אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 14
ניב- 8
קודאק- 31
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 4
עמית- 4
ברנדון- 7
נועם- 3
דוד- 4
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
~~~
האוונט יתחיל היום בשעה 18:00 בערב! עד אז, מרתון תגובות. אבקש מכולכם להיות כאן!
קודאק;
Revenge.
~~~
טינאמו משתמש בקרן טעינה נוספת, ו-ווינגל מתעלף מיד בשל יתרון הסוגים הכפול עליו.
ליט משתמש בקרן רשע על מאצ'וק, אך הוא משתמש בהגנה ולא נפצע. הוא משתמש בבעיטה נמוכה אך ליטוויק מתחמק.
פידג' משתמש בסופה על מאצ'וק והוא עף אחורה ומתעלף ברגע. בינתיים, הוא משתמש בסופה על גריימר אך גריימר מתחמק.
פוקימון הרפש שולח מפיו פצצת רפש (Sludge Bomb) ופוגע בחוזקה בפידג' שמורעל. טינאמו מנסה לשלוח מתקפת רשע אך גריימר משתמש עליו ברעל (Toxic).
פידג' מנסה לתקוף שוב אך מתעלף. גריימר לפתע מתפתח - גודלו מוכפל, וידיו מתעצמות. הוא נראה מפחיד מאוד, ומרעיל גם את ליטוויק.
![]()
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
~לרעה~
תומר- 14
ניב- 8
קודאק- 31
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 4
עמית- 4
ברנדון- 7
נועם- 3
דוד- 4
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
~~~
קודאק;
פידג' חוזר לפוכדור וטינו וליט משתמשים במעין שילוב של חשמל ואש כדי להרחיק את מאק.
מאק פוער את פיו ובולע את המתקפה, ומיד שולח מסך עשן מפיו. העשן מתפזר, ואתה מבחין שמאק נמצא מתחת לטינו וליט.
הוא משתמש בחבטת גוף (Body Slam) וקובר אותם תחת גופו הכבד והשמן.
~~~
~~~
~לרעה~
תומר- 14
ניב- 8
קודאק- 31
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 4
עמית- 4
ברנדון- 7
נועם- 3
דוד- 4
~~~
~~~
קודאק;
ליטוויק משתמש בקרן רשע, ונראה שמאק מתבלבל. הוא זוחל קדימה, ומאפשר לשניהם להיחלץ.
טינו משתמש בהלם רשע, אך מאק לא משתתק אלא שוב בולע את המתקפה. הוא משתמש על עצמו במכה. (Pound).
הם משתמשים בהתפרצות להבות וקרן טעינה ומייצרים להבות טעונות בחשמל סטטי סביב מאק, מה שגורם לו להשתתק וגם לבעור - הוא נפצע קשה.
הוא שולח מפיו פצצת רפש ופוגע בשניהם. ההרעלה משפיעה חזק, ונראה ששניהם נפצעים ממש קשה בכל תור.
התכוונתי לקוקס, וכן זה כן.. לא משנה למי תגיד ואיך תגיד לו את זה הוא יעלב.. בדיוק כמו קללות כמו: בן... וכו'..
~~~~~~~~~~~~~~~~~
'שיט לעזזל, חייבים לנטרל אותו באופן מלא...' אחשוב לעצמי בעוד כולי במתח.
ואז אחייך כי רעיון צצ במוחי ואומר "אוקי פלאפי נסה שוב זנב רשע, אבל אז תטעה אותו! טבול את הזנב במים והשתמש בכל הכוח גל רעם!"
ואז מיד אוסיף "מהר עכשיו, השתמש מתקפת רשע מהירה!"
~~~
~~~
~לרעה~
תומר- 14
ניב- 8
קודאק- 31
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 4
עמית- 4
ברנדון- 7
נועם- 3
דוד- 4
~~~
~~~
ניב;
בנות לא נעלבות ם: וגם לא הומואים נראה לי XD ועל איזה מים אתה מדבררררררררר
~~~
פלאפי מחייך, ואז רץ החוצה לטבול את הזנב במים שבתעלות העיר סרוליאן. הוא חוזר במהירות, וסיקינג תוקף במתקפת קרן.
פלאפי משיב במתקפת רשע מהירה ופוגע בסיקינג בעוצמה, אך לא מעלף אותו. סיקינג נראה תשוש ושולח קרן בועות.
סיקינג מחשמל אותן באמצעות פרוותו הסטטית, והבועות מתפוצצות.
קודאק;
טינאמו הצעיר קופץ אל תוך פיו של מאק, ולפתע מאק המופתע נחנק ומתחשמל.
כשטינו יוצא החוצה, ליטוויק נכנס פנימה ומשתמש בהתפרצות להבות, מה שגורם למאק להשתעל עשן.
הוא מקיא את ליטוויק, ופוקימון הנר חוזר לרחף. מאק נראה כאוב, והכוויות שלו מצליחות לעלף אותו.
לונה וסיארה מיד מדביקות את הפוקימונים, ובאמצעות מהירות על הן נוגעות גם במלח.
הוא מחזיר את הפוקימונים, ומשדר, 'אתם רשאים לעבור.' לונה לוקחת את הפוכדורים של טינאמו וליטוויק, מחזירה אותם.
היא לוקחת את שאר הפוכדורים שלך ורצה במהירות על הרחק. אתה מופתע, את סיארה מרגיעה אותך, 'היא אמרה לי שהיא תלך לרפא אותם.'
היא שבה כעבור רגע ומחזירה לך את כולם. אתה מרגיש הקלה, ואתם עולים אל הספינה.
לא עובר רגע ובחורה מבוגרת מבחינה בכם וצורחת בבהלה - היא מוציאה שני פוקימונים.
'תורנו,' אומרות סיארה ולונה ומוציאות את קלאפייבל ודלקאטי. 'תמשיך,' הן אומרות.
אני לא מבטיח שאני אהיה פעיל..עמית;
ומה לגבי היום?
~~~
מאנקי ובלספראוט שבים אל הפוכדורים שלהם, ואתה מוציא את ספירו להצטרף לקרב.
הוא וצ'ארמיליון תוקפים את ונונאט ו-ווירליפיד ומצליחים להסב להם נזק רב מאוד. נראה שהם נלחמים בכוחותיהם האחרונים.
ווירליפיד לפתע מתגלגל במהירות על ופוגע בספירו בעוצמה רבה, ושניהם מתגלגלים על הקרקע לעבר צ'ארמיליון, שתוקף בטופרי מתכת ושובר את הגלגול.
נראה שספירו עצבני, והוא תוקף בניקור את שני הפוקימונים במהירות כזו, שגם ונונאט וגם ווירליפיד מתעלפים בן רגע.
הבחור הצעיר מחזי אותם ומנסה לברוח, את אתה מרסס אותו ואת הפוקימונים שלו והוא חוזר לקדמותו.
"מ- מצטער... על הבלאגן..." הוא אומר ובורח בבכי מר. אתה מביט בספירו, עדיין מופתע, ולפתע מבחין שהוא מתפתח!
גופו גדל וכנפיו מתעצמות, מקורו מתארך ונוצותיו פורחות. "פירו..." הוא מקרקר בחיוך רך, ומרחף מולך ומול צ'ארמיליון.
------------------------------------------
"וואוו!התפתחת ספירו!" אומר בהתלהבות לספירו ואחפש מידע על הספירו החדש שלי בפוקידע.לאחר מכן אחזיר את צ'ארמיליון וספירו לפוכדורים שלהם ואגיד להם:"עבודה טובה." ואמשיך בדרכי.
NYO HO HO BITCH
~~~
~~~
~לרעה~
תומר- 14
ניב- 8
קודאק- 35
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 4
עמית- 4
ברנדון- 7
נועם- 3
דוד- 4
~~~
~~~
עמית;
פירו*
~~~
פירו, פוקימון המקור. הסיבולת הגבוהה שלו מאפשרת לו לעוף כל היום באמצעות כנפיו העצומות. הוא תוקף בעזרת מקורו.
מאושר, אתה מחזיר אותו ואת צ'ארמיליון לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך בדרכך אל עבר הר הירח.
אתה מביט סביב, ורואה שהשבילים ריקים. אפילו הפוקימונים מפחדים לצאת... כעבור מספר דקות, רעש משמאלך מקפיץ את לבך.
אתה רואה פוקימון ארבע-רגלי, דמוי אייל, מביט בך בזעם. אתה מבחין שהוא רשע, והוא מתחיל לדהור לעברך.
קודאק;
אתה רץ במהירות אל אל תוך המגורים ומחפש חדר ריק, עד שלבסוף אתה מוצא אחד.
אתה נכנס, מביט סביב, ורואה שתי מיטות זוגיות, מקלחת, שירותים ומיני בר.
אתה נועל אחריך את הדלת, ומתיישב על המיטה.
תומר;
גאלאד יוצא, כמעט מעולף בעקבות הקרב עם פוקימוניו של המלח, ונראה עייף.
הוא מנסה להשתמש במתקפות לחימה, אך הוא אינו יודע כאלה, ומשתמש בלהב עלה במקום.
שלושת הפוקימונים הקטנים משתמשים במטרונום, וגאלאד נפגע מלהביור, כדור אנרגייה ומפולת סלעים.
הוא מתעלף.
מה איזה מים?! איפה בדיוק סיקינג נמצא עם לא במים.. הוא פוקימון מים טהור, כך שהוא לא יכול לרחף כמו גרידוס וגם הוא דג! מה הוא מקפץ עד עכשיו אתה רוצה להגיד לי???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי פלאפי בוא נפסיק להשתעשע!" אומר מלא עצמה ונחוש להדביק את האחות ג'וי את סיקניג ואת הדייג!
"פלאפי השתמש בנזב ברזל קרוב לסיקינג בשביל להרחיק אותו ממך לכמה דקות.. לאחר מכן תשתמש בטעינה ואז תקוף בכל הכוח בהלם רשע!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)