Pokemon GO
עמוד 81 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3171798081828391 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,201 עד 1,215 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 13
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.

~~~
    מצטער על חוסר הפעילות ביומיים האחרונים, זה נעשה בעקבות יום השואה. אותו הדבר יקרה ביום הזכרון, ומיד אחריו יחל אוונט יום העצמאות. (: פרטים בקרוב~
    אבקש מכולכם להיכנס לעמוד הראשי ולבדוק מה עוד לא עידכנתי בטופס הרשומים.
    סיגל;
    באטרפרי מנסה לנער את וורטרטל ומרקרוו מהשיתוק אך נכשל.
    מרקרוו מצליח לשלוח ערפל, ובאטרפרי מתיישב על ראשך, משתדל לא לפזר את הערפל בשנית.
    סמוצ'אם שולחת אבקת שלג אל הפוקימון הקטנים אך מחטיאה בעקבות הערפל; השלג נופל על פינסיר במקום.
    השירה של סמוצ'אם מרדימה את פלאסל, אך מיינון מעיר אותו במכת ברק. גם טאנגלה מתעורר.
    הערפל מתפזר לו באוויר, וסמוצ'אם פוצעת את טנגאלה, בעוד וורטרטל מתנגש במיינון ופלאסל ומעלף את שניהם.
    מרקרוו משתמש בצל לילה על פינסיר, ומיד גם בכנף ברזל - הנזק בינוני עד קשה. הוא תופס את מרקרוו וכולא אותו בין קרניו המקורננות.
    סמוצ'אם מייצרת ערימת שלג, אך טאנגלה שולח לפתע כדור אנרגיה בצבע כתום זוהר אל השמיים, והשמש יוצאת ושולחת קרניה אל הזירה. (Sunny Day)
    השלג נמס, וסמוצ'אם מצליחה לשלוט בחלק מהמים הקרירים ולכסות את פינסיר שמשחרר את מרקרוו.
    טאנגלה זוהר באור בצבע לבן, ולפתע הוא שולח קרן אור עוצמתית שפוצעת את וורטרטל בחוזקה ומעלפת אותו במקום. (Solarbeam)
    באטרפרי מצטרף אל מרקרוו ואל סמוצ'אם, וסמוצ'אם שולחת אבקת שלג אך היא שוב נמסה. סמוצ'אם נראית חלשה באור השמש, ועייפה מאוד.
    טאנגלה ופינסיר תוקפים בשוט גפן ונשיכת חרק, אך מחטיאים.
    .
    "וורטלטל תחזור!" אני אומרת ומחזירה את וורטלטל "סמוצ'אם! תהפכי את מינון ופלאפסל לרעים ! מורקרו צל לילה ואז כנף ברזל אל טאנגלה ובאטרפרי התקפת רשע אל טאנגלה! אם טאנגלה או פינסיר תוקפים אז תשתמש בהגנת רשע אליך ואל מורקרו! תשמרו על הגב אחד של השני! מורקרו ערפל ואז צל לילה אל פינסיר סמוצ'אם בגלל שעכשיו אין שמש בגלל הערפל שלחי אבקת שלג אל הזירה נסי ליצור מגדל, שהערפל יתפזר וזה ימס תשתמשי בעל חושי ותעיפי את כול המים באקדחי מים חזקים על פינסיר בעיקר וקצת אל טאנגלה, לאחר מכן באטרפרי יריית קורים על טאנגלה ונשיכת חרק אליו , אם מישהו תוקף הגנת רשע !" אני משדרת להם אם טיפה ביטחון ומנסה להראות רשעות, ומצליחה בקושי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    טוב או לא? (: מעכשיו התגובות יהיו בערך כאלה ם:
    ~~~
    פירו נראה שמח כמוך, ומשתמש במתקפת אס אווירי על טורקול.
    צב האש מתחמק בקלות, אך מהניקור הוא לא מצליח לחמוק ונפצע בצורה בינונית.
    הוא משיב בגחלת, ופירו נפצע שוב - אך למזלך, הוא משתמש במתקפת מראה וצילו של טורקול שולח גחלת גם כן.
    טורקול המקורי משתמש לפתע בקבר סלע (Rock Tomb) וקובר את פירו בהמוני סלעים שנושרים מהרקיע.
    פירו נפצע קשה וצורח בכאב, ניכר כי יתרון הסוגים של מתקפת הסלע משפיע עליו בצורה חזקה מאוד.
    הוא מנסה להילחץ או לתקוף, אך הוא לא מצליח. טורקול צונח בקרקע שוב, מתכונן להשתמש בחפירה, וכשהוא יוצא הוא מעיף כמה מהסלעים כשהוא פוגע בפירו.
    פוקימון הציפור אמנם נפצע קשה, אך הוא לפחות משתחרר מהסלעים ביניהם היה תקוע.
    תלוי איך מסתכלים על זה..
    -------------------------------------
    "פירו-תשתמש במתקפת מראה על טורקול ולאחר מכן באס אווירי!" אומר לפירו בדאגה למצבו.
    NYO HO HO BITCH

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    תודה...

"הבנתי," אומרת ג'סיקה. "בלטוי, סחרור מהיר, תפצע את דודו בין שני ראשיו!" היא אומרת, וכך עושה בלטוי.
    בינתיים, אלקיד מזנק לעבר דודו ומשתמש בשוק חשמלי במלוא העוצמה, שמפיל את דודו לרצפה וכמעט מעלף אותו.
    דודו נראה ממש כאוב, והוא רץ לעבר אלקיד ומנסה לנקר אותו, אך מחטיא. אלקיד משיב בשוק חשמלי והפעם מביס את פוקימון ציפור התאומים.
    בלטוי מחסל את דודו השני במתקפת מראה, ואתה מרסס את שניהם. מאושר, אתה שומע לפתע רעשים וצרחות.
    אתה רץ עם ג'סיקה לעבר מקור הרעש ואתם רואים בפתח מערת הר הירח, ברחבה הגדולה סביב מרכז הפוקימונים, המונים של אנשים רגילים נלחמים ברשעים.
    מעל כולם, מרחף רשע ולצידו דרקון כתום ועצום. שניהם מתרחקים ועוזבים את האזור. אתה מביט בקרב הגדול, ושני רשעים מבחינים בך ובג'סיקה ורצים לעברכם.
    אתה מבחין שלכל אחד מהם יש פוקימון אחר - האחד אתה מזהה כברלום והשני כוויגליטאף.
    "אלקיד,תחזור!"אני אומר לאלקיד ומחזיר אותו לפוקדור."עשית עבודה יפה עם הדודו האלה..."אני אומר לו."עכשיו,ג'סיקה תישארי מאחורי ותחפי עלי עם סוינאב,סאנקורן ובלטוי,יש לי איזה קומבינציה שרציתי לנסות...הראקרוס ואיוויזור,צאו!הראקרוס תתפוס את איוויזור ותסתובב כמו טורנדו!איוויזור תיצור
    כדור אנרגיה ,תבלע אותו ותפזר את הכוח של כדור האנרגיה בגוף שלך ככה שהטורנדו תקבל את הכוח של כדור והאנרגיה ושלך ואז תבלעו את ברלום וויגליטאף!כשברלום וויגליטאף יבלעו במערבולת איוויזור תשתמש בשוט גפן כדי לתפוס את וויגליטאף וברלום ואז הראקרו תשתמש עליהם בשיסוע לילה!"אני מביט בהראקרו ואיוויזור ומצפה לניצחון.

4. משתמש מנוסה

~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.
    ~~~
    מצטער על חוסר הפעילות ביומיים האחרונים, זה נעשה בעקבות יום השואה. אותו הדבר יקרה ביום הזכרון, ומיד אחריו יחל אוונט יום העצמאות. (: פרטים בקרוב~

תמיר;
    את ההפלה לא. (:
    ~~~
    אתה מחזיר את טראפינץ' ומוציא את וורטרטל, רץ לעבר מאמנת רשעית באזור.
    היא נוהמת בקול גבוה, ושולחת לקרב פוקימון חתולי בצבע סגול בהיר, אבן אדומה על מצחו.
    הוא משתמש בבלבול על וורטרטל שמסתחרר לעברו במהירות, ומסיט אותו לכיוון אחר; הוא נתקע בפוקימון של ג'ון שאתה לא מכיר.
    זהו פוקימון קטן ולוחם, צבעיו תכלת ולבן, והוא מרחף באוויר במדיטציה. הוא משתמש בהגנה ו-וורטרטל נהדף בחזרה ופוגע באספאון.
    לצד אספאון נעמד פוקימון שועלי ושחור, טבעות זהובות לאורך גופו, והוא נלחם במדיטייט של ג'ון בזמן שאספאון רץ לעבר וורטרטל במתקפה מהירה.
    'אספיאון, אמבריאון ומדיטייט?' אני חושב לעצמי ובודק עליהם מידע קצר בפוקדע "בסדר וורטלטל, השתמש באקדח מים לעבר אספיאון! לאחר מכן, רוץ לעברו, ותקוף עם מתקפת נשיכה!" אני מצווה על וורטלטל

5. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [דוד;
    מאוכזב, אתה פותח את הפוקדקס כשלפתע קקונה מזנק ומשתמש בעוקץ רעל על ג'יודוד ומפיל אותו ארצה.
    ג'יודוד החולה תוקף, אך קקונה מתקשח והמתקפה נחסמת. קקונה משתמש בנשיכת חרק וג'יודוד נפצע שוב.
    הוא קושר את ג'יודוד בקורים, ומתחמק מזריקת הסלע שלו בזריזות. "הוא מאומן ממש טוב..." אומרת רובין בהפתעה. ברוק נראה גם כן מופתע.
    "ג'יודוד, חפירה!" קורא ברוק, וג'יודוד נעלם בתוך הקרקע. קקונה שולח קור אל התקרה ומעלה את עצמו למעלה במהירות, כך שג'יודוד שעולה מן הקרקע מפספס.
    קקונה נוחת עליו לאחר שהוא מתקשח, וג'יודוד נפצע קשה. הוא נראה על כף תבוסה, וקקונה מחסל אותו בעוקץ רעל אחרון.
    מאושר, אתה מביט בקקונה, אך פוקימון הגולם שהתקשח ונפל על פוקימון הסלע התנפץ לרסיסים. מבוהל, אתה מביט בשברים כשלפתע יוצא מהם פוקימון דבורה גדול.
    "דריל!" הוא אומר ומחייך, בינתיים ג'יודוד חוזר לפוכדור וברוק מוציא פוקימון עטלפי וגדול - גולבאט.
    ממש סליחה שלא הגבתי עד עכשיו...
    ~~~
    "נחמד הפוקמון הזה" אני מהמנהן בראשי ואומר "את הפוקימון הזה אני דווקא מכיר, לא ידעתי שהוא קשור לווידל, אבל פוקימון הדבור הזה הוא בידריל, כשהוא פוקימון חופשי הוא מעצבן". אני מסתכל על גולבאט "בסדר" אני אומר ומכוון את הפוקדע (שעדיין אחוז בידי, לא?) אליו "בוא נראה מי אתה, פוקימון"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

6. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?
    [B]ברנדון;[/B]
    ג'ירפריג', בלי נ ועם ' אחרי ה-ג האחרונה.
    ~~~
    ונונאט חוזר לפוכדור, ואתה מרוצה ממנו. פיקאצ'ו התשושה עולה על כתפך.
    אתה מוציא את ג'ירפריג' שנעמדת מול גאלפין הקטן, והוא לא נראה מאויים כלל מזה שהיא גדולה ממנו פי 12 בערך.
    אתה מוציא את הפוקדקס אך הודעה זהה לקודמת מופיעה, ומסבירה שמעבדת הפרופסור אוק לא פעילה כרגע ולכן גם הפוקדקס לא.
    ג'ירפריג' משתמשת בקרן על חושית שמשפיעה חזק על גאלפין שסוגו הוא רעל.
    היא מתקדמת לעברו, ומצליפה בו בזנבה תוך כדי סיבוב; זנבה תופס אותו בשיניו ולועס אותו, מה שמקנה לו הזדמנות מצוינת להשתמש בהרעלה. (Toxic)
    ג'ירפריג' מתחילה להשתעל בחוזקה ולהיפצע. גאלפין מתרחק, ומשתמש בפצצת רפש - גושים גדולים בצבע סגול וירוק פוגעים בג'ירפריג' ופוצעים אותה.
    היא הייתה משותקת אז איך היא פתאום מורעלת עכשיו?

"ג'ירפרינג החזיקי מעמד!" אנסה להעלות לה את המוטיבציה להמשיך.
    "תשתמשי בזריזות ותרוצי לכיוונו של גולפין,תתחמקי מכל מתקפת נגד ולאחר מכן עוד גל על חושי!" אומר לה ואסתכל לראות איך קיילי מסתדרת

7. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 10
    ברנדון- 13
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    המשך חוסר הפעילות הוא בעקבות מתכונת לבגרות האחרונה שלי במתמטיקה(!!!!) אז נאלצתי לחרוש קצת הרבה. מצטער... ^^'
    ~~~
    אחרי אוונט יום העצמאות, שיסתיים ביום רביעי, המשחק יוקפא עד החופש הגדול.
    זה רק חודש - לא נורא! אני פשוט נכנס לתקופת בגרויות עמוסה מאוד ומסת החומר והחזרות שעל הראש שלי כרגע תמנע ממני להשקיע את כולי.
    המשחק יינעל לאחר שיוגב ההמשך האחרון שלי, בו יתומצת החלק האחרון של המסע שלכם, והמשך המשחק יתחיל בחופש הגדול באוונט קיץ חגיגי.

אלון;
    טרטל יוצא החוצה מהפוכדור שלו ומשתמש בסחרור מהיר, ומציף את הקונכיה שלו במים רותחים.
    הוא מחליק החוצה, ומתחיל להסתחרר ולפגוע בידיו, רגליו, זנבו, ראשו והמים הרותחים שפוצעים את ראיצ'ו וגם אותו מעט.
    ראיצ'ו טוען חשמל בלחייו, ושולח לפתע מכת ברק אדירה בצבע תכלת עז - מכת רעם. (Thunderbolt)
    טרטל נראה פצוע מאוד קשה, ולאחר שהוא מתאושש הוא משתמש בסחרור מהיר נוסף ופוגע בראיצ'ו מעט.
    טרטל מתרחק, ומתחמק ממכת ברק. ראיצ'ו לפתע מוקף באור בצבע זהב עז, ורץ על שתי ידיו ורגליו במהירות אדירה, מוקף ברקים ורעמים.
    הוא מתנגש בעוצמה בוורטרטל ומעיף אותו מספר מטרים אחורה. וורטרטל מגיע לאפיסת כוחות ומתעלף.
    "ראיצ'ו, תשתק אותו!" קורא סמל סרג', וראיצ'ו מתקרב אליך לפתע במהירות, זנבו מושט קדימה.

תומר;
    ארס*. XD
    ~~~
    סייטר וקורפיש חוזרים לפוכדורים שלהם ואתה שולח את נידורינו אל הקרב.
    אתה שולף את הפוקדקס, ובמקום לספק מידע על הראיצ'ו הוא מציג הודעה מוקלטת מהפרופסור אוק, שאומרת:
    שירותי הפוקדקס לא זמינים בשעה זו עקב תקלה טכנית במעבדה, נסו שוב מאוחר יותר!
    נידורינו פוער את פיו ושולח זרם חומצי לעבר ראיצ'ו, שמתכסה בו אך לא מורעל.
    ראיצ'ו שולח מזנבו מכת ברק, ונידורינו נפצע בצורה בינונית. הוא משיב בבעיטה כפולה, ופוגע בראיצ'ו בצורה קלה עד בינונית.
    לרוע מזלך, המגע הפיזי בראיצ'ו מוביל את נידורינו להשתתקות ויכול להיות שהוא לא יוכל לזוז (=להשתמש במתקפות פיזיות).

סיגל;
    וורטרטל חוזר לפוכדור, ואת מדביקה את פלאסל ומיינון ברשע (פוקימונים לא יכולים להדביק).
    מרקרוו זוהר באור שחור, והזוהר השחור מתנתק ממנו והופך לצל של מרקרוו; הוא מתנגש בחוזקה בטאנגלה.
    פוקימון הגפנים סופג חים מן הקרקע באמצעות ההשתרשות (Ingrain) ומרקרוו שפוגע בו בכנף ברזל לא מסב נזק רב כל כך.
    באטרפרי משתמש בהתקפת רשע על טאנגלה, והמגע הפיזי מוביל את טאנגלה לכרוך גפנים סביב באטרפרי ולקשור אותו (Bind).
    מרקרוו שולח ערפל, אך טאנגלה מזיז את כנפיו של באטרפרי ומפזר אותו. צל הלילה מחטיא, אך פוגע בפינסיר.
    סמוצ'אם מנסה ליצור מגדל שלג, אך הוא נמס שוב. סמוצ'אם משתמשת בבלבול ומייצרת כדור מים עצום, ופוגעת בפינסיר וטאנגלה.
    באטרפרי שכבול לטאנגלה נפצע גם כן, והוא מצליח לקשור את פינסיר בקורים אך הוא קורע אותם. הוא רץ לעבר סמוצ'אם וכולא אותה בין שני קרניו.
    את שומעת רעש של סכין, וסמוצ'אם צווחת ומתעלפת באחת. (Guiliotine)
    טאנגלה שולף גפן ארוכה מגופו, ומצליף בחוזקה במרקרוו בשוט גפן אך הנזק לא גדול. באטרפרי נושך את טאנגלה בנשיכת חרק והוא משתחרר.

עמית;
    עיניו של פירו שוב זוהרות, ודמותו של טורקול משתמשת על הצב המקורי בחפירה.
    טורקול הרשע נפצע קשה, ופירו מחסל אותו באס אווירי. לרוע מזלך, כנפיו של פירו עולות בלהבות והוא נפצע.
    אתה מרסס את טורקול והמאמנת המרושעים והם מתנצלים ומתרחקים. אתה במחין בדמות במרחק, מתקרבת.
    אתה מזהה את ברוק, ולצידו בחורה צעירה וג'ינג'ית לבושה בחולצה צהובה וג'ינס קצר.
    "היי, יוסיי!" הוא אומר לך בחיוך קל ומהיר. "זאת מיסטי, מנהיגת מכון המים." הוא אומר ומציג אותה בפניך.
    לפתע, שלושה קראטיסטים מגיחים למקום ולצידם פוקימוני רשע. "אני אקח אחד," אומרת מיסטי. "כנ"ל," מוסיף ברוק. מולך נותר מאמן ולצידו פוקימון אגרופן.

נועם;
    בליעת כדור האנרגיה לא תעזור במשחק הזה, זה לא כמו גרוטל באנימה... מצטער \:
    ~~~
    אלקיד שב אל הפוכדור וג'סיקה מוציאה את סווינאב וסאנקרן הזוהר שמצטרפים לבלטוי.
    הרקאקרוס ואייביזור יוצאים החוצה, והראקרוס מרים את אייביזור באוויר, ומסתובב.
    אייביזור יוצר כדור אנרגיה, והוא עף לעבר וויגליטאף ופוגע בו בחוזקה. הראקרוס מסתחרר ולא מצליח להסתובב מהר מדיי, ולכן הוא מועד ונופל יחד עם אייביזור.
    שני הפוקימונים רצים לעבר הראקרוס ואייביזור, אך אייביזור מיד שולח גפן מצליפה וגורם להם למעוד.
    וויגליטאף משתמש בקצה כפול (Double Edge) וברלום גם כן, והראקרוס מונע מברלום לפגוע בזכות שיסוע לילה.
    וויגליטאף לצערך פוגעת באייביזור, וברלום משתמש בנגיחה ופוגע בהראקרוס.

תמיר;
    אתה שולף את הפוקדקס, ובמקום לספק מידע על הפוקימונים הוא מציג הודעה מוקלטת מהפרופסור אוק, שאומרת:
    וורטרטל משתמש באקדח מים על אספיאון, ואספאון מסיט את אקדח המים באמצעות בלבול והוא פוצע את מדיטייט.
    בינתיים, וורטרטל רץ לעבר האספאון ונושך אותו, מה שגורם לו להיפצע בחוזקה עקב יתרון הסוגים.
    אמבריאון שמשתמש בכדור צל על מדיטייט מחטיא, ומדיטייט משתמש במדיטציה ואוגר אנרגיה רבה בגופו הקטן.
    הוא משחרר אותה באמצעות בעיטת מספרת (Hi-Jump Kick) שפוצעת את אמבריאון בחוזקה ומעיפה אותו כמה מטרים טובים לגובה.

דוד;
    אתה רק במכון הראשון כשיש כאלה שכבר במכון השלישי. יש לך עוד הרבה לעבור, ואם קצב ההתקדמות שלך לא ישתפר אתה פשוט תצא מהמשחק.
    ~~~
    אתה מוציא את הפוקדקס ובודק מידע, אך הודעה משונה מופיעה ואתה לא מבין את משמעותה:
    "מוזר..." אומר ברוק, ובינתיים בידריל משתמש בעוקץ רעל על גולבאט אך הנזק מזערי ביותר.
    "חכה רגע," אומר ברוק לגולבאט, ומתקרב לעברך. הוא מביט בפוקדקס, ואז יוצא החוצה ומביט מחוץ לחלון.
    רובין נראית גם כן מבולבלת, ואתה רואה שברוק נבהל. "אין זמן, נילחם אחר כך..." הוא אומר לך ורץ החוצה מיציאה אחורית של המכון.
    אתה ורובין יוצאים יחד עם בידריל, בדיוק כשהמכון לפתע סופג פגיעת פיזית מפוקימון דרקון עצום בצבע כתום.
    הפוקימון והמאמן שלצידו, מרחף(?!), מתרחקים ונעלמים באופק. "דיוויד, רובין!" אומר ברוק ומשתעל. אתם מבחינים בהמון פוקימונים ומאמנים נלחמים, רגילים נגד רשעים.
    "תרססו כמה שיותר!" אומר ברוק ומוציא מכיסו שני פוכדורים נוספים שמתוכם יוצאים ג'יודוד ופוקימון נחש סלעי גדול.
    אליך ואל רובין מתקרבת מאמנת לבושת מדים כתומים, ולצידה שני פוקימונים זהים בצורת חלזונות לבה אדומה.

ג'ירפריג';
    מצטער, חשבתי שונואט משותק...
    ~~~
    ג'ירפריג' צוברת זריזות בריצה, ומתחמקת בקלות ממתקפותיו של גאלפין הרשע.
    היא שולחת קרן על חושית (גאד דאמט, לא גל! XD) ופוגעת בגאלפין בצורה קשה.
    פוקימון הרפש שולח חומצה (Acid) אך מחטיא; אתה מבחין שקיילי ונידורינה מסתדרות יפה מול פידג'אוטו רשע.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 10
    ברנדון- 13
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    המשך חוסר הפעילות הוא בעקבות מתכונת לבגרות האחרונה שלי במתמטיקה(!!!!) אז נאלצתי לחרוש קצת הרבה. מצטער... ^^'
    ~~~
    זה רק חודש - לא נורא! אני פשוט נכנס לתקופת בגרויות עמוסה מאוד ומסת החומר והחזרות שעל הראש שלי כרגע תמנע ממני להשקיע את כולי.
    המשחק יינעל לאחר שיוגב ההמשך האחרון שלי, בו יתומצת החלק האחרון של המסע שלכם, והמשך המשחק יתחיל בחופש הגדול באוונט קיץ חגיגי.

תומר;
    ארס*. XD
    ~~~
    סייטר וקורפיש חוזרים לפוכדורים שלהם ואתה שולח את נידורינו אל הקרב.
    אתה שולף את הפוקדקס, ובמקום לספק מידע על הראיצ'ו הוא מציג הודעה מוקלטת מהפרופסור אוק, שאומרת:
    נידורינו פוער את פיו ושולח זרם חומצי לעבר ראיצ'ו, שמתכסה בו אך לא מורעל.
    ראיצ'ו שולח מזנבו מכת ברק, ונידורינו נפצע בצורה בינונית. הוא משיב בבעיטה כפולה, ופוגע בראיצ'ו בצורה קלה עד בינונית.
    לרוע מזלך, המגע הפיזי בראיצ'ו מוביל את נידורינו להשתתקות ויכול להיות שהוא לא יוכל לזוז (=להשתמש במתקפות פיזיות).
    אני אחזיר את נידורינו לפוקדור שלו, ואוציא את צ'ארמיליון החוצה ואפקוד עליו להשתמש בגחלת עם זעם דרקונים לעבר ראיצ'ו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 10
    ברנדון- 13
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    ~~~
    סיגל;
    וורטרטל חוזר לפוכדור, ואת מדביקה את פלאסל ומיינון ברשע (פוקימונים לא יכולים להדביק).
    מרקרוו זוהר באור שחור, והזוהר השחור מתנתק ממנו והופך לצל של מרקרוו; הוא מתנגש בחוזקה בטאנגלה.
    פוקימון הגפנים סופג חים מן הקרקע באמצעות ההשתרשות (Ingrain) ומרקרוו שפוגע בו בכנף ברזל לא מסב נזק רב כל כך.
    באטרפרי משתמש בהתקפת רשע על טאנגלה, והמגע הפיזי מוביל את טאנגלה לכרוך גפנים סביב באטרפרי ולקשור אותו (Bind).
    מרקרוו שולח ערפל, אך טאנגלה מזיז את כנפיו של באטרפרי ומפזר אותו. צל הלילה מחטיא, אך פוגע בפינסיר.
    סמוצ'אם מנסה ליצור מגדל שלג, אך הוא נמס שוב. סמוצ'אם משתמשת בבלבול ומייצרת כדור מים עצום, ופוגעת בפינסיר וטאנגלה.
    באטרפרי שכבול לטאנגלה נפצע גם כן, והוא מצליח לקשור את פינסיר בקורים אך הוא קורע אותם. הוא רץ לעבר סמוצ'אם וכולא אותה בין שני קרניו.
    את שומעת רעש של סכין, וסמוצ'אם צווחת ומתעלפת באחת. (Guiliotine)
    טאנגלה שולף גפן ארוכה מגופו, ומצליף בחוזקה במרקרוו בשוט גפן אך הנזק לא גדול. באטרפרי נושך את טאנגלה בנשיכת חרק והוא משתחרר.
    .
    "סמוצ'אם חזרי !הייתי מעולה" אני משדרת לה ומחזירה את סמוצ'אם "באטרפרי אם הוא תוקף בכול פעם שהוא תוקף טאנגלה או פינסיר הגנת רשע אליך ועל מורקרו ! מורקרו ערפל! לאחר מכן צל לילה על פינסיר ועל טאנגלה מתקפת רשע על טאנגלה בטארפרי ומורקרו התקפת כנף על טאנגלה לאחר מכן אם הם תוקפים אז בארפרי הגנת רשע ואז התקפת רשע על פינסיר ועל טאנגאלה" אני משדרת להם וטיפה נלחצת

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?

[B]ג'ירפריג';[/B]
    מצטער, חשבתי שונואט משותק...
    ~~~
    ג'ירפריג' צוברת זריזות בריצה, ומתחמקת בקלות ממתקפותיו של גאלפין הרשע.
    היא שולחת קרן על חושית (גאד דאמט, לא גל! XD) ופוגעת בגאלפין בצורה קשה.
    פוקימון הרפש שולח חומצה (Acid) אך מחטיא; אתה מבחין שקיילי ונידורינה מסתדרות יפה מול פידג'אוטו רשע.
    ג'ירפרינג? XD

"ג'ירפרינג תמשיכי ככה! עכשיו תשתמשי שוב בזריזות אבל תרוצי סביב גולפין! תבלבלי אותו ואז תתקיפי אותו בקרן על חושית!" אומר לג'ירפרינג.

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 10
    ברנדון- 13
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    ~~~

אלון;
    טרטל יוצא החוצה מהפוכדור שלו ומשתמש בסחרור מהיר, ומציף את הקונכיה שלו במים רותחים.
    הוא מחליק החוצה, ומתחיל להסתחרר ולפגוע בידיו, רגליו, זנבו, ראשו והמים הרותחים שפוצעים את ראיצ'ו וגם אותו מעט.
    ראיצ'ו טוען חשמל בלחייו, ושולח לפתע מכת ברק אדירה בצבע תכלת עז - מכת רעם. (Thunderbolt)
    טרטל נראה פצוע מאוד קשה, ולאחר שהוא מתאושש הוא משתמש בסחרור מהיר נוסף ופוגע בראיצ'ו מעט.
    טרטל מתרחק, ומתחמק ממכת ברק. ראיצ'ו לפתע מוקף באור בצבע זהב עז, ורץ על שתי ידיו ורגליו במהירות אדירה, מוקף ברקים ורעמים.
    הוא מתנגש בעוצמה בוורטרטל ומעיף אותו מספר מטרים אחורה. וורטרטל מגיע לאפיסת כוחות ומתעלף.
    "ראיצ'ו, תשתק אותו!" קורא סמל סרג', וראיצ'ו מתקרב אליך לפתע במהירות, זנבו מושט קדימה.
    'אוי לא!' אומר וארוץ מהר לכיוון טרטל,לראות את שלומו ולהתחמק מראיצ'ו.
    'יהיה קשה לנצח אותו..' אחשוב לעצמי ואחזיר מיד את טרטל.
    'מעט עזרה כאן?!' אשאל את שותפיי וללא היסוס אוציא את טינמו.
    'טינו,אתה הסיכוי היחידי! תשתמש במתקפת רשע אל ראיצ'ו ומיד אחר כך בהלם רשע!' אורה עליו.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 10
    ברנדון- 13
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    ~~~

תמיר;
    אתה שולף את הפוקדקס, ובמקום לספק מידע על הפוקימונים הוא מציג הודעה מוקלטת מהפרופסור אוק, שאומרת:
    וורטרטל משתמש באקדח מים על אספיאון, ואספאון מסיט את אקדח המים באמצעות בלבול והוא פוצע את מדיטייט.
    בינתיים, וורטרטל רץ לעבר האספאון ונושך אותו, מה שגורם לו להיפצע בחוזקה עקב יתרון הסוגים.
    אמבריאון שמשתמש בכדור צל על מדיטייט מחטיא, ומדיטייט משתמש במדיטציה ואוגר אנרגיה רבה בגופו הקטן.
    הוא משחרר אותה באמצעות בעיטת מספרת (Hi-Jump Kick) שפוצעת את אמבריאון בחוזקה ומעיפה אותו כמה מטרים טובים לגובה.
    .
    אולי תקפיא את המשחק ביום שבת בערב? ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "נפלא... דווקא עכשיו.." אני רוטן לנוכח ההודעה של הפוקדקס "בסדר ווטלטל, היכנס אל תוך השיריון שלך ותקוף בסיחרור מהיר, ואז ברגע האחרון תוציא ממנו את ראשך והשתמש בנשיכה על אספיאון!" אני מצווה עליו.

13. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    ~~~

תומר;
    אתה מחזיר את נידורינו ומוציא את צ'ארמיליון, שמשתמש בזעם דרקונים ופוגע בראיצ'ו.
    פוקימון עכבר החשמל משתמש בחפירה, וכעבור מספר שניות מתחת לקרקע הוא פורץ מתחת לצ'ארמיליון ופוגע בו בחוזקה.
    יתרון הסוגים פועל על צ'ארמיליון והוא נראה חלש. הוא שולח גחלת עם זעם דרקונים, וראיצ'ו נפצע אך לא יותר מדיי.
    "מכת רעם!" קורא הבחור לבוש מדי הצבא, וראיצ'ו טוען בזנבו ברקים ורעמים, ומשחרר אותם לעבר צ'ארמיליון שנפצע קשה. (Thunderbolt)

סיגל;
    את מחזירה את סמוצ'אם לפוכדור, ובאטרפרי חוזר אל הקרב מול פינסיר וטאנגלה.
    מרקרוו שולח ערפל, ומיד צל לילה שתוקף את פינסיר. טאנגלה נפגע ממתקפת רשע של באטרפרי.
    הערפל מתפזר כאשר מרקרוו משתמש במתקפת כנף וטאנגלה נפצע, אך סופג אנרגיה מן הקרקע והנזק לא הכי גדול.
    טאנגלה שולח קרן סולארית נוספת אך באטרפרי מגן על עצמו ועל מרקרוו, ומשתמש בהתקפת רשע על פינסיר אך את טאנגלה מפספס.
    פינסיר רץ לעבר שני הפוקימונים להשתמש בגיליוטינה נוספת, אך הם עפים גבוה באוויר והוא מחמיץ. טאנגלה מצליח לפגוע בבאטרפרי בשוט גפן והוא מפיל אותו על הקרקע.
    פינסיר מתקרב אליו בצעדים מהירים, נוקש בקרניים שעל ראשו.

ברנדון;
    חחחחחחחחחחחח אופס XD
    ~~~
    ג'ירפריג' רצה סביב גאלפין בזריזות, והוא משתשמ בחומצה על הקרקע שנעשית מחליקה.
    ג'ירפריג' מועדת ונופלת על גבה, וגאלפין משתמש בארס הלם שפוגע בה בחוזקה בגלל שהיא מורעלת.
    היא קמה על רגליה, ומצליחה לשלוח קרן על חושית שמחסלת את גאלפין. מצבה רע מאוד, והיא משתעלת בחוזקה מעל גופו המוטל של גאלפין.
    אתה מרסס אותו ואת המאמנת שלו והם מצטרפים לצד שלכם. ג'ירפריג' רועדת, וקורסת על הקרקע, מעולפת.

אלון;
    אתה רץ במהרה לעבר טרטל ובודק לשלומו, מתחמק מראיצ'ו באמצעות זריזותך המדהימה.
    אתה מחזיר את הפוקימון שלך, ואתה מבחין שלונה, וואלאס וסיארה עוד עסוקים נגד מאמני המכון האחרים והקפטן.
    טינו יוצא החוצה, סיכוייך האחרון לנצח בקרב, ומשתמש במתקפת רשע על ראיצ'ו.
    ראיצ'ו סופג נזק קל, ומיד משתמש בהלם רשע שמשתק את ראיצ'ו ומונע ממנו לזוז למשך דקה או שתיים.
    טינו מסתובב סביבך בזריזות, ומשתמש בטעינה בינתיים, כל עוד ראיצ'ו משותק. ראיצ'ו מתחיל לזוז.

תמיר;
    יש סיבה מיוחדת? ואתה מדבר על היום או שבוע הבא...
    ~~~
    אתה מתרגז, ואתה פוקד על וורטרטל להיכנס לשריון שלו וכך הוא עושה בצייתנות.
    הוא מסתחרר במהירות עצומה, ומוציא את הראש כדי לנשוך את אספאון.
    התאוצה שצבר ממשיכה את הסיבוב שלו, ועם אספאון בפיו, הוא ממשיך להסתחרר באוויר במהירות.
    אספאון נראית מבולבלת, ולפתע ציפורים צהובות וקטנות חגות סביב ראשה.
    היא משתמשת בגל על חושי (Psywave) ופוגעת באמבריאון שכמעט תוקף את מדיטייט בנשיכה.
    מדיטייט מוסיפה בעיטת מספרת נוספת ומעיפה באוויר את אמבריאון. הוא נוחת על וורטרטל, וצב המים עוזב את אספיאון.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

14. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    ~~~
    סיגל;
    את מחזירה את סמוצ'אם לפוכדור, ובאטרפרי חוזר אל הקרב מול פינסיר וטאנגלה.
    מרקרוו שולח ערפל, ומיד צל לילה שתוקף את פינסיר. טאנגלה נפגע ממתקפת רשע של באטרפרי.
    הערפל מתפזר כאשר מרקרוו משתמש במתקפת כנף וטאנגלה נפצע, אך סופג אנרגיה מן הקרקע והנזק לא הכי גדול.
    טאנגלה שולח קרן סולארית נוספת אך באטרפרי מגן על עצמו ועל מרקרוו, ומשתמש בהתקפת רשע על פינסיר אך את טאנגלה מפספס.
    פינסיר רץ לעבר שני הפוקימונים להשתמש בגיליוטינה נוספת, אך הם עפים גבוה באוויר והוא מחמיץ. טאנגלה מצליח לפגוע בבאטרפרי בשוט גפן והוא מפיל אותו על הקרקע.
    פינסיר מתקרב אליו בצעדים מהירים, נוקש בקרניים שעל ראשו.
    .
    הפוקימונים שלנו ישארו איתנו?
    "בטארפרי הגנת רשע מורקרו ערפל! באטרפרי מהר חוט ירי בשיא העוצמה על כול הרצפה כמה שיותר! לבינתיים צל לילה על טאנגאלה ואז צל לילה אל פנסיר מורקרו! אם הם תוקפים עופו למעלה! אם זה מתקפה כמו קרן סולרית אז באטרפרי הגנת רשע ואז התקפת רשע על טאנגלה ומורקרו צל לילה על פינסיר ואז עוד פעם! הגנה צל לילה על פינסיר והתקפת רשע אל טאנגלה וחוטים לרצפה!" אני משדרת להם ומנסה להירגע

וספארמרית מתקדמת

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    ~~~

אלון;
    אתה רץ במהרה לעבר טרטל ובודק לשלומו, מתחמק מראיצ'ו באמצעות זריזותך המדהימה.
    אתה מחזיר את הפוקימון שלך, ואתה מבחין שלונה, וואלאס וסיארה עוד עסוקים נגד מאמני המכון האחרים והקפטן.
    טינו יוצא החוצה, סיכוייך האחרון לנצח בקרב, ומשתמש במתקפת רשע על ראיצ'ו.
    ראיצ'ו סופג נזק קל, ומיד משתמש בהלם רשע שמשתק את ראיצ'ו ומונע ממנו לזוז למשך דקה או שתיים.
    טינו מסתובב סביבך בזריזות, ומשתמש בטעינה בינתיים, כל עוד ראיצ'ו משותק. ראיצ'ו מתחיל לזוז.
    "מהר! תשתמש בקרן טעינה ולאחר מכן הלם רשע! לאחר מכן תשתמש שוב במתקפת רשע!" אורה על טינו,שחזק למרות שהוא קטן.

Spoiler ספוילר

עמוד 81 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3171798081828391 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •