Pokemon GO
עמוד 79 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2969777879808189 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,171 עד 1,185 מתוך 1427
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    "תודה," היא אומרת. "מה שמך? שבירת לבנה!" היא צורחת ואיפום תוקף ג'יודוד קטן ורשע.
    צ'ארמיליון משתמש בזעם דרקון על הקדברה ומביס אותו, אתה שולף את הפוקדקס והוא מתבלבל מכמות הפוקימונים.
    אתה ממשיך לרוץ מסביב לאחר שאתה מרסס את קדברה והבחור, כשלפתע נער צעיר ופוקימון דמוי צב אדום רשעים מופיעים מולכם.
    "קוראים לי יוסיי, נעים מאוד!" אומר לליסה ולאחר מכן אפקוד על צ'ארמיליון להשתמש בטופרי מתכת ולאחר מכן בגחלת.
    NYO HO HO BITCH

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.

קודאק;
    הא. אופס.
    ~~~
    טינו משתמש בקרן טעינה על דיוגונג ופוצע אותו בחוזקה, בעוד ליט מסייע לו וממס את קרני הקרח.
    מיאו עולה על גבך ואתם עפים לעבר טינו וליט, בזמן שפידג' וטרטל מרחוק נלחמים ברייהורן ופריימייפ.
    'אני נלחמת באגקסגיוטור,' עונה סיארה. 'אני עם לונה, ואנחנו נלחמים בשני נערים עם צוות מלא.' עונה וואלאס. 'ראפלט, מתקפת כנף!' אתה שומע.
    דיוגונג משתמש בגלישה ופוצע את טינו וליט; ליט כמעט מתעלף, וטינו בקושי נפצע. דיוגונג משותק.
    טרטל ופידג' תוקפים בבועות רשע וכנף רשע, ופוצעים את רייהורן ואת פריימייפ בחוזקה, שמשיבים בזריקת סלע ושבירת לבנה.
    אתה מבחין שדרגונייט והמאמן מתרחקים בתעופה, וקולו אומר, 'אני הולך להעיר את הרשעים בערים האחרות..'
    אתה מבחין מרחוק שקרב דומה מתרחש בעיר ורמיליון, וכך גם במקומות נוספים.
    'אוקי! בואו נגמור עם זה! פידג' וטרטל - סופת רשע משולבת עם כווית רשע! טינו וליט - תשתמשו בשילוב האש חשמל שלכם,קרן רשע והתפרצות להבות ביחד על דיוגונג! מיאו- בוא תעזור לי' אומר ומיד ארחף עם מיאו ללמעלה.
    'בוא לשם!' אשדר ואצביע על הספינה 'אנו צריכים להיכנס לשם,ולהשתלט על הספינה! נעלה לשם ואז נשיט את הספינה בעצמינו! רק בוא נחכה שהם יגמרו את הקרבות' שדר לו ואז אשדר לשותפי את מה שאני מתכוון לעשות.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 18
    ניב- 12
    קודאק- 33
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 6
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    האוונט יתחיל היום בשעה 19:00 (נדחה שוב עקב חוסר נוכחות) בערב! עד אז, מרתון תגובות. אבקש מכולכם להיות כאן!

סיגל;
    "קרוו!" הוא אומר בחיוך וטס אל תוך הפוכדור שלך במהירות. הפוכדור נחתם, ו-וורטרטל נראה שמח על התוספת לצוות.
    אתם מתקדמים, ורואים אחות ג'וי רשעית שיושבת לצד פתח מערת הירח, ואתם ניגשים אליה.
    היא וצ'אנסי מרפאות את הצוות שלכם במכונת ריפוי כמו שבמרכזי הפוקימונים ובמכון של ברוק, ומחזירה לכם את הפוכדורים.
    וורטרטל נרפא מפעימת ריפוי (Heal Pulse) של צ'אנסי, ואתם נכנסים למערה החשוכה.
    כעבור רגע, פוקימון פרוותי ומעופף מופיע ומתקיף את וורטרטל.

.
    "אוקי וורטלטל בוא ניתן גם למורקרו לעבוד!" אני קוראת ומוציאה את מורקרו ובודקת את מתקפותיו בפוקדע
    ~~~
    לא עידכנתה לי אז אני בודקת בפוקדע

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 30
    ניב- 12
    קודאק- 38
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 11
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.

תומר;
    אתה מעיף את האחות ג'וי מעליך, והלפרס שלה משתמש בשירה אך צ'ארמיליון קוטע אותה בזעם דרקונים+גחלת.
    לפרס לא נפצע קשה, ומשיב בגלישה, אך צ'ארמיליון עוצר אותו באמצעות טופרי מתכת שמעיפים אותו אחורה.
    לפרס מתחיל להתעייף, כשלפתע עלי תער פוגעים בגבו והוא מתעלף. מאמן עם ליפאון, רשע, מגיח למקום. אתה מדביק את לפרס ואת ג'וי.
    ג'וי ולפרס מתרחקים ועוברים להפיץ את הרשע בסיפון, כשלפתע אתה מרגיש משהו פוגע בגבך. אתה נופל ארצה ומסתובב, ואתה רואה היטמונלי גוהר מעליך.
    אתה רואה גם היטמונצ'אן והיטמונטופ לידו, ומאחוריהם שלושת האחים הקראטיסטים מהר הירח.

ברנדון;
    אז... זה כמו שפוקימון קרח יכול לקפוא ופוקימון חשמל יכול להשתתק. והמתקפה נקראת קרן על חושית.
    ~~~
    אתה מעודד את פוקימוניך, והם משתמשים בקרן על חושית ובטופרי מתכת.
    וולפיקס לא נפצע קשה, אך גלום כן. צ'ארמיליון מוסיף לשלוח גחלת לעבר גלום והוא מתעלף. אתה מרסס אותו.
    ג'ירפרי'ג משתמשת בבעיטה כפולה על וולפיקס, והוא נמעך תחת פרסותיה ומתעלף גם כן. אתה מרסס אותו, וכשאתה מתקרב לתאומות הן שולחות זוג פוכדורים נוסף.
    פוקימון קטן ותכלכל דמוי פיל נעמד לצד פוקימון קטן דמוי סנאי. הם תוקפים בגלגול על צ'ארמיליון וניב ברק על ג'ירפריג'.

עמית;
    "נעים מאוד, נדבר אחר כך!" היא אומרת ועוברת לחסל קיובון יחד עם אייפום שלה.
    צ'ארמיליון משתמש בטופרי מתכת על הצב, ולאחר מכן גחלת; שתי המתקפות לא מסבות נזק כמעט.
    הצב שולח גז רעיל מהחורים על שריונו וצ'ארמיליון מתחיל להיחנק ולהשתעל, מה שגורם לו לחלות. הוא מתעלף בן רגע.

קודאק;
    פידג' וטרטל שולחים סופת מים רותחים ומעלפים את פריימייפ ורייהורן בקלות.
    טינו וליט משלבים קרן טעינה עם התפרצות להבות ומכאיבים לדיוגונג שמתעלף גם כן. אתה מדביק את שלושתם במהירות.
    אתה עולה עם מיאו למעלה, ואתה לוקח את הפוקימונים שלך ואת השותפים שלך שמגיעם עם ראפלט, סקיפלום וביוטיפליי.
    אתם נכנסים אל תוך הספינה ומגלים שהקרבות ממשיכים גם בפנים. אתם מרחפים מעל כולם ומגיעים למסדרון נטוש.
    אתם מרחפים קדימה ומגיעים לחדר האוכל העצום, שם מחכים לכם ארבעה מאמנים- קפטן, ולצידו ברוק, מיסטי ובחור גבוה ובלונדיני.
    הם לא רשעים, ומיד מוציאים מהפוכדורים שלהם אוניקס, סטארמי, ראיצ'ו ומאצ'אמפ.
    ראפלט לוקח את מאצ'אמפ, סקיפלום את אוניקס וביוטיפליי את סטארמי.

סיגל;
    תכף אעדכן. Peck - ניקור, Haze - ערפל, Pursuit - רדיפה, Wing Attack - מתקפת כנף, Night Shade - צל לילה, Assurance - הבטחה.
    ~~~
    את מוציאה את מרקרוו החדש, כשלפתע קול נשמע בראשך. 'נא לרחף באוויר,' אומר הקול ואת מרחפת; את נגררת החוצה.
    את מגיאה אל רחבת הר הירח ומביטה בעשרות מאמנים לא רשעים ומעליהם מרחפים כן רשעים, ויש מעין מלחמה.
    'להפיץ את הרשע!' אומר הקול ואת מבחינה שהוא מגיע מאיש רשע רכוב על דרגונייט בשמי הלילה. הם בורחים בתעופה צפונה, ונעלמים.
    את מבחינה במרקרוו לידך, ו-וורטרטל מתחתייך, ושניהם נלחמים בפלאסל ומיינון.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 05-01-2011 בשעה 01:16 AM

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 30
    ניב- 12
    קודאק- 38
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 11
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

תומר;
    אתה מעיף את האחות ג'וי מעליך, והלפרס שלה משתמש בשירה אך צ'ארמיליון קוטע אותה בזעם דרקונים+גחלת.
    לפרס לא נפצע קשה, ומשיב בגלישה, אך צ'ארמיליון עוצר אותו באמצעות טופרי מתכת שמעיפים אותו אחורה.
    לפרס מתחיל להתעייף, כשלפתע עלי תער פוגעים בגבו והוא מתעלף. מאמן עם ליפאון, רשע, מגיח למקום. אתה מדביק את לפרס ואת ג'וי.
    ג'וי ולפרס מתרחקים ועוברים להפיץ את הרשע בסיפון, כשלפתע אתה מרגיש משהו פוגע בגבך. אתה נופל ארצה ומסתובב, ואתה רואה היטמונלי גוהר מעליך.
    אתה רואה גם היטמונצ'אן והיטמונטופ לידו, ומאחוריהם שלושת האחים הקראטיסטים מהר הירח.
    אני אחזיר את צארמיליון לפוקדור שלו ואוציא את קורפיש וסייטר והחוצה ואפקוד אליהם להשתמש בכול המתקפות שלהם על הפוקימונים האלה.

6. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 30
    ניב- 12
    קודאק- 38
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 11
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    סיגל;
    תכף אעדכן. Peck - ניקור, Haze - ערפל, Pursuit - רדיפה, Wing Attack - מתקפת כנף, Night Shade - צל לילה, Assurance - הבטחה.
    ~~~
    את מוציאה את מרקרוו החדש, כשלפתע קול נשמע בראשך. 'נא לרחף באוויר,' אומר הקול ואת מרחפת; את נגררת החוצה.
    את מגיאה אל רחבת הר הירח ומביטה בעשרות מאמנים לא רשעים ומעליהם מרחפים כן רשעים, ויש מעין מלחמה.
    'להפיץ את הרשע!' אומר הקול ואת מבחינה שהוא מגיע מאיש רשע רכוב על דרגונייט בשמי הלילה. הם בורחים בתעופה צפונה, ונעלמים.
    את מבחינה במרקרוו לידך, ו-וורטרטל מתחתייך, ושניהם נלחמים בפלאסל ומיינון.
    "אוקי וורטלטל אם הם תוקפים תגן אליך ועל מורקרו בהגנת רשע! אם לא מורקרו מתקפת כנף על פלאפסל ו-וורטלטל תשתמש בהתקפת רשע על מינון, אם הם תוקפים הגנת רשע על שניכם אם לא אז מורקרו ערפל ואז מתקפת כנף בשיא החוזקה על פלאפסל והתקפת רשע בשיא החוזקה על מינון וורטלטל!" אני משדרת ומוציאה את באטרפרי וסמוצאם "אוקי אם אתם רואים פוקימונים לא רשעים תאמרו לי ובאטרפרי אני רוצה שתעוף ללמעלה ושתראה בן אדם תתקוף אותו ותהפוך אותו לרשע סמוצ'אם את רואה פוקימון את מקפיאה אותו באבקת שלג והופכת אותו לרשע אוקי?" אני משדרת להם ומסתכלת לראות את הטובים והרעים ואם יש מישהו ישכול לעזור לי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?

[B]ברנדון;[/B]
    אז... זה כמו שפוקימון קרח יכול לקפוא ופוקימון חשמל יכול להשתתק. והמתקפה נקראת קרן על חושית.
    ~~~
    אתה מעודד את פוקימוניך, והם משתמשים בקרן על חושית ובטופרי מתכת.
    וולפיקס לא נפצע קשה, אך גלום כן. צ'ארמיליון מוסיף לשלוח גחלת לעבר גלום והוא מתעלף. אתה מרסס אותו.
    ג'ירפרי'ג משתמשת בבעיטה כפולה על וולפיקס, והוא נמעך תחת פרסותיה ומתעלף גם כן. אתה מרסס אותו, וכשאתה מתקרב לתאומות הן שולחות זוג פוכדורים נוסף.
    פוקימון קטן ותכלכל דמוי פיל נעמד לצד פוקימון קטן דמוי סנאי. הם תוקפים בגלגול על צ'ארמיליון וניב ברק על ג'ירפריג'.

]
    "קדימה החלפה! כל הכבוד לכם!" אומר לשני הפוקימונים שלי ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם.
    אסמן לפיקאצ'ו להילחם ואוציא את ונונאט מפוכדור שלו.
    "אוקיי פיקאצ'ו תשתמשי מהר במתקפה מהירה על פוקימון הסנאי! לאחר מכן נשיקה מתוקה! ונונאט תשתמש בעל חושי על פוקימון השני ותטיח אותו ברצפה! לאחר מכן ארס הלם!" אומר להם ואוציא את הפוקידע ואבדוק את שני הפוקימונים

8. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 30
    ניב- 12
    קודאק- 38
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 11
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    פידג' וטרטל שולחים סופת מים רותחים ומעלפים את פריימייפ ורייהורן בקלות.
    טינו וליט משלבים קרן טעינה עם התפרצות להבות ומכאיבים לדיוגונג שמתעלף גם כן. אתה מדביק את שלושתם במהירות.
    אתה עולה עם מיאו למעלה, ואתה לוקח את הפוקימונים שלך ואת השותפים שלך שמגיעם עם ראפלט, סקיפלום וביוטיפליי.
    אתם נכנסים אל תוך הספינה ומגלים שהקרבות ממשיכים גם בפנים. אתם מרחפים מעל כולם ומגיעים למסדרון נטוש.
    אתם מרחפים קדימה ומגיעים לחדר האוכל העצום, שם מחכים לכם ארבעה מאמנים- קפטן, ולצידו ברוק, מיסטי ובחור גבוה ובלונדיני.
    הם לא רשעים, ומיד מוציאים מהפוכדורים שלהם אוניקס, סטארמי, ראיצ'ו ומאצ'אמפ.
    ראפלט לוקח את מאצ'אמפ, סקיפלום את אוניקס וביוטיפליי את סטארמי.

'נשאר לי את ראיצ'ו..לא ממש טוב..' אחשוב ומיד אשדר למיאו 'קדימה מיאו! תורך הגיע! תשתמש בחפירה!'

Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    "נעים מאוד, נדבר אחר כך!" היא אומרת ועוברת לחסל קיובון יחד עם אייפום שלה.
    צ'ארמיליון משתמש בטופרי מתכת על הצב, ולאחר מכן גחלת; שתי המתקפות לא מסבות נזק כמעט.
    הצב שולח גז רעיל מהחורים על שריונו וצ'ארמיליון מתחיל להיחנק ולהשתעל, מה שגורם לו לחלות. הוא מתעלף בן רגע.
    "צ'ארמיליון-חזור!" אומר ואחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור.לאחר מכן אוציא את פירו מהפוכדור.לאחר מכן אגיד לפירו:"פירו!השתמש באס אווירי על הפוקימון!" ואחר כך, תוך אי הסרת עיני מהקרב, אוציא את הפוקידע מהתיק ואחפש מידע על הפוקימון היריב לי.
    NYO HO HO BITCH

10. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    לא הייתי ממליץ לך להוסיף גאלאד לצוות, הראקרוס כבר מסוג לחימה וחבל על הכפל.
    ~~~
    אלקיד יוצא החוצה ומשתמש על הציפור שמולכם במכת ברק, בזמן שבלטוי משתמש בקרן על חושית על השני.
    הציפור נפצעת קשה ומשיבה במתקפה מהירה, מה שמשתק אותה בעקבות המגע באלקיד.
    "אלו דודו!" אומרת ג'סיקה. "לסבא שלי יש את ההתפתחות שלו - דודריו..." היא מוסיפה.
    אני יודע...פשוט אני אוהב את גאלייד...אז יש סיכוי שאתה מסדר לי פגישה איתו?

"היי ג'סיקה,"אני אומר לה."מה?"היא מוסיפה לי."את רואה את המקום שממנו הראשים של דודו מתפצלים?תכווני לשם!זו נקודת התורפה שלהם!"אני אומר לג'סחקה ומסתכל על אלקיד שכולי במצב רוח לוחמני."אלקיד,אני מאמין בך!תשתמש בשוק חשמלי בכל הכוח!"

11. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    "למה לא," אומרת רובין בקלילות. ווידל בינתיים משתמש ביריית קורים שעוטפת את ג'יודוד ומפילה אותו ארצה.
    הוא מיד שולח גם עוקץ רעל ומרעיל את ג'יודוד אך לא מסב לו נזק רב מפני שג'יודוד מסוג אדמה ולא כל כך מושפע ממתקפות רעל.
    ווידל משתמש בנשיכת חרק, וג'יודוד נפצע קל מהמתקפה וקשה מנשיכת החרק.
    הוא משתחרר מהקורים ושולח סלע לעבר ווידל ששוב מתחמק בזריזות, ומצחקק. לפתע, ווידל מתעטף בקורים בצבע זהב בהיר.
    "הוא מתפתח..." אומרים ברוק ורובין בהפתעה, נראה שווידל הפך לקקונה!

~~~
    קקונה למד מתקפת התקשחות - Harden.
    "נו, באמת" אני אומר באכזבה "לא הפוקימון הגרוע הזה". אני מסתכל על קקונה 'מה הוא יכול לעשות?' אני חושב.
    אני מוציא מכיסי את הפוקדע, מכוון אל קקונה ובודק מה המתקפות שלו, מאוכזב מזה שאחד הפוקימונים שלי הוא גולם.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

12. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 14
    ניב- 8
    קודאק- 31
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 4
    עמית- 4
    ברנדון- 7
    נועם- 3
    דוד- 4
    ~~~
    ~~~
    האוונט יתחיל היום בשעה 18:00 בערב! עד אז, מרתון תגובות. אבקש מכולכם להיות כאן!

תמיר;
    טראפינץ' הקטן רץ לעבר סניזל בריצה חמודה, מתחמק מהרוח הקרירה ונושך אותו בחוזקה.
    הוא משתמש בקבר חול נוסף וקובר את סניזל לגמרי מתחת לגוש חול ענקי שלאט לאט מתקשה.
    אתה מוכן לרסס את סניזל, כשלפתע חור נפער בקבר החול והוא משתמש בשריטה חזקה ופוצע את טראפינץ'.
    פוקימון החול משיב בנשיכה חזקה, ומעלף את סניזל. הוא נראה מאושר מהניצחון, ואתה מרסס את סניזל בחיוך קל.
    הוא חוזר לקדמותו, ועדיין קבור למחצה בתוך החול. הוא נראה מעט מבולבל.
    .
    אני מתקרב לסניזל ומתכופף לעברו, מוציא אותו בזהירות מתוך החול "אתה בסדר, סניזל?" אני שואל אותו ומביט בו "תגיד... אולי אתה רוצה להצטרף לצוות שלי?" אני שואל אותו. אני מוציא פוכדור ומראה לו.

13. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

~~~
    מצטער על חוסר הפעילות ביומיים האחרונים, זה נעשה בעקבות יום השואה. אותו הדבר יקרה ביום הזכרון, ומיד אחריו יחל אוונט יום העצמאות. (: פרטים בקרוב~
    אבקש מכולכם להיכנס לעמוד הראשי ולבדוק מה עוד לא עידכנתי בטופס הרשומים.

תומר;
    צ'ארמיליון חוזר לפוכדור שלו ואתה מוציא את קורפיש וסייטר שמיד שולחים גל ואקום ואחיזת צבת.
    היטמונלי והיטמונצ'אן נפצעים, והיטמונטופ משיב בסחרור מהיר ופוצע את שני הפוקימונים שלך קל.
    הם משיבים בקרן בועות וכנף רשע, והיטמונטופ סופג את כל הנזק בזמן שהשניים האחרים משתמשים במגה אגרוף ומגה בעיטה.
    סייטר נפגע קל בלבד בשל יתרון הסוגים שלו על מעופף, אך קורפיש סופג נזק עצום ממתקפת המגה אגרוף.
    הם משיבים בכנף רשע ואחיזת צבת, ותופסים את היטמונלי והיטמונצ'אן בעוד היטמונטופ מתרחק ומשתמש במתקפת קרן.
    קורפיש חוסם אותו באמצעות התקשחות, וסייטר זז הצידה ומשתמש עליו בכנף רשע. שלושת פוקימוני הלחימה מתרחקים ונראים תשושים.
    שלושתם רצים לעבר הפוקימונים שלך ובועטים בעיטת מספרת כאשר קורפיש סופג אחת וסיטר שניים.
    המתקפה החזקה להפליא (Hi Jump Kick) פוצעת בחוזקה את הפוקימונים שלך והם נראים תשושים שוב.

סיגל;
    באטרפרי או סמוצ'אם לא יכולים להפוך בני אנוש או פוקימונים לרשעים... וכמה פקודות בלבלת אותי. XD
    ~~~
    מיינון ופלאסל משתמשים בניצוצות (Spark) ווורטרטל מצליח להגן על עצמו ועל מרקרוו.
    הם יוצאים במתקפת כנף ומתקפת רשע על שני הפוקימונים החשמליים ופוגעים בהם, אך לא בחוזקה.
    שניהם משיבים בניצוצות אך הערפל שמרקרוו יורה מפיו מקיף את שני הפוקימונים והם מחטיאים ופוגעים ביאנמה רשע שחולף באזור ומעלפים אותו.
    מרקרוו משתמש בכנף רשע, ופלאסל עולה על גבו ונצמד חזק; מרקרוו מנסה להתנער אך פלאסל משתק אותו והוא נופל על הקרקע, פלאסל על גבו.
    וורטרטל שולח אקדח מים ומעיף את פלאסל מעל מרקרוו, ולאחר מכן עומד מולו ומגן עליו.
    הוא משתמש בהתקפת רשע ומחטיא, בעוד את מוציאה את סמוצ'אם ובאטרפרי והם יוצאים לפטרל באזור.
    הם נתקלים בטנגאלה ופינסיר שעומדים במרחק מה ממך, ותוקפים אותם בבלבול, נשיכת חרק ואבקת שלג.
    את מביטה סביב ורואה דמות מוכרת לפתע - אמרלד. את נזכרת שהוא חיכה לך בזמן הקרב על מרקרוו במרכז הפוקימונים.
    'איפה היית?' הוא משדר כשמבחין בך. את רואה שהוא דיי כועס.

ברנדון;
    אתה מחזיר את ג'ירפריג' וצ'ארמיליון, ומוציא את ונונאט בעוד פיקאצ'ו הקטנה מזנקת מכתפיך אל הקרב.
    פיקאצ'ו רצה בזריזות ומתנגשת בפאצ'יריסו, וכשהוא נופל היא מנשקת אותו בלחי והוא מתחיל להסתחרר במקום, ציפורים חגות סביב ראשו.
    ונונאט משתמש בבלבול על פאנפי ומטיח אותו בקרקע, ומיד לאחר מכן שולח לעברו ארס הלם שמרעיל אותו אך לא מסב נזק רב.
    פאנפי מתחיל להתגלגל לעבר פיקאצ'ו בעוד פאצ'יריסו משתמש בניב ברק נוסף הפעם על ונואט.
    התאומות הצעירות מתקרבות אליך במהירות על ומנסות להדביק אותך, אך פיקאצ'ו משתקת אותן.
    היסח הדעת של פיקאצ'ו גורם לה להיפצע מהגלגול, אך למזלך הגלגול לא פוגע בפעם השנייה כי פאצ'יריסו המבולבל בטעות נושך את פאנפי ועוצר אותו.
    אתה מחפש בכיסיך את הפוקדקס ומוציא אותו - הוא פועל, אך במקום זאת אתה רואה הודעה מהפרופסור אוק.
    שירותי הפוקדקס לא זמינים בשעה זו עקב תקלה טכנית במעבדה, נסו שוב מאוחר יותר!

קודאק;
    מיאו יוצא לעבר ראיצ'ו, ומתחפר ברצפה של האוניה, נעלם מתחתיה.
    ראיצ'ו משתמש במיקוד אנרגיה, ומביט על הקרקע בריכוז, גופו זוהר באור כתום וחזק מאוד.
    מיאו עולה מן הקרקע מאחוריו, וראיצ'ו מצליף בו בזנב ברזל עם זנבו העצום ומיד לאחר מכן משתמש עליו בשבירת לבנה עם הזנב.
    ראיצ'ו מוסיף לשלוח מכת ברק, ושלושת המתקפות מחלישות את מיאו ופוצעות אותו קשה.

עמית;
    צ'ארמיליון חוזר ופירו יוצא ומחליף אותו בשדה הקרב. הוא מרחף מול הצב, שאומר, "טורקול!" ועשן יוצא מנחיריו.
    אתה מוציא את הפוקדקס, אך במקום מידע על הטורקול שלפניך אתה רואה הודעה מוקלטות מהפרופסור.
    פירו דואה וצולל לעבר טורקול ופוגע בו עם כנפו, מפיל אותו על גבו. טורקול מתגלגל וקם.
    הוא פוער את פיו ושולח גחלת שפוצעת את כנפיו של פירו שצווח בכאב ומנמיך עוף. טורקול מציף את המקום במסך עשן שחור.
    אתה מביט סביב, והמון אנשים ממשיכים להילחם. אתה מבחין שיותר רשעים נמצאים במקום מאשר רגילים, וכולם נבלעים בעשן.
    פירו מנופף בכנפיו והעשן נעלם, אך טורקול לא נמצא ואתה מבחין בפיר בתוך האדמה.
    טורקול יוצא לפתע במתקפת חפירה ומתקרב אל עבר פירו אך פירו מרחף באוויר וטורקול לא מגיע אליו ונופל.
    פוקימון המקור שלך מביט בטורקול ועיניו זורחות; וא מנופף בכנפיו, וצללית בצורת טורקול יוצאת החוצה ומתחפרת באדמה.
    הוא יוצא החוצה, ופוצע את טורקול בחוזקה. הוא נעלם, ויחד איתו הזוהר הבהיר בעיניו של פירו. פירו למד מתקפת מראה!

נועם;
    אולי. (:
    ~~~
    "הבנתי," אומרת ג'סיקה. "בלטוי, סחרור מהיר, תפצע את דודו בין שני ראשיו!" היא אומרת, וכך עושה בלטוי.
    בינתיים, אלקיד מזנק לעבר דודו ומשתמש בשוק חשמלי במלוא העוצמה, שמפיל את דודו לרצפה וכמעט מעלף אותו.
    דודו נראה ממש כאוב, והוא רץ לעבר אלקיד ומנסה לנקר אותו, אך מחטיא. אלקיד משיב בשוק חשמלי והפעם מביס את פוקימון ציפור התאומים.
    בלטוי מחסל את דודו השני במתקפת מראה, ואתה מרסס את שניהם. מאושר, אתה שומע לפתע רעשים וצרחות.
    אתה רץ עם ג'סיקה לעבר מקור הרעש ואתם רואים בפתח מערת הר הירח, ברחבה הגדולה סביב מרכז הפוקימונים, המונים של אנשים רגילים נלחמים ברשעים.
    מעל כולם, מרחף רשע ולצידו דרקון כתום ועצום. שניהם מתרחקים ועוזבים את האזור. אתה מביט בקרב הגדול, ושני רשעים מבחינים בך ובג'סיקה ורצים לעברכם.
    אתה מבחין שלכל אחד מהם יש פוקימון אחר - האחד אתה מזהה כברלום והשני כוויגליטאף.

דוד;
    מאוכזב, אתה פותח את הפוקדקס כשלפתע קקונה מזנק ומשתמש בעוקץ רעל על ג'יודוד ומפיל אותו ארצה.
    ג'יודוד החולה תוקף, אך קקונה מתקשח והמתקפה נחסמת. קקונה משתמש בנשיכת חרק וג'יודוד נפצע שוב.
    הוא קושר את ג'יודוד בקורים, ומתחמק מזריקת הסלע שלו בזריזות. "הוא מאומן ממש טוב..." אומרת רובין בהפתעה. ברוק נראה גם כן מופתע.
    "ג'יודוד, חפירה!" קורא ברוק, וג'יודוד נעלם בתוך הקרקע. קקונה שולח קור אל התקרה ומעלה את עצמו למעלה במהירות, כך שג'יודוד שעולה מן הקרקע מפספס.
    קקונה נוחת עליו לאחר שהוא מתקשח, וג'יודוד נפצע קשה. הוא נראה על כף תבוסה, וקקונה מחסל אותו בעוקץ רעל אחרון.
    מאושר, אתה מביט בקקונה, אך פוקימון הגולם שהתקשח ונפל על פוקימון הסלע התנפץ לרסיסים. מבוהל, אתה מביט בשברים כשלפתע יוצא מהם פוקימון דבורה גדול.
    "דריל!" הוא אומר ומחייך, בינתיים ג'יודוד חוזר לפוכדור וברוק מוציא פוקימון עטלפי וגדול - גולבאט.

תמיר;
    אתה מביט בסניזל, והוא נראה שמח לראות את הפוכדור שאתה מושיט לעברו.
    הוא לוחץ על הכפתור בעצמו, ונבלע בפנים. קרן אור אדומה מקיפה את הפוכדור והוא נחתם. לכדת סניזל! "מזל טוב," אומר ג'ון בחיוך.
    אתה מחייך, ולפתע שומע רעש דהירה מאחוריך. טראפינץ' מטפס על גבך במהירות, ואתה רואה עדר של מאמוסווין רץ לעברכם.
    אתה בורח במהירות, ולצידך פוקימוני בר רבים, ולבסוף מגיע לפתח של מחילה, אליה אתה נכנס לאחר שג'ון צורח עליך ומזרז אותך.
    אתה מחליק עם טראפינץ' וג'ון במנהרה ארוכה מאוד, ומרגיש שאתה עושה לופ באמצע. אתה צועק בבהלה, ונופל החוצה אל תוך קומה מוצפת מים.
    טראפינץ' נוחת על רפסודה, ואתה וג'ון לצידה. אתה מטפס, ומתיישב בבטחה על קרש העץ הצף, לצידך ג'ון.
    אתה מסדיר את נשימתך, כשלפתע כוח מסתורי מניע את הרפסודה קדימה. "מה עוד יכול לקרות לנו?" הוא שואל בפחד. "ומה מושך את הרפסודה?!"
    אתה מביט אל המים, אך אין אף אחד בפנים. אתה מביט גם סביב, והכל ריק. מופתע, אתה לפתע מרגיש התגברות בזרם ואתה מגיע למפל.
    אתם צועקים שוב בבהלה, כאילו המנהרה הארוכה לא הספיקה להפחיד אתכם עד מוות, ואתם נוחת בתוך בריכה יחד עם טראפינץ'.
    אתה רואה שהגעת לסוף המנהרה, אך משהו מונע ממך להיות שמח. אתה יורד עם טראפינץ' וג'ון המפוחד מהרפסודה לקרקרע יבשה ומבחין בהמולה בחוץ.
    אתה מציץ, ורואה קרב של המון מאמנים נגד מאמני רשע רבים. "תצטרף!" קורא בחור צעיר. "גם אתה, בלונדי!" הוא אומר לג'ון.
    אתה מבחין בבחור מרחף בשמיים, והוא צוחק צחוק מרושע ומרחף השמיימה יחד עם פוקימון עצום וכתום שאתה מזהה כדרגונייט.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

14. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?

[B]ברנדון;[/B]
    אתה מחזיר את ג'ירפריג' וצ'ארמיליון, ומוציא את ונונאט בעוד פיקאצ'ו הקטנה מזנקת מכתפיך אל הקרב.
    פיקאצ'ו רצה בזריזות ומתנגשת בפאצ'יריסו, וכשהוא נופל היא מנשקת אותו בלחי והוא מתחיל להסתחרר במקום, ציפורים חגות סביב ראשו.
    ונונאט משתמש בבלבול על פאנפי ומטיח אותו בקרקע, ומיד לאחר מכן שולח לעברו ארס הלם שמרעיל אותו אך לא מסב נזק רב.
    פאנפי מתחיל להתגלגל לעבר פיקאצ'ו בעוד פאצ'יריסו משתמש בניב ברק נוסף הפעם על ונואט.
    התאומות הצעירות מתקרבות אליך במהירות על ומנסות להדביק אותך, אך פיקאצ'ו משתקת אותן.
    היסח הדעת של פיקאצ'ו גורם לה להיפצע מהגלגול, אך למזלך הגלגול לא פוגע בפעם השנייה כי פאצ'יריסו המבולבל בטעות נושך את פאנפי ועוצר אותו.
    אתה מחפש בכיסיך את הפוקדקס ומוציא אותו - הוא פועל, אך במקום זאת אתה רואה הודעה מהפרופסור אוק.

על פי סרבי,כשהיריב מורעל אז הארס הלם עושה יותר נזק.

"פיקאצ'ו כל הכבוד! עכשיו מתקפה מהירה על פאצ'יריסו! ולאחר מכן גל הלם עליו! ונונאט נשיכת חרק על פנפי ולאחר מכן ארס הלם!" אומר להם ואסתכל על התאומות,אוציא את הנוגדן שלי ואהיה מוכן להשפריץ עליהן שיתקרבו אליי

15. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    ~~~
    מצטער על חוסר הפעילות ביומיים האחרונים, זה נעשה בעקבות יום השואה. אותו הדבר יקרה ביום הזכרון, ומיד אחריו יחל אוונט יום העצמאות. (: פרטים בקרוב~
    אבקש מכולכם להיכנס לעמוד הראשי ולבדוק מה עוד לא עידכנתי בטופס הרשומים.

קודאק;
    מיאו יוצא לעבר ראיצ'ו, ומתחפר ברצפה של האוניה, נעלם מתחתיה.
    ראיצ'ו משתמש במיקוד אנרגיה, ומביט על הקרקע בריכוז, גופו זוהר באור כתום וחזק מאוד.
    מיאו עולה מן הקרקע מאחוריו, וראיצ'ו מצליף בו בזנב ברזל עם זנבו העצום ומיד לאחר מכן משתמש עליו בשבירת לבנה עם הזנב.
    ראיצ'ו מוסיף לשלוח מכת ברק, ושלושת המתקפות מחלישות את מיאו ופוצעות אותו קשה.
    'אוי לא..מישהו מכם רוצה להחליף איתי?' אשאל את השותפים שלי בדאגה.
    'מיאו! אתה חייב לנצח! תשתמש במכות רשע מהר! לאחר מכן חפירה! אתה חייב לנצח!' אומר לו ואחכה לראות מי יקרה.

Spoiler ספוילר

עמוד 79 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2969777879808189 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •