אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 33
ניב- 12
קודאק- 40
סיגל- 9
~לטובה~
תמיר- 8
עמית- 10
ברנדון- 15
נועם- 5
דוד- 6
~~~
האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.
~~~
המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
חג עצמאות שמח! 3>
~~~
OH MY GOOOOD
איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4 הופיע בעמוד הראשי!!!!!
איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
רוצו לראות %^$%#^%&#^$#%^$#%&^#%$&$%&$
http://forum.pokemons.co.il/showpost...89&postcount=1
תומר;
רומן? מה פירוש? גם ככה אי אפשר יותר מדיי... ואתה כולה בן 12... וכן, אתה מוזמן לאמץ (:
מה שכן - היא יכולה להיות החברה שלך.
~~~
אתה מושיט את ידך לפייטון, ובחיוך אתם צועדים אל תוך החשכה. לא עובר רגע, ושניכם נופלים.
אתה נוחת בתוך בור חשוך לגמרי, ופייטון מוציאה את מאגבי שיורק להבה קטנה אל כפות ידיו, אותה הוא מחזיק ומאיר את החלל.
אתה רואה חורים רבים בקירות ובקרקע, ואחד גדול שדרכו תוכלו לעבור.
"בוא..." אומרת פייטון לאחר שאתם קמים, ואתם נכנסים אל תוך המנהרה הארוכה. כעבור דקה, דיגלט פורץ מן הקרקע ותוקף את מאגבי.
סיגל;
וורטרטל מתקרב אלייך, וסמוצ'אם משתמשת בבלבול שמעיף את מיילוטיק באוויר ומטיח אותו בקרקע.
הוא לא מספיק לזוז, וכבר סמוצ'אם מפזרת על גופו אבקת רשע שמכאיבה לו מאוד.
מיילוטיק שולח אקדח מים חזק מאוד, וסמוצ'אם מועפת מספר מטרים אחורה; היא משתמשת בבלבול ומרחיפה אדמה מן הקרקע שמהווה לה כרית.
היא חוזרת בריצה, שרה בקול שיר ערש בחוזקה, ומספר פוקימונים סביבה נרדמים, מלבד מיילוטיק שזורח באור לבן. (Refresh)
את מבחינה שמיסטי משתמשת בינתיים רק בפוקימון אחד, ולכן מרקרוו ובאטרפרי לא מצטרפים לקרב.
"טיייק!" קורא מיילוטיק, ומשתמש בזנב פלדה שפוצע את סמוצ'אם קשות. היא משיבה באבקת שלג ומקפיאה חלק מזנבו של מיילוטיק.
הוא מיד משתמש בכוויה (Scald) וממיס את הקרח.
תמיר;
"יפה אמרת," אני אומר כשלפתע אני מגיח משומקום. "זה בחוקים של המשחק!" אני מוסיף בקריצה ונעלם.
ארון מצטרף לוורטרטל, והם משתמשים בסחרור מהיר ודחפור על פוקימוני החרק של הנער.
ונונאט חוטף בראש מהסחרור המהיר ועף אחורה, אך משיב בבלבול ומשיט את וורטרטל המסתחרר לעבר ארון.
ארון שמתקדם בדחפור מהיר לעבר ווירליפיד מצליח להתחמק מוורטרטל ולא לסטות מהדרך אל ווירליפיד.
פוקימון הנדל מתגלגל במהירות על לעבר ארון, אך ארון שכבר צבר כוח במהלך המתקפה פוגע חזק יותר ושניהם עפים לכיוונים שונים.
ונונאט משתמש בקרן על חושית כשוורטרטל כבר מצליח לעמוד ביציבות, ולכן הוא מצליח להתחמק מפעימת האור הצבעונית.
ברנדון;
צ'ארמיליון חוזר לפוכדור, ואתה מאפשר לפיקאצ'ו לרדת מכתפך ולהצטרף לקרב במקומו.
היא נראית נלהבת, ובלי לחכות היא תוקפת את קראבי במתקפה מהירה שמפילה אותו על צדו.
הקרבה שלה אליו מאפשרת לו לתפוס אותה באחת מצבתותיו בחוזקה. (Vicegrip)
קראבי משתתק בעקבות המגע הפיזי, ופיקאצ'ו נלכדת שם מבלי שהוא יוכל לשחרר אותה.
היא משתמשת במכת ברק, אך זה לא עוזר והוא עדיין אוחז בה בחוזקה על אף שהוא נפגע בצורה קשה.
"צ'וווו!" היא צווחת ומנסה לצאת מבין צבתותיו, כשלבסוף היא מצליחה להיחלץ כשהיא משתמנשת במתקפה מהירה.
היא עפה דיי רחוק, ונתקעת בסלע גדול עם ראשה. "קראבי!" צורח פוקימון הסרטן, ורץ לעברה באיטיות.
הוא מתקרב מספיק, ומשתמש בפטיש סרטן (Crabhammer) שפוגע בה בחוזקה.
אלון;
וואלאס ממשיך בדרכו יחד עם ראפלט ופידג', ואתה מתקדם לעבר האיש והמאנצ'לקס.
"אני ביל," הוא עונה בחיוך. "לא יכולתי שלא להבחין בחגורת המאמנים שלך, ובפוקדקס..." הוא אומר.
"אני חוקר פוקימונים מפורסם," הוא מסביר, "אני חוקר התפתחויות ואבולוציה של פוקימונים.
מנגד, אני גם מפתח פטנטים והמצאות שעוזרות למאמנים במסעותיהם..." הוא אומר בחיוך.
"כרגע סיימתי את ההמצאה האחרונה שלי, יחד עם הפרופסור אוק." הוא אומר ושולף מכיסו מכשיר דמוי איי-פאד תכלכל.
הוא מדליק אותו, ואתה רואה שכתוב: מערכת אחסון הפוקימונים של ביל.
"במאחסן שייצרתי," הוא אומר, "אתה תוכל להעביר פוקימונים לפרופסור אוק ולקחת ממנו בחזרה כשהשישייה שלך תתמלא,
בלי צורך לנסוע עד לעיר פאלט בכלל!" הוא אומר בחיוך. "לדוגמא..." הוא אומר ולוחץ 'קשר פוקדקס' במסך המגע.
אתה שומע צפצוף בפוקדקס שלך, ואתה רואה שהוא שואל האם להיקשר למכשיר האחסון.
אתה לוחץ כן, וצפצוף נשמע בשני המכשירים בו זמנית. "מזל טוב," אומר ביל בחיוך. "תשתמש בו בחכמה..."
"ותביא גם לחברים שלך." הוא אומר. "ראיתי אתכם מאושפזים במרכז. גם אני הייתי שם עד לפני חצי שעה..."
נועם;
בעוד אייביזור פוסע קדימה, אלקיד שב אל הפוכדור שלו ונח בפנים.
פוקימון העשב שולח לעבר צ'אטוט חמישה זרעים כהים ומהירים שפוגעים בו בצורה בינונית-קלה.
הוא נופל על הקרקע, וקם במהירות, משתמש בניקור על אייביזור שנפצע קשה.
פוקימון העשב משיב במתקפת כדור אנרגיה, וצ'אטוט מתחמק, ומשתמש בפטפטת (Chatter).
אייביזור נפצע בצורה קשה שוב, אך לא מוכן לוותר ומשתמש בכדור אנרגיה נוסף שמפסיק את הרעש ומפיל את צ'אטוט על הקרקע.
דוד;
אתה הולך יחד עם בידריל הענק אל אחד המאמנים הרשעים, ורואה שלצידו עומד מאנקי.
בידריל תוקף במחט תאומים, ומאנקי נפצע קשה מאוד. הוא משיב במכת קראטה (Karate Chop).
"דריל!" מזמזם פוקימון הדבורה וזז הצידה במהירות, מה שגורם למאנקי לפספס.
מאנקי משתמש בבעיטה נמוכה, ובידריל מרחף לגובה שוב, מתחמק.
בפעם השלישית, כשמאנקי משתמש באגרוף מעך, בידריל כבר לא מצליח להתחמק, אך הנזק עדיין לא גבוה.