." הוא אומר לך.
    "אתה רוצה להילחם בקרב מכון?" הוא שואל כשהוא מבחין בפוקדקס שבכיסך.

קודאק;
    סווינאב כי ביקשת בטופס הרשמה, טינאמו מפתיחת העמוד.
    ~~~
    'לאן אתה רץ?' שואלת סיארה. 'יש פה רק מים...'
    אתה מביט באגם, ולפתע מזהה מספר סירות בחלק אחר של האגם. אתם רצים לשם, ועולים על סירה.
    אתם שטים מספר דקות, כשלפתע פוקימון קטן ותכלכל, דמוי טריגון, מתקיף אתכם.
    'פיצ'ו, צא!' צועקת סיארה במחשבה, ופיצ'ו יוצא מן הפוכדור. הוא משתמש פעמיים במכת ברק, ופוקימון העפיפון מתעלף.
    'זה מנטייק,' מסבירה לונה בחולמניות. סיארה לוכדת אותו בתוך פוכדור, ולאחר שני נדנודים הוא נלכד.
    לפתע, מן האגם עולים שלושה דגים כסופים וזהים, מתקיפים אתכם.

ברנדון;
    אתה מוצא מחסה זמני, ושומע שהוא עדיין מתקרב.
    אתה מסתכן ומציץ הצצה חטופה, לגלות האם הוא רשע או לא, ומבין שהפוקימון רגיל לגמרי.
    הוא מזהה את מחבואך, ורץ לעברכם, מתכונן להשתמש בדריכה (Stomp).

עמית;
    מאנקי וצ'ארמיליון יוצאים מהפוכדורים שלהם ונעמדים מול הפוקימונים הרשעים.
    צ'ארמיליון שולח מפיו להבה גדולה בצבע טורקיז ופוגע בימני, שמשיב בבלבול וגורם לצ'ארמיליון לעוף על מאנקי.
    מאנקי בדיוק רץ לעבר הפוקימון השני, ולכן צ'ארמיליון נוחת על הקרקע בשלום, ומאנקי מצליח לפגוע בשני בשבירת לבנים.
    "דראווזי!" אומרים שניהם, ושולחים גז רעיל מאפם, צבעו סגול וריחו נורא. צ'ארמיליון ומאנקי מורעלים.

דוד;
    אוקיי. (:
    ~~~
    "על השמאלית," אומרת רובין בחיוך, וכך אתה עושה. היא חוזרת לג'קוזי, ולוגמת מפחית פוקי-קולה.
    אתה מתמתח בעייפות, ורובין שואלת, "איזה פוקימונים יש לך?" - אתה מוציא את כל הצוות החוצה, והיא מתפעלת.
    "איזה איוויזור יפה... ופיקאצ'ו זוהר! והווידל הזה... הוא ענק!!!" היא אומרת בחיוך, ומביטה בשלושת הפוקימונים המיוחדים שלך.
    "לי יש את פוניטה, וגם את סטאריו ואיווי." היא אומרת ומוציאה פוקימון בצורת כוכב ים חום ובבטנו יהלום, ולצידו שועלון קטן, חום ופרוותי.
    "תרצה להצטרף לג'קוזי?" היא שואלת לאחר שהיא לוגמת פעם נוספת מהפחית.

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    חברה, כל הכבוד לנו! קיבלתי ווינר על המשחק הפעיל ביותר בפורום במהלך אתגר הפעילות - הכל בזכותכם! תודה רבה (:
    http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=39174
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 5
    ניב- 6
    קודאק- 18
    סיגל- 4
    ~לטובה~
    תמיר- 0
    עמית- 0
    ברנדון- 5
    נועם- 0
    דוד- 0
    ~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    צוות הטובים-

תומר;
    נידורינו שולח במהירות ארס אופל והיא נפצעת. הוא רץ לעברה בקרן אופל אך היא צוללת.
    "זנב מים!" קוראת מיסטי, ומילוטיק משתמשת בזנב מים פעם נוספת לאחר שהיא יוצאת אל פני המים.
    נידורינו סופג את המתקפה ועף אל המים. הוא צף שוב במהירות, ועולה על אחת הפלטפורמות.
    "נידורינו!" הוא שואג בזעם, ורץ במהירות לעבר מיילוטיק, רודף אחריה אל תוך המים ופוגע בה בקרן רשע.
    הם עולים אל פני המים, ומיילוטיק משתמשת בכריכה (Bind) ומוחצת את גופו. לפתע, היא מורעלת.
    "מיילוטיק!" היא אומרת בכאב. נידורינו חוזר אל אחת המרצפות, ומשתמש בניקור על דעת עצמו.
    מיילוטיק מתעלפת וצפה על פני המים. "חזרי," אומרת מיסטי. "צאי, קורסולה!" היא אומרת.
    פוקימון נוסף יוצא במקום מיילוטיק, קטן וורוד, דמוי אלמוג. קורסולה נראית חמודה, והיא צפה על פני המים.
    "קורסולה, פיצוץ סלעים!" קוראת מיסטי, וקורסולה מעיפה לעבר נידורינו חמישה סלעים גדולים שפוגעים בו.
    הוא מחליק ונופל אל המים, וכעבור מספר שניות צף, מעולף. קורסולה נראית מאושרת.
    "נידורינו תחזור במהירות!" אגיד בשמחה תוך כדי שאני מחזיר את נידורינו לפוקדור שלו במהירות
    ואז מוציא את הפוקדור של ראלטס ואומר לו תוך כדי שאני בודק את הפוקימון של מיסטי:
    "ראלטס תשתמש בשיגור כול הזמן כדי לבלבל את הפוקימון הזה ואז תשלח עלי רשע בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 55 מתוך 96 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •