Pokemon GO
עמוד 70 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    [CENTER]

ברנדון;
    צ'ארמיליון לא מוותר, ומנסה לזנק לעבר ג'יגליפאף בזעם דרקונים, אך פוקימון הבלון מתגלגל הצידה ונמלט.
    הוא שואף המון אוויר לפיו ולפתע מרחף מרחק קצר מעל רצפת המרכז. הוא משחרר את כל האוויר בבת אחת, וצעקה איומה נשמעת. (Uproar)
    צ'ארמיליון אוטם את אוזניו במבט כאוב, אך נראה שהוא בכל זאת סופג נזק רב. ג'יגליפאף מתכונן לגלגול נוסף.
    הוא מתכונן, וברגע שהוא מגיע, הוא שורט אותו בחוזקה עם טופרי מתכת. ג'יגליפאף נופל אחורה, והגלגול מפסיק. הוא קם, מביט בצ'ארמיליון, ושולח מפיו צעקה נוספת.
    "קדימה צ'רמיליון! עוד זעם דרקונים ואז גחלת בכל הכוח!!" אומר לו

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 26
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 6
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    אני כל כך מצטער על אי הנוכחות שלי בלילה הלבן, חילופי מזה"א עשו אותי חולה וקמתי רק ב-3 בבוקר להכין את החידון שלי. מצטער מאוד, אני אפצה אתכם במרתון ביום שבת.

קודאק;
    הגעתי בשלוש ואף אחד לא היה. וגם הייתי חולה...
    ~~~
    ליטוויק וטינאמו שבים אל הפוכדורים שלהם, ומיאו מתחפר בקרקע. ארבוק מבחין בכך, ומתחפר בעצמו.
    פידג' יוצא בתעופה, וטרטל משתמש בכוויה על סאנדסלאש ופירו. הוא מסתחר במהירות לעבר פירו, אך הוא מתחמק.
    וורטרטל נראה חלש, וגם סאנדסלאש. לעומתם, פירו נראה במצב דיי טוב, כשלפתע פידג'אוטו משתמש עליו במתקפה מהירה מרחוק ומפיל אותו לקרקע.
    בצירוף מקרים מוזר ומשמח, מיאו וארבוק יוצאים בבת אחת מתחת לפירו בחפירה ומעלפים אותו.
    ארבוק וסאנדסלאש עומדים מול טרטל ומיאו, והם מתנשמים ומתנשפים בעייפות. נראה שסיארה ולונה בסדר גמור.
    אני הלכתי כי אף אחד לא עשה את הפעילות שלו חוץ מכמה בודדים..

"אוקי! טרטל תשתמש בכוויה לכיוון סאנסלאש! מיאו חפירה!" אומר ואז אתנשף במהירות ואתקדם לכיוון פירו כפי ששכחתי ממקודם ואגע בו,לאחר מכן אגע גם בגולבאט אם הוא עדין שם,לבסוף אנסה להתקדם לעבר האישה ואגע גם בה.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה

~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 26
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 6
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    אני כל כך מצטער על אי הנוכחות שלי בלילה הלבן, חילופי מזה"א עשו אותי חולה וקמתי רק ב-3 בבוקר להכין את החידון שלי. מצטער מאוד, אני אפצה אתכם במרתון ביום שבת.

תמיר;
    וורטרטל יוצא אל הקרב בנשיכה, ופוגע בימני. בינתיים, פרינפלאפ משתמש בניקור על השמאלי ופוגע בו בחוזקה.
    אתה בודק מידע בפוקדקס בינתיים, ומגלה:

וופינבל, פוקימון לוכד הזבובים. מראהו מזכיר צמח, ובזכות זאת הטרף שלו לא מבחין בו והוא מסוגל לנטרל אותו באמצעות אבקה רעילה ומסוכנת.
    שני הוופינבל שולחים עלי תער מפיהם, ופרינפאל ו-וורטרטל נפגעים מיד ובעוצמה.
    "קדימה וורטלטל, אתה יכול להצליח בהתקפה! מקד אנרגיה בזנב ותפגע בהם איתו! לאחר מכן, אקדח מים!" אני מצווה עליו 'ארון וטראפינץ' לא יכולים לעזור כאן, הם בסוג חלש מאוד מולם" אני חושב לעצמי "ג'ון, אתה רוצה לנסות מהלך משולב?" אני פונה לג'ון לפתע.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמיליון נושף על האש בזנבו, ומסך עשן שחור וסמיך מקיף את הזירה וממלא אותה.
    אוניקס משתעל, וכשהעשן מתפזר הוא מתאושש מיד וזוחל לעבר צ'ארמיליון בנגיחה, אך צ'ארמיליון כבר מקדים אותו ונושך את זנבו בחוזקה.
    אוניקס מתעצבן ומצליף בזנבו בחוזקה, מה שגורם לצ'ארמיליון לעוף אל עבר אחד הסלעים ולפגוע בו בחוזקה.
    "צ'ארמליון-השתמש עליו בזעם דרקון ולאחר מכן בגחלת!" אומר לצ'ארמיליון בתקווה שאנצח בקרב הזה.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

תומר;
    מה נגנבת... אתה שולח שני פוקימונים מול חמישה איך לא יכסחו אותך.
    ~~~
    גאלאד חוזר וצ'ארמיליון יוצא החוצה, נעמד לצד נידורינו בעוז ואון. הם נראים נחושים.
    צ'ארמיליון משתמש בלהבות רשע עם זעם דרקונים ויוצר להביור מסוים שמכסח את טאנגלה, ופוגע בכל השאר מלבד קראבי ורטייקיט שמתגוננים.
    בינתיים, נידורינו משתמש בארס רעל, מתקפת רעל, בעיטה כפולה, ומה לא - לבסוף, הוא מנחית דקירת רעל על קראבי ומחסל אותו.
    קראבי מורעל, והוא עומד לצד באטרפרי ורטיקייט בזעם. הם משתמשים בקרן בועות, בלבול וחבטת גוף.

ברנדון;
    צ'ארמיליון משלב זעם דרקונים עם גחלת ויוצר מעין להביור ארוך בצבע תכלת ואדום.
    ג'יגליפאף סופג את המתקפה במלוא כוחה, ולפתע מתנדנד פעמים על רגליו ומתעלף.
    הוא חוזר לפוכדור, ואתה מרסס אותו במהירות בנוגדן, מיד אחריו את האיש. שניהם נראים מבולבלים.
    "מצטער," אומר האיש. "אני פרופסור ג'ים ארת'סטון מהעיר וירידיאן," הוא מציג את עצמו. "יופי של קרב..." הוא ממלמל והולך להתיישב בעייפות.

קודאק;
    באמת היה כשלון...
    ~~~
    טרטל משתמש בכוויה על סאנדסלאש והוא מתעלף כמעט מיד. מיאו מתחפר בקרקע וארבוק גם כן.
    אתה רץ במהירות על לעבר הפוקימונים המעולפים ומדביק אותם; אתה מתקרב לאישה אך נזכר שגם היא רשעית.
    האיש מצוות רוקט מכוון אליך אקדח. "לא להתקרב!" הוא שואג, אך אתה מתקדם אליו במהירות על ומדביק גם אותו.
    ארבוק ומיאו יוצאים מן הקרקע, שניהם מעולפים, ואתה מדביק את ארבוק.
    הרוקט מחזיר את כולם, ויוצא החוצה במהירות על. הוא נכנס למסוק, ולונה וסיארה מנסות לעצור אותו.
    אתה וטרטל יוצאים גם כן, והאיש יורה עם אקדחו למטה, גורם לכם להתגונן. הוא בורח במהירות, ונעלם באופק.
    'תודה...' האישה אומרת במחשבה. 'כפרס, תקבלו ממני מתנות...' היא אומרת.
    היא שולפת מכיסה שלושה אבנים - שתיים מהן אתה מזהה כאבני ירח והן ניתנות לסיארה ולונה. האחרונה, אבן רעם, ניתנת לך.

תמיר;
    הוא ממקד אנרגיה זנבו, ומצליף בוופינבל. הוא נפצע, ומשתמש בעלי תער. וורטרטל נפצע שוב.
    הוא משתמש באקדח מים ומציף את פיו של וופינבל שמקיא את המים, ונראה חלש. "אני אשמח," אומר ג'ון.
    פרינפלאפ משתמש בכנף ברזל על השני בינתיים, וג'ון מחכה לרעיונות שלך לגבי מהלך משותף.
    שני הוופינבל משתמשים באבקת שיתוק, ופרינפלאפ הודף אותה בנפנוף כנפיו.

עמית;
    צ'ארמיליון משתמש בזעם דרקון משולב בגחלת ויורה מעין להביור שפוגע באוניקס.
    אוניקס שואג בזעם, ונופל על הקרקע, מובס. "חזור," אומר ברוק ומחזיר את אוניקס לפוכדור.
    הוא מתקרב אליך באיטיות. "ניצחת," הוא אומר. "על כן, מגיע לך תג הסלע. ברכותיי." הוא אומר ומושיט לך תג מתומן וכסוף.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. משתמש מנוסה
    [CENTER]

ברנדון;
    צ'ארמיליון משלב זעם דרקונים עם גחלת ויוצר מעין להביור ארוך בצבע תכלת ואדום.
    ג'יגליפאף סופג את המתקפה במלוא כוחה, ולפתע מתנדנד פעמים על רגליו ומתעלף.
    הוא חוזר לפוכדור, ואתה מרסס אותו במהירות בנוגדן, מיד אחריו את האיש. שניהם נראים מבולבלים.
    "מצטער," אומר האיש. "אני פרופסור ג'ים ארת'סטון מהעיר וירידיאן," הוא מציג את עצמו. "יופי של קרב..." הוא ממלמל והולך להתיישב בעייפות.
    "כדאי שתנוח" אומר לו ואלך לאחות ג'וי ואבקש שתרפא את צ'רמיליון.
    לאחר מכן אצא מהמרכז עם קיילי.
    "שמעתי שאם מנצחים את המכון אז הליצן סטוג' ילמד את אחד הפוקימונים שלי מתקפה" אומר לקיילי ואלך איתה ביחד לכיוון הליצן

7. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

ברנדון;
    האחות מרפאת את צ'ארמיליון, ויחד עם קיילי אתה יוצא החוצה מהמרכז, מודה לאחות.
    "היה קרב ממש טוב..." מחמיאה קיילי. "הייתי בטוחה שהוא יביס את צ'ארמיליון, אבל אתה מאמן כל כך מוצלח שהפכת את המצב לטובתך."
    מוחמא, אתה מגיע עם קיילי למזרקה ומגלה שהליצן לא רשע. "צהריים טובים," הוא אומר בחדווה. "מתקפה לפוקימון?" הוא מציע בחיוך וקריצה לקיילי.
    "אתה..." הוא מביט בך. "כבר קיבלת ממני מתקפה. ארס הלם, לונונאט. אחת לכל מאמן." הוא אומר.
    קיילי מלמדת את סנאבול כדור צל.

8. משתמש מנוסה
    [CENTER]

ברנדון;
    האחות מרפאת את צ'ארמיליון, ויחד עם קיילי אתה יוצא החוצה מהמרכז, מודה לאחות.
    "היה קרב ממש טוב..." מחמיאה קיילי. "הייתי בטוחה שהוא יביס את צ'ארמיליון, אבל אתה מאמן כל כך מוצלח שהפכת את המצב לטובתך."
    מוחמא, אתה מגיע עם קיילי למזרקה ומגלה שהליצן לא רשע. "צהריים טובים," הוא אומר בחדווה. "מתקפה לפוקימון?" הוא מציע בחיוך וקריצה לקיילי.
    "אתה..." הוא מביט בך. "כבר קיבלת ממני מתקפה. ארס הלם, לונונאט. אחת לכל מאמן." הוא אומר.
    קיילי מלמדת את סנאבול כדור צל.
    "אבל ניצחתי את המכון בעיר פיוטר!" אומר ואראה לו את התג.
    "וכל מי שמנצח במכון העיר מקבל מתקפה לא?" אשאל אותו

9. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

תמיר;
    הוא ממקד אנרגיה זנבו, ומצליף בוופינבל. הוא נפצע, ומשתמש בעלי תער. וורטרטל נפצע שוב.
    הוא משתמש באקדח מים ומציף את פיו של וופינבל שמקיא את המים, ונראה חלש. "אני אשמח," אומר ג'ון.
    פרינפלאפ משתמש בכנף ברזל על השני בינתיים, וג'ון מחכה לרעיונות שלך לגבי מהלך משותף.
    שני הוופינבל משתמשים באבקת שיתוק, ופרינפלאפ הודף אותה בנפנוף כנפיו.
    "תורה לפרינפלאפ שלך לשלוח אקדח מים על וורטלטל, שיעיף אותו לעבר הווימפינבלים" אני אומר "אוקיי וורטלטל, סיחרור מהיר! קדימה!" אני קורא ומצביע לעברם "לאחר מכן, עבור מיד לנשיכה!" אני קורא בביטחון.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 26
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 6
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

ניב;
    פוליוואג מרטיב את כנפי היאנמה באקדח מים חזק.
    יאנמה נופל אל תוך המים, ומתחיל לפרפר; שלושה סלעים מתרוממים מן המים ופוגעים בפוליוואג, ובדרך גם קצת בך. (Ancient Power)
    לפתע, יאנמה הקטן מתחיל לגדול ומתפתח בעקבות השימוש במתקפה - יאנמגה מרחף מולכם.
    "מגה!" הוא צווח ומשתמש במתקפת כנף.
    "אווו ממש יופי!" אחשוב ביאוש ואתפוס את ראשי, לחר מכן אומר לפוליוואג "בוא ננסה משהוא אחר, כנס למים וצלול, לאחר מכן שחה בכל המהירות למעלה תבהיל אותו ותקוף בסטירה כפולה!"

.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמיליון משתמש בזעם דרקון משולב בגחלת ויורה מעין להביור שפוגע באוניקס.
    אוניקס שואג בזעם, ונופל על הקרקע, מובס. "חזור," אומר ברוק ומחזיר את אוניקס לפוכדור.
    הוא מתקרב אליך באיטיות. "ניצחת," הוא אומר. "על כן, מגיע לך תג הסלע. ברכותיי." הוא אומר ומושיט לך תג מתומן וכסוף.
    "תודה רבה ברוק!" אומר לברוק ואשים את התג בכיס.לאחר מכן אצא מהמכון ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    באמת היה כשלון...
    ~~~
    טרטל משתמש בכוויה על סאנדסלאש והוא מתעלף כמעט מיד. מיאו מתחפר בקרקע וארבוק גם כן.
    אתה רץ במהירות על לעבר הפוקימונים המעולפים ומדביק אותם; אתה מתקרב לאישה אך נזכר שגם היא רשעית.
    האיש מצוות רוקט מכוון אליך אקדח. "לא להתקרב!" הוא שואג, אך אתה מתקדם אליו במהירות על ומדביק גם אותו.
    ארבוק ומיאו יוצאים מן הקרקע, שניהם מעולפים, ואתה מדביק את ארבוק.
    הרוקט מחזיר את כולם, ויוצא החוצה במהירות על. הוא נכנס למסוק, ולונה וסיארה מנסות לעצור אותו.
    אתה וטרטל יוצאים גם כן, והאיש יורה עם אקדחו למטה, גורם לכם להתגונן. הוא בורח במהירות, ונעלם באופק.
    'תודה...' האישה אומרת במחשבה. 'כפרס, תקבלו ממני מתנות...' היא אומרת.
    היא שולפת מכיסה שלושה אבנים - שתיים מהן אתה מזהה כאבני ירח והן ניתנות לסיארה ולונה. האחרונה, אבן רעם, ניתנת לך.
    אפשר גם אבן אופל? לפתח את ליטוויק..

"תודה לך.." אודה לאישה אכניס את האבן לכיסי,אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים ואומר לשותפותי "תפתחו את סקיטי וקלאפרי.." מיד לאחר מכן אתחיל ללכת איתן לכיוון העיר ורמיליון מאושר.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~
    עד סוף האוונט (שבת הבאה) כולם צריכים להיות אחרי מכון המים של מיסטי! שזה לא עוד הרבה זמן, ככה שזו בקשה לא כל כך קשה (:

ברנדון;
    "לא," הוא עונה בתהייה. "בוא," אומרת קיילי. "אנחנו מבזבזים זמן... צריך לרסס רשעים."
    היא גוררת אותך מזרחה ואתם מתקדמים לעבר הר עצום, מוקף חורשות ואגמים.
    מספר רגעים לפני ההגעה המיוחלת, שני פוקימונים רשעים וזהים מופיעים מולכם, דמויי ג'ירפות.

תמיר;
    פרינפלאפ נעמד מול וורטרטל שמתחפר בשריון שלו, ויורה קרן בועות עצומה.
    וורטרטל עף קדימה במהירות אדירה לעבר שני הוופינבלים ונתקל בהם בסחרור מהיר חזק.
    הוא יוצא מיד מהשריון, ונושך את שניהם בבת אחת, מעיף אותם לשני צדי הזירה.
    הם מתעלפים במעט מיד, ו-וורטרטל ופרינפלאפ נראים מרוצים ונותנים כיף/כנף אחד לשני.

ניב;
    פוליוואג צולל אל המים, ונראה שיאנמגה מבחין בכל תנועה מתחת למים - עיניו זוהרות בכתום. (Lock On)
    פוליוואג לפתע יוצא החוצה, אך לפני שהוא תוקף, יאנמגה אוחז בו ברגליו ומעיף אותו על המזח. אתה עולה אחריהם.
    יאנמגה מוכן לקרב, ושולח כוח עתיק שוב - פוליוואג מנטרל את הסלעים באמצעות קרן בועות, והם נופלים על הקרקע.
    יאנמגה מנפנף בכנפיו במהירות אדירה, ומשתמש בנשיכת חרק. פוליוואג נפגע.

עמית;
    אתה יוצא מהמכון לאחר שאתה מודה לו, ופונה אל מרכז הפוקימונים בחזרה.
    כעבור מספר דקות תמימות אתה מגיע לשם, ונכנס. האחות ג'וי מוודאת שאתה לא רשע ומרפאת את הפוקימונים שלך.
    אתה מקבל את הפוכדורים בחזרה, ולפתע מרגיש תחושה מוזרה, כאילו מישהו מביט בכם.
    אתה מביט סביב, אך כלום לא נראה באופק. אתה יוצא החוצה בתמימות, כשלפתע מאמן צעיר עם כובע קש מופיע מולך, רשת פרפרים בידו.
    אתה מביט בו, ומבחין שהוא חסר פנים. שלושה פוקימונים מקיפים אותו.

קודאק;
    ליטוויק לא צריך להתפתח בזמן הקרוב... אולי לפני המכון של סברינה, אבל לא מוקדם יותר. יש לו אחלה מתקפות.
    ~~~
    סיארה ולונה מודות לה גם כן, והיא חוזרת אל מעון היום באיטיות ועייפות.
    סיארה ולונה מוציאות את קלאפרי וסקיטי מהפוכדורים, ומקרבות אליהן את אבני הירח.
    לפתע, סקיטי גדלה ועורה מתכהה, זנבה מתארך ואוזניה מתרחבות. "דלקאטי," לוחשת הפוקימונית החדשה.
    בינתיים, קלאפרי גובהת, ידייה מתארכות, זנבה וכנפיה גדלים, ועינייה גדלות מעט. "פייבל..." היא לוחשת.
    אתם מתקדמים לאחר מספר דקות של חיבה במהירות על, קלאפייבל ודלקאטי בפוכדורים שלהן, ומגיעים לפאתיה של עיר עצומה.
    'אין מעבר,' אומר קול של בחור צעיר במחשבתכם. בחור לבוש מדים כחולים, נטול פנים, נמצא מימינכם, במעין בקתה של שמירה.
    'מנהיגת המכון שוב התחרפנה,' הוא מספר. 'כל העיר מוקפת בבועת הגנה. מפני הרשע. כן, כאילו שזה יעזור.' הוא מוסיף בלגלוג.
    'אם תרצו, ארקניין שלי ייקח אתכם לעיר ורמיליון.' הוא מציע, ושולף פוכדור ממנו יוצא פוקימון אריה פרוותי וכתום.

14. משתמש מנוסה
    [CENTER]

ברנדון;
    "לא," הוא עונה בתהייה. "בוא," אומרת קיילי. "אנחנו מבזבזים זמן... צריך לרסס רשעים."
    היא גוררת אותך מזרחה ואתם מתקדמים לעבר הר עצום, מוקף חורשות ואגמים.
    מספר רגעים לפני ההגעה המיוחלת, שני פוקימונים רשעים וזהים מופיעים מולכם, דמויי ג'ירפות.

]

"אוקיי פיקאצ'ו קדימה!" אומר לה ואסמן לה להילחם.
    "תשתמשי בגל הלם על שניהם! אחר כך מכת ברק!" אומר לה

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~
    עד סוף האוונט (שבת הבאה) כולם צריכים להיות אחרי מכון המים של מיסטי! שזה לא עוד הרבה זמן, ככה שזו בקשה לא כל כך קשה (:

ניב;

פוליוואג צולל אל המים, ונראה שיאנמגה מבחין בכל תנועה מתחת למים - עיניו זוהרות בכתום. (Lock On)
    פוליוואג לפתע יוצא החוצה, אך לפני שהוא תוקף, יאנמגה אוחז בו ברגליו ומעיף אותו על המזח. אתה עולה אחריהם.
    יאנמגה מוכן לקרב, ושולח כוח עתיק שוב - פוליוואג מנטרל את הסלעים באמצעות קרן בועות, והם נופלים על הקרקע.
    יאנמגה מנפנף בכנפיו במהירות אדירה, ומשתמש בנשיכת חרק. פוליוואג נפגע.
    "פוליוואג, נסה להתעלם מהכאב קדימה בכל הכוח!" אומר מיד אוסיף "הצמד אותו לגופך באמצעות הזנב ואז השתמש בחבט גוף וצלול לרצפה כשהוא מתחתך!"

.

עמוד 70 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •