Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 96 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 1427
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    ניב;
    אני בי"ב כבר עברתי את הרוב... (:
    ~~~
    "בלבאזור!" אומר הפוקימון בחיוך, ויחד אתם מתקדמים אל העיר ורידיאן. אתם מגיעים לתחתית של גבעה נמוכה ועולים למעלה.
    בפסגת הגבעה אתם מביטים קדימה, ובמרחק של כמה מאות מטרים אתם רואים את העיר ורידיאן היפה שהכילה מבנים שונים ומשונים.
    אתה רץ קדימה יחד עם בלבאזור כשלפתע מופיע מולך ילד קטן לבוש גופיה כתומה וגדולה וכובע תואם.
    "עצור!" הוא אומר. "אני צריך ממך עזרה..." הוא אומר. "הקאטרפי שלי נלכד מתחת לסלע. תוכל לעזור לי לחלץ אותו?"
    אעצור אסתכל עליו ואשמע מה שיש לו לומר, לאחר מכן אגיד לו במבט רציני "בוודאי, בוא לא נבזבז זמן, קדימה הראה לי את המקום!"
    ואז מיד אתחיל לרוץ אחריו!

.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    סקווירטל מפנה את גבו לפידג'י ומנסה לרוץ לעברו ולתקוף אותו בהתנגשות הפוכה. לא די שסקווירטל לא רואה לאן הוא רץ, פידג'י מכביד עליו כאשר הוא מנפנף בכנפיו על הקרקע ויוצר ענן חול (Sand Attack).
    סקווירטל מסתובב ושולח בועות מפיו, ואלה הופכות לבועות בוץ והן מתפוצצות. למרבה המזל, זה גם מנטרל את מתקפת החול.
    לפתע, פידג'י עף במהירות רבה לעבר סקווירטל ומתנגש בו (Quick Attack). סקווירטל נופל ארצה, אך מצליח לקום בחזרה.
    הוא משתמש בבועות, ולפי פקודתך הוא מסתובב במהירות במקום ומנסה ליצור גלגל בועות מאולתר, וזה פוגע בפידג'י חזק.
    קוראים לזה ( Quick Attack ) מתקפה מהירה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני אומר לו "בועות ! ואז בלימה ! " ואז אחכה שהוא ייפול ואזרוק עליו פוכדור

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    אם אתה מחפש פוקימונים יותר טובים הם יגיעו בסביבות המכון השני, כרגע אין הרבה אופציות. הייתי ממליץ לך ללכוד פוקימון ואחר כך לשלוח אותו לפרופסור אוק...
    ~~~
    סקווירטל פוער את פיו ונושף מטח בועות שפוגעות בווידל הקטן. הזחל לא מהסס ומגיב בעוקץ רעל בעזרת הקרן על ראשו.
    עוקץ הרעל פוגע בסקווירטל אך למזלך סקווריטל לא מורעל. כועס, סקווירטל משיב על דעת עצמו במתקפת התנגשות.
    ווידל נופל על הקרקע ומתעלף. סקווירטל נראה מרוצה, וקופץ בשמחה.

.
    אני לא מתכוון לתפוס שום פוקימון סתם, אני אתפס רק את מי שאני ירצה.
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "כל הכבוד סקווירטל!" אני אומר לסקווירטל נרגש,
    "בוא נלך לכיוון העיר, אני בטוח שנמצא שם תעסוקה" אני אומר לסקווירטל ומתחיל ללכת,
    'מעניין מתי סקווירטל יתפתח..' אני חושב תוך כדי הליכה,

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

4. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    נידורן יוצא מהפוכדור, ונעמד מולך. הילדים שהקיפו את האיש מקודם חזרו, ואתה מרגיש לחוץ במעמד שכזה.
    "צא, ג'יגליפאף." אומר האיש בקור רוח, ופוקימון הבלון הורוד מתקרב ונעמד מולך במרחק של כמה מטרים. "דרך אגב, אני פרופסור ג'ים ארת'סטון."
    "בעבר הנהגתי את מכון האדמה בעיר, אך פרשתי וכעת המכון בשיפוצים לקראת מנהיג המכון הבא." הוא מסביר. "אז קדימה, בוא נתחיל."
    ג'יגליפאף עומד מול נידורן, והקרב מתחיל. "ג'יגליפאף, הקפה!" הוא פוקד בשלווה, וג'יגליפאף מתחיל לשיר שיר צורם שפוגע בנידורן.

לוקאס;
    צ'ארמנדר מוביל אותך צפונה, החוצה מהעיר פאלט. אתם מתקדמים, מביטים בנופים היפים שמסביב.
    לפתע, בחוף של אגם קטן, אתם מאתרים פוקימון דג בצבע אדום עם כתר זהוב על ראשו.
    "קארפ קארפ קארפ" אומר הפוקימון בנימה דיי דבילית, וכשהוא מתקרב לחוף הוא מתחיל לפרפר ומשפריץ מים על צ'ארמנדר שמתרגז.

נועם;
    מה אתה עושה? פעם שיחקת בכלל במשחק תפקידים?
    אתה אמור להגיב להמשכים שאני כותב לך ולא בכל פעם להתחלה. ואתה גם לא ממשיך לעצמך, בטח שלא מגיע למרכז הפוקימונים בכלל לא קיים בעיר שאתה נמצא בה, ובטח ובטח שלא עושה שלפוקימון שלך יש פוקרוס. ולא, אתה לא יכול לעשות שבלבאזור מתפתח. -_-
    אני מצטער אני ייאלץ להוציא אותך מהמשחק אם לא תתחיל להגיב נורמלי.

עמית;
    צ'ארמנדר יורה כדורי גחלת על מאנקי לפי פקודתך, ומאנקי נפצע קשות. על סף התעלפות, מאנקי קם על רגליו ונראה זועם מתמיד.
    הוא רץ לעבר צ'ארמנדר ומנסה להשתמש בבעיטה נמוכה, אך מחליק ונופל על גבו מה שגורם לו להתעלף.
    צ'ארמנדר נראה מאושר, וקופץ במקום בחיוך, קורא "צ'ארמנדר!"

ניב;
    הוא מוביל אותך בריצה לאורך הדרך אל בקעת הר שם אתה רואה קאטרפי קטן בצבע ירוק שלכוד מתכת לסלע.
    "עזור לי! בבקשה!" אומר הילד. קאטרפי נראה פצוע מאוד, והסלע מכסה כמעט את כולו.

קודאק;
    אני יודע אבל במקום להגיד שהוא מתשמש במתקפה מהירה כתבתי את התיאור: "פידג'י עף במהירות רבה לעבר סקווירטל ומתנגש בו". (:
    ~~~
    סקווירטל שולח מטר בועות לעבר פידג'י ומפיל אוו. פידג'י מתכונן לקום, אך סקווירטל כבר רץ לעברו ומשתמש בהתנגשות.
    פידג'י נופל ארצה, מעולף, ואתה זורק לעברו פוכדור. הפוכדור בולע את פידג'י בקרן אור אדומה, ונוחת על הקרקע.
    הפוכדור נע ימינה. הפוכדור נע שמאלה... ונעצר. ברכותיי! לכדת פידג'י! סקווירטל נראה מרוצה מעצמו.

טל;
    אין בעיה, זאת החלטה שלך. וזה שתחשוב הרבה על מתי הוא יתפתח לא בהכרח יגרום לו להתפתח. אתה עוד לא בוירידיאן.
    ~~~
    אחרי שהבסת את ווידל וירדת מהגבעה, אתה ממשיך להתקדם ומגיע לבסוף לפאתי העיר וירידיאן היפה.
    אתה משוטט יחד עם סקווירט ומגיע למרכז הפוקימונים- מבנה גדול וכיפתי שקירותיו שקופים ומעל הדלת האוטומטית שלט שאומר: Pokémon Center.
    אתה ממשיך להתקדם, כשלפתע מאחת מפינות הרחוב מגיח נער צעיר ומתנגש בך. שניכם נופלים אחורה.
    אתם קמים, ואתה רואה את הנער: בלונדיני עם חולצת פסים כתומה-לבנה וצעיף ירוק. "ס- סליחה... לא התכוונתי..."
    הוא רואה את סקווירטל, ואתה מבחין בפוקימון קטן דמוי פינגווין כחול שעומד לצידו. "אני ג'ון, דרך אגב. נעים מאוד."

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    נידורן יוצא מהפוכדור, ונעמד מולך. הילדים שהקיפו את האיש מקודם חזרו, ואתה מרגיש לחוץ במעמד שכזה.
    "צא, ג'יגליפאף." אומר האיש בקור רוח, ופוקימון הבלון הורוד מתקרב ונעמד מולך במרחק של כמה מטרים. "דרך אגב, אני פרופסור ג'ים ארת'סטון."
    "בעבר הנהגתי את מכון האדמה בעיר, אך פרשתי וכעת המכון בשיפוצים לקראת מנהיג המכון הבא." הוא מסביר. "אז קדימה, בוא נתחיל."
    ג'יגליפאף עומד מול נידורן, והקרב מתחיל. "ג'יגליפאף, הקפה!" הוא פוקד בשלווה, וג'יגליפאף מתחיל לשיר שיר צורם שפוגע בנידורן.
    'זה לא הולך להיות קל הקרב הזה...נגד מנהיג מכון לשעבר זה בטח קשה...'אחשוב לעצמי בחשש
    ואז אגיד בנימה של חבר טוב ובעידוד:"נידורן תקום במהירות ואז תשתמש בניקור לעבר ג'יגליפאף ואם הוא מתחמק תשתמש בעיטה כפולה כדי שהוא יפגע כפול!אני מאמין בך נידורן!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    זה באמת הפעם הראשונה שלי,אז אני אשתדל להגיב נורמלי.

נ.ב:תכתוב לי המשך בבקשה...

7. לא ברור בכלל
    קודאק;
    אני יודע אבל במקום להגיד שהוא מתשמש במתקפה מהירה כתבתי את התיאור: "פידג'י עף במהירות רבה לעבר סקווירטל ומתנגש בו". (:
    ~~~
    סקווירטל שולח מטר בועות לעבר פידג'י ומפיל אוו. פידג'י מתכונן לקום, אך סקווירטל כבר רץ לעברו ומשתמש בהתנגשות.
    פידג'י נופל ארצה, מעולף, ואתה זורק לעברו פוכדור. הפוכדור בולע את פידג'י בקרן אור אדומה, ונוחת על הקרקע.
    הפוכדור נע ימינה. הפוכדור נע שמאלה... ונעצר. ברכותיי! לכדת פידג'י! סקווירטל נראה מרוצה מעצמו.
    "יש ! עשית זאת ! ידעתי שאתה יכול לעשות את זה ! בוא הנה! " אומר ואלטף את שריונו הקשה.
    אקח את הפוכדור של פידג'י ואלחש לו "אתה תהיה שותף טוב מאוד..תאמין לי.."
    ואז אומר לסקווירטל "זה הזמן להכיר את החבר החדש לצוות שלנו ! פידג' י צא ! " ואז אבדוק איזה מתקפות הוא יכול לבצע , לאחר מכן אחפש פוקימון אחד לאימון נגדו .

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    תומר;
    נידורן מתאושש ורץ לעבר ג'יגליפאף. הוא קופץ באוויר, ובועט בפוקימון הורוד פעמיים, פוצע אותו קשות בעקבות יתרון הסוגים של המתקפה.
    "תפוס אותו ותתנפח!" אומר פרופסור ארת'סטון, וג'יגליפאף תופס בנידורן עם שתי ידיו ושואף כמות עצומה של אוויר עד שהוא מתנפח פי שלושה מהרגיל.
    הוא מתחיל לפתע לרחף, ולוקח את נידורן איתו. הוא עולה ועולה ועולה, ונעצר בשלב מסוים בשמיים. "סטירה כפולה!" קורא ארת'סטון.
    ג'יגליפאף מכה את נידורן חמש פעמים מה שמסב לו נזק בינוני וגורם לנידורן ליפול אל הקרקע שהייתה שבעה מטרים מתחתיו.
    אך כנראה היריב שלך שכח את היכולת של נידורן; ג'יגליפאף לפתע נהיה חולה ומקבל צבע סגלגל; הוא משתעל וכך כל האוויר יוצא מפיו.
    הוא עף סחור-סחור כמו בלון שיוצא ממנו האוויר, ולבסוף נחת על הקרקע הקשה; למרבה הצער, הוא מצליח לקום מחדש.

נועם;
    תוכל למצוא את ההמשך שכתבתי לך בקישור הזה:
    http://forum.pokemons.co.il/showpost...6&postcount=74
    בכל פעם שאתה מגיב להמשך שלי תצטט אותו (ומהציטוט תמחק את ההמשכים של שאר השחקנים).

קודאק;
    סקווירטל נראה מרוצה לקבלת החבר החדש בצוות, אך פידג'י נראה... מעולף. הוא תשוש מהקרב הקודם ולכן לא מסוגל לתקוף.
    הוא מחייך חלושות אל סקווירטל ואליך, שמח להצטרף לחבורה, אך לא נראה שהוא יכול להילחם.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-10-2011 בשעה 05:54 PM

9. משתמש מנוסה
    תומר;
    נידורן מתאושש ורץ לעבר ג'יגליפאף. הוא קופץ באוויר, ובועט בפוקימון הורוד פעמיים, פוצע אותו קשות בעקבות יתרון הסוגים של המתקפה.
    "תפוס אותו ותתנפח!" אומר פרופסור ארת'סטון, וג'יגליפאף תופס בנידורן עם שתי ידיו ושואף כמות עצומה של אוויר עד שהוא מתנפח פי שלושה מהרגיל.
    הוא מתחיל לפתע לרחף, ולוקח את נידורן איתו. הוא עולה ועולה ועולה, ונעצר בשלב מסוים בשמיים. "סטירה כפולה!" קורא ארת'סטון.
    ג'יגליפאף מכה את נידורן חמש פעמים מה שמסב לו נזק בינוני וגורם לנידורן ליפול אל הקרקע שהייתה שבעה מטרים מתחתיו.
    אך כנראה היריב שלך שכח את היכולת של נידורן; ג'יגליפאף לפתע נהיה חולה ומקבל צבע סגלגל; הוא משתעל וכך כל האוויר יוצא מפיו.
    הוא עף סחור-סחור כמו בלון שיוצא ממנו האוויר, ולבסוף נחת על הקרקע הקשה; למרבה הצער, הוא מצליח לקום מחדש.
    'זה לא טוב שנידורן נפל ככה...אבל זה מעולה שג'יגליפאף מורעל!'אחשוב לי בשמחה ובעצב
    ואז אצעק לנידורן:"נידורן אתה בסדר?!"ואם הוא יראה לי שהוא בסדר
    אגיד לו בעידוד:"נידורן אתה יכול תשתמש במכה כפולה על ג'יגליפאף ואז בניקור על גופו בכול כוחך!אתה מסוגל כי אני מאמין בך ואתה מאמין בעצמך נידורן!

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    הוא מוביל אותך בריצה לאורך הדרך אל בקעת הר שם אתה רואה קאטרפי קטן בצבע ירוק שלכוד מתכת לסלע.
    "עזור לי! בבקשה!" אומר הילד. קאטרפי נראה פצוע מאוד, והסלע מכסה כמעט את כולו.
    אחי שים ספרייטים של פוקימונים ואנשים בעדכונים, זה מוסיף המון!
    עם אתה רוצה יש לי אתרים מצויינים, ותקייה שהכנתי לספרייטים שאספתי במהלך התקופה שאני פה בחת"ם.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "בסדר בסדר, הישאר רגוע, לא טוב להלחץ ברגע כזה!" אומר בקול בטוח ואנסה להרגיע את הילד.
    אך בתוך תוכי אחשוש מעט... אנסה לחשוב מה לעשות, אסתכל על בלבאזור ואז יצוץ לי רעיון ואמלמל בלחש "יש לי!"
    מיד אקח פיקוד ואלך לצד ימין של הסלע אתכופף ואניח ידי מתחתיו, לאחר מכן אצא בפקודות ואומר "ילד, לך לצד השני ועשה בדיוק כמוני!"
    ומיד אוסיף "באלבזור השתמש בשתי גפנים כרוך אותם מסביב הסלע ועזור לנו להרים!"
    אתסכל שכולם מוכנים ואז אומר "1..2..3.. הרררםםםםם!!!"

.

11. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה מקבל את הפוקדקס והפוכדורים מהפרופסור אוק, וגם את בלבאזור.
    אתה יוצא החוצה, מודה לפרופסור אוק, ומשם פונה לעבר העיר וירידיאן. בשביל שמקשר בין שתי הערים אתה רואה הרבה דשא ועצים.
    לפתע, אתה שומע רעש מהעץ הקרוב, ופוקימון קטן דמוי עכברוש סגול קופץ עליך ועל בלבאזור.
    אני אגיד:"אני יודע,זה רטטה.תתכונן לקרב הראשון שלך בלבאזור."

12. לא ברור בכלל
    קודאק;
    סקווירטל נראה מרוצה לקבלת החבר החדש בצוות, אך פידג'י נראה... מעולף. הוא תשוש מהקרב הקודם ולכן לא מסוגל לתקוף.
    הוא מחייך חלושות אל סקווירטל ואליך, שמח להצטרף לחבורה, אך לא נראה שהוא יכול להילחם.
    "טוב..סקווירטל נראה שנצטרך לטפל בו .." אומר לו בעצב.
    אני אחזור אחורה לכיוון הבית של הפרופ' עם הפוכדורים של סקווירטל ופידג'י ביד ואומר לו .
    "פרופ' פרופ' ! בוא מהר ! אתה חייב לעזור לי ! בטח אתה יכול לרפא לי את פידג'י וסקווירטל נכון ? ואם לא אז בטח יש לך ברי (גרגיר) שיעזור לנו כאן נכון ! ? " אשאל בהתרגשות .

Spoiler ספוילר

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמנדר יורה כדורי גחלת על מאנקי לפי פקודתך, ומאנקי נפצע קשות. על סף התעלפות, מאנקי קם על רגליו ונראה זועם מתמיד.
    הוא רץ לעבר צ'ארמנדר ומנסה להשתמש בבעיטה נמוכה, אך מחליק ונופל על גבו מה שגורם לו להתעלף.
    צ'ארמנדר נראה מאושר, וקופץ במקום בחיוך, קורא "צ'ארמנדר!"
    "יופי צ'ארמנדר!" אומר ואחזיר אותו לפוכדור.
    לאחר מכן אוציא פוכדור מהכיס ובתקווה שיתפס אזרוק אותו על מאנקי.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    תומר;
    "ג'יגליפאף, מנוחה!" קורא ארת'סטון, וג'יגליפאף נשכב על הקרקע ונרדם. האנרגיה שבה אליו והוא כבר לא מורעל, אך הוא ישן כעת.
    נידורן רץ לעבר ג'יגליפאף ותוקף אותו בבעיטה כפולה, מה שגורם לפוקימון הבלון לעוף אחורה ולהתגלגל.
    נידורן רודף אחריו ו"מנקר" את גופו בעזרת הקרן שעל ראשו. ג'יגליפאף מתעורר בבהלה, ונראה חלש מאוד.

ניב;
    אוקיי, אני אשתדל. אני בדרך כלל שם של פוקימונים רק כשיש פוקדקס. בשאר המקרים אני שם את הספרייטים של מאמנים ופוקימונים במדריך הדמויות שלכם.
    ~~~
    שלושתכם נעמדים סביב האבן, ואוחזים בה בעזרת ארבע ידיים ושני גפנים. במאמץ כביר, אתם מצליחים להרים אותה ממש מעט.
    לצערכם, האבן מחליקה מידיכים ונופלת על קאטרפי שנאבק לא להתעלף. "קאטרפי!" קורא הילד בבהלה ומתכופף אליו לבדוק שהכל בסדר.
    בלבאזור מביט בסלע בחוסר וודאות, ולבסוף שולף שני גפנים ואוחז בך ובנער, מרחיק אתכם מהסלע.
    הוא לוקח צעד אחורה, ושולח לפתע מטר של עלים מהפקעת שעל גבו לעבר הסלע, שנחתך מיד ומתפרק.
    הנער רץ לברים את שאריות הסלע מקאטרפי, ומרים את הקאטרפי הקטן בידיו.
    "תודה רבה!!" קורא הנער הקטן. "איך אוכל להודות לך?"

נועם;
    בלבאזור נעמד מול רטטה, ורטטה רץ לעברו, תוקף במתקפת ניב-על (Super Fang).
    את המתקפות של בלבאזור תוכל למצוא במדריך הדמות שלך בהודעות הראשיות, בהודעת הרשומים.
    הוא יתעדכן ככל שתתקדם במסע, אז כדאי להציץ מדיי פעם.

קודאק;
    היה יותר קל לרוץ למרכז הפוקימונים בוירידיאן אבל לא משנה...
    ~~~
    אתה מגיע למעבדת הפרופסור ורואה אותו בתוך המכונית שלו, מתכונן לנסוע.
    "אתה צריך ריפוי פוקימונים, אתה אומר..." אומר הפרופסור. "בוא, אני אקפיץ אותך לעיר וירידיאן. גם ככה אני צריך לאסוף חבילה ממרכז הפוקימונים."
    אתה עולה למכוניתו, ואתם נוסעים לעבר העיר וירידיאן. כעבור מספר דקות אתם חונים בחניית מרכז הפוקימונים.
    מרכז הפוקימונים הוא מבנה גדול ושקוף בצורת כיפה שמעל דלתות הכניסה כתוב באותיות אדומות ומעוצבות Pokéomn Center.
    הפרופסור אוק ואתה נכנסים, וניגשים אל האחות ג'וי. "הו, פרופסור אוק." אומרת האחות ג'וי בחיוך. "אני אגש להביא את החבילה..."
    בעוד האחות ג'וי ניגשת לדלת מאחורי הדלפק, צ'נסי מבינה את הבעיה שלך ולוקחת את הפוקימונים שלך למתקן ריפוי מיוחד.
    היא מניחה את הפוכדורים שלך בתבנית שהזכירה לך תבנית קרח, ומכניסה את המגש לתוך כדור בצבע לבן.
    כשצ'אנסי לוחצת על כפתור, הכדור מסתובב וזוהר באור לבן בהיר, ולבסוף נעצר. צ'אנסי מחזירה לך את הפוקימונים הבריאים שלך.

עמית;
    אתה משיב את צ'ארמנדר לפוכדור בקרן אור אדומה, ושולח פוכדור ריק שאתה מוציא מתיקך על מאנקי.
    מאנקי נלכד בתוך הפוכדור בקרן אור אדומה, והפוכדור נופל על הקרקע.
    הפוכדור נע מספר פעמים לצדדים, ימינה ושמאלה, ולבסוף נעצר במטר ניצוצות זהובים. ברכותיי - לכדת מאנקי!

15. משתמש מנוסה
    תומר;
    "ג'יגליפאף, מנוחה!" קורא ארת'סטון, וג'יגליפאף נשכב על הקרקע ונרדם. האנרגיה שבה אליו והוא כבר לא מורעל, אך הוא ישן כעת.
    נידורן רץ לעבר ג'יגליפאף ותוקף אותו בבעיטה כפולה, מה שגורם לפוקימון הבלון לעוף אחורה ולהתגלגל.
    נידורן רודף אחריו ו"מנקר" את גופו בעזרת הקרן שעל ראשו. ג'יגליפאף מתעורר בבהלה, ונראה חלש מאוד.
    אומר לנידורן בעידוד רב"נידורן עכשיו תשלח מלא עוקץ רעל לעבר ג'יגליפאף אפילו גם למעלה כאם הוא יעוף לשמיים הוא יפגע כדי שהוא יהפוך להיות מורעל שוב!"
    ואז לאחר הצפייה במה שנידורן יעשה אוסיף:"ואז שג'יגליפאף יהיה מורעל תסיים את הקרב הזה במכה כפולה על בטנו כדי שהוא יעוף ואז יתעלף!"

עמוד 7 מתוך 96 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •