"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 8
ניב- 8
קודאק- 26
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 2
עמית- 4
ברנדון- 6
נועם- 3
דוד- 4
~~~
לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
~~~
בלילה שבין חמישי לשישי (21-22.4) יתקיים לילה לבן - במהלך הלילה יהיה מרתון הגבות במשחק שיימשך לאורך כל הלילה הלבן עם הפסקה קטנה בין 3 ל-4 בגלל שאני מנהל חידון 'זהה את הפוקימון'. אשמח אם תהיו פה... נא לאשר הגעה (:
עמית;
מאנקי רץ לעבר גולבאט ומשתמש במתקפת זעם; גולבאט משתמש מיד במתקפת כנף ומעיף את מאנקי על הקרקע.
מאנקי העצבני רץ לעבר גולבאט, מרים אותו ומשתמש להפתעתך בהטלה ססמית (Seismic Toss).
גולבאט מונחת על הקרקע בעומה כזו שאין מקום לטעויות - הוא מתעלף. "חזור," אומר ברוק. "צא, אוניקס!"
פוכדור נוסף נשלח על ידי מנהיג המכון המתוסכל, ופוקימון נחשי ועצום יוצא אל הזירה, מורכב מסלעים. הוא נראה ממש מפחיד, ומאנקי רועד מעט אך נרגע.
ברנדון;
צ'ארמיליון יוצא במהירות מהפוכדור ומתקיף את הג'יגליפאף בזעם דרקונים; זרם הלהבות מכסה את פוקימון הבלון ופוצע אותו.
ג'ייגליפאף מתחיל להתגלגל במהירות רבה לעבר צ'ארמנדר ולהתקיף אותו על ידי היתקלויות חזקות.
"זה הפרופסור ארת'סטון מהעיר וירידיאן!" אומרת ג'וי לפתע. "תבדוק בהודעות המאמנים שפגשתם במשחק אתה תבין מי זה!" היא מוסיפה.
אתה מתעלם מההערה, וג'יגליפאף מתקדם לעבר צ'ארמיליון במהירות, מתגלגל לעברו שוב ומנסה לפגוע בו.
נועם;
נועם - אתה הגבת את התגובה האלף במשחק! יש פוקימון שאתה רוצה, מפותח ראשון ולא אגדי/התחלתי?
~~~
אתה שולף את השיקוי שהעניקה לך האחות ג'וי ומרסס מעט ממנו על אייביזור. הוא נרפא, וקם כמו חדש.
הוא שולח מפקעתו עלי תער ומכוון לזנבו של אוניקס. אוניקס נפצע קשה וצורח בזעם.
הוא זוחל לעבר אייביזור, ומשתמש בנגיחה; אייביזור עף למעלה, ונאחז עם גפניו בעמוד שיש כדי לא ליפול במהירות.
"נשיפת דרקון!" קורא ברוק, ואוניקס שולח מפיו להבות זהובות שפוגעות באייביזור וגורמות לו ליפול.
הנזק גדול אך אייביזור עוד עומד על רגליו, פצוע בצורה בינונית עד קלה.
ניב;
אתה התגובה ה-1001... סורי. \: ורשמתי שאתה בקצה העיר סרוליאן. ואי אפשר להדביק פוקימונים כשהם לא מעולפים.
~~~
יאנמה, פוקימון הכנף השקופה. הוא מסוגל לרחף בנקודה מסויימת מבלי לזוז על ידי נפנוף כנפיים מהיר ביותר. הוא מגן על הטריטוריה שלו בעקשנות.
יאנמה מתקרב אליך, וכשהוא רואה שאין לך פנים הוא נלחץ ומשתמש בנשיכת חרק על פוליוואג.
קודאק;
תודה, לא שמתי לב. (:
~~~
טרטל שולח זרם מים רותחים לעבר ארבוק, בעוד פידג' תוקף את סאנדסלאש בסופה.
ליטוויק משתמש בכדור אנרגיה גם כן על סאנדסלאש, וטינאמו מתקיף את פירו וגולבאט בקרני טעינה.
אתה רואה שלונה וסיארה עוד בחוץ, שום דבר מיוחד לא קורה להן.
ארבוק משיב בניב רעל, וטרטל סופג את המתקפה והוא מורעל. סאנדסלאש משתמש ברעידת אדמה.
כל הפוקימונים מלבד גולבאט, פירו, ליטוויק ופידג' נפצעים קשה, כולל סאנדסלאש. הוא מתחפר באדמה ותוקף מתוכה את ליטוויק בחפירה.
פירו וגולבאט טסים לעבר טינאמו ומתקיפים אותו שניהם בכנפי ברזל שפוגעים בו בעוצמה.
תמיר;
וורטרטל ממקד את האנרגיה שלו בזנבו, ומתחמק מניקוריו של הפרינפלאפ החזק.
לבסוף, הוא משתמש בסחרור מהיר כשזנבו בחוץ, והוא פוגע בפרינפלאפ המון פעמים ומצליף בו בעוצמה עם זנבו הגדול.
פרינפלאפ נופל על הקרקע, וכשהוא קם, וורטרטל פוגע בו בפעם האחרונה והוא מתעלף. וורטרטל יוצא מהשריון ונעצר.
פרינפלאפ שב אל הפוכדור שלו, ואתה מרסס במהירות את הנער שמנסה לברוח. הוא נופל על הקרקע בעוצמה.
הוא קם, ומביט בך. "סליחה..." הוא אומר ומשתעל. "אני מצטער שהייתי רע... תוכל לסלוח לי?" הוא שואל במבט מבולבל.
"דרך אגב, אני ג'ון." הוא מציג את עצמו.
תומר;
'לא, לצערי עוד לא למדתי איך לגרום לפוקימונים לעוף...' הוא עונה בקול מעט עצוב.
'בכל מקרה...' הוא אומר, ונוגע בידיך בחוזקה. אתה מרגיש כאב רגעי, ואז הקלה ממש גדולה.
'תנפנף בידיך פעם אחת,' הוא אומר; אתה עושה כך, ולפתע עף ממש גבוה באוויר. אתה מרגיש מעולה!
כעבור מספר שניות אתה נוחת לצד גאלאד והנער. 'בהצלחה!' הוא אומר ורץ במהירות על אל העיר סרוליאן.
דוד;
העיקר שהסתדר (:
~~~
אתה מפהק ומביט סביב. אתה מחליף בגדים לג'ינס האהוב עליך ולחולצת הראיצ'ו.
אתה רואה שמגש מונח ליד מיטתך, עם פתק "בתאבון" מהאחות ג'וי. אתה אוכל לחמניה עם ממרח, שותה מיץ תפוזים ומתמתח.
אתה אורז את הכל. "אני מסכימה," היא אומרת. "לי כבר יש את התג מברוק!" היא אומרת בחיוך ומראה לך תג מתומן וכסוף.
אתם מסיימים להתארגן ויורדים למטה. אתם יוצאים החוצה אל העיר השקטה (יותר מדיי שקטה) ומתקדמים בה.
"אני אקח אותך," היא אומרת ואתם מגיעים במהירות למבנה גדול שעל גגו דגל אדום עם ציור של פוכדור מוקף בפוקימון סלע נחשי.
"בהצלחה!" היא אומרת ופותחת עבורך את הדלת. "אתה אמור להיכנס לבד..."
אתה נכנס, ורואה שאתה עומד בפתחו של מבוך גדול. פתק על קיר המבוך אומר:
במבוך הבלע מספר פוקימונים מסוג סלע ואדמה. בסוף המבוך תוכל למצוא את מאסטר ברוק ולאתגר אותו. בהצלחה!
נ.ב - כל פוקימון מובס במבוך יקנה לך קיצור דרך משמעותי.
סיגל;
סמוצ'אם יוצאת ובאטרפרי חוזר לפוכדור שלו. היא משתמשת באבקת שלג.
אוניקס נפצע מאבקת השלג שסמוצ'אם יורה מפיה, ומנסה לתקוף; היא משיבה בבלבול והוא עף אחורה.
הוא מתרסק על מספר סלעים אך לא נראה שזה מפריע לו. היא משתמשת באבקת שלג רבה שמתפזרת עליו, והוא מתחיל לרעוד מקור.
"נשימת דרקון!" קורא ברוק, ומפיו הפתוח של אוניקס יוצאות להבות זהובות שפוגעות בסמוצ'אם וממסות מעט את הסלג. אוניקס קם.
"נגיחה!" קורא ברוק, ואוניקס זוחל במהירות לעבר סמוצ'אם הקטנה.
נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-21-2011 בשעה 07:36 AM
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
אני רוצה את הראקרוס.נועם - אתה הגבת את התגובה האלף במשחק! יש פוקימון שאתה רוצה, מפותח ראשון ולא אגדי/התחלתי?
~~~
אתה שולף את השיקוי שהעניקה לך האחות ג'וי ומרסס מעט ממנו על אייביזור. הוא נרפא, וקם כמו חדש.
הוא שולח מפקעתו עלי תער ומכוון לזנבו של אוניקס. אוניקס נפצע קשה וצורח בזעם.
הוא זוחל לעבר אייביזור, ומשתמש בנגיחה; אייביזור עף למעלה, ונאחז עם גפניו בעמוד שיש כדי לא ליפול במהירות.
"נשיפת דרקון!" קורא ברוק, ואוניקס שולח מפיו להבות זהובות שפוגעות באייביזור וגורמות לו ליפול.
הנזק גדול אך אייביזור עוד עומד על רגליו, פצוע בצורה בינונית עד קלה.
"כל-הכבוד איוויזור,עוד קצת וגומרים!עכשיו תירה מטר של כדורי אנרגיה ותכוון לזנב של אוניקס!זה נקודת התורפה שלו!"אני מסתכל על איוויזור וצפה לקבל את תג המכון הראשון שלי.
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
~לרעה~
תומר- 8
ניב- 8
קודאק- 26
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 2
עמית- 4
ברנדון- 6
נועם- 3
דוד- 4
~~~
לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
נועם;
בכיף (: אתה תהיה היום בלילה הלבן של הפורום?
~~~
אייביזור שולח כדור אנרגיה ופוגע בזנבו של אוניקס שוב, מה שגורם לו להשתולל.
הוא צורח בכאב, שואג זעם, ונופל על הקרקע, מחוסל. "חזור!" קורא ברוק, ומתקדם לעברך לאחר שאוניקס חוזר לפוכדור.
"היה קרב טוב, וניצחת." הוא אומר. "לכן, מגיע לך תג הסלע." הוא מושיט לך תג כסוף ומתומן. "בהצלחה בהמשך המסע, להתראות!" הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך.
אתה יוצא מדלת אחורית, וג'סיקה מתקרבת אליך בחיוך, מריל על כתפה. "ראיתי הכל, היית מעולה!" היא אומרת.
אתם הולכים לעבר מרכז הפוקימונים ומרפאים בפנים את הפוקימונים. אתם יוצאים החוצה, ואתה עדיין עם הרגשת הנצחון בלבך.
לפתע, פוקימון גדול תוקף אתכם, צבעו כחול כהה וקרן מוזרה על ראשו. אתה מבחין שהוא רשע.
תומר;
אחלה (;
~~~
גאלאד חוזר אל הפוכדור, ואתה מזנק אל השמיים בתעופה אל עבר העיר ורמיליון שנמצאת קרוב.
אתה מגיע כעבור מספר דקות, ומנמיך עוף. אתה נוחת על הקרקע במעט קושי, כשלפתע אתה מבחין בדמות מוכרת.
"היי, תומר!" צועק הנער, ואתה מזהה את בנג'י. "אוי לא, אתה רשע!" הוא צועק בבהלה, ומיד שולף נוגדן.
לא בטוח...מאיזה ועד איזה שעה?בכיף (: אתה תהיה היום בלילה הלבן של הפורום?
~~~
אייביזור שולח כדור אנרגיה ופוגע בזנבו של אוניקס שוב, מה שגורם לו להשתולל.
הוא צורח בכאב, שואג זעם, ונופל על הקרקע, מחוסל. "חזור!" קורא ברוק, ומתקדם לעברך לאחר שאוניקס חוזר לפוכדור.
"היה קרב טוב, וניצחת." הוא אומר. "לכן, מגיע לך תג הסלע." הוא מושיט לך תג כסוף ומתומן. "בהצלחה בהמשך המסע, להתראות!" הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך.
אתה יוצא מדלת אחורית, וג'סיקה מתקרבת אליך בחיוך, מריל על כתפה. "ראיתי הכל, היית מעולה!" היא אומרת.
אתם הולכים לעבר מרכז הפוקימונים ומרפאים בפנים את הפוקימונים. אתם יוצאים החוצה, ואתה עדיין עם הרגשת הנצחון בלבך.
לפתע, פוקימון גדול תוקף אתכם, צבעו כחול כהה וקרן מוזרה על ראשו. אתה מבחין שהוא רשע.
"וואו,אני לא מאמין,זה הראקרוס!אני חייב לתפוס אותו!אלקיד צא!תשתמש בגל רעם ואז במתקפה מהירה!"אני אומר ומקווה שאתפוס את הראקרוס.
אבל מתקפות חפירה לא פוגעות ביטוויק..היכולת?
"טוב,טרטל עלה על פידג',ליטוויק החזק את טינמו ועלו גם ללמעלה,ליטוויק תשלח סחרור לבות על פירו,וטינמו קרן רשע על גולבאט לאחר מכן גם על פירו! טרטל שלח כוויה ביחד עם סופה של פידג' לעבר סאנדסלאש! ואז אותו דבר אל ארבוק!" אומר להם.
ספוילר
עם אני לא ייצא עם חברים (משום מה אחריי יציאה אני אנרגטי!) אז בקיצור אני ירדם בהפסקה XD
והוא נושך את פוליוואג בגלל שהוא נלחץ מימני?מה הוא עשה לו? שיביא ביס אני יביא לו חזרה XDD
~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי מה הוא עושה?!" אחשוב לעצמי ואתרגז מעט!
אומר לפוליוואג "קדימה חבר, שתוף אותו עם אקדח מים חזק, כוון זאת לכנפיו בעיקר!"
אתחיל לחשוב לעצמי ואומר 'נראה אותו טס עכשיו..'
"מאנקי-עבודה טובה,חזור!" אומר ואחזיר את מאנקי לפכודור."מי זה הפוקימון הזה?" אשאל ואוציא את הפוקידע ואחכה למידע שיופיע לי על הפוקימון.לאחר מכן אוציא את צ'ארמיליון ואגיד לו:"צ'ארמיליון-השתמש בזעם דרקון על האוניקס!" בביטחון שאנצח בקרב הזה.עמית;
מאנקי רץ לעבר גולבאט ומשתמש במתקפת זעם; גולבאט משתמש מיד במתקפת כנף ומעיף את מאנקי על הקרקע.
מאנקי העצבני רץ לעבר גולבאט, מרים אותו ומשתמש להפתעתך בהטלה ססמית (Seismic Toss).
גולבאט מונחת על הקרקע בעומה כזו שאין מקום לטעויות - הוא מתעלף. "חזור," אומר ברוק. "צא, אוניקס!"
פוכדור נוסף נשלח על ידי מנהיג המכון המתוסכל, ופוקימון נחשי ועצום יוצא אל הזירה, מורכב מסלעים. הוא נראה ממש מפחיד, ומאנקי רועד מעט אך נרגע.
NYO HO HO BITCH
נראה לי שאוכל להיות מקסימום עד 12 בלילה לבן...
~~~
"את בטוחה שאת לא יכולה ללות אותי פנימה?" אני שואל בקול חושש מעט "את מכירה את המבוך ונוכל לעבור אותו מהר. וחוץ מזה..." אני מהסס קצת ואז לוחש אליה "אני מפחד שאפגוש פוקימון רשע ולא אצליח לנצח אותו" אם היא עונה לי בשלילה, אני נאנח, מוציא מחגורת המאמנים את הפוקדור של פיקאצ'ו, מקפיץ אותו ביד ואומר "אז פיקאצ'ו ילווה אותי, את מוכנה בינתיים למצוא בשבילי אבן ברק?"
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 04-21-2011 בשעה 02:51 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
אני אנסה להיות עד 1 וחצי ככה... לא יותר כי יש אצלי אורחים בבית... :/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תומאס" אני אומר ולוחץ את ידו "זה בסדר, היית תחת השפעה של וירוס ולא יכולת לשלוט בעצמך" אני אומר לו "תגיד, איך נפגשת מהוירוס ההוא?" אני שואל אותו "ספר לי בדרך" אני מוסיף ומצביע לעבר הר הירח "וורטלטל, חזור לנוח" אני קורא ומשיב אותו לפוכדור שלו. לאחר מכן אני צועד עם ג'ון אל עבר הר הירח.
~~~
~~~
~לרעה~
תומר- 8
ניב- 8
קודאק- 26
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 2
עמית- 4
ברנדון- 6
נועם- 3
דוד- 4
~~~
~~~
~~~
אני כל כך מצטער על אי הנוכחות שלי בלילה הלבן, חילופי מזה"א עשו אותי חולה וקמתי רק ב-3 בבוקר להכין את החידון שלי. מצטער מאוד, אני אפצה אתכם במרתון ביום שבת.
ברנדון;
צ'ארמיליון מזנק הצידה, ורודף לאחר מכן בעקבות ג'יגליפאף תוך כדי שהוא יורה מפיו כדורי גחלת.
הוא תוקף אותו ב ציפורני מתכת, והג'יגליפאף מתחיל לשיר; צ'ארמיליון מתנדנד מצד לצד, ונרדם.
הפוקימון הורוד מפסיק לשיר ומתגלגל במהירות, פוגע בצ'ארמיליון 5 פעמים ברצף.
לפתע, צ'ארמיליון מתעורר. הוא נראה חלש מאוד.
תומר;
הוא מתחמק במהירות כשאתה מנסה לגעת בו. "הו, לא!" הוא אומר.
"אני ארסס אותך!" הוא צועק ומקיף את עצמו בעננת ספריי נוגדן. אתה לא יכול להתקרב אליו.
הוא מוציא את הפוקימונים שלו; טנגאלה, קראבי, באטרפרי, רטיקייט וספיל שאתה מגלה שהתפתח לסילאו.
נועם;
לא משנה כבר...
~~~
אלקיד יוצא במהירות ובהתלהבות בדיוק כמוך. הוא נעמד מול הראקרוס ומשתמש בגל רעם.
גל הרעם משתק את פוקימון החרק-לחימה, והוא נופל על גבו. אלקיד רץ לעברו במתקפה מהירה ומתנגש בו בעוצמה.
הראקרוס מצליח לקום ולהשתמש במכת קראטה (Karate Chop) שפוגעת באלקיד בצורה בינונית.
קודאק;
אני לא מסכים עם המשחקים לגבי זה... זה לא הגיוני, הוא הרי קופץ מהאדמה גבוה אל הפוקימון. עם רעידת אדמה וכאלה זה עוד הגיוני.
~~~
טרטל עולה על פידג' וליטוויק מחזיק את טינאמו בזמן שהוא פוגע בארבוק ופירו בסחרור להבות.
טינאמו שולח קרן טעינה על גולבאט, אך את פירו הוא מפספס. גולבאט מתעלף. טרטל משתמש בכוויה בזמן שפידג' שולח סופה, והם פוגעים בסאנדסלאש.
ארבוק שמצליח להתחמק נפגע מקרן הטעינה של ליטוויק ומתעלף. סאנדסלאש משתמש ביריית בוץ על טינאמו והוא מתעלף ונופל מהגובה.
גם ליטוויק מתעלף ממתקפת המראה של פירו (Mirror Move) שיורה לעברו סחרור להבות.
ניב;
פוליוואג מרטיב את כנפי היאנמה באקדח מים חזק.
יאנמה נופל אל תוך המים, ומתחיל לפרפר; שלושה סלעים מתרוממים מן המים ופוגעים בפוליוואג, ובדרך גם קצת בך. (Ancient Power)
לפתע, יאנמה הקטן מתחיל לגדול ומתפתח בעקבות השימוש במתקפה - יאנמגה מרחף מולכם.
"מגה!" הוא צווח ומשתמש במתקפת כנף.
עמית;
מאנקי חוזר לפוכדור, ואתה בודק את אוניקס בפוקדקס.
אוניקס, פוקימון נחש הסלע. הוא חי מתחת לקרקע. הוא מסוגל לנוע מתחת לפני האדמה במהירות של 80 קמ"ש, ולאכול בדרך סלעים.
צ'ארמיליון פוער את פיו ושולח להבות בצבע טורקיז על אוניקס, שנפגע קלות.
הוא משיב בנגיחה וצ'ארמיליון עף באוויר.
דוד;
"אני אבוא..." היא אומרת בחיוך קטן, ואתם נכנס ביחד למבוך. היא מובילה אותך מספר פעמים ימינה, שמאלה ולפעמים גם מבעד למעברים נסתרים בקירות.
לפתע, פוקימון חוסם את דרככם. הוא נראה כמו עץ גבוה ומוזר, ואתה מנחש שהוא רשע לפי עיניו הסגולות.
"זה סודוודו," אומרת רובין. "קדימה, תביס אותו!"
תמיר;
תוך כדי שאתם מתקדמים להר הירח, הנער אומר שהוא לא זוכר כלום ממה שקרה לו.
"בכל מקרה, אני מטייל ואוסף תגים. יש לי כבר את התג של ברוק~" הוא אומר בשמחה. אתה עונה שגם לך.
"ובאיזה פוקימון השתמשת נגדו? אני בחרתי בפרינפלאפ וב-" לפתע, זוג פוקימונים מתקיפים אתכם.
אתה רואה שהם רשעים, וג'ון מיד מוציא את פרינפלאפ החוצה לקרב.
![]()
![]()
"הוא פוקימון רשע, תראי את העיניים שלו" אני אומר לרובין ואז מסתכל על הפוקימון ובוחן אותו במבטי "אפשר לנחש שזה פוקימון מסוג עשב, לא נתעכב על בדיקה בפוקדע, קחי את התיק שלי ותכיני ביידך את הנוגדן" אני אומר לה, מוריד את התיק מכתפי ומשליך אותו אל רובין. אני מסתובב בחזרה אל הפוקימון "אייביזור, אתה תלחם" אני אומר, מוציא מחגורת המאמנים את הפוקדור של אייביזור וזורק אותו לאוויר "צא והכון לקרב" אני צועק.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)