Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 96 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1427
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האחות ג'וי מאחורי הדלפק. אתה מושיט לה את הפוכדורים שלך בבקשה שתרפא אותם, והיא מסכימה.
    היא לוקחת את הפוכדורים בתבנית שדומה לתבנית קרח, ומכניסה אותה לתוך מתקן כדורי שקוף. היא מפעילה אותו, והוא מסתובב במהירות וזוהר באור לבן.
    לבסוף המתקן נעצר, והאחות ג'וי מחזירה לך את הפוכדורים שלך. "כדי לרפא את הפוקימונים שלך כדאי לך להשתמש בשיקויים. הנה אחת במתנה."
    היא מושיטה לך בקבוק סגלגל של ספריי עליו כתובה האות P. "בהצלחה בהמשך הדרך!" היא אומרת בחיוך.
    "תודה רבה!" אומר לאחות ג'וי בשמחה "אני אשתמש בזה!" ואקח את השיקוי והפוקימונים.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    ניב;
    בנג'י מסכים, ואתם נעמדים אחד לצד השני, בלבאזור לצד קאטרפי. מנגד, התאומות מוציאות לקרב שני פוקימונים.
    האחד, שועל קטן בצבע חום-אדום ועיניים מסתוריות. השני, פוקימון קטן וכחול עם עלים על הראש.
    "קדימה, לקרב!" אומרות התאומות. "וולפיקס, גחלת!" ; "אודיש, ספיגה!"
    השועל שולח מפיו גחלת לעבר בלבאזור ואילו אודיש וקאטרפי זוהרים באור ירקרק, כאשר שלושה כדורי אור עפים מקאטרפי ונספגים בוולפיקס.
    'וולפיקס ואודיש מה..' אחשוב לעצמי בסקרנות רבה ואמהר לפתוח את הפודקס ולברר על שני הפוקמונים המסתוריים הללו.
    לאחר מכן אמהר לחזור לקרב ואדריך את בלבאזור "בלבאזור השתמש בעלי תער וגרום למתקפה שלך ושלו להתנגש ולבטל זה את זה!"
    ואז לאחר מכן אומר "אוקיי הקשב לי בנג'י, לחרק יש יתרון על עשב.. אז אתה תיהיה קבוע על אודיש ואני על וולפיקס, ועם נצטרך גיבוי נגן אחד על השני!"
    ואז אמשיך להדריך את בלבאזור "עכשיו בלבאזור השתמש בגפן מצליפה, תפוס את וולפיקס וזרוק אותו על אודיש בחזקה!"

.

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    בלבאזור נעמד מול רטטה, ורטטה רץ לעברו, תוקף במתקפת ניב-על.
    אני אגיד:"באבזור,תנסה להשתמש בשוט גפן כדי לתפוס את רטטה!"

4. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    ג'ון נראה מעט נעלב, אך לוקח מספר צעדים אחורה כשפיפלאפ עומד מולו. "נקווה שהבטחון העצמי שלך יעזור לך אחרי שתפסיד." הוא אומר.
    אתה מתרחק גם כן ושולח לקרב את סקווירטל. הוא נראה נחוש לנצח, והוא מניף את אגרופיו באוויר בהיכון.
    "פיפלאפ, פעימת מים!" אומר ג'ון, ופיפלאפ שולח מפיו כדור מים גדול וזוהר לעבר סקווירטל שנפגע קלות, אך הוא נראה שונה.
    סקווירטל מתקדם כמו שיכור לעבר פיפלאפ, ואז מתחיל לצחוק ונשכב על הגב, מנענע את רגליו בצורה מוזרה.
    "אוי לא! סקווירטל בבקשה אל תגיד לי שהמתקפה בלבלה אותך?!" אני אומר מופתע ומבואס,
    "טוב, זה לא משנה! צא מזה ותשתמש באקדח מים על פיפלאפ! קדימה בכל הכוח!" אני אומר לסקווירטל,
    'אוף.. הוא לא כמו הבלסטויז של אבא, הוא חוטף בילבול מפעימת מים, איזה מזל שעוד לא תקפו אותו בקרן על..." אני חושב לעצמי עם חיוך קטן שעולה על פני,
    "סקווירטל אתה מסוגל!" נפלטת לי צעקה קלה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    אתה מסתובב ברחבי העיר וירידיאן, ובזמן שאתה משוטט ברחוב כלשהו אתה רואה שלט גדול: 'אקדמיית הפוקימונים ע"ש ארת'סטון'.
    אתה מתכוון לחקור ולבדוק כשלפתע נערה צעירה, שיערה חום ועיניה כהות, מגיחה משמאלך בריצה ונעצרת, מתנשמת ומתנשפת.

"מנ'שמע?" היא שואלת. "ראית במקרה קלאפרי באזור? היא פשוט נעלמה לי... חיפשתי בכל העיר."
    "מצטער.." אומר לה .
    "לא ראיתי..אבל אני מוכן לעזור לך לחפש..סקווירטל פידג'י קדימה ! ! " אצעק ואזרוק את הפוכדורים.
    אחכה שהם יצאו ואומר "אוקיי..אתם רואים את הנערה הזאת ? היא זקוקה לעזרה .. הפוקימון שלה .."
    ואפסיק ואומר לנערה
    "איך אמרת קוראים לו ? אהה קלאפריי .." ואמשיך לכיוו פוקימוניי " אז קלאפרי הלך לאיבוד..סקווריטל תעלה על פידג'י ופידג'י אתה תעוף ותחפשו אותו..אם סקווירטל כבר מדי אז תעוף לבדך ואנו נמצא..תגיע לכאן אחריי זה .. ביי פידג'י'לה להתראות בינתיים ! "
    ואפנה אל הילדה "נו? איזה עוד פוקימונים יש לך ? ואיך קוראים לך ? בכל מקרה תשארי פה אני (ואם הוא כבד אז גם סקווירטל) נלך לחפש אותו בעיר ! אם יש לך עוד פוקימון שיצטרף אלינו ! "

Spoiler ספוילר

6. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    "בלבא, בלבאזור!" קורא בלבאזור בשמחה. אתה מרגיש הקלה שהוא מחבב אותך.
    "כמעט שכחתי," אומר הפרופסור ומושיט לך מספר חפצים ביניהם שישה פוכדורים ומכשיר לא מוכר בצבע אדום.
    "אלו הם שישה פוכדורים, אחד של בלבאזור וחמישה למילוי השישייה." הוא מסביר, "והמכשיר הנוסף הוא פוקדקס- אנציקלופדיית פוקימונים דיגיטלית."
    "תודה" אני אומר לפרופסור בשמחה ומסתובב אל באלבאזור "קדימה באלבזור, רוצה להיכנס לפוקדור?" אני שואל את הפוקימון. בנתיים אני חושב לעצמי 'איך אני אקרא לו? אני לא יכול לקרוא לו לעד באלבזור'.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

7. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סיגל;
    זה בסדר (:
    ~~~
    סקווירטל מגיב בחיוך מאושר, והפרופסור אוק נראה מרוצה שיש חיבור ביניכם.
    "הנה הפוכדור של סקווירטל," הוא אומר ומושיט לך פוכדור ריק. "והנה עוד חמישה, למילוי השישייה שלך."
    הוא מושיט לך צרור של חמישה פוכדורים נוספים, ואת מכניסה אותך לתיקך.
    "בנוסף, ארצה לתת לך פוקדקס- מכשיר אלקטרוני שנועד לספק ולהקליט מידע על זני פוקימונים שונים" הוא אומר ומושיט לך גם מכשיר אדום בצורת מלבן.
    "אוקי תודה רבה פרופסור!"
    אומרת ולוקחת את החפצים
    "אוקי סקווירטל אני חושבת שנהיה שותפים מעולים!" אני ואמרת לו ומחייכת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    בעוד צ'ארמנדר פוער את פיו ושולח מטח כדורים אדומים ולוהטים לעבר סייטר שנפצע קשות, הפוקדקס אומר:

סייטר, פוקימון גמל השלמה. החרמשים שלו כל כך חדים, שהם מסוגלים לחדור דרך יהלום.
    סייטר משיב במתקפת גל ואקום (Vaccum Wave)- הוא מניף את חרמשיו באוויר ושולח זרם אוויר כל כך חזק שנראה בבירור על רקע היער.
    צ'ארמנדר נפצע בצורה בינונית בלבד, אך נהדף אחורה מעוצמת הגל.

עמית;
    אתה מודה לה ויוצא, ומטייל מעט בעיר וירידיאן. אתה מסתובב מעט פה ושם, חוקר את העיר הגדולה והיפה, ולפתע רואה דבר מה מעניין.
    אתה מביט קדימה ורואה שלושה ילדים קטנים ומולם פוקימון דיי גדול, צבעו ירוק ועלים פורצים מראשו, ידיו ורגליו.
    מאחוריו אתה רואה בחור צעיר לבוש בגדים גדולים בצבע ירוק וכחול, ושיערו הזהוב מסודר בצורת חרמש הפוך.

ניב;
    הפוקדקס שלך מתחיל לדבר:

וולפיקס, פוקימון השועל. הוא מסוגל לשלוט בכדורי אש. ככל שהוא גדל, הזנבות שלו מתפצלים ויוצרים זנבות חדשים.

אודיש, פוקימון העשב. במהלך היום, הוא שותל את רגלים בקרקע כדי לשאוב מים ומזון מהאדמה.

בנג'י מהנהן כאות הסכמה, ומצווה על קאטרפי לתקוף את אודיש בנשיכת חרק, וקאטרפי קופץ על אודיש ונושך אותו.
    בינתיים, בלבאזור מנטרל את הגחלת עם עלי תער, ושולח גפנים לאחוז בוולפיקס. וולפיקס מורם באוויר, ובלבאזור מנענע אותו מצד לצד.
    "וולפיקס, גחלת על הגפנים!" קוראת אחת התאומות, בעוד השנייה מצווה "אודיש, כוח הטבע! (Nature Power)"
    בעוד וולפיקס שולח גחלת שמציתה את הגפנים של בלבאזור ומתקרבת לפגוע בו, אודיש עוצם את עיניו ומתרכז.
    האש מתקרבת לבלבאזור כמו שפתיל של דינמיט בוער, ופוצעת אותו תוך כדי. בלבאזור עולה באש... (Burned)
    אודיש פוקח את עיניו שזוהרות באור כסוף, ושלושה כדורי אור בצבע אדום, ירוק וכחול נאספים סביבו ופוגעים בקאטרפי קשות.

נועם;
    בלבאזור שולח זוג גפנים מהפקעת שעל גבו לעבר קטטה ואוחז בו חזק. רטטה נפצע, ונושך את הגפנים, מה שמכאיב לבלאזור.

קודאק;
    "יש לי גם פיצ'ו," היא אומרת. "דודה שלי ממחוז ג'וטו שלחה לי אותו. דרך אגב, אני סיארה." היא מציגה את עצמה ומשיטה יד ללחוץ את שלך.
    אתה מציג את עצמך ולוחץ את ידה, ובינתיים פידג'י וסקווירטל יוצאים מהפוכדורים. פידג'י מנסה לאחוז בסקווירטל אך בוחר לבסוף לטוס לבד.
    בינתיים, אתה וסקווירטל יוצאים יחד עם סיארה לטיול ברחבי העיר בזמן שהיא מוציאה את פיצ'ו- פוקימון קטן וחמוד בצבעים שחור ולבן עם לחיים ורודות ואוזניים מחודדות.

דוד;
    בלבאזור מחייך אליך ונבלע בתוך הפוכדור בקרן אור אדומה. לבינתיים, אתה חושב על שם להעניק לו.
    אתה מודה לפרופסור ויוצא לעבר העיר וירידיאן. בעודך מהרהר לגבי כינוי לבלבאזור, פוקימון קטן דמוי זחל בצבע זהב עם קרן על הראש שולח לעברך קורים.
    אתה נלכד בתוך רשת של קורים, והפוכדור של בלבאזור נשמע מכיסך ברגע האחרון, ובלבאזור יוצא ממנו.

סיגל;
    סקווירטל מחייך בחזרה והפרופסור ממלמל "אין בעד מה". את יוצאת החוצה עם סקווירטל לעבר העיר וירידיאן.
    אתם מביטים בנופים מסביב, מסתכלים וחוקרים את הטבע, כשלפתע פוקימון קטן מגיח מן הצד; זחל קטן וירוק עם סימן אדום על המצח.
    הוא נראה עצבני מאוד, וקופץ לעברך, מתנגש בך ומפיל אותך על הקרקע.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב;
    הפוקדקס שלך מתחיל לדבר:

וולפיקס, פוקימון השועל. הוא מסוגל לשלוט בכדורי אש. ככל שהוא גדל, הזנבות שלו מתפצלים ויוצרים זנבות חדשים.

אודיש, פוקימון העשב. במהלך היום, הוא שותל את רגלים בקרקע כדי לשאוב מים ומזון מהאדמה.

בנג'י מהנהן כאות הסכמה, ומצווה על קאטרפי לתקוף את אודיש בנשיכת חרק, וקאטרפי קופץ על אודיש ונושך אותו.
    בינתיים, בלבאזור מנטרל את הגחלת עם עלי תער, ושולח גפנים לאחוז בוולפיקס. וולפיקס מורם באוויר, ובלבאזור מנענע אותו מצד לצד.
    "וולפיקס, גחלת על הגפנים!" קוראת אחת התאומות, בעוד השנייה מצווה "אודיש, כוח הטבע! (Nature Power)"
    בעוד וולפיקס שולח גחלת שמציתה את הגפנים של בלבאזור ומתקרבת לפגוע בו, אודיש עוצם את עיניו ומתרכז.
    האש מתקרבת לבלבאזור כמו שפתיל של דינמיט בוער, ופוצעת אותו תוך כדי. בלבאזור עולה באש... (Burned)
    אודיש פוקח את עיניו שזוהרות באור כסוף, ושלושה כדורי אור בצבע אדום, ירוק וכחול נאספים סביבו ופוגעים בקאטרפי קשות.
    אחי לא אמרתי לבלבאזור לנענע את וולפיקס אלה לזרוק אותו על אודיש!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לעזזל זה לא טוב.." אומר בחשש לבלבאזור שלי ומיד אקרא לו "בלבאזור מהר השתמש בעלי תער פעם נוספת וחתוך ממך את הגפנים האלה!"
    ואז אחשוב לעצמי ואומר 'אם בלבאזור עולה באש אז..' ומיד אפקוד עליו "בלבאזור בלימה על אודיש!
    ואקרא לבנג'י "בנג'י תגיד לקאטרפי להשתמש בתווי חוטים וקשור את רגליו של וולפיקס זו בזו.. זה יעסיק אותו בנתיים ונתקוף יחד את אודיש!"

.

10. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ניב;
    לפני שהוא זרק הוא בער.
    ~~~
    בלבאזור חותך את גפניו עם עלי תער בעוד בנג'י מורה על קאטרפי הפצוע לקשור את רגליו של שועל האש הקטן. המהלך מצליח.
    בינתיים, בלבאזור רץ לעבר אודיש ומתנגש בו, פוצע אותו. "קאטרפי, נשיכת חרק פעם נוספת!" אומר בנג'י לפוקימון הזחל הירוק.
    קאטרפי קופץ פעם נוספת על אודיש ונושך אותו בעוצמה, מה שהפעם פוצע אותו בצורה קריטית ומעלף אותו.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    בעוד צ'ארמנדר פוער את פיו ושולח מטח כדורים אדומים ולוהטים לעבר סייטר שנפצע קשות, הפוקדקס אומר:

סייטר, פוקימון גמל השלמה. החרמשים שלו כל כך חדים, שהם מסוגלים לחדור דרך יהלום.
    סייטר משיב במתקפת גל ואקום (Vaccum Wave)- הוא מניף את חרמשיו באוויר ושולח זרם אוויר כל כך חזק שנראה בבירור על רקע היער.
    צ'ארמנדר נפצע בצורה בינונית בלבד, אך נהדף אחורה מעוצמת הגל.
    "צ'ראמנדר הוא סוג חרק אז איש ישפיע אליו!תשתמש בצעקה אליו ומתי שהוא נפגע מהצעקה תסיים את הקרב בגחלת!"אצעק לעבר צ'ראמנדר ואם הוא יצליח לעשות את הכול אזרוק על סייטר פוקדור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B]סיגל;
    סקווירטל מחייך בחזרה והפרופסור ממלמל "אין בעד מה". את יוצאת החוצה עם סקווירטל לעבר העיר וירידיאן.
    אתם מביטים בנופים מסביב, מסתכלים וחוקרים את הטבע, כשלפתע פוקימון קטן מגיח מן הצד; זחל קטן וירוק עם סימן אדום על המצח.
    הוא נראה עצבני מאוד, וקופץ לעברך, מתנגש בך ומפיל אותך על הקרקע.
    "אווש למה עשיתה את זה?" אני צועקת לעברו וקמה
    "טוב אני נראה לי אתפוס אותך אם אתה רוצה להילחם אז.. נילחם"
    "תשתמש בבועות!" אני אומרת לסקווירטת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה מודה לה ויוצא, ומטייל מעט בעיר וירידיאן. אתה מסתובב מעט פה ושם, חוקר את העיר הגדולה והיפה, ולפתע רואה דבר מה מעניין.
    אתה מביט קדימה ורואה שלושה ילדים קטנים ומולם פוקימון דיי גדול, צבעו ירוק ועלים פורצים מראשו, ידיו ורגליו.
    מאחוריו אתה רואה בחור צעיר לבוש בגדים גדולים בצבע ירוק וכחול, ושיערו הזהוב מסודר בצורת חרמש הפוך.
    "מי זה הפוקימון הזה?" אתהה לעצמי ואכוון את הפוקידע לכיוון הפוקימון.
    NYO HO HO BITCH

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק;
    "יש לי גם פיצ'ו," היא אומרת. "דודה שלי ממחוז ג'וטו שלחה לי אותו. דרך אגב, אני סיארה." היא מציגה את עצמה ומשיטה יד ללחוץ את שלך.
    אתה מציג את עצמך ולוחץ את ידה, ובינתיים פידג'י וסקווירטל יוצאים מהפוכדורים. פידג'י מנסה לאחוז בסקווירטל אך בוחר לבסוף לטוס לבד.
    בינתיים, אתה וסקווירטל יוצאים יחד עם סיארה לטיול ברחבי העיר בזמן שהיא מוציאה את פיצ'ו- פוקימון קטן וחמוד בצבעים שחור ולבן עם לחיים ורודות ואוזניים מחודדות.
    אני אחפש את קלאפרי בכל מקום שאמצא בעוד אצעק "קלאפרי ! קלאפרי ! "
    ואשאל את סיארה "יש לו כינוי חיבה ?? " ואז אורה על סקווירל ופיצ'ו "תנסו למצוא את פידג'י..אולי הוא קורא לנו ואם לא אז תקראו לו ! "

Spoiler ספוילר

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב;
    לפני שהוא זרק הוא בער.
    ~~~
    בלבאזור חותך את גפניו עם עלי תער בעוד בנג'י מורה על קאטרפי הפצוע לקשור את רגליו של שועל האש הקטן. המהלך מצליח.
    בינתיים, בלבאזור רץ לעבר אודיש ומתנגש בו, פוצע אותו. "קאטרפי, נשיכת חרק פעם נוספת!" אומר בנג'י לפוקימון הזחל הירוק.
    קאטרפי קופץ פעם נוספת על אודיש ונושך אותו בעוצמה, מה שהפעם פוצע אותו בצורה קריטית ומעלף אותו.
    "אוקיי בנג'י סיימנו עם אחד, בוא נסיים את השני!" אומר בקול רגוע ובטוח, לאחר אוסיף לומר לבנג'י "בוא נסיים את זה במהלך משותף, מה אתה אומר?!"

.

עמוד 9 מתוך 96 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •