ספוילר
"צ'ארמליון-השתמש עליו בזעם דרקון ולאחר מכן בגחלת!" אומר לצ'ארמיליון בתקווה שאנצח בקרב הזה.עמית;
צ'ארמיליון נושף על האש בזנבו, ומסך עשן שחור וסמיך מקיף את הזירה וממלא אותה.
אוניקס משתעל, וכשהעשן מתפזר הוא מתאושש מיד וזוחל לעבר צ'ארמיליון בנגיחה, אך צ'ארמיליון כבר מקדים אותו ונושך את זנבו בחוזקה.
אוניקס מתעצבן ומצליף בזנבו בחוזקה, מה שגורם לצ'ארמיליון לעוף אל עבר אחד הסלעים ולפגוע בו בחוזקה.
NYO HO HO BITCH
אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 8
ניב- 8
קודאק- 31
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 2
עמית- 4
ברנדון- 7
נועם- 3
דוד- 4
~~~
לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
~~~
אני כל כך מצטער על אי הנוכחות שלי בלילה הלבן, חילופי מזה"א עשו אותי חולה וקמתי רק ב-3 בבוקר להכין את החידון שלי. מצטער מאוד, אני אפצה אתכם במרתון ביום שבת.
תומר;
מה נגנבת... אתה שולח שני פוקימונים מול חמישה איך לא יכסחו אותך.
~~~
גאלאד חוזר וצ'ארמיליון יוצא החוצה, נעמד לצד נידורינו בעוז ואון. הם נראים נחושים.
צ'ארמיליון משתמש בלהבות רשע עם זעם דרקונים ויוצר להביור מסוים שמכסח את טאנגלה, ופוגע בכל השאר מלבד קראבי ורטייקיט שמתגוננים.
בינתיים, נידורינו משתמש בארס רעל, מתקפת רעל, בעיטה כפולה, ומה לא - לבסוף, הוא מנחית דקירת רעל על קראבי ומחסל אותו.
קראבי מורעל, והוא עומד לצד באטרפרי ורטיקייט בזעם. הם משתמשים בקרן בועות, בלבול וחבטת גוף.
ברנדון;
צ'ארמיליון משלב זעם דרקונים עם גחלת ויוצר מעין להביור ארוך בצבע תכלת ואדום.
ג'יגליפאף סופג את המתקפה במלוא כוחה, ולפתע מתנדנד פעמים על רגליו ומתעלף.
הוא חוזר לפוכדור, ואתה מרסס אותו במהירות בנוגדן, מיד אחריו את האיש. שניהם נראים מבולבלים.
"מצטער," אומר האיש. "אני פרופסור ג'ים ארת'סטון מהעיר וירידיאן," הוא מציג את עצמו. "יופי של קרב..." הוא ממלמל והולך להתיישב בעייפות.
קודאק;
באמת היה כשלון...
~~~
טרטל משתמש בכוויה על סאנדסלאש והוא מתעלף כמעט מיד. מיאו מתחפר בקרקע וארבוק גם כן.
אתה רץ במהירות על לעבר הפוקימונים המעולפים ומדביק אותם; אתה מתקרב לאישה אך נזכר שגם היא רשעית.
האיש מצוות רוקט מכוון אליך אקדח. "לא להתקרב!" הוא שואג, אך אתה מתקדם אליו במהירות על ומדביק גם אותו.
ארבוק ומיאו יוצאים מן הקרקע, שניהם מעולפים, ואתה מדביק את ארבוק.
הרוקט מחזיר את כולם, ויוצא החוצה במהירות על. הוא נכנס למסוק, ולונה וסיארה מנסות לעצור אותו.
אתה וטרטל יוצאים גם כן, והאיש יורה עם אקדחו למטה, גורם לכם להתגונן. הוא בורח במהירות, ונעלם באופק.
'תודה...' האישה אומרת במחשבה. 'כפרס, תקבלו ממני מתנות...' היא אומרת.
היא שולפת מכיסה שלושה אבנים - שתיים מהן אתה מזהה כאבני ירח והן ניתנות לסיארה ולונה. האחרונה, אבן רעם, ניתנת לך.
תמיר;
הוא ממקד אנרגיה זנבו, ומצליף בוופינבל. הוא נפצע, ומשתמש בעלי תער. וורטרטל נפצע שוב.
הוא משתמש באקדח מים ומציף את פיו של וופינבל שמקיא את המים, ונראה חלש. "אני אשמח," אומר ג'ון.
פרינפלאפ משתמש בכנף ברזל על השני בינתיים, וג'ון מחכה לרעיונות שלך לגבי מהלך משותף.
שני הוופינבל משתמשים באבקת שיתוק, ופרינפלאפ הודף אותה בנפנוף כנפיו.
עמית;
צ'ארמיליון משתמש בזעם דרקון משולב בגחלת ויורה מעין להביור שפוגע באוניקס.
אוניקס שואג בזעם, ונופל על הקרקע, מובס. "חזור," אומר ברוק ומחזיר את אוניקס לפוכדור.
הוא מתקרב אליך באיטיות. "ניצחת," הוא אומר. "על כן, מגיע לך תג הסלע. ברכותיי." הוא אומר ומושיט לך תג מתומן וכסוף.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
~לרעה~
תומר- 8
ניב- 8
קודאק- 31
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 2
עמית- 4
ברנדון- 7
נועם- 3
דוד- 4
~~~
לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
~~~
אני כל כך מצטער על אי הנוכחות שלי בלילה הלבן, חילופי מזה"א עשו אותי חולה וקמתי רק ב-3 בבוקר להכין את החידון שלי. מצטער מאוד, אני אפצה אתכם במרתון ביום שבת.
ברנדון;
האחות מרפאת את צ'ארמיליון, ויחד עם קיילי אתה יוצא החוצה מהמרכז, מודה לאחות.
"היה קרב ממש טוב..." מחמיאה קיילי. "הייתי בטוחה שהוא יביס את צ'ארמיליון, אבל אתה מאמן כל כך מוצלח שהפכת את המצב לטובתך."
מוחמא, אתה מגיע עם קיילי למזרקה ומגלה שהליצן לא רשע. "צהריים טובים," הוא אומר בחדווה. "מתקפה לפוקימון?" הוא מציע בחיוך וקריצה לקיילי.
"אתה..." הוא מביט בך. "כבר קיבלת ממני מתקפה. ארס הלם, לונונאט. אחת לכל מאמן." הוא אומר.
קיילי מלמדת את סנאבול כדור צל.
"תודה רבה ברוק!" אומר לברוק ואשים את התג בכיס.לאחר מכן אצא מהמכון ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי.עמית;
צ'ארמיליון משתמש בזעם דרקון משולב בגחלת ויורה מעין להביור שפוגע באוניקס.
אוניקס שואג בזעם, ונופל על הקרקע, מובס. "חזור," אומר ברוק ומחזיר את אוניקס לפוכדור.
הוא מתקרב אליך באיטיות. "ניצחת," הוא אומר. "על כן, מגיע לך תג הסלע. ברכותיי." הוא אומר ומושיט לך תג מתומן וכסוף.
NYO HO HO BITCH
~~~
~~~
~לרעה~
תומר- 8
ניב- 8
קודאק- 31
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 2
עמית- 4
ברנדון- 7
נועם- 3
דוד- 4
~~~
~~~
~~~
עד סוף האוונט (שבת הבאה) כולם צריכים להיות אחרי מכון המים של מיסטי! שזה לא עוד הרבה זמן, ככה שזו בקשה לא כל כך קשה (:
ברנדון;
"לא," הוא עונה בתהייה. "בוא," אומרת קיילי. "אנחנו מבזבזים זמן... צריך לרסס רשעים."
היא גוררת אותך מזרחה ואתם מתקדמים לעבר הר עצום, מוקף חורשות ואגמים.
מספר רגעים לפני ההגעה המיוחלת, שני פוקימונים רשעים וזהים מופיעים מולכם, דמויי ג'ירפות.
תמיר;
פרינפלאפ נעמד מול וורטרטל שמתחפר בשריון שלו, ויורה קרן בועות עצומה.
וורטרטל עף קדימה במהירות אדירה לעבר שני הוופינבלים ונתקל בהם בסחרור מהיר חזק.
הוא יוצא מיד מהשריון, ונושך את שניהם בבת אחת, מעיף אותם לשני צדי הזירה.
הם מתעלפים במעט מיד, ו-וורטרטל ופרינפלאפ נראים מרוצים ונותנים כיף/כנף אחד לשני.
ניב;
פוליוואג צולל אל המים, ונראה שיאנמגה מבחין בכל תנועה מתחת למים - עיניו זוהרות בכתום. (Lock On)
פוליוואג לפתע יוצא החוצה, אך לפני שהוא תוקף, יאנמגה אוחז בו ברגליו ומעיף אותו על המזח. אתה עולה אחריהם.
יאנמגה מוכן לקרב, ושולח כוח עתיק שוב - פוליוואג מנטרל את הסלעים באמצעות קרן בועות, והם נופלים על הקרקע.
יאנמגה מנפנף בכנפיו במהירות אדירה, ומשתמש בנשיכת חרק. פוליוואג נפגע.
עמית;
אתה יוצא מהמכון לאחר שאתה מודה לו, ופונה אל מרכז הפוקימונים בחזרה.
כעבור מספר דקות תמימות אתה מגיע לשם, ונכנס. האחות ג'וי מוודאת שאתה לא רשע ומרפאת את הפוקימונים שלך.
אתה מקבל את הפוכדורים בחזרה, ולפתע מרגיש תחושה מוזרה, כאילו מישהו מביט בכם.
אתה מביט סביב, אך כלום לא נראה באופק. אתה יוצא החוצה בתמימות, כשלפתע מאמן צעיר עם כובע קש מופיע מולך, רשת פרפרים בידו.
אתה מביט בו, ומבחין שהוא חסר פנים. שלושה פוקימונים מקיפים אותו.
![]()
![]()
![]()
קודאק;
ליטוויק לא צריך להתפתח בזמן הקרוב... אולי לפני המכון של סברינה, אבל לא מוקדם יותר. יש לו אחלה מתקפות.
~~~
סיארה ולונה מודות לה גם כן, והיא חוזרת אל מעון היום באיטיות ועייפות.
סיארה ולונה מוציאות את קלאפרי וסקיטי מהפוכדורים, ומקרבות אליהן את אבני הירח.
לפתע, סקיטי גדלה ועורה מתכהה, זנבה מתארך ואוזניה מתרחבות. "דלקאטי," לוחשת הפוקימונית החדשה.
בינתיים, קלאפרי גובהת, ידייה מתארכות, זנבה וכנפיה גדלים, ועינייה גדלות מעט. "פייבל..." היא לוחשת.
אתם מתקדמים לאחר מספר דקות של חיבה במהירות על, קלאפייבל ודלקאטי בפוכדורים שלהן, ומגיעים לפאתיה של עיר עצומה.
'אין מעבר,' אומר קול של בחור צעיר במחשבתכם. בחור לבוש מדים כחולים, נטול פנים, נמצא מימינכם, במעין בקתה של שמירה.
'מנהיגת המכון שוב התחרפנה,' הוא מספר. 'כל העיר מוקפת בבועת הגנה. מפני הרשע. כן, כאילו שזה יעזור.' הוא מוסיף בלגלוג.
'אם תרצו, ארקניין שלי ייקח אתכם לעיר ורמיליון.' הוא מציע, ושולף פוכדור ממנו יוצא פוקימון אריה פרוותי וכתום.
![]()
![]()
![]()
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)