Pokemon GO
עמוד 75 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,111 עד 1,125 מתוך 1427
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    האוונט יתחיל היום בשעה 18:00 בערב! עד אז, מרתון תגובות. אבקש מכולכם להיות כאן!

קודאק;
    טינאמו, פידג' וליט יוצאים החוצה ומרחפים להם מול שלושת הפוקימונים של המלח, מוכנם לקרב.
    טינאמו שולח קרן טעינה על השחף, ופוצע אותו בצורה קשה מאוד. הוא משיב במתקפת כנף אך לא מסב לטינאמו הרבה נזק...
    בינתיים, ליט משתמש בפיצוץ להבות שמקיף את גריימר ומאצ'וק וגורם לשניהם להיכוות ולעלות באש.
    פידג' משתמש במכת כנף על מאצ'וק, אך הסופה פוגעת בטעות בגריימר והוא מתקשח והיא נעלמת.
    מאצ'וק תוקף את פידג' בנקמה, ומסב לו נזק בינוני עד קשה, על אף יתרון הסוגים של מעופף נגד לוחם.
    גריימר שולח גז רעיל ומרעיל את ליטוויק, בזמן שהוא ומאצ'וק נפגעים מהכוויות שלהם.
    הבנות מנסות להמשיך את המלח מאיים לרסס אותן והן מתרחקות.
    מה זה נקמה?

"אוקי! טינמו קרן רשע על ווינגאל! ליט תשתמש בקרן רשע על מצ'וק! לאחר מכן התכווצות וצל לילה על מצ'וק! פידג' תשתמש במכת כנף על מצ'וק ואז תשתמש בסופה על גרימר! טינמו מתקפת רשע על גרימר!" אומר להם.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~

קודאק;
    Revenge.
    ~~~
    טינאמו משתמש בקרן טעינה נוספת, ו-ווינגל מתעלף מיד בשל יתרון הסוגים הכפול עליו.
    ליט משתמש בקרן רשע על מאצ'וק, אך הוא משתמש בהגנה ולא נפצע. הוא משתמש בבעיטה נמוכה אך ליטוויק מתחמק.
    פידג' משתמש בסופה על מאצ'וק והוא עף אחורה ומתעלף ברגע. בינתיים, הוא משתמש בסופה על גריימר אך גריימר מתחמק.
    פוקימון הרפש שולח מפיו פצצת רפש (Sludge Bomb) ופוגע בחוזקה בפידג' שמורעל. טינאמו מנסה לשלוח מתקפת רשע אך גריימר משתמש עליו ברעל (Toxic).
    פידג' מנסה לתקוף שוב אך מתעלף. גריימר לפתע מתפתח - גודלו מוכפל, וידיו מתעצמות. הוא נראה מפחיד מאוד, ומרעיל גם את ליטוויק.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    Revenge.
    ~~~
    טינאמו משתמש בקרן טעינה נוספת, ו-ווינגל מתעלף מיד בשל יתרון הסוגים הכפול עליו.
    ליט משתמש בקרן רשע על מאצ'וק, אך הוא משתמש בהגנה ולא נפצע. הוא משתמש בבעיטה נמוכה אך ליטוויק מתחמק.
    פידג' משתמש בסופה על מאצ'וק והוא עף אחורה ומתעלף ברגע. בינתיים, הוא משתמש בסופה על גריימר אך גריימר מתחמק.
    פוקימון הרפש שולח מפיו פצצת רפש (Sludge Bomb) ופוגע בחוזקה בפידג' שמורעל. טינאמו מנסה לשלוח מתקפת רשע אך גריימר משתמש עליו ברעל (Toxic).
    פידג' מנסה לתקוף שוב אך מתעלף. גריימר לפתע מתפתח - גודלו מוכפל, וידיו מתעצמות. הוא נראה מפחיד מאוד, ומרעיל גם את ליטוויק.
    'אוי לא! מאק!' אשדר ומיד אחזיר את פידג' לפוכדור.
    'טוב טינו וליט תצטרכו לעבוד ביחד! ליט תשתמש בלהבות רשע וטינו קרן רשע! מיד אחרי זה תשתמשו ביחד בבקש לאש ובגל רעם! בכדי שזה יצור שילובסוגים מעניין של אש וחשמל!' אשדר להם.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    פידג' חוזר לפוכדור וטינו וליט משתמשים במעין שילוב של חשמל ואש כדי להרחיק את מאק.
    מאק פוער את פיו ובולע את המתקפה, ומיד שולח מסך עשן מפיו. העשן מתפזר, ואתה מבחין שמאק נמצא מתחת לטינו וליט.
    הוא משתמש בחבטת גוף (Body Slam) וקובר אותם תחת גופו הכבד והשמן.

5. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    פידג' חוזר לפוכדור וטינו וליט משתמשים במעין שילוב של חשמל ואש כדי להרחיק את מאק.
    מאק פוער את פיו ובולע את המתקפה, ומיד שולח מסך עשן מפיו. העשן מתפזר, ואתה מבחין שמאק נמצא מתחת לטינו וליט.
    הוא משתמש בחבטת גוף (Body Slam) וקובר אותם תחת גופו הכבד והשמן.
    'ליט! תשתמש בקרן רשע מהר! תנצל את זה שהוא קרוב ותבלבל אותו! טינו הלם רשע!' אורה עליהם.
    'עכשיו קרן טעינה והתפרצות להבות על מאק! מהר!' אורה עליהם שוב.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    ליטוויק משתמש בקרן רשע, ונראה שמאק מתבלבל. הוא זוחל קדימה, ומאפשר לשניהם להיחלץ.
    טינו משתמש בהלם רשע, אך מאק לא משתתק אלא שוב בולע את המתקפה. הוא משתמש על עצמו במכה. (Pound).
    הם משתמשים בהתפרצות להבות וקרן טעינה ומייצרים להבות טעונות בחשמל סטטי סביב מאק, מה שגורם לו להשתתק וגם לבעור - הוא נפצע קשה.
    הוא שולח מפיו פצצת רפש ופוגע בשניהם. ההרעלה משפיעה חזק, ונראה ששניהם נפצעים ממש קשה בכל תור.

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

ניב;
    הומו זה לא קללה. אלא אם כן התכוונת לקוקס וזה גם לא ממש קללה אבל בסדר חחח... ואמרתי... זה בחוקים של המשחק~
    ~~~
    פלאפי משתמש במתקפת רשע מהירה וזז במהירות. הוא מתקיף בזנב רשע וסיקינג עף אחורה, מתנגש בקיר.
    הוא נראה עצבני ותוקף בניקור באמצעות קרנו, אך השיתוק מונע ממנו להגיע במהירות ופלאפי מתחמק בחיוך.
    סיקינג משתמש במתקפת קרן נוספת, והפציעה חמורה.
    התכוונתי לקוקס, וכן זה כן.. לא משנה למי תגיד ואיך תגיד לו את זה הוא יעלב.. בדיוק כמו קללות כמו: בן... וכו'..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'שיט לעזזל, חייבים לנטרל אותו באופן מלא...' אחשוב לעצמי בעוד כולי במתח.
    ואז אחייך כי רעיון צצ במוחי ואומר "אוקי פלאפי נסה שוב זנב רשע, אבל אז תטעה אותו! טבול את הזנב במים והשתמש בכל הכוח גל רעם!"
    ואז מיד אוסיף "מהר עכשיו, השתמש מתקפת רשע מהירה!"

.

8. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    ליטוויק משתמש בקרן רשע, ונראה שמאק מתבלבל. הוא זוחל קדימה, ומאפשר לשניהם להיחלץ.
    טינו משתמש בהלם רשע, אך מאק לא משתתק אלא שוב בולע את המתקפה. הוא משתמש על עצמו במכה. (Pound).
    הם משתמשים בהתפרצות להבות וקרן טעינה ומייצרים להבות טעונות בחשמל סטטי סביב מאק, מה שגורם לו להשתתק וגם לבעור - הוא נפצע קשה.
    הוא שולח מפיו פצצת רפש ופוגע בשניהם. ההרעלה משפיעה חזק, ונראה ששניהם נפצעים ממש קשה בכל תור.
    'טוב! עכשיו טינו תקפוץ לתוך פיו של מאק וכשתיכנס תשתמש עליו בקרן רשע מבפנים! גם אתה ליט תעשה את זה רק עם התפרצות להבות!' אשדר להם.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

ניב;
    בנות לא נעלבות ם: וגם לא הומואים נראה לי XD ועל איזה מים אתה מדבררררררררר
    ~~~
    פלאפי מחייך, ואז רץ החוצה לטבול את הזנב במים שבתעלות העיר סרוליאן. הוא חוזר במהירות, וסיקינג תוקף במתקפת קרן.
    פלאפי משיב במתקפת רשע מהירה ופוגע בסיקינג בעוצמה, אך לא מעלף אותו. סיקינג נראה תשוש ושולח קרן בועות.
    סיקינג מחשמל אותן באמצעות פרוותו הסטטית, והבועות מתפוצצות.

קודאק;
    טינאמו הצעיר קופץ אל תוך פיו של מאק, ולפתע מאק המופתע נחנק ומתחשמל.
    כשטינו יוצא החוצה, ליטוויק נכנס פנימה ומשתמש בהתפרצות להבות, מה שגורם למאק להשתעל עשן.
    הוא מקיא את ליטוויק, ופוקימון הנר חוזר לרחף. מאק נראה כאוב, והכוויות שלו מצליחות לעלף אותו.
    לונה וסיארה מיד מדביקות את הפוקימונים, ובאמצעות מהירות על הן נוגעות גם במלח.
    הוא מחזיר את הפוקימונים, ומשדר, 'אתם רשאים לעבור.' לונה לוקחת את הפוכדורים של טינאמו וליטוויק, מחזירה אותם.
    היא לוקחת את שאר הפוכדורים שלך ורצה במהירות על הרחק. אתה מופתע, את סיארה מרגיעה אותך, 'היא אמרה לי שהיא תלך לרפא אותם.'
    היא שבה כעבור רגע ומחזירה לך את כולם. אתה מרגיש הקלה, ואתם עולים אל הספינה.
    לא עובר רגע ובחורה מבוגרת מבחינה בכם וצורחת בבהלה - היא מוציאה שני פוקימונים.
    'תורנו,' אומרות סיארה ולונה ומוציאות את קלאפייבל ודלקאטי. 'תמשיך,' הן אומרות.

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    ומה לגבי היום?
    ~~~
    מאנקי ובלספראוט שבים אל הפוכדורים שלהם, ואתה מוציא את ספירו להצטרף לקרב.
    הוא וצ'ארמיליון תוקפים את ונונאט ו-ווירליפיד ומצליחים להסב להם נזק רב מאוד. נראה שהם נלחמים בכוחותיהם האחרונים.
    ווירליפיד לפתע מתגלגל במהירות על ופוגע בספירו בעוצמה רבה, ושניהם מתגלגלים על הקרקע לעבר צ'ארמיליון, שתוקף בטופרי מתכת ושובר את הגלגול.
    נראה שספירו עצבני, והוא תוקף בניקור את שני הפוקימונים במהירות כזו, שגם ונונאט וגם ווירליפיד מתעלפים בן רגע.
    הבחור הצעיר מחזי אותם ומנסה לברוח, את אתה מרסס אותו ואת הפוקימונים שלו והוא חוזר לקדמותו.
    "מ- מצטער... על הבלאגן..." הוא אומר ובורח בבכי מר. אתה מביט בספירו, עדיין מופתע, ולפתע מבחין שהוא מתפתח!
    גופו גדל וכנפיו מתעצמות, מקורו מתארך ונוצותיו פורחות. "פירו..." הוא מקרקר בחיוך רך, ומרחף מולך ומול צ'ארמיליון.
    אני לא מבטיח שאני אהיה פעיל..
    ------------------------------------------
    "וואוו!התפתחת ספירו!" אומר בהתלהבות לספירו ואחפש מידע על הספירו החדש שלי בפוקידע.לאחר מכן אחזיר את צ'ארמיליון וספירו לפוכדורים שלהם ואגיד להם:"עבודה טובה." ואמשיך בדרכי.
    NYO HO HO BITCH

11. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    טינאמו הצעיר קופץ אל תוך פיו של מאק, ולפתע מאק המופתע נחנק ומתחשמל.
    כשטינו יוצא החוצה, ליטוויק נכנס פנימה ומשתמש בהתפרצות להבות, מה שגורם למאק להשתעל עשן.
    הוא מקיא את ליטוויק, ופוקימון הנר חוזר לרחף. מאק נראה כאוב, והכוויות שלו מצליחות לעלף אותו.
    לונה וסיארה מיד מדביקות את הפוקימונים, ובאמצעות מהירות על הן נוגעות גם במלח.
    הוא מחזיר את הפוקימונים, ומשדר, 'אתם רשאים לעבור.' לונה לוקחת את הפוכדורים של טינאמו וליטוויק, מחזירה אותם.
    היא לוקחת את שאר הפוכדורים שלך ורצה במהירות על הרחק. אתה מופתע, את סיארה מרגיעה אותך, 'היא אמרה לי שהיא תלך לרפא אותם.'
    היא שבה כעבור רגע ומחזירה לך את כולם. אתה מרגיש הקלה, ואתם עולים אל הספינה.
    לא עובר רגע ובחורה מבוגרת מבחינה בכם וצורחת בבהלה - היא מוציאה שני פוקימונים.
    'תורנו,' אומרות סיארה ולונה ומוציאות את קלאפייבל ודלקאטי. 'תמשיך,' הן אומרות.
    תוסיף עוד 4..3 פוקימונים ומלח..

'אוקי..' אומר להם ואתחיל לרוץ לספינה במהירות העל שלי.
    לאחר מכן אתחמק במהירות מהאנשים ואבדוק מספר חדרים בספינה,עד שאמצא חדר ריק בעזרת מהירות העל שלי.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

תומר;
    הליצן סטוג' ידאג לזה. וכמו נידורינו - אל תפתח אותו עד שהוא ילמד את כל המתקפות. ותענה על השאלה שלי באשכול של כחול אגדה...
    ~~~
    אתה בודק את גרייבלר בפוקדקס, והוא שולח זריקת סלעים לעבר ווינגאל ומעלף אותו. אתה מחזיר את סייטר.

גרייבלר, פוקימון הסלע. הוא מתגלגל במדרונות במהירות עצומה, דורס כל מה שנקרה בדרכו. ברגע שהוא מתחיל להתגלגל קשה מאוד לעצור אותו.
    אתה מדביק את מאצ'וק ו-ווינגאל ומיד רודף אחרי הבחור שמרוב בהלה מפיל את הנוגדן מידיו. הוא נדבק, ואתה בועט את הנוגדן אל המים.
    'אתה רשאי לעבור,' הוא אומר לך בזמן שפניו נעלמות, וחד עם גרייבלר אתה מתקדם אל הספינה.
    אתה מחזיר את פוקימון הסלע, ומרחף את הסיפון בקלילות. הוא נראה שומם, ואתה מתחיל לטייל בספינה בדממה. אתה שומע לפתע רעשים של צחקוקים משמאלך.
    חבורת בנות צעירות עוברות שם, וכשהן מבחינות בך הן שולפות שלושה פוכדורים במהירות ומוציאות משם שלושה פוקימונים.
    אני אוציא את גאלאד במהירות ואשדר לגאלאד במהירות: 'תתקוף אותם במתקפות לחימה בבקשה'

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

עמית;
    פירו*
    ~~~

פירו, פוקימון המקור. הסיבולת הגבוהה שלו מאפשרת לו לעוף כל היום באמצעות כנפיו העצומות. הוא תוקף בעזרת מקורו.
    מאושר, אתה מחזיר אותו ואת צ'ארמיליון לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך בדרכך אל עבר הר הירח.
    אתה מביט סביב, ורואה שהשבילים ריקים. אפילו הפוקימונים מפחדים לצאת... כעבור מספר דקות, רעש משמאלך מקפיץ את לבך.
    אתה רואה פוקימון ארבע-רגלי, דמוי אייל, מביט בך בזעם. אתה מבחין שהוא רשע, והוא מתחיל לדהור לעברך.

קודאק;
    אתה רץ במהירות אל אל תוך המגורים ומחפש חדר ריק, עד שלבסוף אתה מוצא אחד.
    אתה נכנס, מביט סביב, ורואה שתי מיטות זוגיות, מקלחת, שירותים ומיני בר.
    אתה נועל אחריך את הדלת, ומתיישב על המיטה.

תומר;
    גאלאד יוצא, כמעט מעולף בעקבות הקרב עם פוקימוניו של המלח, ונראה עייף.
    הוא מנסה להשתמש במתקפות לחימה, אך הוא אינו יודע כאלה, ומשתמש בלהב עלה במקום.
    שלושת הפוקימונים הקטנים משתמשים במטרונום, וגאלאד נפגע מלהביור, כדור אנרגייה ומפולת סלעים.
    הוא מתעלף.

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

תומר;
    גאלאד יוצא, כמעט מעולף בעקבות הקרב עם פוקימוניו של המלח, ונראה עייף.
    הוא מנסה להשתמש במתקפות לחימה, אך הוא אינו יודע כאלה, ומשתמש בלהב עלה במקום.
    שלושת הפוקימונים הקטנים משתמשים במטרונום, וגאלאד נפגע מלהביור, כדור אנרגייה ומפולת סלעים.
    הוא מתעלף.
    תעדכן בבקשה את מי שהדבקתי...
    ~~~~~~~~~~~~
    אני אחזיר את גאלאד במהירות לפוקדור שלו ואוציא את נידורינו החוצה.
    'בעיטה כפולה נידורינו!' אשדר לנידורינו כדי שהוא יתקוף אותם 'לאחר מכן תשתמש בארס אופל!' אוסיף לאחר מכן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~

ניב;
    בנות לא נעלבות ם: וגם לא הומואים נראה לי XD ועל איזה מים אתה מדבררררררררר
    ~~~
    פלאפי מחייך, ואז רץ החוצה לטבול את הזנב במים שבתעלות העיר סרוליאן. הוא חוזר במהירות, וסיקינג תוקף במתקפת קרן.
    פלאפי משיב במתקפת רשע מהירה ופוגע בסיקינג בעוצמה, אך לא מעלף אותו. סיקינג נראה תשוש ושולח קרן בועות.
    סיקינג מחשמל אותן באמצעות פרוותו הסטטית, והבועות מתפוצצות.
    מה איזה מים?! איפה בדיוק סיקינג נמצא עם לא במים.. הוא פוקימון מים טהור, כך שהוא לא יכול לרחף כמו גרידוס וגם הוא דג! מה הוא מקפץ עד עכשיו אתה רוצה להגיד לי???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי פלאפי בוא נפסיק להשתעשע!" אומר מלא עצמה ונחוש להדביק את האחות ג'וי את סיקניג ואת הדייג!
    "פלאפי השתמש בנזב ברזל קרוב לסיקינג בשביל להרחיק אותו ממך לכמה דקות.. לאחר מכן תשתמש בטעינה ואז תקוף בכל הכוח בהלם רשע!"

.

עמוד 75 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •