Pokemon GO
עמוד 89 מתוך 96 ראשוןראשון ... 39798788899091 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,321 עד 1,335 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?
    [B]ברנדון;[/B]
    פיקאצ'ו החמודה מחייכת ואומרת את שמה, ומתחילה לרוץ במהירות על לעבר רטיקייט.
    היא פוגעת בו, מפילה אותו לקרקע, ועוצרת במהירות, מצליפה בו בזנבה בחבטה.
    הוא נפצע קשה מדי, ולא יכול לעמוד בפציעה. הוא מתעלף, ומוחזר לפוכדור שלו.
    אתה מיד מרסס את הנער בעל הכבוע והגופיה הכתומים, והוא מתנצל על הצרות ומתחיל להילחם לצד הטובים.
    לפתע, נערה ג'ינג'ית מופיעה מולך, לצידה פוקימון נחשי בצבע קרם עם דוגמאות בצבע אדום ותכלת.
    אתה מבחין שהם רשעים, והפוקימון תוקף את פיקאצ'ו באקדח מים, אך מסב נזק נמוך מאוד.
    "פיקאצ'ו תנועי מצד לצד תוך כדי שאת מתקיפה במכת ברק! לאחר מכן גל הלם!" אומר לה

2. משתמש מנוסה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 13
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    רוצו לראות %^$%#^%&#^$#%^$#%&^#%$&$%&$
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )
    http://forum.pokemons.co.il/showpost...89&postcount=1

תמיר;
    אבקת רעל בוקעת מפיו של וופינבל, ומרעילה את מיילוטיק. לפתע, הוא זוהר באור לבן ונרפא מהרעל. (Refresh)
    כדור מזג אוויר בצבע לבן נורה לעבר מיילוטיק, שמשתמש בריקוד גשם וגורם לכדור האנרגיה להיות מסוג מים.
    וופינבל נרטב, ולפתע משתמש בגדילה וגדל פי 4 מגודלו המקורי! הוא גדול כעת ממיילוטיק שמתחיל לפחד.
    הוא יורה קרן קרח, אך וופינבל משתמש בעלי תער ומנטרל אותה.
    .
    "כל הכבוד, עכשיו בוא נשלח אבקת שיתוק לעברו! לאחר מכן, שלח מטר של עלי תער בכל הכוח! קדימה! אם היא שולחת מתקפות, תתחמק!" אני אומר לו.

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )

תומר;
    בהצלחה (:
    ~~~
    צ'ארמיליון חוזר לפוכדור, וקורפיש משמשת בכוח סודי.
    נחשי החול מצליפים בגארבודור ופוגעים בו בצורה קלה בלבד, בעוד קרן הבועות פוגעת בו בצורה חזקה.
    הוא מתחיל להתעייף, והחומצה הבאה שנשלחת לעבר קורפיש חלשה הרבה יותר מקודמותיה.
    קורפיש מתחמק, ומשתמש בקרן בועות נוספת שמביסה את גארבודור.
    "חזור!" אומר הבחור בהפתעה ובזעם, ומוציא את אברה מהפוכדור שלו, איתו הוא משתגר ונעלם מהמערה.
    "תודה..." אומרת פייטון ורצה לעברך, מחבקת אותך חיבוק גדול וחם. אתה מרגיש פרפרים בבטנך.
    לפתע, קורפיש מתחיל להתפתח! הוא גדל, משתנה, וכוכב מופיע על מצחו לצד סימנים כחולים על ראשו.

ברנדון;
    טעות בתמונה, זה מיילוטיק ולא קורסולה.
    ~~~
    המיילוטיק של הנערה הג'ינג'ית נפגע ממכת הברק בצורה חזקה מאוד.
    לעומת זאת, את גל הרעם הוא מנטרל בהתרעננות (Refresh) ולא משתתק.
    הוא שולח קרן קרח לעבר פיקאצ'ו ופוגע בו בצורה בינונית עד קשה.

תמיר;
    אבקת השיתוק פוגעת במיילוטיק, אך הוא משתמש מיד בהתרעננות ונרפא.
    וופינבל שולח עלי תער, ופוגע בחוזקה במיילוטיק אך הוא משתמש בהחלמה. (Recover)
    לאחר שזוהר באור לבן, מיילוטיק נרפא כמעט לחלוטין, ושולח קרן קרח ממנה וופינבל מתחמק.
    הגשם נפסק, והפוקימון העדין של הנערה הג'ינג'ית שולח קרני קרח נוספות עד שפוגע בחוזקה רבה בוופינבל וגורם לו להתכווץ.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

קודאק;
    ליט משתמש בצל לילה נוסף, ופוגע בריידון בהיותו מזערי. הוא לא מצליח להתכווץ עוד יותר.
    הוא נכנס לפיו של ריידון, אך זה יורק מפיו סופת חול (Sandstorm) ומוציא איתו גם את ליט.
    סופת החול מתפשטת במנהרה, ומתחילה לפצוע לאט לאט את ליט וגם את קלאפייבל ושאר הפוקימונים שמחוץ לפוכדורים שלהם.
    "ריידון, זריקת סלע!" אומר ארצ'ר, ובדיוק כשליטוויק מתרחב בחזרה לגודלו המקורי, הסלע פוגע בו בחוזקה.
    *לא עדכנת שליט יודע כדור אנרגיה והייתי צריך לחפש שעות לבדוק אם אני זוכר נכון..
    "קדימה! ליט קרן בלבול ואז תעיף לעברו מספר כדורי אנרגיה בכל הכוח!" אומר לליט.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    בהצלחה (:
    ~~~
    צ'ארמיליון חוזר לפוכדור, וקורפיש משמשת בכוח סודי.
    נחשי החול מצליפים בגארבודור ופוגעים בו בצורה קלה בלבד, בעוד קרן הבועות פוגעת בו בצורה חזקה.
    הוא מתחיל להתעייף, והחומצה הבאה שנשלחת לעבר קורפיש חלשה הרבה יותר מקודמותיה.
    קורפיש מתחמק, ומשתמש בקרן בועות נוספת שמביסה את גארבודור.
    "חזור!" אומר הבחור בהפתעה ובזעם, ומוציא את אברה מהפוכדור שלו, איתו הוא משתגר ונעלם מהמערה.
    "תודה..." אומרת פייטון ורצה לעברך, מחבקת אותך חיבוק גדול וחם. אתה מרגיש פרפרים בבטנך.
    לפתע, קורפיש מתחיל להתפתח! הוא גדל, משתנה, וכוכב מופיע על מצחו לצד סימנים כחולים על ראשו.
    "יש התפתחת קורפיש!" אגיד בשמחה תוך כדי בדיקת הפוקימון החדש שמולי בעזרת הפוקדקס, "איזה מתקפה למדת?" אוסיף בחיוך ואסתכל על הסרטן הגדול שמולי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה

~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תמיר;
    אבקת השיתוק פוגעת במיילוטיק, אך הוא משתמש מיד בהתרעננות ונרפא.
    וופינבל שולח עלי תער, ופוגע בחוזקה במיילוטיק אך הוא משתמש בהחלמה. (Recover)
    לאחר שזוהר באור לבן, מיילוטיק נרפא כמעט לחלוטין, ושולח קרן קרח ממנה וופינבל מתחמק.
    הגשם נפסק, והפוקימון העדין של הנערה הג'ינג'ית שולח קרני קרח נוספות עד שפוגע בחוזקה רבה בוופינבל וגורם לו להתכווץ.
    די כבר כמה פעמים הוא מסוגל להשתמש בהתקפה XDDD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה ויפינבל, אל תוותר! גדילה ואז השתמש בכדור מזג אוויר, אבל שלח לעבר הפנים שלה!" אני מצווה עליו "קדימה אתה מסוגל לעשות זאת!" אני מעודד אותו
    ~~~~~~~~~
    יאללה תגיב מהר כי ב11-11 וחצי אני הולך לישון.

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 13
    דוד- 10
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.

~~~
    המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
    המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
    המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
    חג עצמאות שמח! 3>
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    דוד;
    אתה מבזבז תגובות, דוד. אין הרבה זמן ואתה צריך להגיע למערת הירח לפחותתת עד מחר בערב.
    ~~~
    "אוטו!" צווח פוקימון הציפור ומכה בבידריל במתקפת כנף שמעלפת אותו באחת.
    "אני בסדר, מה איתך?" עונה רובין במעין טון מלגלג, ופידג'אוטו לפתע מתכופף ואוחז בגבך.
    הוא מרים אותך מעט באוויר, וזורק אותך על הקרקע מגובה של מטר.
    אתה קם במהירות, ומתחמק ממנו כשהוא מנסה שוב.
    אתה עוד לא יודע שאני לא מגיב בשבתות..?
    ~~~
    "נחמד" אני אומר ושולף את הפוקדור של אייביזור "צא ותשתמש בעלי גפן, בשיא הכוח" אני צועק וזורק את הפוקדור לאוויר. 'אם הוא יכול להחזיק בי ככה, יכול להיות שאני אוכל לעוף בעזרתו ואז להתקדם יותר מהר. לכן כדאי לי לתפוס אותו" אני חושב במהירות.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

ניב;
    כע
    ~~~
    אתה מנסה לשדר לה מילים, אך הן לא מגיעות אליה כי היא לא נגועה בוירוס.
    אתה קורא לסווינאב, ומביט בסביבה בזמן שאתה מלטף אותו. אתם על מעין אי עגול מרוצף, סביבכם תעלות המים, וסירה קטנה חונה לצידכם.
    בנוסף, עמוד תאורה שחור וגדול נמצא בצד ה"אי". סווינאב שולח רסיסי קרח שחור ופוגע בחוזקה במיילוטיק.
    הפוקימון העדין מגיב בקרן קרח, אך הנזק על סווינאב קטן. הוא מוסיף זנב מים (Aqua Tail) ושולח מעין גל גדול לעבר סווינאב מזנבו.
    סווינאב נשטף אחורה, אך מצליח להחזיק מעמד ולא ליפול למים. הוא נפצע קשה.
    אביט בסווינב ואומר לו "כל הכבוד לך! מעולה אתה!" ואמשיך לעודד אותו.
    "תשתמש באבקת שלג וצור גוש שלג גדול , ותתחבא מאחריו" אדריך את סוויינב ואז אחכה למתקפה של מיילוטיק..
    "כאשר יתקפוף אומר לסווינב קפוץ הצידה והתחמק ואז מיד תקוף בפצצת בוץ!" אומר לסיום בנחישות!

.

9. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

אלון;
    מגיע לך \: סתם סליחה. XD
    ~~~
    ליט משתמש בקרן בלבול ופוגע בריידון המבולבל שנופל על הקרקע מרוב בלבול.
    הציפורים מעל ראשו של ריידון מסתובבות בהסטריה, ובינתיים ליט שולח מהאש על ראשו כדורי אנרגיה, אחד אחרי השני.
    כדור האנרגייה הרביעי מחסל את ריידון, והבחור מאחוריו מחזיר אותו לפוכדור, ואברה המעולף משגר את שניהם אל מקום לא ידוע.
    סיארה רצה לעברכם יחד עם קלאפייבל במהירות, ואתם מתחבקים חיבוק קבוצתי, כולל הפוקימונים.
    היא מחזירה את ביוטיפליי המעולף. "תודה רבה..." היא אומרת ונותנת לך נשיקה על הלחי.
    "מוזר..." אומר וואלאס ומביט אל תוך מכשיר דמוי שעון על ידו. "הפוקטץ' שלי מראה שאנחנו כבר לא בעיר ורמיליון... אלא ליד הר הירח."
    "החורים בקרקע ובקירות," אומרת לונה ומביטה סביב, ואתה באמת רואה שרידים של מחילות שמולאו בחול, "מעידים על המיקום. מנהרת הדיגלט."
    "המנהרות מתלכדות, כך שמעתי," אומרת סיארה. "ובצומת של הר הירח ומנהרת הדיגלט נמצאים פוקימונים נדירים..."
    לכבוד אוונט יום העצמאות, תוכל לפגוש פוקימון אדמה/סלע לבחירתך, לא אגדי ולא נדיר מדיי.
    בהנחה שתבחר בפאנפי, אתה תקבל אותו כבר בלי קרב כי קיבלת הכי הרבה נקודות באוונט פסח.

תומר;
    הוא מניף את ידו, ושורט את האוויר, מותיר אחריו מעין זוהר שחור. "זה שיסוע לילה," אומרת פייטון.
    "בוא נמשיך," היא אומרת בחיוך לאחר שאתה בודק בפוקדקס והוא אומר,

קראוודונט, הפוקימון השובב. זהו פרחח שמשתמש בצבתותיו כדי להרים פוקימונים באגמים, ולזרוק אותם באוויר.
    אתם ממשיכים יחד עם קראוודונט ומגבי, ודיגלטים ודאגטריו רבים מתחמקים מקראוודונט שיורה עליהם בועות כאשר הם עולים אל הקרקע.
    "אז..." אומרת פייטון. "שמעתי שבסוף מנהרת הדיגלט, מגיעים לצומת עם הר הירח, שם נמצאים פוקימונים חזקים."
    לכבוד אוונט יום העצמאות, תוכל לפגוש פוקימון אדמה/סלע לבחירתך, לא אגדי ולא נדיר מדיי.

תמיר;
    אין לו מתקפות קרח אחרות... מה אני יעשה, ישקה את וופינבל?!
    ~~~
    וופינבל משתמש בגדילה נוספת, אך הוא לא גדל שוב פי ארבע אלא פי שתיים בשל היעדר הגשם.
    מיילוטיק נפגע מכדור מזג האוויר, ומשתמש בזנב ברזל חזק שמוחץ את וופינבל.
    הוא יורה קרן קרח ופוגע, מסב לו נזק רב. הקור מכווץ את וופינבל בחזרה לגודלו הטבעי, ומיילוטיק מתקרב אליו בזנב ברזל.

דוד;
    כן, אמרת, עד יום שני יש לך להגיע לסוף הר הירח, שזה לא כל כך הרבה, ומשם לאוונט יום העצמאות - מפגש עם פוקימון אדמה/סלע.
    ~~~
    עם מחשבת הלכידה, מגיח מאחוריו מאמן ולצידו פוקימון נוסף אותו הוא מחזיר לפוכדור.
    אתה מביט במאמן בשנית ומזהה שהוא רשע. אייביזור יוצא מהפוכדור ומצליף בפידג'אוטו, שלא נפצע כמעט.
    פוקימון הציפור משיב במריטה (Pluck) ומכאיב לאייביזור באמצעות מקורו, מסב לו נזק רב.

ניב;
    סווינאב יוצר גוש שלג באמצעות אבקת שלג מרובה, ומתחבא מאחוריו.
    מיילוטיק מתקדם בזנב מים, וסווינאב מזנק הצידה, מה שגורם למיילוטיק לתקוף את השלג.
    המים בזנבו מתקשים וגורמים לזנבו לקפוא, מה שגורם לו ליפול לתוך המים ולצוף במקום, הקרח על פני המים.
    מיילוטיק שולח מפיו קרן קרח, וסווינאב מתחמק בהתגלגלות קלה.
    (אם לא הבנת, דמיין לעצמך גוש קרח צף במים, והזנב תקוע בחלק התחתון מה שגורם לו להיות הפוך במים, והוא מוציא את הראש רק)
    סווינאב תוקף בפצצת בוץ, ופוגע בפניו של מיילוטיק בחוזקה, מטביע אותו לרגע. מיילוטיק יוצא עם ראשו מהמים בלבד.

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    הוא מניף את ידו, ושורט את האוויר, מותיר אחריו מעין זוהר שחור. "זה שיסוע לילה," אומרת פייטון.
    "בוא נמשיך," היא אומרת בחיוך לאחר שאתה בודק בפוקדקס והוא אומר,

קראוודונט, הפוקימון השובב. זהו פרחח שמשתמש בצבתותיו כדי להרים פוקימונים באגמים, ולזרוק אותם באוויר.
    אתם ממשיכים יחד עם קראוודונט ומגבי, ודיגלטים ודאגטריו רבים מתחמקים מקראוודונט שיורה עליהם בועות כאשר הם עולים אל הקרקע.
    "אז..." אומרת פייטון. "שמעתי שבסוף מנהרת הדיגלט, מגיעים לצומת עם הר הירח, שם נמצאים פוקימונים חזקים."
    פופיטר (התפתחות של לרויטר)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מגניב," אגיד לפייטון "בואי נמשיך" אוסיף ואז אמשיך בדרכי עם פייטון הנחמדה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    [CENTER]מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:

ברנדון;
    טעות בתמונה, זה מיילוטיק ולא קורסולה.
    ~~~
    המיילוטיק של הנערה הג'ינג'ית נפגע ממכת הברק בצורה חזקה מאוד.
    לעומת זאת, את גל הרעם הוא מנטרל בהתרעננות (Refresh) ולא משתתק.
    הוא שולח קרן קרח לעבר פיקאצ'ו ופוגע בו בצורה בינונית עד קשה.
    "פיקאצ'ו תנועי מצד לצד בעזרת מתקפה מהירה! כשהוא לא מוכן תשתמשי במכת ברק! לאחר מכן חבטה!" אומר לה בנחישות

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

ניב;
    סווינאב יוצר גוש שלג באמצעות אבקת שלג מרובה, ומתחבא מאחוריו.
    מיילוטיק מתקדם בזנב מים, וסווינאב מזנק הצידה, מה שגורם למיילוטיק לתקוף את השלג.
    המים בזנבו מתקשים וגורמים לזנבו לקפוא, מה שגורם לו ליפול לתוך המים ולצוף במקום, הקרח על פני המים.
    מיילוטיק שולח מפיו קרן קרח, וסווינאב מתחמק בהתגלגלות קלה.
    (אם לא הבנת, דמיין לעצמך גוש קרח צף במים, והזנב תקוע בחלק התחתון מה שגורם לו להיות הפוך במים, והוא מוציא את הראש רק)
    סווינאב תוקף בפצצת בוץ, ופוגע בפניו של מיילוטיק בחוזקה, מטביע אותו לרגע. מיילוטיק יוצא עם ראשו מהמים בלבד.
    כן הבנתי את זה לבד.. יש לנו דמיון דומה כנראה רוח רשע זה פשוט "הרוח קרח" (ice wind) רק בצורה מרושעת נכון? המתקפה לא משתנה לגמריי?
    ~~~~~~~~~~~~
    אביט בסוויינב מחוייך ומרוצה ואריע לו "וואוו כל הכבוד! אתה פשוט מעולה!" ואז אוסיף בקריאה חדורת מוטבציה "סווינב בוא ננסה לגמור את זה, תשתמש ברוח מרושע על פניי המים ותקפיא אותם לגמריי!"
    ואז אביט במצב שנוצר ואוסיף "עכשיו תשתמש בבוץ רשע!" (איזה שם עלוב יצא מזה)

.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה מחפש מידע בפוקדקס על וופינבל, אך המכשיר עדיין לא פועל. וגם לא על הפוקימון הכוכבי.
    "סטארמי!" אומר הפוקימון הכוכבי את שמו, ומשתמש בהגנה, דוחה את אבקת השינה.
    הוא מגן על עצמו שוב, אך וופינבל מחכה שההגנה תיגמר ורק אז תוקף בעלי תער ושוט גפן שפוגעים חזק מאוד.
    סטארמי שולח קרן על חושית נוספת, ומיד אחריה בלבול, מה שמסב נזק רב גם לוופינבל במקביל.
    "וויפינבל-תשתמש עכשיו בעלי תער ואז באבקת רעל ולאחר מכן בהצלפת גפן!" אומר לוויפינבל בדאגה למצבו.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 13
    דוד- 10
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.

~~~
    המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
    המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
    המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
    חג עצמאות שמח! 3>
    ~~~
    OH MY GOOOOD

סיגל;
    סמוצ'אם תופסת את המים בבלבול, אך הם מתאדים לפני שהיא מספיקה.
    היא מיד משתמשת בשיר רשע, אך קורסולה משתמשת בהתרעננות ולא נרדמת. (Refresh)
    סמוצ'אם בכל זאת מנסה להקפיא את קורסולה, ומצליחה חלקית - היא מכוסה שכבת שלג עבה ורועדת מקור.
    קורסולה מרחפת השמיימה בבלבול, ומוטחת בחוזקה בקרקע.
    הקרח סביבה אמנם מתנפץ, אך היא סופגת נזק רב. קורסולה זורחת באור לבן וצוברת כך אנרגיה. (Recover)
    פוקימון האלמוג פוערת את פיה ושולחת כוויה (Scald), הפעם לעבר סמוצ'אם, ופוגעת.
    .
    "אוקי סמוצ'אם תשתמשי בנשיקת רשע ושיר רשע בחוזקה ולאחר מכן תעיפי אותה למעלה למעלה למעלה בבלבול ותטיחי אותה בחוזקה בקרקע, לאחר מכן תשתמשי באבקת שלג אל המסלול ולא אליה ותחליקי אליו בקלילות ותשתמשי באבקת שלג אליה שאת מחליקה סביבה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    כשאמרתי "לא אגדי ולא נדיר מדיי" התכוונתי גם לא פסואדו-אגדי, מן הסתם.
    ~~~
    יחד עם פייטון, אתם מתקדמים במנהרה הארוכה, קראוודונט ומגבי שומרים משני צידיכם.
    לפתע, פוקימון קטן מגיח מן האדמה, וזה לא דיגלט ולא דאגטריו. הוא צהוב ונראה כמו גמל.
    "נאמל!" הוא אומר ושולח לעברכם פצצת בוץ, אך אתם מתחמקים אל הצדדים בזמן.
    הוא נראה עצבני, ועשן קל בוקע מהדבשת על גבו.

ברנדון;
    פיקאצ'ו נעה מצד לצד בזיגזגים לעבר מיילוטיק, ומגבירה מהירות באמצעות מתקפה מהירה.
    מיילוטיק מרוכז, ומצליח לחבוט בה בזנב ברזל ברגע האחרון; פיקאצ'ו שולחת מכת ברק מטווח אפס, ופוגעת בחוזקה.
    מיילוטיק צווח בכאב בעוד פיקאצ'ו מצליפה בו בחבטה; מיילוטיק שולח קרן קרח ופוגע בחוזקה בעכברה החשמלית.
    פיקאצ'ו נראית מעט עייפה, אך מיילוטיק יותר.

ניב;
    אותה מתקפה, לא משתנה ממש.
    ~~~
    חדור מוטיבציה, סווינאב שולח רוח רשע על המים ומקפיא את כל האזור סביב מיילוטיק, והוא נכלא בו.
    "מיילוטיק, כוויה!" קוראת מיסטי, ומיילוטיק שולח זרמי מים רותחים שמתחילים להמס את הקרח.
    מיילוטיק לפתע עולה באש כתוצאה מהמתקפה, והקרח נמס לגמרי. הוא מתחיל לשחות סביב האי, ולבסוף נעצר מול סווינאב.
    באמצעות התרעננות, גם הלהבות נעלמות ומיילוטיק אמנם חלש אך חופשי לתקוף.
    סווינאב שולח בוץ רשע מספר פעמים, ומיילוטיק נהדף לאחורה, אך הוא מיד מתעשת ותוקף בזנב ברזל חזק.

עמית;
    וופינבל שולח עלי תער מפיו ופוגע בסטארמי, שמשיב מיד בעל חושי (Psychic) שפוצע את וופינבל בחוזקה.
    הוא משתמש באבקת רעל, וסטארמי מתרענן (Refresh) מיד והרעל נעלם מעליו.
    וופינבל שולח זוג גפנים ארוכים ומצליף בחוזקה בסטארמי, פוצע אותו בצורה בינונית עד קשה.
    סטארמי זורח באור לבן, ומשתמש בהחלמה (Recover) שמחזירה כמות אנרגיה נכבדת לגופו הפצוע.
    הוא תוקף בסחרור מהיר (Rapid Spin) ופוצע את וופינבל בצורה בינונית; הוא מנצל את הקרבה לקרן על חושית ו-וופינבל מתעלף.

סיגל;
    סמוצ'אם משתמשת בנשיקת רשע, וקורסולה מתבלבלת ומתחילה ללכת בצעדי שיכור סחור סחור.
    שיר הרשע אמנם נשמע, אך קורסולה משתמשת ברענון והוא נדחה, וגם הבלבול נעלם. היא כעת ברוח לוחמנית ויכולת לתקוף שוב.
    קורסולה עולה באוויר, מוקפת באור ורדרד, ומוטחת בקרקע בחוזקה.
    סמוצ'אם משתמשת באבקת שלג על הקרקע, ומחליקה לעבר קורסולה, אך היא שולחת זרם מים רותחים ומעיפה באוויר גם את סמוצ'אם וגם את הקרח שיצרה.
    סמוצ'אם נוחתת על גבה, ומתעלפת.

עמוד 89 מתוך 96 ראשוןראשון ... 39798788899091 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •