Pokemon GO
עמוד 74 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,096 עד 1,110 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    עד סוף האוונט (שבת הבאה) כולם צריכים להיות אחרי מכון המים של מיסטי! שזה לא עוד הרבה זמן, ככה שזו בקשה לא כל כך קשה (:

תמיר;
    אוי... טוב אני אעשה לך מרתון רציני עד אחד ואחר כך בשישי. תשתדל להיות מחובר הרבה בשבת כי יש את המשימה...
    ~~~
    אתה מתחמק משריטת הפוקימון, ובודק אותו בפוקדקס, מגלה אודותיו מידע.

סניזל, פוקימון הטופר החד. הוא פוקימון חכם וערמומי. הם נוהגים לעבוד בזוגות ולגנוב ביצי פוקימונים כשאחד מסיח את דעתם של ההורים.
    טראפינץ' יוצא מהפוכדור, ונראה גדול יותר מהיום בו בקע. אתה מחייך, והוא משתמש במתקפת עילוף שפוגעת בסניזל בחוזקה.
    הוא משתמש ברוח קרירה וגורם לטראפינץ' לרעוד מקור. הוא לפתע משתמש במתקפה חדשה - קבר חול. (Sand Tomb)
    גושי חול זולגים על ראשו של סניזל ומכסים אותו, כך שלמשך זמן מה רק ראשו מבצבץ החוצה. הוא שולח רוח קרירה נוספת.

.
    ננסה להגיב יותר בשבת... אני פשוט בבסיס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "התחמק ותקוף עם מתקפת עילוף נוספת, ואז עבור לנשיכה!"

2. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?כרטיסים כמו של אוק.

[B]שלומי;[/B]
    נו, מה אני אעשה XD
    ~~~
    ג'ירפריג' רצה לעבר ג'יודוד במהירות שמקנות לה רגליה הארוכות, ובועטת בו בשתי הרגליים הקדמיות שלה.
    הוא נופל ארצה והיא מטיחה אותו בתקרה ובקיר בבלבול, והוא מתעלף. אתה מרסס אותו בנוגדן והוא נרפא ומתרחק.
    "מה זה היה..." אומרת קיילי בנימה מופתעת. אתם מטפסים במעבר שחסם ג'יודוד ומגיעים לקומה חדשה בהר הירח.
    סביב הכל קפוא - קרחונים, ערימות שלג ורצפה חלקה לגמי משקפים אור בהיר וצלול, שמאיר את דרככם. פוקימוני קרח נראים מכל עבר.
    אתם מתקדמים במעין החלקה, ומגיעים לאחר מספר שניות למקום חשוך מעט. לפתע, פוקימון תוקף אתכם.
    במבט ראשון הוא נראה מוזר, לבן חום וירוק, וכמעט התבלבלת וחשבת שהוא עץ מושלג. "ברררר!" הוא נוקש בשיניו ושולח לעברכם רוח קרירה.
    טוב החלטנו שהיא נקבה וזהו!

"תתרחקי!" אומר לקיילי ואתחמק מהרוח.
    אוציא את הפוקידע שלי ואבדוק את כל הפוקימוינם בנמצאים בחדר.
    "תודה ג'ירפרינג,תנוחי" אומר לה ואחזיר אותה לפוכדור,אלחש לפיקאצ'ו שנמצאת על כתפי, "תורך" ואסמן לה להתכונן להילחם.

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    עד סוף האוונט (שבת הבאה) כולם צריכים להיות אחרי מכון המים של מיסטי! שזה לא עוד הרבה זמן, ככה שזו בקשה לא כל כך קשה (:

קודאק;
    נדמה לי שאמרתי, שמכל קבוצה ייבחר האחד שהדביק הכי הרבה ויזכה בפרס.
    ~~~
    אתה מרחף עם לונה וסיארה, ואתם מוציאים את סקיפלום, מנטייק, דריפלון ופידג' להצטרף אליכם.
    אתם נהנים ומרחפים מצד לצד, ולבסוף דואים בשמחה לעבר מרכז הפוקימונים. אתם עומדים להיכנס כשהדלת לפתע נפתחת.
    דמות מוכרת נראית, ואתה מבין שזה פרופסור אוק. אתם מתחמקים והוא לא מבחין בכם.
    הוא מביט בכרטיס שבידיו, ועליו מצוירת ספינה קטנה. אתה רואה שהוא הולך לעבר הנמל העירוני.
    אתה רואה שהבנות כבר נכנסו והדביקו את ג'וי, ואתה נכנס אחריהן. אתם מרפאים את הפוקימונים שלכם.
    'לאן הלך אוק?' שואל סיארה את האחות. 'לספינת אס אס אן, כמובן.' עונה האחות מיד.
    'אם תרצו...' היא אומרת בצחקוק קל, 'יש לי כמה כרטיסים נוספים לחלק למאמנים.' ומיד מושיטה לכם שלושה כרטיסים כמו של אוק.
    ואין אחד בכללי? כלומר שהצליח הכי הרבה מכולם? הוא לא מקבל משהו? (בכל זאת אני יודע שאני אקבל חח) אבל זה שהדביק הכי הרבה בכללי,מכולם,מקבל משהו יותר גדול? ועד מתי זה?

אקח את הכרטיס.
    'אוקי! אנו חייבים להדביק אותו!' אשדר,ואז אשדר שוב 'קדימה..בספירת 3 כולנו נעוף אליו ונגע בו!' אומר להן ואז אומר לאחות ג'ואי 'לכי תפתחי את הדלת ראשונה' לאחר שהיא תפתח אחכה מעט שניות ואז אשדר 'אחת,שתיים..שלוש!' ואעוף לעבר אוק בכדי לגעת בו.

Spoiler ספוילר

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמיליון פוער את פיו לשלוח זעם דרקון, ופוגע בבידריל במהירות לפני שהמחטים שלו פוגעים.
    מאנקי משתמש בהטלה ססמית על ווירליפיד שמנסה להתגלגל, ופוגע בו קשות.
    בינתיים, בלספראוט מנסה לתרום את חלקו אך לא מצליח לפצוע בצורה חזקה משהו.
    שלושת הפוקימונים משיבים בנשיכת חרק, ומתקרבים במהירות לעבר צ'ארמיליון, מאנקי ובלספראוט.
    אני לא אגיב הרבה כי אני עובר דירה, ואין לי הרבה זמן מחשב..
    -----------------------------------------------------------------------
    "צ'ארמיליון-השתמש בגחלת כדי להרחיק את הפוקימונים!" אומר לצ'ארמליון ולאחר מכן אומר למאנקי:"מאנקי-לאחר שצ'ארמיליון משתמש בגחלת, תשתמש בהטלה ססמית על ווירליפד שוב!" ולבלספראוט:"בלספראוט- השתמש בהצלפת גפן על בידריל לאחר שצ'ארמיליון משתמש בגחלת!"
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

סיגל;
    באטרפרי חוזר לפוכדור ו-וורטרטל יוצא במקומו. הוא נראה להוט לקרב, ומתחיל בהתקפת רשע.
    הוא פוגע בעורב ומשתמש באקדח מים שמחמיץ. העורב מקרקר פעמיים, ושולח פעימת אופל אל עבר פוקימון צב המים.
    הוא נפצע קשה, והפוקימון מצחקק; הוא שולח פעימות אופל נוספות אך ההגנה של וורטרטל מרחיקה אותן.
    וורטרטל משיב בהתקפת רשע ומפיל את הציפור לקרקע. "קררו!" צווח הפוקימון ונראה כעוס. הוא משתמש בניקור ופוגע.

תומר;
    גאלאד חוזר ואתה מוציא במקומו את ג'יודוד, שמתחיל לזרוק סלעים במרץ לעבר ווינגאל.
    ווינגאל מיד נפגע, ומתרסק על הקרקע בכאב. הוא שולח אקדח מים ופוגע בג'יודוד בחוזקה.
    בינתיים, סייטר משתמש בכנף רשע על מאצ'וק ומעיף אותו אחורה, אך הוא משיב בנקמה ופוגע בסייטר כפליים.
    פוקימון גמל השלמה משתמש בגל ואקום ומפיל את מאצ'וק על גבו. הוא מנסה לקום, אך אחד הסלעים של ג'יודוד פוגע בו.
    מאצ'וק מתעלף, וג'יודוד לפתע גדל... זוג ידיים נוסף צומח מגופו, וגך גם רגליים. גופו נעשה מחוספס וקשה, ולבסוף ההתפתחות נעצרת.
    "גרייבלר!" הוא שואג בחיוך, ומתחיל לדפוק על חזהו כמו טרזן, בשאגות שמחה.

תמיר;
    טראפינץ' מתחמק ומשתמש במתקפת עילוף שנייה שפוגעת בסניזל בחוזקה.
    הוא מתנשם ומתנשף, ומשתמש בטופרי צל שפוצעים את טראפינץ' בצורה קלה עד בינונית.
    פוקימון האדמה מגיב בנשיכה וסניזל נראה עייף ביותר. הוא שולח מפיו רוח קרירה נוספת, ואחריה שריטה.

שלומי;
    קיילי מתרחקת, ואתה מוציא את הפוקדקס שלא מצליח לבדוק את כל הפוקימונים אלא רק את האחד שמולכם.
    בינתיים, ג'ירפריג' חוזרת, והפוקדקס מראה תמונה של הפוקימון כרגיל, ומסביר עליו.

סנובר, פוקימון העץ הקפוא. הוא מאוד סקרן על טבעם של בני האדם, ונוהג לקוב אחרי עקבות בשלג כדי למצוא כאלה.
    אתה מסמן לפיקאצ'ו להתכונן, והיא מזנקת לעבר סנובר שמיד תוקף אותה בעלי תער.

קודאק;
    יום שבת. ואין, יש פרס לאחד מכל קבוצה ואז כולם חוזרים להיות כרגיל ולא רשעים נגד לא רשעים.
    ~~~
    אתה לוקח את הכרטיס, וכך גם לונה וסיארה. האחות ג'וי נעמדת לצד דלת המרכז, ואתה ולונה וסיארה מתכוננים לצאת בתעופה.
    הדלת נפתחת, ואתם מרחפים במהירות לעבר הנמל, אך הפרופסור כבר לא שם. אתה רואה שספינה גדולה כמו בציור על הכרטיס עוגנת בנמל.
    אתם נוחתים לצד הפתח, ורואים בחור צעיר ששומר על מפתן הספינה. "הו, לא..." הוא אומר בקול נחוש ושולף שלושה פוכדורים.
    פוקימון שחף, פוקימון לוחם כחול ופוקימון קטן ונוזלי בצבע סגול כהה.

עמית;
    אני מבין...
    ~~~
    צ'ארמיליון פוער את פיו ושולח כדורי גחלת גדולים לעבר הפוקימונים, ומרחיק אותם מהצווות שלך.
    מאנ'י רץ לעבר ווירליפיד ומשתמש בהטלה ססמית, מה שמאפשר לפוקימון הנדל להשתמש בזנב רעל מטווח קרוב. מאנקי מורעל.
    בלספראוט וצ'ארמיליון עובדים כצוות נגד בידריל ומצליחים לעלף אותו בגחלת והצלפת גפן. ווירליפיד ו-ונונאט תוקפים בגלגול ועל חושי.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    יום שבת. ואין, יש פרס לאחד מכל קבוצה ואז כולם חוזרים להיות כרגיל ולא רשעים נגד לא רשעים.
    ~~~
    אתה לוקח את הכרטיס, וכך גם לונה וסיארה. האחות ג'וי נעמדת לצד דלת המרכז, ואתה ולונה וסיארה מתכוננים לצאת בתעופה.
    הדלת נפתחת, ואתם מרחפים במהירות לעבר הנמל, אך הפרופסור כבר לא שם. אתה רואה שספינה גדולה כמו בציור על הכרטיס עוגנת בנמל.
    אתם נוחתים לצד הפתח, ורואים בחור צעיר ששומר על מפתן הספינה. "הו, לא..." הוא אומר בקול נחוש ושולף שלושה פוכדורים.
    פוקימון שחף, פוקימון לוחם כחול ופוקימון קטן ונוזלי בצבע סגול כהה.

"צא טינמו,צא פידג' צא ליט!" אומר להם ואוציא אותם.
    "טינמו קרן טעינה/רשע על ווינגאל! ליט תשתמש בסחרור להבות על גרימר ופידג' לבסוף מכת כנף תוך כדי סופה על מצ'וק!" אומר ואבדוק את הפוקימוים בפוקדקס,בינתיים אשדר לבנות 'תמשיכו מהר!'

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [CENTER]

שלומי;
    קיילי מתרחקת, ואתה מוציא את הפוקדקס שלא מצליח לבדוק את כל הפוקימונים אלא רק את האחד שמולכם.
    בינתיים, ג'ירפריג' חוזרת, והפוקדקס מראה תמונה של הפוקימון כרגיל, ומסביר עליו.

סנובר, פוקימון העץ הקפוא. הוא מאוד סקרן על טבעם של בני האדם, ונוהג לקוב אחרי עקבות בשלג כדי למצוא כאלה.
    אתה מסמן לפיקאצ'ו להתכונן, והיא מזנקת לעבר סנובר שמיד תוקף אותה בעלי תער.
    תקרא לי ברנדון XD

"פיקאצ'ו תתחמקי מהם בעזרת מתקפה מהירה! אחר כך גל הלם!" אומר לה

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אני מבין...
    ~~~
    צ'ארמיליון פוער את פיו ושולח כדורי גחלת גדולים לעבר הפוקימונים, ומרחיק אותם מהצווות שלך.
    מאנ'י רץ לעבר ווירליפיד ומשתמש בהטלה ססמית, מה שמאפשר לפוקימון הנדל להשתמש בזנב רעל מטווח קרוב. מאנקי מורעל.
    בלספראוט וצ'ארמיליון עובדים כצוות נגד בידריל ומצליחים לעלף אותו בגחלת והצלפת גפן. ווירליפיד ו-ונונאט תוקפים בגלגול ועל חושי.
    חזר לי המחשב היום,בכל מקרה אני לא אהיה ממש פעיל..
    -----------------------------------------------------------------------
    "מאנקי ובלספראוט-תחזרו!" אומר לאחזיר את שניהם אל הפוכדור.לאחר מכן אוציא את ספירו ואגיד לו:"ספירו-השתמש במכת כנף על ונונאט!" ולאחר מכן אגיד לצ'ארמיליון:"צ'ארמיליון-השתמש בגחלת על ווירליפד!"
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

תומר;
    גאלאד חוזר ואתה מוציא במקומו את ג'יודוד, שמתחיל לזרוק סלעים במרץ לעבר ווינגאל.
    ווינגאל מיד נפגע, ומתרסק על הקרקע בכאב. הוא שולח אקדח מים ופוגע בג'יודוד בחוזקה.
    בינתיים, סייטר משתמש בכנף רשע על מאצ'וק ומעיף אותו אחורה, אך הוא משיב בנקמה ופוגע בסייטר כפליים.
    פוקימון גמל השלמה משתמש בגל ואקום ומפיל את מאצ'וק על גבו. הוא מנסה לקום, אך אחד הסלעים של ג'יודוד פוגע בו.
    מאצ'וק מתעלף, וג'יודוד לפתע גדל... זוג ידיים נוסף צומח מגופו, וגך גם רגליים. גופו נעשה מחוספס וקשה, ולבסוף ההתפתחות נעצרת.
    "גרייבלר!" הוא שואג בחיוך, ומתחיל לדפוק על חזהו כמו טרזן, בשאגות שמחה.
    איך מפתחים אותו? בהחלפה?!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'התפתחת!' אשדר לעבר הפוקימון החדש ומולי ואבדוק אותו בפוקדקס 'תתקוף את ווינגל בזריקת סלעים בכול הכוח!' אשדר לו שוב תוך כדי שאני מחזיר את סייטר לפוקדור שלו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~
    דוד;
    אתה מכוון לעבר הפוקימון את הפוקדקס ובודק מידע אודותיו.

ג'יודוד, פוקימון הסלע. לפעמים ניתן לחשוב שהוא סלע דומם. אם דורכים עליו, הוא מיד מתרגז ומניף את אגרופיו.
    אתה מהסס, ולבסוף הפוכדור של ווידל נופל מידיך והפור נופל יחד איתו.
    הזחל הגדול, בערך בגובה השוק שלך כרגע, מביט בג'יודוד בעקשנות, ושולח לעברו עוקץ רעל מבלי שתגיד לו.
    הוא פוגע בג'יודוד בצורה קלה, ופוקימון הסלע משיב בזריקת סלע, אך ווידל הגדול מתחמק בקלילות יתר.
    'אוקיי' אני חושב 'אז היה נכון לבחור בווידל כנראה'. אני מסתכל על המצב בקרב, מהרהר מעט ואז אומר לווידל "יריית קורים, עכשיו, ומיד אחר כך עוקץ רעל". אני פונה אל רובין "כדאי לי לנסות נשיכת חרק? את חושבת שהשיניים של ווידל יעמדו בזה?"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

11. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

סיגל;
    באטרפרי חוזר לפוכדור ו-וורטרטל יוצא במקומו. הוא נראה להוט לקרב, ומתחיל בהתקפת רשע.
    הוא פוגע בעורב ומשתמש באקדח מים שמחמיץ. העורב מקרקר פעמיים, ושולח פעימת אופל אל עבר פוקימון צב המים.
    הוא נפצע קשה, והפוקימון מצחקק; הוא שולח פעימות אופל נוספות אך ההגנה של וורטרטל מרחיקה אותן.
    וורטרטל משיב בהתקפת רשע ומפיל את הציפור לקרקע. "קררו!" צווח הפוקימון ונראה כעוס. הוא משתמש בניקור ופוגע.
    .
    "אוקי תגן על עצמך בהגנת רשע ואז התקפת רשע ובועות רשע! כול פעם שהוא תוקף הגנת רשע! ואז התקפת רשע בשיא החוזק!" אני משדרת לו ומסתכלת על העורב

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

תמיר;
    טראפינץ' מתחמק ומשתמש במתקפת עילוף שנייה שפוגעת בסניזל בחוזקה.
    הוא מתנשם ומתנשף, ומשתמש בטופרי צל שפוצעים את טראפינץ' בצורה קלה עד בינונית.
    פוקימון האדמה מגיב בנשיכה וסניזל נראה עייף ביותר. הוא שולח מפיו רוח קרירה נוספת, ואחריה שריטה.
    "בוא נסיים את הקרב, טראפינץ'! רוץ לעבר סניזל, התחמק מהרוח הקרירה והשתמש בנשיכה כדי לבלום את השריטה. לאחר מכן, שלח קבר חול וכוון את הקבר היישר אל עבר ראשו!" אני מצווה עליו, מכין את הנוגדן ביד לריסוס על סניזל.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    ~~~

ניב;
    פוליווירל מנסה להתערב, אך פלאפי בטעות מרחיק אותו. "קרב של שניים על אחד?" מעיר הדייג בזלזול. "לוזר..."
    פוליווירל ניראהעצובו מסרב להשתתף בקרב נגד סיקינג. פלאפי ממלא את מקומו ומשתמש בזנב רשע בחוזקה רבה.
    סיקינג תופס בזנבו ומשתמש בקרן בועות, אך המטען החשמלי בפרוותו של פלאפי מפוצץ את הבועות ומחשמל מעט את סיקינג שמשתתק.
    ההית אומר שאתה לא מוכן קרב לא הוגן.. למה להוציא אותי טמבל ואת פוליווירל "נשי" (כי אסור להעיר הערות כאלה)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי הוא משותק מעולה פלאפי!" אקרא בבטחון.
    לאחר מכן אחשוב מעט ואדריך אותו "אוקיי פלאפי, תשתמש במכת רשע מהירה בשביל לזוז במהירות. אז עבור מיד לנזב רשע, המהירות תגדיל את הכוח במכה! קדימה!"
    'נקווה שזה יצליח, הסיקניג הזה פוקימון קשוח, הוא מתמודד עם פוקימון חשמל כאילו לא קיים היתרון..' אהרהר לעצמי מעט מודאג.

.

14. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    מאושר, אתה לוקח את הפוכדור של הראקרוס ורץ יחד עם ג'סיקה ששמחה בשמחתך לכיוון מזרח.
    אתם ממשיכים מספר דקות, ומגיעים לאזור מלא דשא ועצים, ואפילו אגם קטן נמצא בו. אתה מביט קדימה, ורואה מעבר לעיקול פתח של מערה עצומה למרגלות הר ענקי.
    אתה מביט במקום בהתרגשות, ורץ קדימה, כשלפתע פוקימון ציפור דו-ראשי רשע חוסם את דרככם. אחד נוסף מגיח מאחוריכם, וג'סיקה מטפלת בו באמצעות הבלטוי שלה.
    אתה יכול לסדר לי מפגש עם ראלטס?אני רוצה לפתח אותו לגאלייד...תודה מראש.

"עכשיו אלקיד צא!תעזור לג'סיקה ולבלטוי ותשתמש בשוק חשמלי!"אני אומר לאלקיד בנחישות.

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    האוונט יתחיל היום בשעה 18:00 בערב! עד אז, מרתון תגובות. אבקש מכולכם להיות כאן!

קודאק;
    טינאמו, פידג' וליט יוצאים החוצה ומרחפים להם מול שלושת הפוקימונים של המלח, מוכנם לקרב.
    טינאמו שולח קרן טעינה על השחף, ופוצע אותו בצורה קשה מאוד. הוא משיב במתקפת כנף אך לא מסב לטינאמו הרבה נזק...
    בינתיים, ליט משתמש בפיצוץ להבות שמקיף את גריימר ומאצ'וק וגורם לשניהם להיכוות ולעלות באש.
    פידג' משתמש במכת כנף על מאצ'וק, אך הסופה פוגעת בטעות בגריימר והוא מתקשח והיא נעלמת.
    מאצ'וק תוקף את פידג' בנקמה, ומסב לו נזק בינוני עד קשה, על אף יתרון הסוגים של מעופף נגד לוחם.
    גריימר שולח גז רעיל ומרעיל את ליטוויק, בזמן שהוא ומאצ'וק נפגעים מהכוויות שלהם.
    הבנות מנסות להמשיך את המלח מאיים לרסס אותן והן מתרחקות.

ברנדון;
    אמממ אוקיי. יותר נוח לי שלומי אבל אם אתה מבקש...
    ~~~
    פיקאצ'ו מתחמקת באמצעות מתקפה מהירה, וכשמנסה לשתק את סנובר הוא מתחמק גם כן.
    הוא שולח עלי תער נוספים, ויחד איתם רוח קרירה שגורמת לעלים לקפוא ולהכאיב לפיקאצ'ו כפליים.
    היא מנסה לשלוח גל רעם נוסף, אך הוא מתחמק שוב. סנובר נראה משועשע.

עמית;
    ומה לגבי היום?
    ~~~
    מאנקי ובלספראוט שבים אל הפוכדורים שלהם, ואתה מוציא את ספירו להצטרף לקרב.
    הוא וצ'ארמיליון תוקפים את ונונאט ו-ווירליפיד ומצליחים להסב להם נזק רב מאוד. נראה שהם נלחמים בכוחותיהם האחרונים.
    ווירליפיד לפתע מתגלגל במהירות על ופוגע בספירו בעוצמה רבה, ושניהם מתגלגלים על הקרקע לעבר צ'ארמיליון, שתוקף בטופרי מתכת ושובר את הגלגול.
    נראה שספירו עצבני, והוא תוקף בניקור את שני הפוקימונים במהירות כזו, שגם ונונאט וגם ווירליפיד מתעלפים בן רגע.
    הבחור הצעיר מחזי אותם ומנסה לברוח, את אתה מרסס אותו ואת הפוקימונים שלו והוא חוזר לקדמותו.
    "מ- מצטער... על הבלאגן..." הוא אומר ובורח בבכי מר. אתה מביט בספירו, עדיין מופתע, ולפתע מבחין שהוא מתפתח!
    גופו גדל וכנפיו מתעצמות, מקורו מתארך ונוצותיו פורחות. "פירו..." הוא מקרקר בחיוך רך, ומרחף מולך ומול צ'ארמיליון.

תומר;
    הליצן סטוג' ידאג לזה. וכמו נידורינו - אל תפתח אותו עד שהוא ילמד את כל המתקפות. ותענה על השאלה שלי באשכול של כחול אגדה...
    ~~~
    אתה בודק את גרייבלר בפוקדקס, והוא שולח זריקת סלעים לעבר ווינגאל ומעלף אותו. אתה מחזיר את סייטר.

גרייבלר, פוקימון הסלע. הוא מתגלגל במדרונות במהירות עצומה, דורס כל מה שנקרה בדרכו. ברגע שהוא מתחיל להתגלגל קשה מאוד לעצור אותו.
    אתה מדביק את מאצ'וק ו-ווינגאל ומיד רודף אחרי הבחור שמרוב בהלה מפיל את הנוגדן מידיו. הוא נדבק, ואתה בועט את הנוגדן אל המים.
    'אתה רשאי לעבור,' הוא אומר לך בזמן שפניו נעלמות, וחד עם גרייבלר אתה מתקדם אל הספינה.
    אתה מחזיר את פוקימון הסלע, ומרחף את הסיפון בקלילות. הוא נראה שומם, ואתה מתחיל לטייל בספינה בדממה. אתה שומע לפתע רעשים של צחקוקים משמאלך.
    חבורת בנות צעירות עוברות שם, וכשהן מבחינות בך הן שולפות שלושה פוכדורים במהירות ומוציאות משם שלושה פוקימונים.

דוד;
    "למה לא," אומרת רובין בקלילות. ווידל בינתיים משתמש ביריית קורים שעוטפת את ג'יודוד ומפילה אותו ארצה.
    הוא מיד שולח גם עוקץ רעל ומרעיל את ג'יודוד אך לא מסב לו נזק רב מפני שג'יודוד מסוג אדמה ולא כל כך מושפע ממתקפות רעל.
    ווידל משתמש בנשיכת חרק, וג'יודוד נפצע קל מהמתקפה וקשה מנשיכת החרק.
    הוא משתחרר מהקורים ושולח סלע לעבר ווידל ששוב מתחמק בזריזות, ומצחקק. לפתע, ווידל מתעטף בקורים בצבע זהב בהיר.
    "הוא מתפתח..." אומרים ברוק ורובין בהפתעה, נראה שווידל הפך לקקונה!

~~~
    קקונה למד מתקפת התקשחות - Harden.

סיגל;
    וורטרטל משתמש בהגנת רשע אך אמרתי שמרקרוו פוגע אז אבוד לו.
    וורטרטל שולח בועות רשע ופוגע בעורב, ומיד משתמש גם בהתקפת רשע; מרקרוו מחכה שהוא יתקרב, ותוקף.
    הוא משתמש במתקפת עילוף ו-וורטרטל נפצע קשה. עצבני, הוא משתמש במתקפה חדשה - נשיכה.
    הוא נושך את העורב שצועק "קרוווו!" בזעם, והוא משיב במתקפת כנף אך מחטיא.

תמיר;
    טראפינץ' הקטן רץ לעבר סניזל בריצה חמודה, מתחמק מהרוח הקרירה ונושך אותו בחוזקה.
    הוא משתמש בקבר חול נוסף וקובר את סניזל לגמרי מתחת לגוש חול ענקי שלאט לאט מתקשה.
    אתה מוכן לרסס את סניזל, כשלפתע חור נפער בקבר החול והוא משתמש בשריטה חזקה ופוצע את טראפינץ'.
    פוקימון החול משיב בנשיכה חזקה, ומעלף את סניזל. הוא נראה מאושר מהניצחון, ואתה מרסס את סניזל בחיוך קל.
    הוא חוזר לקדמותו, ועדיין קבור למחצה בתוך החול. הוא נראה מעט מבולבל.

ניב;
    הומו זה לא קללה. אלא אם כן התכוונת לקוקס וזה גם לא ממש קללה אבל בסדר חחח... ואמרתי... זה בחוקים של המשחק~
    ~~~
    פלאפי משתמש במתקפת רשע מהירה וזז במהירות. הוא מתקיף בזנב רשע וסיקינג עף אחורה, מתנגש בקיר.
    הוא נראה עצבני ותוקף בניקור באמצעות קרנו, אך השיתוק מונע ממנו להגיע במהירות ופלאפי מתחמק בחיוך.
    סיקינג משתמש במתקפת קרן נוספת, והפציעה חמורה.

נועם;
    לא הייתי ממליץ לך להוסיף גאלאד לצוות, הראקרוס כבר מסוג לחימה וחבל על הכפל.
    ~~~
    אלקיד יוצא החוצה ומשתמש על הציפור שמולכם במכת ברק, בזמן שבלטוי משתמש בקרן על חושית על השני.
    הציפור נפצעת קשה ומשיבה במתקפה מהירה, מה שמשתק אותה בעקבות המגע באלקיד.
    "אלו דודו!" אומרת ג'סיקה. "לסבא שלי יש את ההתפתחות שלו - דודריו..." היא מוסיפה.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-30-2011 בשעה 04:22 PM

עמוד 74 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •