Pokemon GO
עמוד 72 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,066 עד 1,080 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    עד סוף האוונט (שבת הבאה) כולם צריכים להיות אחרי מכון המים של מיסטי! שזה לא עוד הרבה זמן, ככה שזו בקשה לא כל כך קשה (:

תומר;
    עניתי: נידורינו... לא צ'ארמיליון. התבלבלתי כשכתבתי.
    ~~~
    אתה נפרד מבאנג'י, ורץ במהירות לעבר מכון הפוקימונים שמוקף במספר עצים נמוכים.
    אתה עובר ביניהם במהירות ומגיע אל פתח המכון. 'בחופשה.' כתוב שם בפתק שתלוי על הדלת.
    זועם, אתה קורא אותיות קטנות יותר. 'נמצא על סיפון האס.אס.אן' עצבני, אתה מרחף אל מרכז הפוקימונים בחזרה.
    אתה רואה שלט ליד האחות ג'וי:
    ספינת הפאר אס.אס.אן!
    כרטיסים חינם למחזיקי פוקדקס, לשיט תענוגות מדהים סביב מחוז קנטו. הפלגה בת 24 שעות.
    אז הוא למד?
    ~~~~~~~~~~~
    'האחות ג'וי איפה זה הספינה?" אשאל את האחות ג'וי ואז שהיא תענה לי אלך לספינת הפאר ואכנס בעזרת הפקדקס שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    עד סוף האוונט (שבת הבאה) כולם צריכים להיות אחרי מכון המים של מיסטי! שזה לא עוד הרבה זמן, ככה שזו בקשה לא כל כך קשה (:

ברנדון;
    מצטער, אל תכה אותי ): והחזרת אותה בשביל לרפא אותה. ג'ירפריג' זכר.
    ~~~
    ג'ירפריג' יוצא מהפוכדור, ונלהב לקראת קרבו הראשון תחת חסותך. הוא אפילו מקפץ מעט במקום בהתלהבות.
    הוא מתחמק ממתקפות זריקת האבן של ג'יודוד באמצעות זריזות עצומה, ולבסוף נעצר כשג'יודוד מפסיק.
    זנבו זוהר בורוד, וג'יודוד נפצע ממתקפה על חושית. ג'ירפריג' המרוצה מחייך לעברך, ולא שם לב כשג'יודוד משתמש עליו בגלגול.
    ג'ירפריג' נפצע ונופל על הקרקע, קם מהר ומתחמק בזריזות מהגלגול הבא ג'יודוד פוגע בקיר המנהרה ונפצע.

תמיר;
    ארון יוצא מהפוכדור, ומשתמש בנגיחה על גולבאט, מזדרז לפגוע. אתם עולים, וגולבאט אוחז בחוזקה בג'ון ומפיל אותו ארצה.
    הוא טס בעקבותיך, וארון מגן עליך בטופרי מתכת שמפילים את גולבאט על הקרקע.
    אתה מבחין שהקומה השנייה מצופה קרח, והמון פוקימונים מסוג זה מציפים אותה, אך בורחים כעת מהקרב האיום.
    גולבאט משתמש בניב אש, וארון מתחמק; הוא פוגע ברצפה ויוצא שלולית, אותה הוא מעיף על ארון באמצעות מתקפת כנף. ארון נפצע.

תומר;
    די כבר XD נידורינו תמיד ידע בעיטה כפולה, צ'ארמיליון לא ידע ולא יידע לעולם. ביי
    ~~~
    'בנמל,' היא עונה ומצביעה מהחלון על נמל בקצה העיר. אתה מודה לה ויוצא בתעופה.
    אתה מרחף מספר דקות ונוחת בפתח של הנמל. "כרטיס בבק- הולי שיט!" אומר מלח שרירי כשהוא מבחין בפניך הנעלמות.
    "צאו!" הוא אומר ומוציא מפוכדורים זוג פוקימונים. הם מגנים עליו.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~
    ניב;
    פוליוואג כורך את זנבו סביב יאנמגה ונצמד אליו, ובאמצעות חבטת גוף הוא מוריד אותו אל הקרקע במהירות ובעוצמה.
    על אף שפוליוואג סופג נזק קל, יאנמגה סופג נזק הרבה יותר קשה, ובקושי מסוגל לקום.
    "וואג!" מצייץ פוליוואג ויורה מפיו קרן בועות שמעיפה את יאנמגה למים ומטביעה אותו. הוא קם כעבור מספר שניות, וכשהוא מתקרב לפוליוואג הוא מתעלף.
    "פולי... ווירל." אומר פוליוואג לפתע. אתה מסתובב אליו במהירות, ואתה מגלה שצמחו לו ידיים, פיו נעלם, יעניו גדלו וזנבו נעלם.
    הוא מביט בך במבט מופתע, ומניע את זרועותיו החדשות בשמחה. "פוליווירל!" הוא אומר בקול עמוק, ומחבק אותך.
    טובבב אתה! עכשיו כשאני ימצא אבן מים אני יפתח אותו וישלוט בעולם!
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "היי התפתחת פוליוואג מעולה!" אקרא בעושר וארות לחבק אותו.
    לאחר מכן אפתח את הפוקדע לברר לגביי הפוקימון החדש..
    אחזיר אותו ואומר "מגיע לך מנוחה עכשיו!" וארוץ אל העיר סרוליאן מלא בטחון והתלהבות "המכון השני? הנה אני בא!" אקרא בקול ברחבי המפרץ הנטוש הזה.

.

4. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~
    תומר;
    די כבר XD נידורינו תמיד ידע בעיטה כפולה, צ'ארמיליון לא ידע ולא יידע לעולם. ביי
    ~~~
    'בנמל,' היא עונה ומצביעה מהחלון על נמל בקצה העיר. אתה מודה לה ויוצא בתעופה.
    אתה מרחף מספר דקות ונוחת בפתח של הנמל. "כרטיס בבק- הולי שיט!" אומר מלח שרירי כשהוא מבחין בפניך הנעלמות.
    "צאו!" הוא אומר ומוציא מפוכדורים זוג פוקימונים. הם מגנים עליו.
    ביי.
    תגיב אצלי.

~~~~~~~~~~
    'איזה לוזר...' אחשוב לעצמי ואז אוציא את גאלאד החוצה במהירות ואז אבדוק את הפוקימונים בפוקדקס.
    'גאלאד תשתמש בבילבול על הפוקימון שעל הרגליים ואז תשתמש בלהב עלה על הפוקימון המעופף!' אשדר לאחר בדיקת הפוקימונים של האיש הגרוע.

5. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

תמיר;
    ארון יוצא מהפוכדור, ומשתמש בנגיחה על גולבאט, מזדרז לפגוע. אתם עולים, וגולבאט אוחז בחוזקה בג'ון ומפיל אותו ארצה.
    הוא טס בעקבותיך, וארון מגן עליך בטופרי מתכת שמפילים את גולבאט על הקרקע.
    אתה מבחין שהקומה השנייה מצופה קרח, והמון פוקימונים מסוג זה מציפים אותה, אך בורחים כעת מהקרב האיום.
    גולבאט משתמש בניב אש, וארון מתחמק; הוא פוגע ברצפה ויוצא שלולית, אותה הוא מעיף על ארון באמצעות מתקפת כנף. ארון נפצע.
    "קדימה ארון , אל תוותר! השתמש בדחפור, תעיף חלק מהקרח אל עבר גולבאט! לאחר מכן, קפוץ לעברו, ותתקשח! זה יגרום לנזק משמעותי!" אני מצווה עליו.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    ליטוויק לא צריך להתפתח בזמן הקרוב... אולי לפני המכון של סברינה, אבל לא מוקדם יותר. יש לו אחלה מתקפות.
    ~~~
    סיארה ולונה מודות לה גם כן, והיא חוזרת אל מעון היום באיטיות ועייפות.
    סיארה ולונה מוציאות את קלאפרי וסקיטי מהפוכדורים, ומקרבות אליהן את אבני הירח.
    לפתע, סקיטי גדלה ועורה מתכהה, זנבה מתארך ואוזניה מתרחבות. "דלקאטי," לוחשת הפוקימונית החדשה.
    בינתיים, קלאפרי גובהת, ידייה מתארכות, זנבה וכנפיה גדלים, ועינייה גדלות מעט. "פייבל..." היא לוחשת.
    אתם מתקדמים לאחר מספר דקות של חיבה במהירות על, קלאפייבל ודלקאטי בפוכדורים שלהן, ומגיעים לפאתיה של עיר עצומה.
    'אין מעבר,' אומר קול של בחור צעיר במחשבתכם. בחור לבוש מדים כחולים, נטול פנים, נמצא מימינכם, במעין בקתה של שמירה.
    'מנהיגת המכון שוב התחרפנה,' הוא מספר. 'כל העיר מוקפת בבועת הגנה. מפני הרשע. כן, כאילו שזה יעזור.' הוא מוסיף בלגלוג.
    'אם תרצו, ארקניין שלי ייקח אתכם לעיר ורמיליון.' הוא מציע, ושולף פוכדור ממנו יוצא פוקימון אריה פרוותי וכתום.
    'אממ..' אחשוב ואז אומר 'אני יודע! צא מיאו!' ' ואחרי זה אסביר 'אם מיאו יחפור דרך אל העיר,בועת ההגנה לא תוכל להיות גם באדמה..מבינים? אתם תעזרו לי ותנסו להרוס בינתיים את הבועה..כל פוקימון שיודע חפירה,וכל בנאדם יעזור למיאו לחפור..' אומר ואז אורה למיאו 'חפירה עכשיו! תעזור לנו להגיע לעיר הזאת!' ואחרי זה אוציא את כל הפוקימונים שלי 'טרטל כווית רשע על המגן הזה! פידג' סופת רשע! טינמו קרן רשע! ליטוויק התפרצות להבות!' אומר ואז אחכה לראות אם הבנות עוזרות לי.

*אני מקווה שזה מותר 4 רק על המגן..

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה יוצא מהמכון לאחר שאתה מודה לו, ופונה אל מרכז הפוקימונים בחזרה.
    כעבור מספר דקות תמימות אתה מגיע לשם, ונכנס. האחות ג'וי מוודאת שאתה לא רשע ומרפאת את הפוקימונים שלך.
    אתה מקבל את הפוכדורים בחזרה, ולפתע מרגיש תחושה מוזרה, כאילו מישהו מביט בכם.
    אתה מביט סביב, אך כלום לא נראה באופק. אתה יוצא החוצה בתמימות, כשלפתע מאמן צעיר עם כובע קש מופיע מולך, רשת פרפרים בידו.
    אתה מביט בו, ומבחין שהוא חסר פנים. שלושה פוקימונים מקיפים אותו.
    "טוב, כדאי שארפא אותך!" אומר ואתכונן לקרב נגדו,אך לפני כן אוציא את הפוקידע שלי ואחפש מידע על הפוקימונים האלה.לאחר מכן אוציא תא צ'ארמיליון, מאנקי ובלספראוט ואגיד לצ'ארמיליון:,צ'ארמיליון-השתמש בזעם דרקון על אחד מהפוקימונים!", למאנקי אגיד:"השתמש בהטלה ססמית על פוקימון אחר!" ולבלספראוט אגיד:"השתמש בהצלפת גפן על הפוקימון שנשאר לך!"
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

ניב;
    מוחעחעחעח
    ~~~
    אתה פותח את הפוקדקס, והוא מספק מידע על פוליווירל החדש.

פוליווירל, פוקימון הראשן. התבנית הספירלית על בטנות מסתובבת ומסתחררת בקביעות. בהייה ממושכת בה עלולה לגרום לעייפות.
    אתה מחזיר אותו, ודרך המזח אתה מגיע לשביל בעיר סרוליאן. אתה רואה שהמעבר למרכז הפוקימונים הוא דרך המים בלבד.
    בחיוך, אתה מזנק זינוק גבוה לעבר המרכז ונוחת בפתחו. האחות ג'וי צורחת בבהלה כשאתה נכנס.
    בחור לבוש בגדי דיג מגן עליה, ומוציא פוקימון גדול ואדום בצורת דג זהב, קרן על ראשו. "סיקינג, הגנה!" הוא קורא.

תומר;
    אתה בודק את הפוקימונים בפוקדקס שאותו אתה מוציא מכיסך במהירות.

מאצ'וק, פוקימון כוח העל. הוא מרים מטענים כבדים בשמחה כדי להתחזק. הוא מעניק עזרה לאנשים ברצון רב.

ווינגאל, פוקימון השחף. הוא דואה גבוה בשמיים, רוכב על משבי רוח חזקים כמו דאון. הוא סוחב מזון על ידי דחיסתו במקורו.
    גאלאד יוצא החוצה, ומשתמש בבלבול על מאצ'וק בזמן שהוא משתמש בעלה להב על ווינגאל.
    שני הפוקימונים מתחמקים בזריזות אדירה, ומשיבים במתקפת כנף ואגרוף קרח.
    גאלאד נפצע קשה בשל יתרון הסוגים שפועל לרעתו (מעופף על לחימה), אך מאגרון הקרח נפצע פחות.
    ווינגאל חוזר אל השמיים וצופה במאצ'וק מתקרב לגאלאד באגרוף קרח נוסף.

תמיר;
    בצעדי ענק, ארון מתקרב לעבר גולבאט אך פוקימון התעופה מתחמק בקלות על ידי ריחוף באוויר.
    ארון החכם מעיב שבבי קרח שפוגעים בכנפיו של גולבאט בעוצמה. גולבאט מנמיך עוף.
    ארון מזנק לעברו בהתקשחות, ומתנגש בו; רעש מתכתי נשמע ושניהם קורסים על הקרקע הקפואה.
    גולבאט משתמש בניב אש, ופוגע בארון בעוצמה.

קודאק;
    הבנות מוציאות את כל הפוקימונים שלהם בזמן שמיאו, פידג', טרטל, ליטוויק וטינאמו תוקפים.
    הבחור עם הארקניין מצחקק בלעג. 'לא יעזור,' הוא משדר. 'הכוחות העל חושיים של מנהיגת מכון העיר ספארון לא יאפשרות לכם באף מצב להיכנס פנימה.'
    אתם מנסים ומנסים, ומיאו שב כעבור מספר דקות, אובד עצות. 'אתם יכולים תמיד לעקוף את העיר ספארון ולהתקדם לעיר ורמיליון.' הוא מסביר.

עמית;
    טוב שלא בדקת לי 17 פוקימונים במכה XD
    ~~~
    אתה מוציא את הפוקדקס ובודק מידע על הפוקימונים של הילד, והוא מקריא.

ונונאט, פוקימון החרק. עיניו הגדולות הן בעצם צירוף של המון עיניים זעירות. בלילה, הן בוהקות מעט בחושך.

בידריל, פוקימון דבורת הרעל. הוא נוהג לתקוף באמצעות תעופה מהירה מאוד, דקירה באמצעות מחטיו הרעילות והתרחקות בתעופה.

וורליפיד, פוקימון הנדל. מוגן על ידי שריון קשה, הוא מסתובב כמו גלגל ומתנגש בקורבנותיו בזעם.

פיינקו, פוקימון עש התולעת. הוא נראה בדיוק כמו אצטרובל. השריון שלו מגן עליו מפוקימוני ציפור שמנקרים אותו בטעות.
    אתה מבחין לפתע בפוקימון רביעי בתוך הרשת שלו - פיינקו.
    צ'ארמיליון, מאנקי ובלספראוט משתמשים בזעם דרקונים על ונונאט, הטלה ססמית על ווירליפיד והצלפת גפן על בידריל.
    בידריל נפצע קל בעוד השניים האחרים בינוני. וורליפיד משתמש בגלגול על צ'ארמיליון ופוגע, בעוד בידריל דוקר את מאנקי בדקירת רעל.
    האחרון לתקוף הוא ונונאט שמשתמש בנשיכת חרק על בלספראוט ומסב לו נזק רב.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    הבנות מוציאות את כל הפוקימונים שלהם בזמן שמיאו, פידג', טרטל, ליטוויק וטינאמו תוקפים.
    הבחור עם הארקניין מצחקק בלעג. 'לא יעזור,' הוא משדר. 'הכוחות העל חושיים של מנהיגת מכון העיר ספארון לא יאפשרות לכם באף מצב להיכנס פנימה.'
    אתם מנסים ומנסים, ומיאו שב כעבור מספר דקות, אובד עצות. 'אתם יכולים תמיד לעקוף את העיר ספארון ולהתקדם לעיר ורמיליון.' הוא מסביר.
    'בסדר..' אשדר ברוגז ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים,לאחר מכן אעלה על ארכניין ואחכה שנגיע לעיר ורמיליון תוך כדי שאני בודק את ארכניין בפוקדקס.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

תומר;
    אתה בודק את הפוקימונים בפוקדקס שאותו אתה מוציא מכיסך במהירות.

מאצ'וק, פוקימון כוח העל. הוא מרים מטענים כבדים בשמחה כדי להתחזק. הוא מעניק עזרה לאנשים ברצון רב.

ווינגאל, פוקימון השחף. הוא דואה גבוה בשמיים, רוכב על משבי רוח חזקים כמו דאון. הוא סוחב מזון על ידי דחיסתו במקורו.
    גאלאד יוצא החוצה, ומשתמש בבלבול על מאצ'וק בזמן שהוא משתמש בעלה להב על ווינגאל.
    שני הפוקימונים מתחמקים בזריזות אדירה, ומשיבים במתקפת כנף ואגרוף קרח.
    גאלאד נפצע קשה בשל יתרון הסוגים שפועל לרעתו (מעופף על לחימה), אך מאגרון הקרח נפצע פחות.
    ווינגאל חוזר אל השמיים וצופה במאצ'וק מתקרב לגאלאד באגרוף קרח נוסף.
    'גאלאד תשתמש בבילבול על מאצ'וק כדי לבלבל אותו!
    ואז שהוא יפגע תשתמש בלהב עלה עליו כדי שהוא יפגע קשות!' אשדר לגאלאד תוך כדי שאני מוציא החוצה את סייטר.
    'סייטר תשתמש במתקפה רשע מהירה על וויגנל ואז תחזיר לו בכנף רשע!' אשדר לסייטר.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    טוב שלא בדקת לי 17 פוקימונים במכה Xd
    ~~~
    אתה מוציא את הפוקדקס ובודק מידע על הפוקימונים של הילד, והוא מקריא.

ונונאט, פוקימון החרק. עיניו הגדולות הן בעצם צירוף של המון עיניים זעירות. בלילה, הן בוהקות מעט בחושך.

בידריל, פוקימון דבורת הרעל. הוא נוהג לתקוף באמצעות תעופה מהירה מאוד, דקירה באמצעות מחטיו הרעילות והתרחקות בתעופה.

וורליפיד, פוקימון הנדל. מוגן על ידי שריון קשה, הוא מסתובב כמו גלגל ומתנגש בקורבנותיו בזעם.

פיינקו, פוקימון עש התולעת. הוא נראה בדיוק כמו אצטרובל. השריון שלו מגן עליו מפוקימוני ציפור שמנקרים אותו בטעות.
    אתה מבחין לפתע בפוקימון רביעי בתוך הרשת שלו - פיינקו.
    צ'ארמיליון, מאנקי ובלספראוט משתמשים בזעם דרקונים על ונונאט, הטלה ססמית על ווירליפיד והצלפת גפן על בידריל.
    בידריל נפצע קל בעוד השניים האחרים בינוני. וורליפיד משתמש בגלגול על צ'ארמיליון ופוגע, בעוד בידריל דוקר את מאנקי בדקירת רעל.
    האחרון לתקוף הוא ונונאט שמשתמש בנשיכת חרק על בלספראוט ומסב לו נזק רב.
    "אוקיי-צ'ארמיליון-השתמש בזעם דרקון על פיינקו ועל ווירליפד!" אומר לצ'ארמיליון "מאנקי-השתמש בהטלה ססמית על בידריל!" אומר למאנקי "בלספראוט-השתמש באבקת רעל על ארבעת הפוקימונים ועל ואנונאט השתמש בהצלפת גפן!" אומר לבלספראוט.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

תמיר;
    בצעדי ענק, ארון מתקרב לעבר גולבאט אך פוקימון התעופה מתחמק בקלות על ידי ריחוף באוויר.
    ארון החכם מעיב שבבי קרח שפוגעים בכנפיו של גולבאט בעוצמה. גולבאט מנמיך עוף.
    ארון מזנק לעברו בהתקשחות, ומתנגש בו; רעש מתכתי נשמע ושניהם קורסים על הקרקע הקפואה.
    גולבאט משתמש בניב אש, ופוגע בארון בעוצמה.

.
    "קדימה ארון, אתה מסוגל לעשות זאת! החלק לעברו, תוך כדי שאתה מתקשח. לאחר מכן פגע בו עם ציפורן מתכת! קדימה!" אני קורא ''קדימה..' אני חושב

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

ניב;
    מוחעחעחעח
    ~~~
    אתה פותח את הפוקדקס, והוא מספק מידע על פוליווירל החדש.

פוליווירל, פוקימון הראשן. התבנית הספירלית על בטנות מסתובבת ומסתחררת בקביעות. בהייה ממושכת בה עלולה לגרום לעייפות.
    אתה מחזיר אותו, ודרך המזח אתה מגיע לשביל בעיר סרוליאן. אתה רואה שהמעבר למרכז הפוקימונים הוא דרך המים בלבד.
    בחיוך, אתה מזנק זינוק גבוה לעבר המרכז ונוחת בפתחו. האחות ג'וי צורחת בבהלה כשאתה נכנס.
    בחור לבוש בגדי דיג מגן עליה, ומוציא פוקימון גדול ואדום בצורת דג זהב, קרן על ראשו. "סיקינג, הגנה!" הוא קורא.

רגע בתוך המרכז גם יש מים בשביל הדג הזה? שלא יקרה מה שאני חושב שיקרה והוא ימות..
    ~~~~~~~~~~
    עם אין:
    אתרחק מעט מן הדג ואתן לו לפרפר ולמות, אכין מחבט ומלח ביד XD
    עם יש:
    אוציא החוצה את פלאפי ופוליוואג, "פוליוואג הישאר רגע בחוץ ופלאפי הכנס ידיך אל המים וחשמל את המים בכל הכוח עם גל רעם!"

.

14. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?
    [B]ברנדון;[/B]
    מצטער, אל תכה אותי ): והחזרת אותה בשביל לרפא אותה. ג'ירפריג' זכר.
    ~~~
    ג'ירפריג' יוצא מהפוכדור, ונלהב לקראת קרבו הראשון תחת חסותך. הוא אפילו מקפץ מעט במקום בהתלהבות.
    הוא מתחמק ממתקפות זריקת האבן של ג'יודוד באמצעות זריזות עצומה, ולבסוף נעצר כשג'יודוד מפסיק.
    זנבו זוהר בורוד, וג'יודוד נפצע ממתקפה על חושית. ג'ירפריג' המרוצה מחייך לעברך, ולא שם לב כשג'יודוד משתמש עליו בגלגול.
    ג'ירפריג' נפצע ונופל על הקרקע, קם מהר ומתחמק בזריזות מהגלגול הבא ג'יודוד פוגע בקיר המנהרה ונפצע.
    ]
    בטופס הרשמה רשמת שג'ירפרינג נלכדה באזור הר הירח ואמרת שהוא זכר

"ג'ירפרינג מתקפה על חושית! אחר כך השתמש בזנב ברזל!" אומר לג'ירפרינג

15. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 8
    ניב- 8
    קודאק- 26
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 2
    עמית- 4
    ברנדון- 6
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~
    אני כל כך מצטער על אי הנוכחות שלי בלילה הלבן, חילופי מזה"א עשו אותי חולה וקמתי רק ב-3 בבוקר להכין את החידון שלי. מצטער מאוד, אני אפצה אתכם במרתון ביום שבת.
    סיגל;
    סמוצ'אם משתמשת בבלבול ומעיפה את אוניקס אל הסלעים שבזירה. הוא נגרר מעט אחורה, אך קם במהירות ומשתמש בחפירה.
    הוא נעלם מתחת לאדמה, וסמוצ'אם מחכה בבהלה, טוענת אבקת שלג. לפתע, הוא מגיח מתחתיה ומתנגש בה בעוצמה.
    מהבהלה, כל אבקת השלג שאגרה יוצאת מפיה ונופלת על אוניקס שלפתע קופא.
    סמוצ'אם משתמשת בבלבול, אבקת שלג ונשיקת רשע ואוניקס סופג נזק רב בעודו קפוא.
    הקרח לפתע נשבר, ואוניקס נופל על הקרקע, מעולף. אוניקס נעלם אל תוך הפוכדור שלו. הוא מתקרב אלייך.
    'היה קרב ממש טוב,' הוא משדר. 'זה מגיע לך,' הוא מוסיף ומביא לך את תג הסלע - כסוף ומתומן.
    .
    למה מרתון כשאני לא פה?
    ~~~~~~~~~;
    "וואו" אני משדרת לעצמי ולוקחת את התג בהתרגשות, לאחר מכן שמה אותו בקופסאת התגים (אם יש לי) ומסתכלת אליו עוד כמה שניות לאחר מכן אני הולכת במהירות אל סמוצ'אם ומחבקת אותה "היית מצוינת" אני משדרת לה ומחזירה אותה לפוקדור ומסתכלת על שני הפוקדורים של וורטלטל ובאטרפרי "גם אתם" אני משדרת להם איכשהו ואז שמה את כול הפוקדורים חזרה "תודה ויש לך רעיון איפה אני עוד ידביק אנשים?" אני משדרת לברוק ומחכה לתשובה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

עמוד 72 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •