Pokemon GO
עמוד 90 מתוך 96 ראשוןראשון ... 40808889909192 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,336 עד 1,350 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    רוצו לראות %^$%#^%&#^$#%^$#%&^#%$&$%&$
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )
    http://forum.pokemons.co.il/showpost...89&postcount=1

תומר;
    כשאמרתי "לא אגדי ולא נדיר מדיי" התכוונתי גם לא פסואדו-אגדי, מן הסתם.
    ~~~
    יחד עם פייטון, אתם מתקדמים במנהרה הארוכה, קראוודונט ומגבי שומרים משני צידיכם.
    לפתע, פוקימון קטן מגיח מן האדמה, וזה לא דיגלט ולא דאגטריו. הוא צהוב ונראה כמו גמל.
    "נאמל!" הוא אומר ושולח לעברכם פצצת בוץ, אך אתם מתחמקים אל הצדדים בזמן.
    הוא נראה עצבני, ועשן קל בוקע מהדבשת על גבו.
    אפשר לבחור פוקימון אחר במקום אבן\אדמה?
    פשוט יש לי את גרייבלר שהוא מהסוגים האלה...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קראוודונט! תשתמש בקרן בועות עם כוח סודי על הפוקימון הזה!" אפקוד על קראוודונט תוך כדי שאני בודק את נאמל בפוקדקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    [CENTER]מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:

ברנדון;
    פיקאצ'ו נעה מצד לצד בזיגזגים לעבר מיילוטיק, ומגבירה מהירות באמצעות מתקפה מהירה.
    מיילוטיק מרוכז, ומצליח לחבוט בה בזנב ברזל ברגע האחרון; פיקאצ'ו שולחת מכת ברק מטווח אפס, ופוגעת בחוזקה.
    מיילוטיק צווח בכאב בעוד פיקאצ'ו מצליפה בו בחבטה; מיילוטיק שולח קרן קרח ופוגע בחוזקה בעכברה החשמלית.
    פיקאצ'ו נראית מעט עייפה, אך מיילוטיק יותר.
    "פיקאצ'ו אין עלייך! קדימה עוד קצת ואת מנצחת את מיילוטיק!" אעודד אותה ואעלה לה את המוטיבציה.
    "תרוצי מצד לצד עם מתקפה מהירה! אחר כך גל הלם! בזמן שמיילוטיק עסוק בלרפאות את עצמו תחבטי בו ותשתמשי במכת ברק הכי חזקה שלך!" אומר לה בביטחון ואחייך

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )

תומר;
    השישייה שלך גם ככה מלאה... אם אתה מוצא פוקימון אדמה אתה תצטרך להחליף אותו במישהו מהצוות.
    אם אתה רוצה, אני מוכן להציע לך כתחליף התפתחות של פוקימון מהצוות.

~~~
    קראוודאונט פוער את צבתותיו ושוללח קרן בועות משתיהן, בעוד שלושה נחשי חול עולים מן הקרקע ומצליפים בנאמל.
    הוא צועק בכאב ונפצע בצורה קשה, ומיד מתעצבן ומשיב בפצצת בוץ שפוגעת הישר בפניו של קראוודאונט.
    בינתיים, אתה שולף את הפוקדקס ומקשיב למידע על נאמל.

נאמל, הפוקימון האדיש. הדבשות על גבו מכילות לבה רותחת. בעת גשם, הלבה מתקררת, מה שגורם לתנועתו של נאמל להאט.

ברנדון;
    פיראצ'ו החמודה מזגזגת שוב לעבר מיילוטיק, והפעם מצליחה גם להתחמק מזנב הברזל שנשלח אליה.
    היא שולחת גל הלם ומשתקת את מיילוטיק שמיד מתרענן ונרפא מהשיתוק.
    פיקאצ'ו מנצלת את המומנטום ותוקפת אותה בחבטה, ומכת ברק חזקה, מה שגורם למיילוטיק להתעלף.
    הוא מוחזר לפוכדור, ומוחלף בפוקימון מים קטן בצבע ורוד, ששולח לעבר פיקאצ'ו דחפור. (Bulldoze).
    פיקאצ'ו נפצעת ממתקפת הדחפור בחוזקה, בעוד קורסולה טוענת אחת נוספת.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    השישייה שלך גם ככה מלאה... אם אתה מוצא פוקימון אדמה אתה תצטרך להחליף אותו במישהו מהצוות.
    אם אתה רוצה, אני מוכן להציע לך כתחליף התפתחות של פוקימון מהצוות.

~~~
    קראוודאונט פוער את צבתותיו ושוללח קרן בועות משתיהן, בעוד שלושה נחשי חול עולים מן הקרקע ומצליפים בנאמל.
    הוא צועק בכאב ונפצע בצורה קשה, ומיד מתעצבן ומשיב בפצצת בוץ שפוגעת הישר בפניו של קראוודאונט.
    בינתיים, אתה שולף את הפוקדקס ומקשיב למידע על נאמל.

נאמל, הפוקימון האדיש. הדבשות על גבו מכילות לבה רותחת. בעת גשם, הלבה מתקררת, מה שגורם לתנועתו של נאמל להאט.
    אני רוצה התפתחות.
    אפשר שצ'ארמליון יתפתח?
    ואפשר לקרוא לקראוודאונט קראו?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קראוודאונט! תתאושש ותתקוף בשיסוע לילה על נאמל! ואז תשלח קרן בועות על הדבשות של נאמל!" אפקוד על קראוודאונט.

5. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    אין בעיה, ואתה יכול לקרוא לו גם ציפי שביט.
    ~~~
    קראוו מזנק לעבר נאמל בשיסוע לילה, ותוקף אותו בעוצמה. נאמל מתגלגל על גבו, אך מתאושש במהרה.
    הוא משתמש במדידת עוצמה (Magnitude) וקראוו מתחיל לרעוד בחוזקה במקום, נפצע. (Magnitude 7)
    הוא שולח מצבתותיו קרן בועות, ופוגע היישר בחור על הדבשת של נאמל, שמעלה עשן ואדים לפתע.
    נאמל צועק בכאב, ומתחיל לנוע באיטיות לעבר קראוו שמטרה לתקוף בהפלה. (Take Down)

6. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    אין בעיה, ואתה יכול לקרוא לו גם ציפי שביט.
    ~~~
    קראוו מזנק לעבר נאמל בשיסוע לילה, ותוקף אותו בעוצמה. נאמל מתגלגל על גבו, אך מתאושש במהרה.
    הוא משתמש במדידת עוצמה (Magnitude) וקראוו מתחיל לרעוד בחוזקה במקום, נפצע. (Magnitude 7)
    הוא שולח מצבתותיו קרן בועות, ופוגע היישר בחור על הדבשת של נאמל, שמעלה עשן ואדים לפתע.
    נאמל צועק בכאב, ומתחיל לנוע באיטיות לעבר קראוו שמטרה לתקוף בהפלה. (Take Down)
    "קראוו תתקוף בשיסוע לילה על פרצופו של נאמל ואז אס אווירי!" אפקוד על קראוו, "אתה מסוגל!" אוסיף בעידוד.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    וופינבל שולח עלי תער מפיו ופוגע בסטארמי, שמשיב מיד בעל חושי (Psychic) שפוצע את וופינבל בחוזקה.
    הוא משתמש באבקת רעל, וסטארמי מתרענן (Refresh) מיד והרעל נעלם מעליו.
    וופינבל שולח זוג גפנים ארוכים ומצליף בחוזקה בסטארמי, פוצע אותו בצורה בינונית עד קשה.
    סטארמי זורח באור לבן, ומשתמש בהחלמה (Recover) שמחזירה כמות אנרגיה נכבדת לגופו הפצוע.
    הוא תוקף בסחרור מהיר (Rapid Spin) ופוצע את וופינבל בצורה בינונית; הוא מנצל את הקרבה לקרן על חושית ו-וופינבל מתעלף.
    "וויפינבל-חזור לפוכדור!" אומר ואחזיר את וויפינבל לפוכדור.לאחר מכן אוציא את צ'ארמיליון מהפוכדור שלו ואפקוד עליו להשתמש בציפורני מתכת על הסטארמי.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה

ברנדון;
    פיראצ'ו החמודה מזגזגת שוב לעבר מיילוטיק, והפעם מצליחה גם להתחמק מזנב הברזל שנשלח אליה.
    היא שולחת גל הלם ומשתקת את מיילוטיק שמיד מתרענן ונרפא מהשיתוק.
    פיקאצ'ו מנצלת את המומנטום ותוקפת אותה בחבטה, ומכת ברק חזקה, מה שגורם למיילוטיק להתעלף.
    הוא מוחזר לפוכדור, ומוחלף בפוקימון מים קטן בצבע ורוד, ששולח לעבר פיקאצ'ו דחפור. (Bulldoze).
    פיקאצ'ו נפצעת ממתקפת הדחפור בחוזקה, בעוד קורסולה טוענת אחת נוספת.
    "פיקאצ'ו תקפצי באוויר! כך לא תוכלי להיפגע! תשתמשי במכת ברק! תנחתי על הקרקע ותרוצי בשביל לתת לקורסולה נשיקה מתוקה!" אומר לפיקאצ'ו, "קדימה את נהדרת!" אעודד אותה בחיוך

9. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    קראוו תוקף את נאמל בפניו עם שיסוע לילה, ונאמל נופל על הקרקע.
    הוא מתרגש, ועשן עולה מגבו - הלבה התחממה מחדש. זועם, הוא משתמש בהפלה ומוחץ את קראוודאונט תחת משקל גופו הכבד.
    קראוו מוסיף אס אווירי, וחותך את צד גופו של פוקימון הגמל שצועק בכאב, ומתעלף.
    "ראפט!" נשמעת שאגה, ולפתע מספר פוקימונים גדולים בצבע כתום עז, דמויי גמלים, רצים לעברך ולעבר פייטון.
    "הו לא..." אומרת פייטון בבהלה. "צאו, סוואבלו, קקניה, רייהורן ורוזרייד!" היא צועקת, והפוקימונים שלה יוצאים החוצה. ,"הגנה!"
    מגן עצום עשוי אור ירקרק נוצר כחוצץ בינכם לבין הקאמראפטים, וקראוודואנוט מצטרף.
    הקאמראפטים נהדפים אחורה ונופלים על גבם. "קדימה, צריך להתרחק!" אומרת פייטון וגוררת אותך יחד עם הפוקימונים בחזרה.
    אתם מגיעים לפיצול, ובוחרים בדרך שלא מובילה אל העיר ורמיליון.
    סוג האדמה משתנה כעבור כמה דקות, ונעשה אפרפר יותר. אבני ירח מנצנצים בקירות. "הגענו להר הירח." אומרת פייטון בקול מופתע.
    פוקימון קטן מופיע מהיכנשהו, מרחף מולכם, צורתו עגולה ועיניו אדומות.

עמית;
    וופינבל המעולף חוזר לפוכדור, ואתה מוציא את צ'ארמיליון במקומו.
    הוא משתמש בציפורני מתכת על סטארמי ופוגע, וזה משיב באקדח מים מטווח קרוב.
    צ'ארמיליון נפצע קשה, אך מתאושש מהר, ומתחמק מאקדח מים נוסף.

ברנדון;
    פיקאצ'ו מזנקת באוויר, אך לא גבוה מספיק וחוטפת מכת דחפור נוספת.
    היא תוספת בקורסולה ונעמדת עלראשה, אחוזת בקרניה, ומשתמשת במכת ברק.
    היא מזנקת אל הקרקע לאחר שפוגעת, ומתחילה לרוץ על הקרקע במהירות סחור סחור.
    קורסולה מתרגזת, ומשתמשת בפיצוץ סלעי שפוגע בפיקאצ'ו פעם אחת מתוך חמש.
    היא מוסיפה קרן בועות, אך פיקאצ'ו מחשמלת אותן, ורצה במתקפה מהירה לעבר קורסולה.
    היא מנשקת אותה, וציפורים זהובות מרחפות במעגלים סביב ראשה של פוקימון האלמוג, אך ריענון נוסף מעלים אותן.

10. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    קראוו תוקף את נאמל בפניו עם שיסוע לילה, ונאמל נופל על הקרקע.
    הוא מתרגש, ועשן עולה מגבו - הלבה התחממה מחדש. זועם, הוא משתמש בהפלה ומוחץ את קראוודאונט תחת משקל גופו הכבד.
    קראוו מוסיף אס אווירי, וחותך את צד גופו של פוקימון הגמל שצועק בכאב, ומתעלף.
    "ראפט!" נשמעת שאגה, ולפתע מספר פוקימונים גדולים בצבע כתום עז, דמויי גמלים, רצים לעברך ולעבר פייטון.
    "הו לא..." אומרת פייטון בבהלה. "צאו, סוואבלו, קקניה, רייהורן ורוזרייד!" היא צועקת, והפוקימונים שלה יוצאים החוצה. ,"הגנה!"
    מגן עצום עשוי אור ירקרק נוצר כחוצץ בינכם לבין הקאמראפטים, וקראוודואנוט מצטרף.
    הקאמראפטים נהדפים אחורה ונופלים על גבם. "קדימה, צריך להתרחק!" אומרת פייטון וגוררת אותך יחד עם הפוקימונים בחזרה.
    אתם מגיעים לפיצול, ובוחרים בדרך שלא מובילה אל העיר ורמיליון.
    סוג האדמה משתנה כעבור כמה דקות, ונעשה אפרפר יותר. אבני ירח מנצנצים בקירות. "הגענו להר הירח." אומרת פייטון בקול מופתע.
    פוקימון קטן מופיע מהיכנשהו, מרחף מולכם, צורתו עגולה ועיניו אדומות.
    "מה זה פייטון?," אשאל את פייטון "חייבים לבדוק אותו בפוקדקס!" אקרא בפחד תוך כדי שאני בודק את הפוקימון בפוקדקס.
    לאחר מכן אשאל פייטון: "מפה נגיע לעיר הבאה עם המכון הרביעי?"

11. משתמש מנוסה

ברנדון;
    פיקאצ'ו מזנקת באוויר, אך לא גבוה מספיק וחוטפת מכת דחפור נוספת.
    היא תוספת בקורסולה ונעמדת עלראשה, אחוזת בקרניה, ומשתמשת במכת ברק.
    היא מזנקת אל הקרקע לאחר שפוגעת, ומתחילה לרוץ על הקרקע במהירות סחור סחור.
    קורסולה מתרגזת, ומשתמשת בפיצוץ סלעי שפוגע בפיקאצ'ו פעם אחת מתוך חמש.
    היא מוסיפה קרן בועות, אך פיקאצ'ו מחשמלת אותן, ורצה במתקפה מהירה לעבר קורסולה.
    היא מנשקת אותה, וציפורים זהובות מרחפות במעגלים סביב ראשה של פוקימון האלמוג, אך ריענון נוסף מעלים אותן.
    "מעצבן הריענון הזה.." אמלמל בכעס.
    "טוב פיקאצ'ו קדימה תנועי לכיוון קורסולה מצד לצד,תתחמקי מכל מתקפות הנגד שלה ותשתמשי בחבטה! לאחר מכן גל הלם! בזמן שהיא מתרפאת תשתמשי במכת ברק!!" אומר לה, "קדימה אני מאמין בך!" אוסיף

12. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    אתה שולף את הפוקדקס, מבולבל, והוא מקריא:

סטארוק, פוקימון כוכב השביט. הוא מרחף במכתשים שנוצרו מכוכבים שנפלו, וניזון מהשאריות שלהם. נאמר כי הוא מסוגל לתקשר עם יצורים מהחלל החיצון.
    "וואוו..." אומרת פייטון בהפתעה. "ואנחנו קרובים מאוד לעיר סרוליאן כרגע..." היא אומרת.
    "אם נצא מכאן לסרוליאן, נוכל להמשיך לכיוון מערת החושך ולהגיע לעיר לבנדר, שממש קרובה לעיר עם המכון הרביעי." היא מסבירה.
    "זה לא ביג דיל..." היא אומרת ומתקרבת אל הפוקימון המרחף, שמיד מתרחק בפחד, אך לא בורח לגמרי. הוא נראה מסוקרן.

ברנדון;
    פיקאצ'ו נעה לכיוון קורסולה, משנה כיוון לעתים תכופות, ולבסוף תוקפת בחבטה.
    היא משתמשת בגל הלם, אך קורסולה מבינה את המהלך ומתרעננת תוך כדי תזוזה ימינה.
    היא מתחמקת ממכת הברק, אך פיקאצ'ו החכמה, מסתובבת אליה ומשתמשת במכת ברק נוספת שמעיפה אותה באוויר.
    קורסולה נוחתת על גבה, מעולפת, ומוחזרת לפוכדור במהרה. את קורסולה מחליף פוקימון דמוי כוכב ים סגול ובמרכז גופו אבן חן אדומה.
    הוא משתמש בקרן על חושית, ופיקאצ'ו מתחמקת מהאור הצבעוני. הוא משתמש פעמיים נוספות, ולבסוף פוגע.

13. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    אתה שולף את הפוקדקס, מבולבל, והוא מקריא:

סטארוק, פוקימון כוכב השביט. הוא מרחף במכתשים שנוצרו מכוכבים שנפלו, וניזון מהשאריות שלהם. נאמר כי הוא מסוגל לתקשר עם יצורים מהחלל החיצון.
    "וואוו..." אומרת פייטון בהפתעה. "ואנחנו קרובים מאוד לעיר סרוליאן כרגע..." היא אומרת.
    "אם נצא מכאן לסרוליאן, נוכל להמשיך לכיוון מערת החושך ולהגיע לעיר לבנדר, שממש קרובה לעיר עם המכון הרביעי." היא מסבירה.
    "זה לא ביג דיל..." היא אומרת ומתקרבת אל הפוקימון המרחף, שמיד מתרחק בפחד, אך לא בורח לגמרי. הוא נראה מסוקרן.
    "פוקימון מגניב, אבל לא בשבילי," אגיד לפייטון "רוצה לתפוס אותו או להמשיך?" אוסיף תוך כדי שאני מוציא את צ'ארמיליון כדי שהוא יהיה איתי קצת בחוץ.

14. משתמש מנוסה

ברנדון;
    פיקאצ'ו נעה לכיוון קורסולה, משנה כיוון לעתים תכופות, ולבסוף תוקפת בחבטה.
    היא משתמשת בגל הלם, אך קורסולה מבינה את המהלך ומתרעננת תוך כדי תזוזה ימינה.
    היא מתחמקת ממכת הברק, אך פיקאצ'ו החכמה, מסתובבת אליה ומשתמשת במכת ברק נוספת שמעיפה אותה באוויר.
    קורסולה נוחתת על גבה, מעולפת, ומוחזרת לפוכדור במהרה. את קורסולה מחליף פוקימון דמוי כוכב ים סגול ובמרכז גופו אבן חן אדומה.
    הוא משתמש בקרן על חושית, ופיקאצ'ו מתחמקת מהאור הצבעוני. הוא משתמש פעמיים נוספות, ולבסוף פוגע.
    "פיקאצ'ו! קדימה לא לוותר! תשתמשי במתקפה מהירה! כשאת קרובה ישר מכת ברק!" אומר לה, "את ניצחת 4 פוקימונים רצוף! את אדירה!" אעודד אותה בקול מלא ביטחון ואחייך

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

אלון;
    מגיע לך \: סתם סליחה. XD
    ~~~
    ליט משתמש בקרן בלבול ופוגע בריידון המבולבל שנופל על הקרקע מרוב בלבול.
    הציפורים מעל ראשו של ריידון מסתובבות בהסטריה, ובינתיים ליט שולח מהאש על ראשו כדורי אנרגיה, אחד אחרי השני.
    כדור האנרגייה הרביעי מחסל את ריידון, והבחור מאחוריו מחזיר אותו לפוכדור, ואברה המעולף משגר את שניהם אל מקום לא ידוע.
    סיארה רצה לעברכם יחד עם קלאפייבל במהירות, ואתם מתחבקים חיבוק קבוצתי, כולל הפוקימונים.
    היא מחזירה את ביוטיפליי המעולף. "תודה רבה..." היא אומרת ונותנת לך נשיקה על הלחי.
    "מוזר..." אומר וואלאס ומביט אל תוך מכשיר דמוי שעון על ידו. "הפוקטץ' שלי מראה שאנחנו כבר לא בעיר ורמיליון... אלא ליד הר הירח."
    "החורים בקרקע ובקירות," אומרת לונה ומביטה סביב, ואתה באמת רואה שרידים של מחילות שמולאו בחול, "מעידים על המיקום. מנהרת הדיגלט."
    "המנהרות מתלכדות, כך שמעתי," אומרת סיארה. "ובצומת של הר הירח ומנהרת הדיגלט נמצאים פוקימונים נדירים..."
    לכבוד אוונט יום העצמאות, תוכל לפגוש פוקימון אדמה/סלע לבחירתך, לא אגדי ולא נדיר מדיי.
    בהנחה שתבחר בפאנפי, אתה תקבל אותו כבר בלי קרב כי קיבלת הכי הרבה נקודות באוונט פסח.
    סתם שאלה..עם התפתחויות?
    אם כן,אז דונפן,אפ לא אז כמובן שפאנפי

"טוב בואו נלך אל עיר המכון הבא! אבל קודם בואו נעצור בעיר סרוליאן.." אומר ואז אתחיל ללכת בביוב המסריח.
    "ליטוויק תעניק לו אור מהלהבה שלך" אומר לו ואתחיל ללכת.

Spoiler ספוילר

עמוד 90 מתוך 96 ראשוןראשון ... 40808889909192 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •