Pokemon GO
עמוד 80 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3070787980818290 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,186 עד 1,200 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.

~~~
    מצטער על חוסר הפעילות ביומיים האחרונים, זה נעשה בעקבות יום השואה. אותו הדבר יקרה ביום הזכרון, ומיד אחריו יחל אוונט יום העצמאות. (: פרטים בקרוב~
    אבקש מכולכם להיכנס לעמוד הראשי ולבדוק מה עוד לא עידכנתי בטופס הרשומים.

ברנדון;
    כן אבל פאנפי הוא מסוג אדמה לכן במצב שהוא לא מורעל הוא מקבל 'נזק קל' ובמצב של מורעל הוא מקבל 'נזק לא רב'...
    ~~~
    פיקאצ'ו משתמשת במתקפה מהירה על פאצ'יריסו פעם נוספת, ומשתקת אותו לאחר מכן בגל הלם.
    פאצ'יריסו משתמש בגל הלם משלו ופיקאצ'ו משתתקת גם כן. ונונאט נושך את פאנפי בינתיים.
    הוא שולח ארס הלם ושולח את הנוזל הדליל והקטלני שוב, פוצע את פאנפי. אתה שולף את הנוגדן, ומתכונן.
    שני הפוקימונים משיבים ביריית בוץ ומכת ברק על פיקאצ'ו ו-ונונאט, בהתאם. פיקאצ'ו סופגת נזק רב, אך ונונאט שלא משותק מצליח לחמוק.

אלון;
    עסוקים בקרב, וואלאס סיארה ולונה בכלל לא שמים לב לבקשתך וממשיכים בקרבות מול אוניקס, סטארמי והקפטן.
    מיאו רץ לעבר ראיצ'ו ומתחיל להכות אותו במהירות ובזעם, והיכולת של ראיצ'ו גורמת לו להשתתק. הוא נופל על גבו.
    מיאו מתחפר בכוחותיו האחרונים, וראיצ'ו מתכונן שוב להשתמש בזנב ברזל.
    לפתע, מן האדמה בוקע פוקימון גדול ולבן ומתנגש ברייצ'ו, פוצע אותו בחוזקה ומפיל אותו על גבו.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.
    ~~~
    מצטער על חוסר הפעילות ביומיים האחרונים, זה נעשה בעקבות יום השואה. אותו הדבר יקרה ביום הזכרון, ומיד אחריו יחל אוונט יום העצמאות. (: פרטים בקרוב~

תמיר;
    אתה מביט בסניזל, והוא נראה שמח לראות את הפוכדור שאתה מושיט לעברו.
    הוא לוחץ על הכפתור בעצמו, ונבלע בפנים. קרן אור אדומה מקיפה את הפוכדור והוא נחתם. לכדת סניזל! "מזל טוב," אומר ג'ון בחיוך.
    אתה מחייך, ולפתע שומע רעש דהירה מאחוריך. טראפינץ' מטפס על גבך במהירות, ואתה רואה עדר של מאמוסווין רץ לעברכם.
    אתה בורח במהירות, ולצידך פוקימוני בר רבים, ולבסוף מגיע לפתח של מחילה, אליה אתה נכנס לאחר שג'ון צורח עליך ומזרז אותך.
    אתה מחליק עם טראפינץ' וג'ון במנהרה ארוכה מאוד, ומרגיש שאתה עושה לופ באמצע. אתה צועק בבהלה, ונופל החוצה אל תוך קומה מוצפת מים.
    טראפינץ' נוחת על רפסודה, ואתה וג'ון לצידה. אתה מטפס, ומתיישב בבטחה על קרש העץ הצף, לצידך ג'ון.
    אתה מסדיר את נשימתך, כשלפתע כוח מסתורי מניע את הרפסודה קדימה. "מה עוד יכול לקרות לנו?" הוא שואל בפחד. "ומה מושך את הרפסודה?!"
    אתה מביט אל המים, אך אין אף אחד בפנים. אתה מביט גם סביב, והכל ריק. מופתע, אתה לפתע מרגיש התגברות בזרם ואתה מגיע למפל.
    אתם צועקים שוב בבהלה, כאילו המנהרה הארוכה לא הספיקה להפחיד אתכם עד מוות, ואתם נוחת בתוך בריכה יחד עם טראפינץ'.
    אתה רואה שהגעת לסוף המנהרה, אך משהו מונע ממך להיות שמח. אתה יורד עם טראפינץ' וג'ון המפוחד מהרפסודה לקרקרע יבשה ומבחין בהמולה בחוץ.
    אתה מציץ, ורואה קרב של המון מאמנים נגד מאמני רשע רבים. "תצטרף!" קורא בחור צעיר. "גם אתה, בלונדי!" הוא אומר לג'ון.
    אתה מבחין בבחור מרחף בשמיים, והוא צוחק צחוק מרושע ומרחף השמיימה יחד עם פוקימון עצום וכתום שאתה מזהה כדרגונייט.
    את סניזל עדכנת? ואת הקבר חול של טראפינץ' וההפלה של ארון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "קדימה!" אני צועק לעברו של ג'ון ומשיב את טראפינץ' לפוכדור שלו "אתה!" אני צועק בכעס לעבר מאמן רשע אקראי "וורטלטל צא! סיחרור מהיר!" אני קורא ומצביע לעבר המאמן הרשע.

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    ~~~

אלון;
    עסוקים בקרב, וואלאס סיארה ולונה בכלל לא שמים לב לבקשתך וממשיכים בקרבות מול אוניקס, סטארמי והקפטן.
    מיאו רץ לעבר ראיצ'ו ומתחיל להכות אותו במהירות ובזעם, והיכולת של ראיצ'ו גורמת לו להשתתק. הוא נופל על גבו.
    מיאו מתחפר בכוחותיו האחרונים, וראיצ'ו מתכונן שוב להשתמש בזנב ברזל.
    לפתע, מן האדמה בוקע פוקימון גדול ולבן ומתנגש ברייצ'ו, פוצע אותו בחוזקה ומפיל אותו על גבו.
    'יש! מיאו התפתחת!' אקרא בהתרגשות,"עכשיו! פרסיאן! תשתמש במכות רשע שוב! ואל תוותר! תזכור, אתה חתול והוא עכבר! אתה תנצח אותו 100 אחוז! ולאחר מכות הרשע חפירה!' אומר לו בהתלהבות ואבדוק אותו בפוקדקס.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [CENTER]
    ~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~סיגל;
    באטרפרי או סמוצ'אם לא יכולים להפוך בני אנוש או פוקימונים לרשעים... וכמה פקודות בלבלת אותי. XD
    ~~~
    מיינון ופלאסל משתמשים בניצוצות (Spark) ווורטרטל מצליח להגן על עצמו ועל מרקרוו.
    הם יוצאים במתקפת כנף ומתקפת רשע על שני הפוקימונים החשמליים ופוגעים בהם, אך לא בחוזקה.
    שניהם משיבים בניצוצות אך הערפל שמרקרוו יורה מפיו מקיף את שני הפוקימונים והם מחטיאים ופוגעים ביאנמה רשע שחולף באזור ומעלפים אותו.
    מרקרוו משתמש בכנף רשע, ופלאסל עולה על גבו ונצמד חזק; מרקרוו מנסה להתנער אך פלאסל משתק אותו והוא נופל על הקרקע, פלאסל על גבו.
    וורטרטל שולח אקדח מים ומעיף את פלאסל מעל מרקרוו, ולאחר מכן עומד מולו ומגן עליו.
    הוא משתמש בהתקפת רשע ומחטיא, בעוד את מוציאה את סמוצ'אם ובאטרפרי והם יוצאים לפטרל באזור.
    הם נתקלים בטנגאלה ופינסיר שעומדים במרחק מה ממך, ותוקפים אותם בבלבול, נשיכת חרק ואבקת שלג.
    את מביטה סביב ורואה דמות מוכרת לפתע - אמרלד. את נזכרת שהוא חיכה לך בזמן הקרב על מרקרוו במרכז הפוקימונים.
    'איפה היית?' הוא משדר כשמבחין בך. את רואה שהוא דיי כועס.
    "אני מצעטערת.." אני משדרת לו ומרכינה תראש" תוכל לעזור לי?" אני משדרת לו "צריך להילחם ולהפוך תטובים- לרעים" אני משדרת לו עוד פעם ואז ניגשת לקרב "באטרפרי תשתמש בנשיכת חרק אל טאנגלה אבקת שלג אל פינסיר סמוצ'אם ואם הוא תוקף באטרפרי הגנת רשע אליך ואל סמוצ'אם וסמוצ'אם שיר רשע, מורקרו תשתמש ערפל על הכול כך שלא יראו אותך ואת וורטלטל, לאחר מכן תשתמש בצל לילה אל מינון ואז במתקפת כנף על פלאפסל וורטלטל אם הם תוקפים תשתמש בהגנת רשע אם לא שיש ערפל תשתמש באקדח מים אל פלאפסל ובהתקפת רשע אל מינון" אני משדרת להם ונאחנת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

~~~

תומר;
    צ'ארמיליון חוזר לפוכדור שלו ואתה מוציא את קורפיש וסייטר שמיד שולחים גל ואקום ואחיזת צבת.
    היטמונלי והיטמונצ'אן נפצעים, והיטמונטופ משיב בסחרור מהיר ופוצע את שני הפוקימונים שלך קל.
    הם משיבים בקרן בועות וכנף רשע, והיטמונטופ סופג את כל הנזק בזמן שהשניים האחרים משתמשים במגה אגרוף ומגה בעיטה.
    סייטר נפגע קל בלבד בשל יתרון הסוגים שלו על מעופף, אך קורפיש סופג נזק עצום ממתקפת המגה אגרוף.
    הם משיבים בכנף רשע ואחיזת צבת, ותופסים את היטמונלי והיטמונצ'אן בעוד היטמונטופ מתרחק ומשתמש במתקפת קרן.
    קורפיש חוסם אותו באמצעות התקשחות, וסייטר זז הצידה ומשתמש עליו בכנף רשע. שלושת פוקימוני הלחימה מתרחקים ונראים תשושים.
    שלושתם רצים לעבר הפוקימונים שלך ובועטים בעיטת מספרת כאשר קורפיש סופג אחת וסיטר שניים.
    המתקפה החזקה להפליא (Hi Jump Kick) פוצעת בחוזקה את הפוקימונים שלך והם נראים תשושים שוב.
    'קורפיש תשתמש בבועות ואז שתוקפים אותך תשתמש בהתקשחות וסייטר תשתמש במתקפת כנף רשע כול הזמן!' אפקוד על הפוקימונים שלי בעזרת שידור.

:

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?

[B]ברנדון;[/B]
    כן אבל פאנפי הוא מסוג אדמה לכן במצב שהוא לא מורעל הוא מקבל 'נזק קל' ובמצב של מורעל הוא מקבל 'נזק לא רב'...
    ~~~
    פיקאצ'ו משתמשת במתקפה מהירה על פאצ'יריסו פעם נוספת, ומשתקת אותו לאחר מכן בגל הלם.
    פאצ'יריסו משתמש בגל הלם משלו ופיקאצ'ו משתתקת גם כן. ונונאט נושך את פאנפי בינתיים.
    הוא שולח ארס הלם ושולח את הנוזל הדליל והקטלני שוב, פוצע את פאנפי. אתה שולף את הנוגדן, ומתכונן.
    שני הפוקימונים משיבים ביריית בוץ ומכת ברק על פיקאצ'ו ו-ונונאט, בהתאם. פיקאצ'ו סופגת נזק רב, אך ונונאט שלא משותק מצליח לחמוק.
    "וננאט כל הכבוד! גם לך פיקאצ'ו!" אעודד אותם להמשיך.
    "אוקיי פיקאצ'ו אסור לוותר! מתקפה מהירה על פאצ'יריסו! אחר כך גם תתגנבי אל פנפי ותדביקי לו נשיקה מתוקה! ונונאט תשתמש בבילבול ותטיח את פנפי ברצפה! לאחר מכן תנוע מצד לצד ותשתמש בנשיכת חרק על פאצ'יריסו!" אומר להם בנחישות

7. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

~~~

תמיר;
    את ההפלה לא. (:
    ~~~
    אתה מחזיר את טראפינץ' ומוציא את וורטרטל, רץ לעבר מאמנת רשעית באזור.
    היא נוהמת בקול גבוה, ושולחת לקרב פוקימון חתולי בצבע סגול בהיר, אבן אדומה על מצחו.
    הוא משתמש בבלבול על וורטרטל שמסתחרר לעברו במהירות, ומסיט אותו לכיוון אחר; הוא נתקע בפוקימון של ג'ון שאתה לא מכיר.
    זהו פוקימון קטן ולוחם, צבעיו תכלת ולבן, והוא מרחף באוויר במדיטציה. הוא משתמש בהגנה ו-וורטרטל נהדף בחזרה ופוגע באספאון.
    לצד אספאון נעמד פוקימון שועלי ושחור, טבעות זהובות לאורך גופו, והוא נלחם במדיטייט של ג'ון בזמן שאספאון רץ לעבר וורטרטל במתקפה מהירה.

אלון;
    מאושר כמוך, פרסיאן מזנק לעבר ראיצ'ו המופתע במכות זעם ומכה בו מספר פעמים רב.
    הוא לא מותיר לראיצ'ו זמן להשתמש בשבירת לבנה ומתחפר בקרקע במהירות, ויוצא כעבור מספר שניות.
    לרוע מזלך, ראיצ'ו משתמש במכת ברק, אלא שמכת הברק הזאת היא לא כמו השוק החשמלי אלא חזקה פי אלף.
    פרסיאן סופג את המתקפה במלוא כוחה, ומתעלף במקום, כיוון שהיה תשוש ומשותק עוד כמיאו.
    סמל סרג' וראיצ'ו רצים לעברך עם הנוגדן, ואתה נבהל ואחד הפוכדורים בכיסך נפתח.
    ליט מופיע, ומרחיק את שניהם בהתפרצות להבות. סטארמי של מיסטי מיד מכבה את הלהבות שמקיפות את סרג' באקדח מים.
    הוא מוסיף צל לילה, ודמות כהה ועשויית צללים תוקפת את ראיצ'ו.
    הוא משיב בשבירת לבנה, אך ליט מתחמק ומשתמש בלהבות רשע. רייצ'ו נראה תשוש, ומזנקה לזנק לעברו, אך לא מגיע.
    "מכת ברק!" קורא סרג', וראיצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת בפוקימון הנר, אך לא בעוצמה.
    אתה שולף את הפוקדקס, אך נראה שהוא לא מגיב לידי הרשע שלך, ואתה נאלץ להחזיר את פרסיאן.

סיגל;
    'כן, אני אחפש אחרים.' הוא אומר ולפתע מרחף ומתעופף מעט מזרחה, ונלחם במאמן עם וספיקווין.
    באטרפרי וסמוצ'אם תוקפים את טאנגלה ופינסיר בנשיכת חרק ואבקת שלג ופוגעים.
    פינסיר רץ לעבר באטרפרי עם קרניו מוכנות לאחיזת צבת, אך באטרפרי מגן על עצמו.
    טאנגלה משריש (Ingrain) את עצמו בקרקע וסופג אנרגיה מדי פעם, וסמוצ'אם מרדימה אותו בשיר רשע.
    מרקרוו שולח ערפל לבן נוסף, ומשתמש בצל לילה כדי לפגוע בפלאסל. את מנחשת שהוא נפצע לפי קריאת הכאב.
    באטרפרי שמנופף בכנפיו מפזר בטעות את הערפל ו-וורטרטל המופתע לא שם לב כשמיינון מחשמל אותו, ונפצע קשה.
    הוא שולח אקדח מים, ולא מסב נזק כל כך רב אך מצליח להעיף את מיינון על פלאסל ולהפיל את שניהם.
    הוא רץ לעברם בהתקפת רשע, אך פלאסל ומיינון משתמשים בגל רעם ומשתקים אותו ואת מרקרוו.

תומר;
    קורפיש שולח בועות רשע, ופוגע בהיטמונלי, שרץ לעברו בבעיטה נמוכה אך קורפיש מגן על עצמו.
    סייטר שולח מתקפות כנף ופוצע את היטמונצ'אן פעמיים, ואת היטמונלי והיטמונטופ פעם אחת.
    שלושתם משתמשים בבעיטות מספרת נוספות, אך מחטיאים כיוון שקורפיש מרטיב את הקרקע בבועות.
    הם מחליקים, ונופלים על גבם. היטמונטופ עולה על החוד בראשו ומתגלגל במהירות, משתמש בבעיטה כפולה.
    הוא פוצע שלוש פעמים את קורפיש ופעמיים את סייטר, וסייטר נראה כבר תשוש.
    היטמונלי והיטמונצ'אן משלבים כוחות, והיטמונצ'אן עולה על גבו של חברו והם מכים את סייטר באגרופים ובעיטות ללא הפסקה, בעוד היטמונטופ תוקף את קורפיש.

ברנדון;
    אתה מעודד את ונונאט ופיקאצ'ו החמודים, ומחלק את ההוראות להמשך הקרב במהירות.
    פיקאצ'ו משתמשת במתקפה מהירה ופוצעת את פאצ'יריסו פעם שלישית, בעוד היא מנשקת את פאנפי אך הוא לא מתבלבל.
    ונונאט משתמש בבלבול ומטיח את פאנפי בקרקע, ולאחר מכן זז בזיג-זגים לעבר פאצ'יריסו ונושך אותו.
    פאנפי המבולבל מתגלגל לעבר פאצ'יריסו שרץ לעברו במתקפה מהירה, ושניהם מתנגים ומתעלפים.
    אתה רץ לעבר התאומות והפוקימונים ומדביק את ארבעתם. הן מודות לך ומצטערות, ורצות להילחם בזוג מאמנים רשעים.
    "הכל בסדר?" שואלת קיילי בזמן שנידורינה הנלהבת מביסה זוג קלאפרי רשעים. "קדימה, נידורינה!" אומרת קיילי ביותר התלהבות.
    אתה לא מספיק לענות, ופוקימון מעופף תוקף את ונונאט ומרים אותו באוויר. אתה רואה שזה פידג'אוטו.
    פיקאצ'ו מיד מחשמלת אותו, אך לרוע מזלך ונונאט נפגע גם כן ושני הפוקימונים מתעלפים ונופלים על הארץ. אתה רץ ומרסס את פידג'אוטו שמתעורר ובורח.
    אתה ופיקאצ'ו עסוקים בלטפל בונונאט, כשלפתע דבר מה תוקף את שניכם מאחורה. אתה מסתובב ומבחין בפוקימון קטן ועיסתי בצבע ירוק חיוור.

8. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    ~~~

אלון;
    מאושר כמוך, פרסיאן מזנק לעבר ראיצ'ו המופתע במכות זעם ומכה בו מספר פעמים רב.
    הוא לא מותיר לראיצ'ו זמן להשתמש בשבירת לבנה ומתחפר בקרקע במהירות, ויוצא כעבור מספר שניות.
    לרוע מזלך, ראיצ'ו משתמש במכת ברק, אלא שמכת הברק הזאת היא לא כמו השוק החשמלי אלא חזקה פי אלף.
    פרסיאן סופג את המתקפה במלוא כוחה, ומתעלף במקום, כיוון שהיה תשוש ומשותק עוד כמיאו.
    סמל סרג' וראיצ'ו רצים לעברך עם הנוגדן, ואתה נבהל ואחד הפוכדורים בכיסך נפתח.
    ליט מופיע, ומרחיק את שניהם בהתפרצות להבות. סטארמי של מיסטי מיד מכבה את הלהבות שמקיפות את סרג' באקדח מים.
    הוא מוסיף צל לילה, ודמות כהה ועשויית צללים תוקפת את ראיצ'ו.
    הוא משיב בשבירת לבנה, אך ליט מתחמק ומשתמש בלהבות רשע. רייצ'ו נראה תשוש, ומזנקה לזנק לעברו, אך לא מגיע.
    "מכת ברק!" קורא סרג', וראיצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת בפוקימון הנר, אך לא בעוצמה.
    אתה שולף את הפוקדקס, אך נראה שהוא לא מגיב לידי הרשע שלך, ואתה נאלץ להחזיר את פרסיאן.
    גם ככה שבירת לבנים לא עובדת על סוג רוח רפאים..כלומר,מץקפות מסוג לוחם ונורמל לא משפיעות על רוח-רפאים..

'אוקי! ליט תעשה את זה בשביל פרסיאן! תשתמש בעשן רשע כדי שראיצ'ו לא יראה כלום! לאחר מכן תצא מהעשן ותשלח לו קרן רשע שתבלבל אותו בלי שהוא יראה! תשתמש לאחר מכן בבקש לאש שייפגע בו חזק! ואז תשתמש בסחרור להבות שיגמור אותו! אם זה לא מספיק התפרצות להבות! וכל פעם שהוא מגיע לכיוונך התכווצות!' אשדר לו בקול נרגז על זה שראיצ'ו ניצח את פרסיאן.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

~~~

תומר;
    קורפיש שולח בועות רשע, ופוגע בהיטמונלי, שרץ לעברו בבעיטה נמוכה אך קורפיש מגן על עצמו.
    סייטר שולח מתקפות כנף ופוצע את היטמונצ'אן פעמיים, ואת היטמונלי והיטמונטופ פעם אחת.
    שלושתם משתמשים בבעיטות מספרת נוספות, אך מחטיאים כיוון שקורפיש מרטיב את הקרקע בבועות.
    הם מחליקים, ונופלים על גבם. היטמונטופ עולה על החוד בראשו ומתגלגל במהירות, משתמש בבעיטה כפולה.
    הוא פוצע שלוש פעמים את קורפיש ופעמיים את סייטר, וסייטר נראה כבר תשוש.
    היטמונלי והיטמונצ'אן משלבים כוחות, והיטמונצ'אן עולה על גבו של חברו והם מכים את סייטר באגרופים ובעיטות ללא הפסקה, בעוד היטמונטופ תוקף את קורפיש.
    אני אוציא את נידורינו החוצה ואפקוד על הפוקימונים שלי: 'תשתמשו בכול המתקפות החזקים שלכם על הפוקימונים האלה! הרשע חייב לנצח!'

10. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

~~~
    סיגל;
    'כן, אני אחפש אחרים.' הוא אומר ולפתע מרחף ומתעופף מעט מזרחה, ונלחם במאמן עם וספיקווין.
    באטרפרי וסמוצ'אם תוקפים את טאנגלה ופינסיר בנשיכת חרק ואבקת שלג ופוגעים.
    פינסיר רץ לעבר באטרפרי עם קרניו מוכנות לאחיזת צבת, אך באטרפרי מגן על עצמו.
    טאנגלה משריש (Ingrain) את עצמו בקרקע וסופג אנרגיה מדי פעם, וסמוצ'אם מרדימה אותו בשיר רשע.
    מרקרוו שולח ערפל לבן נוסף, ומשתמש בצל לילה כדי לפגוע בפלאסל. את מנחשת שהוא נפצע לפי קריאת הכאב.
    באטרפרי שמנופף בכנפיו מפזר בטעות את הערפל ו-וורטרטל המופתע לא שם לב כשמיינון מחשמל אותו, ונפצע קשה.
    הוא שולח אקדח מים, ולא מסב נזק כל כך רב אך מצליח להעיף את מיינון על פלאסל ולהפיל את שניהם.
    הוא רץ לעברם בהתקפת רשע, אך פלאסל ומיינון משתמשים בגל רעם ומשתקים אותו ואת מרקרוו.
    []
    "אולי זה יעבוד.." אני לוחשת לעצמי "באטרפרי תדחוף טיפה את מורקרו ווורטלטל שלא ישתתקו!" אני משדרת לבאטרפרי ואם זה עובד אז אני אומרת לבאטרפרי להיות במצד קצת ואז משדרת לפוקימונים שלי "מורקרו ערפל! סמוצ'אם אבקת שלג אל פלאפסל מינון פינסיר וטאנגלה כמה שאת יכולה! לאחר מכן שיר ערש אליהם ווורטלטל התקפת רשע על פלאפסל ואז אל מינון, אם הם תוקפים באטרפרי ווורטלטל תגנו אל כולם בהגנת רשע, התקפת רשע על מינון ופלאפסל וורטלטל ובאטרפרי וצל לילה וכנף ברזל אל פינסיר מורקרו, סמוצ'אם תשתמשי באבקת שלג כדי ליצור סלע גדול מקרח ואז בבלבול ותעיפי אותו אל טאנגלה " אני משדרת להם וקצת מרחמת אל טאנגלה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמיליון חוזר ופירו יוצא ומחליף אותו בשדה הקרב. הוא מרחף מול הצב, שאומר, "טורקול!" ועשן יוצא מנחיריו.
    אתה מוציא את הפוקדקס, אך במקום מידע על הטורקול שלפניך אתה רואה הודעה מוקלטות מהפרופסור.
    שירותי הפוקדקס לא זמינים בשעה זו עקב תקלה טכנית במעבדה, נסו שוב מאוחר יותר!
    פירו דואה וצולל לעבר טורקול ופוגע בו עם כנפו, מפיל אותו על גבו. טורקול מתגלגל וקם.
    הוא פוער את פיו ושולח גחלת שפוצעת את כנפיו של פירו שצווח בכאב ומנמיך עוף. טורקול מציף את המקום במסך עשן שחור.
    אתה מביט סביב, והמון אנשים ממשיכים להילחם. אתה מבחין שיותר רשעים נמצאים במקום מאשר רגילים, וכולם נבלעים בעשן.
    פירו מנופף בכנפיו והעשן נעלם, אך טורקול לא נמצא ואתה מבחין בפיר בתוך האדמה.
    טורקול יוצא לפתע במתקפת חפירה ומתקרב אל עבר פירו אך פירו מרחף באוויר וטורקול לא מגיע אליו ונופל.
    פוקימון המקור שלך מביט בטורקול ועיניו זורחות; וא מנופף בכנפיו, וצללית בצורת טורקול יוצאת החוצה ומתחפרת באדמה.
    הוא יוצא החוצה, ופוצע את טורקול בחוזקה. הוא נעלם, ויחד איתו הזוהר הבהיר בעיניו של פירו. פירו למד מתקפת מראה!
    וואוו-איזו תגובה ארוכה!
    --------------------------------
    "כל הכבוד פירו-למדת מתקפת מראה!" אומר לפירו בשמחה ובהתלהבות מלימדת המתקפה החדשה של פירו "עכשיו-השתמש על טורקול במתקפת אס אווירי ולאחר מכן בניקור!" בביטחון כי אני יודע שיש לי עכשיו קלף חזק בכיס-מתקפת המראה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?
    [B]ברנדון;[/B]
    אתה מעודד את ונונאט ופיקאצ'ו החמודים, ומחלק את ההוראות להמשך הקרב במהירות.
    פיקאצ'ו משתמשת במתקפה מהירה ופוצעת את פאצ'יריסו פעם שלישית, בעוד היא מנשקת את פאנפי אך הוא לא מתבלבל.
    ונונאט משתמש בבלבול ומטיח את פאנפי בקרקע, ולאחר מכן זז בזיג-זגים לעבר פאצ'יריסו ונושך אותו.
    פאנפי המבולבל מתגלגל לעבר פאצ'יריסו שרץ לעברו במתקפה מהירה, ושניהם מתנגים ומתעלפים.
    אתה רץ לעבר התאומות והפוקימונים ומדביק את ארבעתם. הן מודות לך ומצטערות, ורצות להילחם בזוג מאמנים רשעים.
    "הכל בסדר?" שואלת קיילי בזמן שנידורינה הנלהבת מביסה זוג קלאפרי רשעים. "קדימה, נידורינה!" אומרת קיילי ביותר התלהבות.
    אתה לא מספיק לענות, ופוקימון מעופף תוקף את ונונאט ומרים אותו באוויר. אתה רואה שזה פידג'אוטו.
    פיקאצ'ו מיד מחשמלת אותו, אך לרוע מזלך ונונאט נפגע גם כן ושני הפוקימונים מתעלפים ונופלים על הארץ. אתה רץ ומרסס את פידג'אוטו שמתעורר ובורח.
    אתה ופיקאצ'ו עסוקים בלטפל בונונאט, כשלפתע דבר מה תוקף את שניכם מאחורה. אתה מסתובב ומבחין בפוקימון קטן ועיסתי בצבע ירוק חיוור.
    "ונונאט עשית עבודה מעולה,תנוח אומר לו בחיוך רחב ואחזיר אותו לפוכדור.
    אסתכל על פיקאצ'ו, "כל הכבוד גם לך,תנוחי,ג'ירפרינג קדימה!" אומר ואוציא את ג'ירפרינג מהפוכדור.
    "תשתמשי בקרן על חושית על הפוקימון! לאחר מכן מיד לעיסה!" אומר לג'ירפרינג ואוציא את הפוקידע שלי ואכוון אותה לפוקימון ממולי

13. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 13
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

~~~

אלון;
    כבר הבהרנו שלבינתיים ליטוויק הוא רשע והוא לא מסוג רוח. לאחר החזרה למקור הוא יהיה מסוג רוח. (:
    ~~~
    ליט מציף את חדר האוכל בעשן סמיך ושחור, וכולם מתעוורים מלבד ליטוויק ששולח קרן רשע שחודרת את האפלה ופוגעת בראיצ'ו.
    העשן לאט לאט מתפזר וליט שולח נחש להבות שמקיף את ראיצ'ו וחונק אותו לאט לאט.
    ראיצ'ו מנסה להשתחרר, ושולח מכות ברק לעבר ליטוויק אך מחטיא ופוגע בסטארמי וראפלט. הבקש לאש מחטיא, וראיצ'ו לא בוער.
    ליט שולח התפרצות להבות ומפיל את ראיצ'ו על גבו. "ראיצ'ו, רעם!" קורא סמל סרג' כמוצא אחרון, כנראה. (Thunder)
    ראיצ'ו זוהר כולו באור בצבע זהב חזק, וזרם חשמלי אדיר פוגע בליט שמנסה להתכווץ ולהתחמק, אך לא מצליח; הוא נבלע ברעם, ומתעלף.
    אתה מחזיר את ליט, ונחש הלהבות סביב ראיצ'ו מתמוגג והופך לעשן שנעלם. סמל סרג' וראיצ'ו ממהרים לקראתך שוב, במהירות.

תומר;
    נידורינו מצטרף לקרב ושלושתם תוקפים את הלוחמים במתקפות חדשות שאתה לא מכיר.
    קורפיש מצליב את צבתותיו ומשתמש במתקפת מספריי איקס (X-scissor), שפוגעים בהיטמונלי ומעלפים אותו.
    אתה מדביק אותו מיד, וצופה בסייטר משתמש באס אווירי (Aerial Ace) שממוטט את היטמונצ'אן על הקרקע.
    היטמונטופ מביט בזנב רעל מתקרב אליו מנידורינו, והוא מתעלף גם כן בעקבות הפגיעה.
    אתה מדביק את השניים הנותרים ואת שלושת המאמנים, ומיד הם מזנקים לעבר מאמנים רגילים נוספים.
    אתה מבחין במאמנת צעירה מאוד עם פוני ושתי צמות, ולצידה וורמפל קטן. היא מבחינה בך, ונבהלת.
    אתה רץ אחריה, והיא בורחת ונכנסת אל תוך הספינה. יחד עם סייטר, נידורינו וקורפיש אתה מגיע להיכל גדול ובו שולחנות וכסאות רבים.
    תשעה אנשים עומדים מולך; ברוק מפיוטר, מיסטי מסרוליאן, קפטן הספינה, בחור בלונדיני לבוש מדי צבא, הילדה הקטנה וארבעה מאמנים רשעים.
    היחיד שלא עסוק בקרב הוא הבלונדיני, והוא רץ לעברך, פוקימון כתום ועכברי לצידו. "ראיצ'ו, מכת ברק!" הוא צועק.
    העכבר יורה מלחייו מכת ברק חזקה מאוד שפוצעת את קורפיש וסייטר ומעלפת אותם.

סיגל;
    באטרפרי מנסה לנער את וורטרטל ומרקרוו מהשיתוק אך נכשל.
    מרקרוו מצליח לשלוח ערפל, ובאטרפרי מתיישב על ראשך, משתדל לא לפזר את הערפל בשנית.
    סמוצ'אם שולחת אבקת שלג אל הפוקימון הקטנים אך מחטיאה בעקבות הערפל; השלג נופל על פינסיר במקום.
    השירה של סמוצ'אם מרדימה את פלאסל, אך מיינון מעיר אותו במכת ברק. גם טאנגלה מתעורר.
    הערפל מתפזר לו באוויר, וסמוצ'אם פוצעת את טנגאלה, בעוד וורטרטל מתנגש במיינון ופלאסל ומעלף את שניהם.
    מרקרוו משתמש בצל לילה על פינסיר, ומיד גם בכנף ברזל - הנזק בינוני עד קשה. הוא תופס את מרקרוו וכולא אותו בין קרניו המקורננות.
    סמוצ'אם מייצרת ערימת שלג, אך טאנגלה שולח לפתע כדור אנרגיה בצבע כתום זוהר אל השמיים, והשמש יוצאת ושולחת קרניה אל הזירה. (Sunny Day)
    השלג נמס, וסמוצ'אם מצליחה לשלוט בחלק מהמים הקרירים ולכסות את פינסיר שמשחרר את מרקרוו.
    טאנגלה זוהר באור בצבע לבן, ולפתע הוא שולח קרן אור עוצמתית שפוצעת את וורטרטל בחוזקה ומעלפת אותו במקום. (Solarbeam)
    באטרפרי מצטרף אל מרקרוו ואל סמוצ'אם, וסמוצ'אם שולחת אבקת שלג אך היא שוב נמסה. סמוצ'אם נראית חלשה באור השמש, ועייפה מאוד.
    טאנגלה ופינסיר תוקפים בשוט גפן ונשיכת חרק, אך מחטיאים.

עמית;
    טוב או לא? (: מעכשיו התגובות יהיו בערך כאלה ם:
    ~~~
    פירו נראה שמח כמוך, ומשתמש במתקפת אס אווירי על טורקול.
    צב האש מתחמק בקלות, אך מהניקור הוא לא מצליח לחמוק ונפצע בצורה בינונית.
    הוא משיב בגחלת, ופירו נפצע שוב - אך למזלך, הוא משתמש במתקפת מראה וצילו של טורקול שולח גחלת גם כן.
    טורקול המקורי משתמש לפתע בקבר סלע (Rock Tomb) וקובר את פירו בהמוני סלעים שנושרים מהרקיע.
    פירו נפצע קשה וצורח בכאב, ניכר כי יתרון הסוגים של מתקפת הסלע משפיע עליו בצורה חזקה מאוד.
    הוא מנסה להילחץ או לתקוף, אך הוא לא מצליח. טורקול צונח בקרקע שוב, מתכונן להשתמש בחפירה, וכשהוא יוצא הוא מעיף כמה מהסלעים כשהוא פוגע בפירו.
    פוקימון הציפור אמנם נפצע קשה, אך הוא לפחות משתחרר מהסלעים ביניהם היה תקוע.

ברנדון;
    ג'ירפריג', בלי נ ועם ' אחרי ה-ג האחרונה.
    ~~~
    ונונאט חוזר לפוכדור, ואתה מרוצה ממנו. פיקאצ'ו התשושה עולה על כתפך.
    אתה מוציא את ג'ירפריג' שנעמדת מול גאלפין הקטן, והוא לא נראה מאויים כלל מזה שהיא גדולה ממנו פי 12 בערך.
    אתה מוציא את הפוקדקס אך הודעה זהה לקודמת מופיעה, ומסבירה שמעבדת הפרופסור אוק לא פעילה כרגע ולכן גם הפוקדקס לא.
    ג'ירפריג' משתמשת בקרן על חושית שמשפיעה חזק על גאלפין שסוגו הוא רעל.
    היא מתקדמת לעברו, ומצליפה בו בזנבה תוך כדי סיבוב; זנבה תופס אותו בשיניו ולועס אותו, מה שמקנה לו הזדמנות מצוינת להשתמש בהרעלה. (Toxic)
    ג'ירפריג' מתחילה להשתעל בחוזקה ולהיפצע. גאלפין מתרחק, ומשתמש בפצצת רפש - גושים גדולים בצבע סגול וירוק פוגעים בג'ירפריג' ופוצעים אותה.

14. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 13
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    ~~~

אלון;
    כבר הבהרנו שלבינתיים ליטוויק הוא רשע והוא לא מסוג רוח. לאחר החזרה למקור הוא יהיה מסוג רוח. (:
    ~~~
    ליט מציף את חדר האוכל בעשן סמיך ושחור, וכולם מתעוורים מלבד ליטוויק ששולח קרן רשע שחודרת את האפלה ופוגעת בראיצ'ו.
    העשן לאט לאט מתפזר וליט שולח נחש להבות שמקיף את ראיצ'ו וחונק אותו לאט לאט.
    ראיצ'ו מנסה להשתחרר, ושולח מכות ברק לעבר ליטוויק אך מחטיא ופוגע בסטארמי וראפלט. הבקש לאש מחטיא, וראיצ'ו לא בוער.
    ליט שולח התפרצות להבות ומפיל את ראיצ'ו על גבו. "ראיצ'ו, רעם!" קורא סמל סרג' כמוצא אחרון, כנראה. (Thunder)
    ראיצ'ו זוהר כולו באור בצבע זהב חזק, וזרם חשמלי אדיר פוגע בליט שמנסה להתכווץ ולהתחמק, אך לא מצליח; הוא נבלע ברעם, ומתעלף.
    אתה מחזיר את ליט, ונחש הלהבות סביב ראיצ'ו מתמוגג והופך לעשן שנעלם. סמל סרג' וראיצ'ו ממהרים לקראתך שוב, במהירות.
    'ארר..המעצבנים האלה..צא טרטל! תשתמש בסחרור מהיר תוך כדי כוויה!' אורה עליו.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 13
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

~~~

תומר;
    נידורינו מצטרף לקרב ושלושתם תוקפים את הלוחמים במתקפות חדשות שאתה לא מכיר.
    קורפיש מצליב את צבתותיו ומשתמש במתקפת מספריי איקס (X-scissor), שפוגעים בהיטמונלי ומעלפים אותו.
    אתה מדביק אותו מיד, וצופה בסייטר משתמש באס אווירי (Aerial Ace) שממוטט את היטמונצ'אן על הקרקע.
    היטמונטופ מביט בזנב רעל מתקרב אליו מנידורינו, והוא מתעלף גם כן בעקבות הפגיעה.
    אתה מדביק את השניים הנותרים ואת שלושת המאמנים, ומיד הם מזנקים לעבר מאמנים רגילים נוספים.
    אתה מבחין במאמנת צעירה מאוד עם פוני ושתי צמות, ולצידה וורמפל קטן. היא מבחינה בך, ונבהלת.
    אתה רץ אחריה, והיא בורחת ונכנסת אל תוך הספינה. יחד עם סייטר, נידורינו וקורפיש אתה מגיע להיכל גדול ובו שולחנות וכסאות רבים.
    תשעה אנשים עומדים מולך; ברוק מפיוטר, מיסטי מסרוליאן, קפטן הספינה, בחור בלונדיני לבוש מדי צבא, הילדה הקטנה וארבעה מאמנים רשעים.
    היחיד שלא עסוק בקרב הוא הבלונדיני, והוא רץ לעברך, פוקימון כתום ועכברי לצידו. "ראיצ'ו, מכת ברק!" הוא צועק.
    העכבר יורה מלחייו מכת ברק חזקה מאוד שפוצעת את קורפיש וסייטר ומעלפת אותם.
    אני אחזיר את סייטר לפוקדור וגם את קורפיש ואפקוד על נידורינו בשידור תוך כדי שאני בודק את הפוקימון הצהוב: 'תתקוף את הפוקימון הצהוב במתקפת ערס אופל ואז בעיטה כפולה!'

עמוד 80 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3070787980818290 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •