אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 18
ניב- 12
קודאק- 33
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 5
עמית- 6
ברנדון- 9
נועם- 5
דוד- 6
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
~~~
האוונט יתחיל היום בשעה 19:00 (נדחה שוב עקב חוסר נוכחות) בערב! עד אז, מרתון תגובות. אבקש מכולכם להיות כאן!
סיגל;
"קרוו!" הוא אומר בחיוך וטס אל תוך הפוכדור שלך במהירות. הפוכדור נחתם, ו-וורטרטל נראה שמח על התוספת לצוות.
אתם מתקדמים, ורואים אחות ג'וי רשעית שיושבת לצד פתח מערת הירח, ואתם ניגשים אליה.
היא וצ'אנסי מרפאות את הצוות שלכם במכונת ריפוי כמו שבמרכזי הפוקימונים ובמכון של ברוק, ומחזירה לכם את הפוכדורים.
וורטרטל נרפא מפעימת ריפוי (Heal Pulse) של צ'אנסי, ואתם נכנסים למערה החשוכה.
כעבור רגע, פוקימון פרוותי ומעופף מופיע ומתקיף את וורטרטל.
קודאק;
דפקה בדלת נשמעת, והבנות מציצות פנימה ונכנסות במהירות. 'בדקנו בכל תא אפשרי...' אומרת לונה.
'מי זה?' שואלת סיארה. 'וואלאס קיין,' הוא מציג את עצמו ומוציא את כל הפוקימונים שלו החוצה.
אתה מבחין בכמות פוקימונים מגוונים, הראשון בצבע תכלת עם סנפירים כהים ובטן כתומה.
השני הוא קטן ודמוי ציפור, עם נוצה אדומה על ראשו שמוקף רעמת נוצות בהירות. לצידם עומד פוקימון שועלי וקטן בצבע חום.
אתה רואה גם פוקימון רוח רפאים קטן בצבעים כחול וסגול, ולצד כולם פוקימון לוחם בצבעים כחול ושחור.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, והם מביטים בסקרנות יחד איתך בחמשת הפוקימונים של וואלאס.
![]()
![]()
![]()
![]()
ברנדון;
הייתי ממליץ לך להתקדם ולא להתיקע במערת הר הירח... אתה צריך לצאת משם כדי להשתתף באוונט.
~~~
צ'ארמיליון יוצא החוצה, ומתקרב אל סנוראנט הקטן, מנסה להתיידד איתו.
סנוראנט משיב בנשיכה, ופוגע בצ'ארמיליון בחוזקה. צ'ארמיליון נעלב, ומשיב בגחלת.
סנוראנט מתחמק, ובמקום זאת השלג נמס ופוקימון מופיע שם, ישן. הוא מתעורר.
הוא נראה עצבני, וסנוראנט הקטן עולה עליו והם מתגלגלים לעברך במהירות עצומה.
צ'ארמיליון רץ יחד איתך, ואתם מתחמקים משניהם, אך הם רודפים אחריכם. סנוראנט נראה משועשע.
אתם מגיעים לפתח של מנהרה צרה, ואתה וצ'ארמיליון גולשים דרכה ומחליקים במהירות.
אתה מחליק דקה למטה, ואתה שומע את שני הפוקימונים אחריך, אך לא רואה דבר.
אתה עף החוצה כעבור שניות ספורות, ונוחת על רפסודה גדולה יחד עם צ'ארמיליון.
התאוצה שלכם מזיזה את הרפסודה קצת קדימה, והפוקימונים נוחתים במים מאחוריכם, שוחים לעבר סלע קרוב ונעמדים עליו.
הם שולחים לעבריכם רוח קרירה.
תומר;
אתה מחזיר את נידורינו ומוציא את צ'ארמיליון לקרב מול שלושת הפוקימונים הקטנים.
הוא משלב גחלת וזעם דרקונים ומרעיף את הלהבות הגדולות על הפוקימונים, כאשר האיגליבאף מתעלף.
טוגפי הקטן עולה בלהבות, ושני מטרונומים יוצרים עלי תער ומכת ברק שפוצעים את צ'ארמיליון בצורה בינונית ומשתקים אותו.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
תגיד, ההתקדמות שלי במשחק טובה?
'פוקימונים טובים..חבל שהם לא טובים כמו שלי' אומר לו ואחייך לעבר שתי הבנות, 'אז קיין..לאן אתה הולך? תרצה להישאר איתנו פה,במחוז קנטו,להסתובב מעט?' אשאל אותו ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים.
מיד לאחר מכן אבדוק את הפוקימונים שלו בפוקדקס.
לבסוף אשאל 'תגידו...מה נעשה פה?'
ספוילר
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
~לרעה~
תומר- 18
ניב- 12
קודאק- 33
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 5
עמית- 6
ברנדון- 9
נועם- 5
דוד- 6
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
~~~
האוונט יתחיל היום בשעה 19:00 (נדחה שוב עקב חוסר נוכחות) בערב! עד אז, מרתון תגובות. אבקש מכולכם להיות כאן!
תומר;
כן. ולמה אתה עושה אחד מול שניים?
~~~
צ'ארמיליון משתמש בניב אש ופוגע בקלאפה, ומשתמש בלעיסת רשע על טוגפי שנפצע כפליים בעקבות הבערה.
הם משיבים במטרונום, ושולחים רוח קרירה ורוח צער (Ominous Wind) שמקיפים את צ'ארמיליון ופוצעים אותו.
הוא משתמש במתקפה חדשה לפתע - טופרי מתכת - ומעלף את קלאפה. טוגפי הקטן והבוער משתמש במטרונום ושולח כדור צל.
קודאק;
אתה שולף את הפוקדקס אך אין לי כוח לכתוב על כולם, והוא מספק מידע על מארשטומפ, איווי, ראפלט זוהר, מיסדראבוס ולוקאריו.
'חבל מאוד,' הוא עונה בציניות. 'ואני אשמח להצטרף אליכם,' הוא אומר. 'ברוך הבא לצוות,' אומרת לונה.
אתה מחזיר את כולם לפוכדורים וכך גם וואלאס, מלבד איווי שמתיישב על ראשו באותה צורה שסקיפלום יושב על לונה.
'אפשר להדביק אנשים,' מציעה סיארה. 'ואם אני לא טועה שמעתי שסמל סרג', מנהיג מכון העיר ורמיליון, נמצא פה.'
~~~
~~~
~לרעה~
תומר- 24
ניב- 12
קודאק- 33
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 5
עמית- 6
ברנדון- 9
נועם- 5
דוד- 6
~~~
~~~
תומר;
המממ אוקיי. נטשת את קורפיש המסכן ):
~~~
צ'ארמיליון לועס את כדור הצל, ובולע אותו הטעות - הוא שולח להבות רשע ונחנק.
הוא משתעל, ומסך עשן מציף את המקום בטעות. נראה שטוגפי נפצע מלהבות הרשע כי הוא מצייץ בכאב. לפתע, רוח מפזרת את העשן.
אתה מבחין בפוקימון קטן וזהוב עם כנפיים מצופות צמר לבן שנראה כמו ענן. הוא תוקף את טוגפי בכנף ברזל ומעלף אותו. אתה מיד מדביק את הנערות ופוקימוניהן.
לצידו אתה רואה נער צעירה עם שיער בצבע תכלת, נטולת פנים. גופה היפה עטוף בחליפה בצבע שחור וכתום, ושיערה מסודר בשתי קוקיות.
![]()
קודאק;
בשותפים אני אעדכן, בטופס שלך מאוחר יותר כי צריך עכשיו לגזור את הספרייט שלו מהמשחקים.
~~~
'כבר עניתי,' הוא אומר. 'תג הסלע, תג הטיפה ותג הרעם.' הוא עונה שוב.
'מגדלת,' אומרת סיארה. 'מאמנת,' עונה לונה. אתה מביט בה בשאלה, והיא חושפת שישה תגים בקופסת תגים ורודה!!!
'חשבתי שידעתם...' היא אומרת בחולמנות. 'הצטרפתי אליכם כי נראיתם ממש נחמדים. בעצם, הראשונים שנחמדים אליי..' היא אומרת בלי שום עצב בקולה.
האוונט יתחיל בשעה 19:30, וזה המועד האחרון. מי שלא יהיה פה, לא ישתתף בו וזהו.
"וואוו!" אומר ואוציא את מאנקי מהפוכדור ואפקוד עליו להשתמש בבעיטה נמוכה על הפוקימון ולאחר מכן בשבירת לבנים.לאחר מכן אשאל את עצמי:"מיהו הפוקימון הזה?", במהירות אוציא את הפוקידע מהתיק תוך כדי צפייה בקרב ואחפש מידע על הפוקימון בפוקידע.עמית;
פירו*
~~~
פירו, פוקימון המקור. הסיבולת הגבוהה שלו מאפשרת לו לעוף כל היום באמצעות כנפיו העצומות. הוא תוקף בעזרת מקורו.
מאושר, אתה מחזיר אותו ואת צ'ארמיליון לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך בדרכך אל עבר הר הירח.
אתה מביט סביב, ורואה שהשבילים ריקים. אפילו הפוקימונים מפחדים לצאת... כעבור מספר דקות, רעש משמאלך מקפיץ את לבך.
אתה רואה פוקימון ארבע-רגלי, דמוי אייל, מביט בך בזעם. אתה מבחין שהוא רשע, והוא מתחיל לדהור לעברך.
NYO HO HO BITCH
~~~
~~~
~לרעה~
תומר- 24
ניב- 12
קודאק- 33
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 5
עמית- 6
ברנדון- 9
נועם- 5
דוד- 6
~~~
~~~
עמית;
אתה מיד מוציא את מאנקי והוא משתמש בבעיטה נמוכה שמכשילה את הפוקימון האייל והוא נופל.
הוא קם מהר, ומשתמש בבלבול על מאנקי שפוגע חזק. מאנקי מתרגז, ואתה בודק בינתיים בפוקדקס.
סטנטלר, פוקימון הקרן הגדולה. בהייה ממושכת בקרניו גורמת להרגשה מוזרה מאוד ואף לבלבול.
הסטנטלר לפתע בורח, כשהבחור המפחיד עם האודיש נוחת מולך. הוא מצחקק, ואתה מתחיל לברוח יחד עם מאנקי.
אתם מגיעים לרחבת הר הירח, כשלפתע מאמן רכוב על פוקימון דרקון כתום ועצום נוחת מולכם. האחות ג'וי ומספר אנשים לא רשעים בורחים מן מרכז הפוקימונים הקרוב, בעקבותיהם מספר מאמנים רשעים.
קרב גדול מתחיל בין הרשעים, שמרחפים באוויר, למאמנים הרגילים שמגנים על עצמם.
בחורה צעירה מגיחה מולך, ולצידה פוקימון קופיף סגול שמזנק לעבר מאנקי ותוקף אותו בשבירת לבנה.
![]()
קודאק;
אתה תראה... זה מתחיל בתגובה הבאה (:
~~~
'אתה יודע...' היא אומרת, 'לא ממש רעים, אבל מתרחקים ממני.' היא מוסיפה בקול סתמי, כאילו היא מקריאה את רשימת הרכיבים בקורנפלקס.
לפתע, אתה מרגיש רעידה בספינה, וקול אומר מרמקול גדול 'נא לצאת אל הסיפון במהירות!'
אתם רצים למעלה במהירות, ארבעתכם ואיווי, ומגיעים לסיפון תוך רגע. אתם מבחינים בפוקימון עצום בצבע כתום שמתקיף את הספינה, ועל גבו מאמן לא ידוע.
'כל הרשעים על הסיפון מתבקשים לרחף!' אומר קול בראשך, ואתה, לונה ווואלאס מרחפים לאחר שהוא מחזיר את איווי לפוכדור שלו.
מאמנים נוספים מרחפים, והאיש משדר הוראות נוספות, 'אתם מתבקשים לתקוף את הסיפון!'
תומר;
'אין בעד מה, שמי פייטון ריד -' היא אומרת ,ואתה מוציא את הפוקדקס בו בזמן, אך מעשכים נקטעים כשרעד עצום חולף בספינה, והפוקדקס נופל מידיך.
אתה מרים אותו, וקול נשמע בראשך - 'כל הרשעים על הסיפון מתבקשים לרחף!'
אתה מיד מציית, וכך גם פייטון וסוואבלו. אתה מרים את צ'ארמיליון, ולפתע אתם רואים בחור רכוב על דרקון גדול וכתום מרחף מעל הספינה העצומה.
מספר מאמנים רשעים נוספים מרחפים, כולל שלוש הבנות שהבסתם, והקול ממשיך לתת הוראות.
'אתם מתבקשים לתקוף את המאמנים הרגילים, ולהפיץ את הרשע!' הוא אומר.
ניב;
אח"כ הורדתי את זה.
~~~
'שאלתי כי-' הוא מתחיל להגיד, כשלפתע גג המרכז נעקר ממקומו, ופוקימון דרקון כתום מרחף מעליכם.
'כל מאמני הרשע מתבקשים להגיע למרכז העיר,' הוא אומר, ולפתע אתה מרגיש שאתה מרחף באוויר!
אתה עף יחד עם דיפ והאחות ג'וי ועוד מאמנים מהעיר סרוליאן לעבר מרכז העיר, והקול בראשך ממשיך לדבר.
'אתם מתבקשים לתקוף את העיר סרוליאן, ולהפיץ בה את הרשע!' והדרקון מתחיל לתקוף. אתה רואה שסיקינג ופלאפי מחכים למטה להוראות.
ברנדון;
אתה שומע לפתע רעידה עצומה, והמים מתחילים לזרום במהירות ולסחוף אתכם ולהשאיר את הפוקימונים הפראיים רחוקים.
'מ- מה קורה פה?' שואלת קיילי, ואתה נופל במפל, ממנו אתה מגיע לחוף ורואה את קצה המערה. מפולת סלעים מתחילה.
אתה, צ'ארמיליון וקיילי רצים אל היציאה ומספיקים להגיע החוצה, כשלפתע אתם מותקפים על ידי חבורת מאמני רשע.
אתה מבחין במאמנים רגילים נוספים סביבכם שנלחמים בהם, ובפוקימון דרקון עצום שעל גבו נמצא מאמן לא מזוהה.
שתי תאומות צעירות רצות לעברך ולעבר קיילי, ושולחות כנגדכם וולפיקס וגלום.
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)