Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 96 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1427
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;

מאנקי, פוקימון קוף החזיר. הם חיים בלהקות על צמרות עצים. כאשר אחד מהם מתעצבן, שאר הלהקה מתעצבנת יחד איתו.
    אומר הפוקדקס.
    "טוב," אומר למאנקי בזמן שאתכופף אליו ואכניס את הפוקידקס לתיק "רוצה להצטרף אליי?" ואחכה לתגובה.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    ניב;
    בלבאזור יוצא אל הקרב הראשון שלו איתך, מוכן ומזומן. הוא מביט בנידורן והיא בו, שניהם שקטים ודרוכים.
    לפתע, בלבאזור שולף שני גפנים ארוכים שיוצאים מתחתית הפקעת שעל גבו, ומצליף בהם בנידורן בחוזקה.
    נידורן נופלת אחורה, אך מהר מאוד קמה ורצה לעבר בלבאזור, משתמשת במתקפת בעיטה כפולה (Double Kick).
    אתסכל עליה מופתע ואמלמל לעצמי "היא קשוחה, זה לא הולך ליהיות קל.."
    לאחר מכן אחשוב מה לעשות במעט לחץ של זמן, ומיד אומר "אוקיי בלבאזור, אסור לנו לתת לה להתקר השלך זרע עלוקה לפניה כך שבעודה רצה אליך תדרך עליו ותיפול!"
    ואוסיף לומר ליתר בטחון "התחמק, קפוץ הצידה!"

.

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    נידורן וצ'ארמנדר נבלעים בתוך פוכדורים. הפוכדור של צ'ארמנדר נעצר מיד, אך הפוכדור של נידורן זז מצד לצד מספר פעמים, ולבסוף נעצר ומוקף במספר ניצוצות.
    מתרגש אך חושש, אתה מרים את שני הפוכדורים מהדשא, ורץ במהירות לעבר העיר וירידיאן. אתה מטפס על גבעה נמוכה.
    אתה מגיעה לראשה, ורואה את העיר וירידיאן מרחוק. אתה יורד בריצה, מפחד שצ'ארמנדר יתעלף, ומאיץ את הקצב.
    אתה מגיע לפתח העיר וירידיאן, ומחפש במהירות את מרכז הפוקימונים; אתה מוצא אותו.
    בניין כיפתי וגדול, שקוף ומעל הדלת האוטומטית שלו יש שלט שמכריז: Pokémon Center.

עמית;
    אתה משיב את הפוקדקס לתיק, מתכופף אל מאנקי וזה הרגזן נראה לפתע חמוד. הוא מחייך אליך.
    "מאנקייי!" הוא אומר בחיוך וקופץ בשמחה; אך צ'ארמנדר לא רואה זאת בעין יפה. הוא שולח גחלת לעבר מאנקי.
    מאנקי מתרגז בבת אחת, ורץ לעבר צ'ארמנדר, תוקף אותו על ידי בעיטה ברגליו (Low Kick).

ניב;
    נידורן מתכוננת לרוץ אל בלבאזור פעם נוספת, וזה שולח מהפקעת שעל גבו זרע קטן שנוחת על הקרקע.
    נידורן רצה ודורכת על זרע העלוקה, וזה נובט במהירות עצומה, שולח גפנים שמקיפים את נידורן וגורמים לה ליפול.
    היא קמה ורצה לעבר בלבאזור, תוקפת אותו בעוקץ רעל, אך הפקעת שעל גבו זורחת באור ירקרק ועלוקת הזרע מרפאת את הנזקים.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב;
    נידורן מתכוננת לרוץ אל בלבאזור פעם נוספת, וזה שולח מהפקעת שעל גבו זרע קטן שנוחת על הקרקע.
    נידורן רצה ודורכת על זרע העלוקה, וזה נובט במהירות עצומה, שולח גפנים שמקיפים את נידורן וגורמים לה ליפול.
    היא קמה ורצה לעבר בלבאזור, תוקפת אותו בעוקץ רעל, אך הפקעת שעל גבו זורחת באור ירקרק ועלוקת הזרע מרפאת את הנזקים.
    שמע לפי הכתיבה שלך עד עכשיו, זה נראה שהולך להתפתח למשחק מצויין!
    מקווה שאתה אוהב את התגובות שלי, עם משהוא טעון שיפור כתוב ב-ה.פ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתסכל על נידורן הכואבת והחבולה ואומר לבלבאזור בחיוך מלא תקווה "קדימה עכשיו ננסה לסיים את זה!"
    ואז אצביע על נידורן ואומר בקול רם ובטוח "עכשיו בלבאזור שוב גפן מצליפה, לפף אותה מסביב נידורן והדק חזק!"
    ואז מיד אוסיף לסיום "עכשיו תשליך אותה עליך במהירות ופגע בא עם בלימה חזקה"
    "קדימה בלבאזור, ההינו מעולים עד עכשיו בוא ננצח!" אעודד אותו בחיוך רחב וחמים.

.

5. משתמש מנוסה
    ניב;
    תודה רבה, ובינתיים אין בעיות בכלל. אם אהבת את הכתיבה שלי, אתה יכול למצוא עוד הרבה ממנה בסיפור שלי, לינק בחתימה (:
    ~~~
    בלבאזור שולח גפן נוספת בפקודתך, ואוחז בנידורן בחוזקה. הוא חונק אותה באמצעות גפניו, וזורק אותה באוויר מעליו.
    הוא מתכופף, ואז בבת אחת מזנק לעברה במתקפת התנגשות חזקה. הוא פוגע בה ושניהם נופלים.
    לעומת בלבאזור שנוחת על רגליו, נידורן נופלת על הקרקע באפיסת כוחות, מעולפת.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    נידורן וצ'ארמנדר נבלעים בתוך פוכדורים. הפוכדור של צ'ארמנדר נעצר מיד, אך הפוכדור של נידורן זז מצד לצד מספר פעמים, ולבסוף נעצר ומוקף במספר ניצוצות.
    מתרגש אך חושש, אתה מרים את שני הפוכדורים מהדשא, ורץ במהירות לעבר העיר וירידיאן. אתה מטפס על גבעה נמוכה.
    אתה מגיעה לראשה, ורואה את העיר וירידיאן מרחוק. אתה יורד בריצה, מפחד שצ'ארמנדר יתעלף, ומאיץ את הקצב.
    אתה מגיע לפתח העיר וירידיאן, ומחפש במהירות את מרכז הפוקימונים; אתה מוצא אותו.
    בניין כיפתי וגדול, שקוף ומעל הדלת האוטומטית שלו יש שלט שמכריז: Pokémon Center.
    'סוף סוף המרכז הפוקימונים שאני צריך'אחשוב לעצמי בשמחה ואז אכנס למרכז הפוקימונים,
    אלך לאחות ג'וי ואז אגיד לה:"צ'ראמנדר שלי מורעל אז תרפאי לי אותו וגם תרפאי לי את נידורן הפוקימון החדש שלי בבקשה"ואז אוציא את הפוקדורים בשקט, אגיש לה אותם ואחכה בשקט עד שהם יתרפאו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. NYO HO HO
    עמית;
    אתה משיב את הפוקדקס לתיק, מתכופף אל מאנקי וזה הרגזן נראה לפתע חמוד. הוא מחייך אליך.
    "מאנקייי!" הוא אומר בחיוך וקופץ בשמחה; אך צ'ארמנדר לא רואה זאת בעין יפה. הוא שולח גחלת לעבר מאנקי.
    מאנקי מתרגז בבת אחת, ורץ לעבר צ'ארמנדר, תוקף אותו על ידי בעיטה ברגליו (Low Kick).
    "טוב צ'ארמנדר-השתמש בשריטה על מאנקי!" אומר לצ'ארמנדר.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    הלכתי לראות האח הגדול אז בינתיים תגיבו ואני אמשיך כשאחזור (:

תומר;
    האחות ג'וי מהנהנת, ולוקחת את שני הפוכדורים למכונה גדולה וכדורית ובה תבנית שמזכירה לך תבנית קרח.
    היא מניחה את הפוכדורים בתבנית ומפעילה את המכונה בלחיצת כפתור; התבנית מסתובבת במקום, ולבסוף נעצרת.
    היא מחזירה לך את שני הפוכדורים. "הנה לך שיקוי במתנה," היא אומרת ומושיטה לך תרסיס סגלגל. "הוא ירפא את הפוקימונים שלך. תודה שבאת!"

עמית;
    צ'ארמנדר שורט את מאנקי וזה נפצע, אך רץ מהר לעבר צ'ארמנדר ותוקף אותו בבעיטה נמוכה.
    צ'ארמנדר מועד ונופל על פניו, אך למזלך המשקל הקטן שלו מפחית מעוצמת הנפילה ולכן צ'ארמנדר ניזוק בצורה קלה בלבד.
    מאנקי מתרגז, ומשתמש במכות זעם; הוא מכה את צ'ארמנדר שלוש פעמים ובפעם הרביעית מפספס ונופל על הקרקע.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-09-2011 בשעה 11:38 PM

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב;
    תודה רבה, ובינתיים אין בעיות בכלל. אם אהבת את הכתיבה שלי, אתה יכול למצוא עוד הרבה ממנה בסיפור שלי, לינק בחתימה (:
    ~~~
    בלבאזור שולח גפן נוספת בפקודתך, ואוחז בנידורן בחוזקה. הוא חונק אותה באמצעות גפניו, וזורק אותה באוויר מעליו.
    הוא מתכופף, ואז בבת אחת מזנק לעברה במתקפת התנגשות חזקה. הוא פוגע בה ושניהם נופלים.
    לעומת בלבאזור שנוחת על רגליו, נידורן נופלת על הקרקע באפיסת כוחות, מעולפת.
    כן אני מרבה לקרוא אותו.. אבל מכוון שאני לא מתמצא בסיפורים אז אני לא מגיב.
    אני גם חושב בקרוב לפתוח סיפור, למרות שהלחץ בלימודים (מתחילות הבגרויות) לא יתן לי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד בלבאזור, ההית אדיר ממש!" אריע לו בשמחה וארוץ עליו, לאחר מכן מיד אושיט ידיים שיקפוץ אליי ואלטף אותו בראשו.
    "זה היה הקרב הראשון שלנו ועבדנו מעולה יחדיו, יכול אני חושב שניהיה צוות נהדר אתה ואני!" אוסיף לומר לו בחיוך חביב.
    ואז אסמן לו עם היד לבוא אחריי ואצעד להמשך הדרך, אגושש אחר עוד פוקימון אולי, או פרי נחמד שיהיה למאכל לי ולבלבאזור הקטן!

.

10. משתמש מנוסה
    הלכתי לראות האח הגדול אז בינתיים תגיבו ואני אמשיך כשאחזור (:

תומר;
    האחות ג'וי מהנהנת, ולוקחת את שני הפוכדורים למכונה גדולה וכדורית ובה תבנית שמזכירה לך תבנית קרח.
    היא מניחה את הפוכדורים בתבנית ומפעילה את המכונה בלחיצת כפתור; התבנית מסתובבת במקום, ולבסוף נעצרת.
    היא מחזירה לך את שני הפוכדורים. "הנה לך שיקוי במתנה," היא אומרת ומושיטה לך תרסיס סגלגל. "הוא ירפא את הפוקימונים שלך. תודה שבאת!"
    "תודה לך האחות ג'וי!"אומר לאחות ג'וי בשמחה, אשים את השיקוי הסגלגל בתוך תיקי שעל גבי ואז אצא מהמרכז פוקימונים כדי להסתובב בעיר וירידיאן כדי לגלות פרטים על העיר האלה למשל האם יש פה מכון, אם יש אליו הסטוריה ולאן מוביל העיר!

11. משתמש מנוסה
    ניב;
    אני בי"ב כבר עברתי את הרוב... (:
    ~~~
    "בלבאזור!" אומר הפוקימון בחיוך, ויחד אתם מתקדמים אל העיר ורידיאן. אתם מגיעים לתחתית של גבעה נמוכה ועולים למעלה.
    בפסגת הגבעה אתם מביטים קדימה, ובמרחק של כמה מאות מטרים אתם רואים את העיר ורידיאן היפה שהכילה מבנים שונים ומשונים.
    אתה רץ קדימה יחד עם בלבאזור כשלפתע מופיע מולך ילד קטן לבוש גופיה כתומה וגדולה וכובע תואם.
    "עצור!" הוא אומר. "אני צריך ממך עזרה..." הוא אומר. "הקאטרפי שלי נלכד מתחת לסלע. תוכל לעזור לי לחלץ אותו?"

תומר;
    אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא החוצה אל היום היפה בעיר ורידיאן. אתה מביט סביב, מחפש מקומות מעניינים, ומטייל לאיטך ברחבי העיר.
    אתה רואה חנויות שונות, בתים, אנשים מטיילים עם הפוקימונים שלהם, ולפתע אתה רואה קבוצה של ילדים שמתאספת מסביב לאיש מבוגר.
    אתה מחליט לבדוק על מה המהומה, ורואה שהאיש מחזיק פוכדור, ומסביר לילדים כיצד ללכוד פוקימון. לצידו עומד פוקימון עגול וורוד, ומולם ווידל קטן ומעולף.
    "הביטו, ילדים. החלשתי את הווידל בעזרת ג'יגליפאף, וכעת אני אלכוד אותו באמצעות פוכדור!" הוא אומר ומטיל פוכדור על הווידל, שנלכד תוך רגע.
    הילדים מריעים, ומתחילים להתפזר. האיש מבחין בך ובפוקדקס שבכיסך, ושואל: "מאמן פוקימונים, אני רואה... תרצה לערוך נגדי קרב?"

12. משתמש מנוסה
    תומר;
    אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא החוצה אל היום היפה בעיר ורידיאן. אתה מביט סביב, מחפש מקומות מעניינים, ומטייל לאיטך ברחבי העיר.
    אתה רואה חנויות שונות, בתים, אנשים מטיילים עם הפוקימונים שלהם, ולפתע אתה רואה קבוצה של ילדים שמתאספת מסביב לאיש מבוגר.
    אתה מחליט לבדוק על מה המהומה, ורואה שהאיש מחזיק פוכדור, ומסביר לילדים כיצד ללכוד פוקימון. לצידו עומד פוקימון עגול וורוד, ומולם ווידל קטן ומעולף.
    "הביטו, ילדים. החלשתי את הווידל בעזרת ג'יגליפאף, וכעת אני אלכוד אותו באמצעות פוכדור!" הוא אומר ומטיל פוכדור על הווידל, שנלכד תוך רגע.
    הילדים מריעים, ומתחילים להתפזר. האיש מבחין בך ובפוקדקס שבכיסך, ושואל: "מאמן פוקימונים, אני רואה... תרצה לערוך נגדי קרב?"
    "אם להתחשב בסיטואציה הזאת אני רוצה קרב אז אתה בטוח שאתה רוצה קרב נגדי?"אשאל את האיש בחשש
    ואז אוסיף תוך כדי שאני מוציא את הפוקדור של נידורן באיטיות:"אם אתה רוצה קרב אז אני אוציא את הפוקימון החדש שלי נידורן אז צא נידורן!"
    ואז אוציא את נידורן הפוקימון החדש שלי בשמחה רבה לקרב כדי שננצח את הזקן!

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס;
    "צ'אר!" אומר צ'ארמנדר בחיוך ומכשכש בזנבו בחיבה. הפרופסור אוק מושיט לך שישה פוכדורים ומכשיר מלבני ואדום ומסביר, "אלו שישה פוכדורים ריקים, אחד מהם של צ'ארמנדר, והשאר ללכידת פוקימונים לשישייה שלך. בנוסף, אתה מקבל ממני מכשיר פוקדקס שמטרתו לאסוף ולספק מידע על פוקימונים שונים."
    "תודה פרופסור" אומר לו ואצא מהמעבדה עם צ'ארי לידי
    "אוקי צ'ארמנדר לאן אתה רוצה ללכת תוביל את הדרך!" אומר לפוקימון החביב

14. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה מקבל את הפוקדקס והפוכדורים מהפרופסור אוק, וגם את בלבאזור.
    אתה יוצא החוצה, מודה לפרופסור אוק, ומשם פונה לעבר העיר וירידיאן. בשביל שמקשר בין שתי הערים אתה רואה הרבה דשא ועצים.
    לפתע, אתה שומע רעש מהעץ הקרוב, ופוקימון קטן דמוי עכברוש סגול קופץ עליך ועל בלבאזור.
    בלבזאור סימן לי לעמוד מאחוריו,אבל הרגעתי אותו."זה בסדר בלבאזור,זה בסך הכול רטטה קטן.תן לו ללכת וזהו."הרטטה נתן לי יד לאות תודה ורץ."אתה רואה באלבזור.בלבאזור?"בלאבזור נהיה ישנוני והתעלף.לקחתי אותו בידיים ורצתי למרכז הפוקימונים.האחות ג'וי בדקה את בלבאזור."זה נראה כאילו הבאלבאזור שלך חולה בפוקירוס!מזל טוב!"

נ.ב:מותר לי לכתוב דברים כמו שבאלבזור מתפתח או לומד מתקפה?

15. NYO HO HO
    עמית;
    צ'ארמנדר שורט את מאנקי וזה נפצע, אך רץ מהר לעבר צ'ארמנדר ותוקף אותו בבעיטה נמוכה.
    צ'ארמנדר מועד ונופל על פניו, אך למזלך המשקל הקטן שלו מפחית מעוצמת הנפילה ולכן צ'ארמנדר ניזוק בצורה קלה בלבד.
    מאנקי מתרגז, ומשתמש במכות זעם; הוא מכה את צ'ארמנדר שלוש פעמים ובפעם הרביעית מפספס ונופל על הקרקע.
    "תשתמש שוב בגחלת צ'ארמנדר כל עוד הוא על הרצפה!" אומר לצ'ארמנדר.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 6 מתוך 96 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •