אני מדבר על שבת הבאה, פשוט יום העצמאות אני כנראה בבסיס...
ובהצלחה במתכונת במתמטיקה לאחי גם יש מחר מתכונת חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר וורטלטל, בוא ננסה מהלך נוסף. השתמש בבועות לעבר אספיאון, ואז שהוא חוסם את ההתקפה או מנסה להתחמק, צא קדימה במהירות וחסום את דרכו, ואז מטווח קצר סיים את הקרב בנשיכה חזקה!" אני מצווה עליו.
בליעת כדור האנרגיה לא תעזור במשחק הזה, זה לא כמו גרוטל באנימה... מצטער \:
~~~
אלקיד שב אל הפוכדור וג'סיקה מוציאה את סווינאב וסאנקרן הזוהר שמצטרפים לבלטוי.
הרקאקרוס ואייביזור יוצאים החוצה, והראקרוס מרים את אייביזור באוויר, ומסתובב.
אייביזור יוצר כדור אנרגיה, והוא עף לעבר וויגליטאף ופוגע בו בחוזקה. הראקרוס מסתחרר ולא מצליח להסתובב מהר מדיי, ולכן הוא מועד ונופל יחד עם אייביזור.
שני הפוקימונים רצים לעבר הראקרוס ואייביזור, אך אייביזור מיד שולח גפן מצליפה וגורם להם למעוד.
וויגליטאף משתמש בקצה כפול (Double Edge) וברלום גם כן, והראקרוס מונע מברלום לפגוע בזכות שיסוע לילה.
וויגליטאף לצערך פוגעת באייביזור, וברלום משתמש בנגיחה ופוגע בהראקרוס.
לא נורא...
"טוב,איוויזור!אתה זוכר את קרב המכון בעיר פיוטר?אני רוצה שאתה תתפוס את הראקרוס עם שני גפנים ותעיף את הראקרוס לכיוון וויגליטאף וברלום!הראקרוס אתה תשתמש במתקפת קרן ותפגע לברלום וויגליטאף בבטן!זאת נקודת החולשה שלהם!"אני מסתובב לג'סיקה."את בסדר?"אני שואל אותה.
"כנראה שאני אשאר עם השלישי!" אומר לעצמי "פירו-הישאר בקרב!" אומר לפירו "השתמש באס אווירי על הפוקימון האגרופן!" ולאחר מכן, תוך כדי אי-הסטת עיני מהקרב, אחפש מידע על הפוקימון שאני נלחם נגדו בפוקידע.עמית;
עיניו של פירו שוב זוהרות, ודמותו של טורקול משתמשת על הצב המקורי בחפירה.
טורקול הרשע נפצע קשה, ופירו מחסל אותו באס אווירי. לרוע מזלך, כנפיו של פירו עולות בלהבות והוא נפצע.
אתה מרסס את טורקול והמאמנת המרושעים והם מתנצלים ומתרחקים. אתה במחין בדמות במרחק, מתקרבת.
אתה מזהה את ברוק, ולצידו בחורה צעירה וג'ינג'ית לבושה בחולצה צהובה וג'ינס קצר.
"היי, יוסיי!" הוא אומר לך בחיוך קל ומהיר. "זאת מיסטי, מנהיגת מכון המים." הוא אומר ומציג אותה בפניך.
לפתע, שלושה קראטיסטים מגיחים למקום ולצידם פוקימוני רשע. "אני אקח אחד," אומרת מיסטי. "כנ"ל," מוסיף ברוק. מולך נותר מאמן ולצידו פוקימון אגרופן.
NYO HO HO BITCH
אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 33
ניב- 12
קודאק- 40
סיגל- 9
~לטובה~
תמיר- 8
עמית- 10
ברנדון- 15
נועם- 5
דוד- 6
~~~
האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.
~~~
המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
חג עצמאות שמח! 3>
סיגל;
באטרפרי משתמש בהגנת רשע, ופינסיר שמנסה להשתמש בגיליוטינה נכשל ובאטרפרי ניצל מתבוסה בטוחה.
מרקרוו שולח ערפל, אך טאנגלה ששולח יום שמשי נוסף מפזר את הערפל, ושולח קרן סולארית שפוגעת בבאטרפרי במפתיע.
הנזק בינוני בלבד, ומרקרוו תוקף את טאנגלה בצל לילה ומביס אותו. את מדביקה אותו בחיוך, ופינסיר נראה לחוץ.
הוא משתמש בנשיכת חרק על באטרפרי, אך הוא עף למעלה יחד עם מרקרוו ופינסיר מחמיץ.
מרקרוו תוקף את פינסיר בצל לילה, ובאטרפרי בהתקפת רשע, והוא מובס גם כן ואת מדביקה אותו. מרקרוו ובאטרפרי מתקרבים אלייך בחיוך, כשלפתע קולותיהם של זוג אנשים נשמעים.
את רואה את ברוק, מנהיג מכון הסלע, ולצידו ג'יודוד, שניהם רשעים, ומאחוריהם נערה ג'ינג'ית ולצידה מיילוטיק - רשעות גם כן.
'היי נוקו, זאת מיסטי,' אומר ברוק, 'מנהיגת מכון המים בעיר סרוליאן. היא תעזור לנו.' הוא מסביר. אמרלד חוזר גם כן, ובעקבותיו איש מבוגר וסביבו ארבעה פוקימונים קטנים.
![]()
![]()
![]()
![]()
אלון;
טינו שולח קרן טעינה והלם רשע, וראיצ'ו נהדק אחורה ולא מצליח לזוז בשנית. הוא מתאושש איכשהו, ורץ בדחיפת וולט נוספת.
טינו מתחמק, ומשתמש במתקפת רשע שמדביקה את ראיצ'ו החזק לרצפה. הוא נראה מאוד עייף.
הוא קם על רגליו, ושולח רעם נוסף, אך טינו משתמש בטעינה וסופג את החשמל הרב לגופו. הוא משיב בקרן טעינה גדולה וחזקה, וראיצ'ו נפצע ומתעלף.
"חזור!" שואג הסמל סרג', ואתה מדביק אותו מיד. מיסטי וברוק ההמומים נדבקים גם הם, ולבסוף גם הקפטן.
אתה מרגיש הקלה רבה וטינו גם כן, כולכם מתאגדים יחדיו במרכז החדר, כשלפתע רעש עצום נשמע והתקרה מתפוררת על ראשיכם.
אתה מביט למעלה, ורואה שחור עצום נפער בתקרה, וממנו נופל הדרקון הכתום של המאמן הרשע.
אתה רואה אותו, ומבין שהוא כבר לא רשע. הוא נאבק בדרייק בורדר, מפיץ הרשע, ולבסוף מרסס מנה גדולה של נוגדן סגול על פניו, ושניהם נופלים מעל גבו של פוקימון מעופף גדול.
הנוגדן הסגול שבידיו נשבר ומתאדה, ואתה מרגיש תחושת חנק איומה; אתה מרגיש איך פניך חוזרות; אפיך צומח, שפתיך נפרדות, ועיניך נפקחות.
תחושת הקלילות של התעופה נעלמת מידייך, והזריזות שברגליך פוחתת וחוזרת לעצמה. אתה מביט בכולם, ורואה שאתה לא היחיד שהשתנה.
אתה מרגיש תחושת הקלה עצומה, ומתעלף.
...
אתה מתעורר בחדר מואר באור בהיר ולבן, ורואה את האחות ג'וי, עם סמל העיר ורמיליון על כובעה. "התעוררת..." היא אומרת ומניחה על מצחך מגבת רטובה וקרירה.
אתה מרגיש נעים, ורואה שכל חפציך מונחים על הכוננית לידך. "תוכל להשתחרר בערב," היא אומרת בחיוך. "דרך אגב... מישהו העניק לך את זה." היא מוסיפה ומראה לך תג קטן דמוי שמש בצבע כתום זורח.
אתה מבחין בסמל סרג' וראיצ'ו במיטו נפרדות בחדר, והאחות מניחה את התג על הכוננית גם כן, לצד הפוכדורים שלך, הפוקדקס, גרגיר הוואקאן, צורב המתקפות ושני דיסקים.
האחד, מכיל את מתקפת ההחלמה שקיבלת ממיסטי, והשני, על פי הכתוב, מכיל את המתקפה 'מכת רעם' - כנראה שקיבלת אותו מהסמל סרג'.
תומר;
צ'ארמיליון מתאושש בשארית כוחותיו ומשתמש בזעם דרקונים, טופרי מתכת, גחלת ומה לא, על ראיצ'ו שנפצע בצורה קלה בלבד.
רותח מזעם, אתה צועק על צ'ארמיליון להתפתח במחשבה, והוא נראה עצוב מאוד, ומתאמץ, אך לא מצליח.
מאוכזב, צ'ארמיליון סופג שתי מתקפות רעל נוספות, ומתעלף. הסמל סרג' מתקרב אליך, אך אתה מתחמק בתעופה ומחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור.
המהירות בה עלית השמיימה גורמת לפוכדור של גרייבלר להתגלגל מכיסך, והוא נעמד מול ראיצ'ו שמנסה לתקוף, אך לא מצליח.
זנבו של פוקימון ברק זוהר באור כסוף ומסנוור, והוא מצליף בו ברעש מתכתי כבר בגרייבלר, שנפצע קשה.
תמיר;
בשבילך עד חצי המשחק!#E$%^$^
~~~
וורטרטל שולח זרם בועות לעבר אספאון ופוגע בה, ו-וורטרטל מדלג על שלב החסימה ותוקף.
הוא נושך את אספאון בחוזקה והחתול הסגלגל מתעלף באחת, ויחד איתו גם אמבריאון שסופג בעיטת מספרת אחרונה.
אתה מרסס את שני הפוקימונים והמאמנת, ואתה וג'ון פוגשים בחור צעיר עם גובע קש, מוקף בארבעה פוקימוני חרק. פרינפלאפ ומדיטייט מטפלים בבידריל ופיינקו.
מולך נותרים ווירליפיד ו-ונונאט, והם מזדרזים לתקוף את וורטרטל בנשיכת חרק, אך הוא מתחמק.
![]()
![]()
ברנדון;
איך אני יכול להתרכז בתגובה שלך כשאתה קורא לה ג'ירפרינג כשבכלל זה בלי ה-נ'?%$?&%?&%^&
~~~
אתה מחזיר את ג'ירפרייייייייגגגג' לפוכדור שלה ומחבר אותו לחגורת המאמנים.
"הכל טוב!" אומרת קיילי בחיוך וכעת נלחמת עם סנאבול בפוקימון נחשי וסגלגל, שמובס ומרוסס בקלות.
לפתע, מאמן צעיר לבוש גופייה כתומה מופיע, כובע תואם לראשו. הוא רשע, ואתה רואה בחגורתו חמישה פוכדורים.
אחד מהם כנראה ריק, כי מולו מרחף באטרפרי גדול ורשע.
![]()
נועם;
אייביזור מקישב לך, ותופס את הראקרוס בשני גפניו, ומעיף אותו לעבר שני הפוקימונים האויבים.
הראקרוס מניף את קרנו קדימה כמו רומח, ודוקר את וויגליטאף בבטן, ולאחר מכן גם את ברלום.
היכולת של ברלום מופעלת, והראקרוס לפתע מתחיל להתנדנד בעייפות ונוחת על גבו, רדום.
"הכל בסדר," עונה ג'סיקה; אתה מבחין שיחד עם מאריל וסנוראנט היא נלחמת במאמנת צעירה.
עמית;
אתה משאיר את פירו להילחם, והוא משתמש באס אווירי על הפוקימון האגרופן, היטמונצ'אן.
היטמונצ'אן מתחמק בזריזות, ומכה בגבו של פירו בחוזקה, פוגע בכנפיו ומרתק אותו לקרקע.
אתה שולף את הפוקדקס, ומגלה שהשירות עדיין לא זמין בשל תקלה טכנית במעבדה.
פירו משתמש באס אווירי נוסף, מחמיץ שוב, אך מרחף אל האוויר ומתחמק ממתקפתו של היטמונצ'אן.
הוא צולל לעברו במהירות ומשתמש באס אווירי שסוף סוף פוגע.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
בקשר למשחק-בג'וטו ובשאר המחוזות נצטרך לבחור התחלתיים חדשים?עמית;
אתה משאיר את פירו להילחם, והוא משתמש באס אווירי על הפוקימון האגרופן, היטמונצ'אן.
היטמונצ'אן מתחמק בזריזות, ומכה בגבו של פירו בחוזקה, פוגע בכנפיו ומרתק אותו לקרקע.
אתה שולף את הפוקדקס, ומגלה שהשירות עדיין לא זמין בשל תקלה טכנית במעבדה.
פירו משתמש באס אווירי נוסף, מחמיץ שוב, אך מרחף אל האוויר ומתחמק ממתקפתו של היטמונצ'אן.
הוא צולל לעברו במהירות ומשתמש באס אווירי שסוף סוף פוגע.
--------------------------------------------------------------------------------------
"יופי פירו-עבודה טובה!" אומר לפירו בשמחה "עכשיו תשתמש במתקפת מראה ולאחר מכן במתקפת זעם!"
NYO HO HO BITCH
חבל... זה המשחק הכי טוב בפורום...
~~~
אני מוציא את הנוגדן מתיקי ופונה אל המאמנת בלבוש הכתום "מה קורה פה?" אני שואל אותה (היא לא רשעה נכון?) אני מתחיל לרסס כל מאמן ופוקימון שאני רואה מסביבי, בלי להבדיל עם הוא טוב או לא "כדאי שתישארי לידי אם אין לך נוגדן" אני אומר לרובין.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
"אוי לא...הראקרוס תחזור!צא אלקיד!אלקיד ואיוויזור תשתמשו בכדור אנרגיה ושוק חשמלי בכל הכוח!"אני אומר ופונה לג'סיקה."אני תכף מסיים ואז אעזור לך!"אייביזור מקישב לך, ותופס את הראקרוס בשני גפניו, ומעיף אותו לעבר שני הפוקימונים האויבים.
הראקרוס מניף את קרנו קדימה כמו רומח, ודוקר את וויגליטאף בבטן, ולאחר מכן גם את ברלום.
היכולת של ברלום מופעלת, והראקרוס לפתע מתחיל להתנדנד בעייפות ונוחת על גבו, רדום.
"הכל בסדר," עונה ג'סיקה; אתה מבחין שיחד עם מאריל וסנוראנט היא נלחמת במאמנת צעירה.
"מה זה.." אמלמל מעט בכאב,על כל כאבי הראש שנגרמו לי מהחזרה לצד הטובים.
"איפה אנחנו?" אשאל ומיד אסתכל על האחות ג'ואי,ואזהה שאנו במרכז הפוקימונים.
"עכשיו אני נזכר! טינו הקטן שלי הצליח לנצח את ראיצ'ו,כל הכבוד לו!" אומר בשמחה ואביט על מרכז הפוקימונים.
"טוב..איפה שותפיי?" אשאל ואחפש את כל השותפים שלי.
ספוילר
אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 33
ניב- 12
קודאק- 40
סיגל- 9
~לטובה~
תמיר- 8
עמית- 10
ברנדון- 15
נועם- 5
דוד- 6
~~~
האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.
~~~
המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
חג עצמאות שמח! 3>
סיגל;
ברוק ומיסטי מחייכים חיוך קטן, כשלפתע האיש, שאינו רשע, תוקף את מרקרוו באמצעות הסנוראנט שלו.
מפולת שלגים (Avalanche) נוצרת ונופלת על מרקרוו, מפילה אותו אל הקרקע, מובס.
אודיש משתמש בקרן סולארית על הג'יודוד של ברוק, בעוד ג'ילגליפאף משתמש במטרונום ויורה מכת ברק חזקה לעבר מיילוטיק ומעלף אותה.
ווידל הקטן מסתובב סביב המאמן שלו במהירות, מחכה לפקודה. שלושת הפוקימונים שלכם מעולפים.
הבחור המבוגר רץ לעבר ברוק ומיסטי ומרסס אותם, מה שגורם להם לחזור לטיבם.
הם מביטים בך מבט חטוף, ובזמן שברוק נלחם באמרלד והזקן ממשיך בדרכו, מרסס אנשים נוספים, מיסטי שולחת את המיילוטיק שלה לעברך.
ברנדון;
צ'ארמיליון רץ בזיגזאגים לאחר שהוא יוצא מהפוכדור, ובאטרפרי משתמש בעל-קולי (Supersonic) שגורם לצ'ארמיליון ליפול.
הוא מצליח לשלוח גחלת, אך טופרי המתכת מפספסים והוא שורט את האוויר ברעש מתכתי.
באטרפרי משתמש בבלבול, וצ'ארמיליון נזרק באוויר ומוטח בקרקע בחוזקה.
צ'ארמיליון קם במהירות, והולך בצעדי שיכור לעבר באטרפרי, מנסה טופרי מתכת בשנית, אך מפספס שוב כאשר באטרפרי חומק בקלילות.
עמית;
כן, אתה תוכל לקחת פוקימון אחד מהמסע הקודם חוץ מההתחלתי. (: אני אארגן בסוף הסאגה של קנטו פוקימון, לא הכי חלש אבל גם לא הכי חזק, שיתלווה אליכם בג'וטו.
~~~
פירו מחייך, ופורש את כנפיו בעוד עיניו זוהרות באור לבן וחזק שמאיר מעט את המקום.
השתקפות של היטמונצ'אן מופיעה, והוא משתמש באגרוף מאך על ההיטמונצ'אן המקורי שנפצע בצורה בינונית.
היטמונצ'אן מזנק לעבר פירו, אגרופו זוהר באור תכלת בוהק, והוא נותן לציפור אגרוף קרח שמפיל אותה על הקרקע, פוצע אותה בחוזקה.
פירו מנצל את הקירבה הפיזית לפוקימון האגרופן והוא משתמש עליו במתקפת זעם שמרחיקה אותו מספר מטרים ופוגעת בו גם כן חזק, חמש פעמים.
היטמונצ'אן כעת רץ לעבר פירו באגרוף ברק, ידו מונפת ומוכנה להנחתה.
תומר;
לגבי הה"פ שלך - אין לי זמן... מצטער, כבר אמרתי לך ): יש לי המון מבחנים בגרויות ומתכונות לעשות, הרי אני מקפיא את המשחק כדי לחסוך זמן.
~~~
גרייבלר משתמש בזריקת סלע, ופוגע בראיצ'ו בקלות.
פוקימון הברק נפצע בצורה בינונית עד קשה, ומשתמש בזנב ברזל נוסף אך מחטיא כאשר גרייבלר מתכדרר.
הוא מתגלגל לעבר ראיצ'ו במהירות עצומה, מותיר אחריו שביל של רצפה מרוסקת, ופוגע בראיצ'ו פעם אחר פעם, חמש פעמים.
ראיצ'ו נראה ממש על סף התעלפות, כשלפתע סמל סרג' זורק לעברו תפוח אכול למחצה, אותו ראיצ'ו אוכל ומקבל אנרגיה.
גרייבלר מתרגז, ומשתמש ברעידת רשע, מה שגורם לראיצ'ו ליפול על גבו. לצערך, הרעידה הייתה רק בעוצמה 4.
דוד;
אני שמח שאתה חושב ככה, זאת מחמאה גדולה, אבל אני לא יכול להמשיך ככה כשאתה בקושי זז... \:
~~~
אתה מוציא את הנוגדן ומביט במאמנת, מבין שהיא רעה. אתה מנסה לרסס את המגקרגו הרעים שלה אך הם לא מעולפים ולכן זה לא אפקטיבי.
"צא, סטאריו!" אומרת רובין ומוציא את סטאריו, שנעמד לצד פוניטה.
אקדח מים נורה לעבר מגקרגו אחד ופוצע אותו אנושות, בעוד פוניטה משתמש בבעיטה כפולה ומסב נזק רב גם כן.
שני המגקרגו משיבים במפולת סלעים, אך מחטיאים. "תמצא מישהו אחר להביס," אומרת רובין. "אני כבר אטפל בה..."
נועם;
הראקרוס חוזר ואלקיד מחליף אותו בקרב, נעמד מול ברלום ו-וויגליטאף יחד עם אייביזור.
הם משלבים כדור אנרגיה עם שוק חשמלי ויוצרים מעין כדור אנרגיה חשמלי, שפוגע בוויגליטאף בחוזקה.
ברלום לעומת פוקימון הבלון מצליח להתחמק ומשתמש בנגיחה על אלקיד; היכולת של אלקיד הפעם מופעלת, וברלום משתתק, נותר בתנוחה הנגיחה.
אייביזור שולף גפנים, מרים את ברלום ומטיח אותו בחוזקה בוויגליטאף ושניהם מורעלים. לאט לאט, הם מאבדים אנרגיה.
השיתוק של ברלום חולף, ושני הפוקימונים משתמשים בניקוז (Giga Drain) וגלגול (Rollout) ופוצעים את אייביזור ואלקיד.
אלון;
לגבי הה"פ שלך - תכף ומיד (:
~~~
מבולבל וגאה בטינו הקטן, אתה מביט סביב ורואה את וואלאס בקצה החדר, עדיין ישן, וכמה מיטות לידו סיארה ולונה במיטות סמוכות.
אתה רואה גם את ברוק ומיסטי, ומאמנים נוספים שספגו פגיעות כלשהן. אתה מזהה בחור צעיר - דרייק בורדר, כעת כבר לא רשע.
אתה מביט בפניו היפות, ומהרהר לרגע. אתה רואה שהאודיש שלו גם כן שוכב במיטה לידו, פצוע קשה אך במצב יציב.
אתה מזדקף, ורואה שסיארה התעוררה. היא מחייכת אליך ברכות, כשלפתע היא מבחינה בפוכדור חסר בכיסה.
"איפה קלאפייבל?" היא שואלת בבהלה. האחות ג'וי מביטה בה. "הוא שלך? הוא יצא קודם מהפוכדור ורץ החוצה..."
"הוא עוד פעם ברח..." אומרת סיארה ביאוש. לונה מתעוררת גם כן, ואחריה וואלאס. "אנחנו צריכים למצוא את קלאפייבל!" היא אומרת.
"מוזר לשמוע את קולך," אומרת לונה בחיוך קל וחולמני. "מאוד," אומר וואלאס. אתה מרגיש שגרונך יבש.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)