Pokemon GO
עמוד 91 מתוך 96 ראשוןראשון ... 41818990919293 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,351 עד 1,365 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    רוצו לראות %^$%#^%&#^$#%^$#%&^#%$&$%&$
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )
    http://forum.pokemons.co.il/showpost...89&postcount=1

תומר;
    "המממ..." אומרת פייטון בסקרנות ומביטה בו. "סוג על חושי בהחלט יוסיף לי לשישייה... אבל סלע כבר יש לי." היא מוסיפה.
    היא מתעכבת מעט, ולבסוף מחליטה. "רוזרייד, כדור אנרגייה!" היא אומרת בחיוך ובנחישות.
    רוזרייד, פוקימון הוורד, שולח כדור אנרגיה בצבע ירוק שפוגע בסטארוק.
    הקרב ממשיך בעל חושי של סטארוק, ובמתקפות עשב ורעל של רוזרייד.
    לבסוף, הקרב נחתם אחרי זמן קצר מאוד, ופייטון שולחת פוכדור ללכוד את סטארוק.
    הפוכדור מסתובב פעמיים, ונחתם לבסוף. "יש!" אומרת פייטון בחיוך. "רוזרייד, היית גדולה!"
    אתה מוציא את צ'ארמיליון בזמן שפייטון משיבה את כל הצוות שלה לפוכדורים מלבד רוזרייד, ונראה שהיא מתחברת לצ'ארמיליון בקלות.
    קראוודאונט גם כן מתחבר אליה, ואתם ממשיכים בסיורכם בקומה השביעית של הר הירח.
    רחש נשמע, והוא מתגבר. אתה מסתובב, ורואה שאחד הקאמראפטים הצליח לעקוב אחריכם עד לשם. הוא פוער את פיו, ושולח להביור, אך קראוודאונט מגן על כולכם ואתם ניצלים.

ברנדון;
    לפתע, היא מתה. סתם לא. היא משתמשת במתקפה מהירה, ומתחילה לרוץ לעבר סטארמי במהירות על.
    הוא נפגע ממכת הברק אשר היא שולחת, ומיד משתמש בהחלמה (Recover) שמחזירה לו אנרגיה.
    הוא תוקף בסחרור מהיר, ומשתתק בעקבות המגע הפיזי, אך מיד מתרענן והשיתוק נעלם. הוא תוקף בקרן על חושית נוספת, ופיקאצ'ו נפצעת.
    היא נראית דיי תשושה אחרי ארבעה קרבות רצופים, אך ממשיכה להתחמק ממתקפותיו של סטארמי בניתורים קלים.

אלון;
    אני אפתיע אותך. (:
    ~~~
    אתה מתבלבל וחושב שאתה עדיין בביוב אבל כבר אמרתי שאתם במנהרת הדיגלט ליד הר הירח אבל לא קראת.
    אתה הולך במחשבה שהקרקע הקשה ונטולת הריח של מנהרת הדיגלט היא ביוב, וחבריך מצביעים עליך וצוחקים בקול רם.
    לבסוף, אתם מגיעים לאזור בו האדמה מתחילה להיות קשה ואפרפרה, ואבני ריח טמונים בתוך הקירות.
    "הגענו להר הירח," אומרת לונה בחיוך ומעבירה יד על הקיר. לפתע, הוא מתנפץ ופוקימון יוצא משם.
    ליטוויק מאיר את המקום, ואתם רואים שזהו פוקימון קטן בצבע כסף עם אף כדורי בצבע אדום.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )

תומר;
    "המממ..." אומרת פייטון בסקרנות ומביטה בו. "סוג על חושי בהחלט יוסיף לי לשישייה... אבל סלע כבר יש לי." היא מוסיפה.
    היא מתעכבת מעט, ולבסוף מחליטה. "רוזרייד, כדור אנרגייה!" היא אומרת בחיוך ובנחישות.
    הפוכדור מסתובב פעמיים, ונחתם לבסוף. "יש!" אומרת פייטון בחיוך. "רוזרייד, היית גדולה!"
    אתה מוציא את צ'ארמיליון בזמן שפייטון משיבה את כל הצוות שלה לפוכדורים מלבד רוזרייד, ונראה שהיא מתחברת לצ'ארמיליון בקלות.
    רחש נשמע, והוא מתגבר. אתה מסתובב, ורואה שאחד הקאמראפטים הצליח לעקוב אחריכם עד לשם. הוא פוער את פיו, ושולח להביור, אך קראוודאונט מגן על כולכם ואתם ניצלים.
    "צ'ארמיליון וקראוו! תתקפו בזעם דרקון וקרן בועות ותשלבו את המתקפות ביחד כדי לנצח את הקאמראפט!" אפקוד על שני הפוקימונים שלי.
    לאחר הציווי אבדוק את רוזרייד ואת קאמראפט בפוקדקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    [CENTER][U]

ברנדון;
    לפתע, היא מתה. סתם לא. היא משתמשת במתקפה מהירה, ומתחילה לרוץ לעבר סטארמי במהירות על.
    הוא נפגע ממכת הברק אשר היא שולחת, ומיד משתמש בהחלמה (Recover) שמחזירה לו אנרגיה.
    הוא תוקף בסחרור מהיר, ומשתתק בעקבות המגע הפיזי, אך מיד מתרענן והשיתוק נעלם. הוא תוקף בקרן על חושית נוספת, ופיקאצ'ו נפצעת.
    היא נראית דיי תשושה אחרי ארבעה קרבות רצופים, אך ממשיכה להתחמק ממתקפותיו של סטארמי בניתורים קלים.
    ]
    "אם הייתה לי תרופה.." אמלמל, "פיקאצ'ו בינתיים אל תתקפי!" אומר לה ואוציא את ונונאט מהפוכדור,אבדוק אם הוא בסדר בשביל להילחם.
    "אתה מוכן להחליף את פיקאצ'ו? אשאל אותו, "אם הוא תוקף אותך אז תתחמקי במתקפה מהירה" אומר לה ואסתכל על ונונאט

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

אלון;
    אני אפתיע אותך. (:
    ~~~
    אתה מתבלבל וחושב שאתה עדיין בביוב אבל כבר אמרתי שאתם במנהרת הדיגלט ליד הר הירח אבל לא קראת.
    אתה הולך במחשבה שהקרקע הקשה ונטולת הריח של מנהרת הדיגלט היא ביוב, וחבריך מצביעים עליך וצוחקים בקול רם.
    לבסוף, אתם מגיעים לאזור בו האדמה מתחילה להיות קשה ואפרפרה, ואבני ריח טמונים בתוך הקירות.
    "הגענו להר הירח," אומרת לונה בחיוך ומעבירה יד על הקיר. לפתע, הוא מתנפץ ופוקימון יוצא משם.
    ליטוויק מאיר את המקום, ואתם רואים שזהו פוקימון קטן בצבע כסף עם אף כדורי בצבע אדום.
    "מי זה?" אשאל ואבדוק אותו בפוקדע.
    מיד אחר כך אמשיך ללכת לעבר העיר סרוליאן.

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    וופינבל המעולף חוזר לפוכדור, ואתה מוציא את צ'ארמיליון במקומו.
    הוא משתמש בציפורני מתכת על סטארמי ופוגע, וזה משיב באקדח מים מטווח קרוב.
    צ'ארמיליון נפצע קשה, אך מתאושש מהר, ומתחמק מאקדח מים נוסף.
    "צ'ארמיליון-השתמש במסך עשן ולאחר מכן בזעם דרקון!" אומר לצ'ארמיליון בתקווה שהטכניקה תעבוד.בינתיים אבדוק מה מצב הפוקידע והאם הוא עובד.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה

~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תמיר;
    אין לו מתקפות קרח אחרות... מה אני יעשה, ישקה את וופינבל?!
    ~~~
    וופינבל משתמש בגדילה נוספת, אך הוא לא גדל שוב פי ארבע אלא פי שתיים בשל היעדר הגשם.
    מיילוטיק נפגע מכדור מזג האוויר, ומשתמש בזנב ברזל חזק שמוחץ את וופינבל.
    הוא יורה קרן קרח ופוגע, מסב לו נזק רב. הקור מכווץ את וופינבל בחזרה לגודלו הטבעי, ומיילוטיק מתקרב אליו בזנב ברזל.
    .
    "קדימה ויפינבל, תפתיע אותו עם אבקת שיתוק בפנים ואז מיד תקפוץ אחורנית! תתרכז, ואז תשלח מטר עלי תער בכל הכוח לעבר מיילוטיק! קדימה!" אני קורא ומעודד אותו לניצחון.

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

דוד;
    כן, אמרת, עד יום שני יש לך להגיע לסוף הר הירח, שזה לא כל כך הרבה, ומשם לאוונט יום העצמאות - מפגש עם פוקימון אדמה/סלע.
    ~~~
    עם מחשבת הלכידה, מגיח מאחוריו מאמן ולצידו פוקימון נוסף אותו הוא מחזיר לפוכדור.
    אתה מביט במאמן בשנית ומזהה שהוא רשע. אייביזור יוצא מהפוכדור ומצליף בפידג'אוטו, שלא נפצע כמעט.
    פוקימון הציפור משיב במריטה (Pluck) ומכאיב לאייביזור באמצעות מקורו, מסב לו נזק רב.
    אם תהיה מחובר מחר, אני כנראה אגיע...
    ~~~
    'הוא שייך למישהו?' אני חושב באכזבה אבל המחשבה חולפת לי מהר "קבל את זה"
    אני אומר בכעס "אייביזור, תשתמש בעלי תער ומיד בזרע עלוקה" אני צועק ואז ממלמל
    "ליצור שילובים זה תמיד יותר חזק ויותר טוב..."

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    רטיקייט מרכז אנרגיה רבה בשיניו, ולפתע משתמש בניב על (Hyper Fang) ופוגע.
    סוויפר נפצע קשה, ומתעלף מיד. אתה מרסס אותו ואת המאמן, והם מתרחקים.
    לפתע, רעש נשמע ממקום קרוב ואתה רואה מאמנת ג'ינג'ית שהביסה בזה הרגע ילד קטן עם מיאו, והדביקה אותו.
    היא מביטה בך, ורצה לכיוונך, לצידה מיילוטיק גדול ומסתורי, שיורה קרן בועות לעבר רטיקייט.
    "או-או...אני בצרה גדולה!טוב,רטיקייט תחזור!אלקיד צא ותשתמש באגרוף רעם הכי חזק שאתה יכול!"אני אומר ומחפש נואשות משהו שיעזור לי...

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

ניב;
    אותה מתקפה, לא משתנה ממש.
    ~~~
    חדור מוטיבציה, סווינאב שולח רוח רשע על המים ומקפיא את כל האזור סביב מיילוטיק, והוא נכלא בו.
    "מיילוטיק, כוויה!" קוראת מיסטי, ומיילוטיק שולח זרמי מים רותחים שמתחילים להמס את הקרח.
    מיילוטיק לפתע עולה באש כתוצאה מהמתקפה, והקרח נמס לגמרי. הוא מתחיל לשחות סביב האי, ולבסוף נעצר מול סווינאב.
    באמצעות התרעננות, גם הלהבות נעלמות ומיילוטיק אמנם חלש אך חופשי לתקוף.
    סווינאב שולח בוץ רשע מספר פעמים, ומיילוטיק נהדף לאחורה, אך הוא מיד מתעשת ותוקף בזנב ברזל חזק.
    "סווינב קפוץ הצידה מהר!" אומר לו מתוח ונרגש. לאחר מכן אפקוד עליו "כסה את כל המשטח האי בשלג.. קח תוכל לנוע מהר יותר! לאחר מכן גלוש בשמניות ובלבל מעט את מיילוטיק ולבסוף השתמש ברסיסי רשע!"

.

10. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    עברת על החוק שאוסר שימוש במספר לא שווה של פוקימונים עם היריב. במקרה הזה, שניים על אחד מול קאמראפט.
    אתה מתבקש לצטט מחדש את התגובה הקודמת ולהגיב תגובה שמתאימה לחוקים.

ברנדון;
    אבל יש לך....
    ~~~
    פיקאצ'ו מחכה בצד, ואתה מוציא את ונונאט שנראה מעט מסטול ומתנדנד מצד לצד.
    הוא מהנהן בשקט, ומשתמש בבלבול על סטארמי, אך לא מסב לו נזק רב מדיי.
    סטארמי משיב בבלבול, אך ונונאט החמחמק מזנק הצידה, ותוקף בנשיכת חרק.
    סטארמי צווח בקול איום ולפתע מתעלף; נראה שיתרון הסוגים פעל לטובתכם. הוא מוחזר לפוכדור.
    אתה לא מבזבז זמן, ומרסס את מיסטי ושלושת הפוכדורים שלה. לפתע, רעש איום נשמע.
    אתה רואה את הדגרונייט ומאמנו המרחף מקודם נוחתים על הקרקע, ומבין קהל האנשים צועד לעברם בחור ולצידו גארידוס.
    הבחור מרסס בזריזות את הרשע בתרסיס סגול, והגארידוס פוער את פיו ושולח קרן על עצומה לעבר דרגונייט.
    אתה מרגיש חום רב עוטף את גופך, ואתה נופל אחורה, מאבד הכרה, צווחות נשמעות מכל עבר...
    ...
    אתה מתעורר, כאילו באותה התנוחה, במרכז פוקימונים, שלפי מדיה של האחות שעסוקה בטיפול בפצועים נמצא בעיר סרוליאן.
    אתה מזדקף, ראשך כואב מעט, ורואה שכל הפוכדורים שלך והחפצים, מלבד נוגדן הרשע, מונחים על כוננית לצד מיטתך.
    אתה רואה גם את פיקאצ'ו הקטנה למרגלות מיטתך, על כרית שמשמת לה כמיטה מאולתרת.
    "התעוררת..." אומרת האחות בחיוך ומניחה מגבת רטובה וחמה על מצחך.
    (קיבלת 2 נקודות על כל פוקימון של מיסטי שריססת, על מיסטי עוד שתיים ועל סיום האוונט אחת. בסה"כ - 9 נקודות)

קודאק;
    לאן אתה רץ?
    ~~~
    אתה בודק אותו בפוקדקס, ומגלה שהפוקימון הזה בכלל לא שייך לאזורך, אלא למקום מרוחק באירופה.

פבלפאס, פוקימון חלוק הנחל. גודלו הקטן מאפשר לו להתחבא מפוקימונים אויבים. חוש הריח שלו חזק מאוד והוא מסוגל להריח מזון ממרחקים.
    "חמוד," אומרת סיארה ומביטה בו בחיוך. הוא נראה סקרן, ומחליק על צד המערה, נעמד מולכם.
    "צא, מנטייק!" היא אומרת בחיוך ופוקימון העפיפון יוצא מהפוכדור, מרחף באוויר מול הפבלפאס. "קרן בועות!" אומרת סיארה.
    "טייק~" אומר מנטייק במהירות, ומשגר מטח בועות לעבר פבלפאס הקטן, פוצע אותו.
    פוקימון חלוק הנחל משיב בזריקת סלע, ופוגע במנטייק בצורה בינונית.
    קרן בועות נוספת נשלחת, ומיד אחריה אקדח מים, ופבלפאס מתעלף בקלות. "צא, פוכדור!" אומרת סיארה בחיוך.
    פבלפאס נלכד בתוך פוכדור ריק של סיארה, שמתנדנד פעמיים ונעצר. "יש!" היא אומרת בחיוך, ואתם מיד מברכים אותה על הלכידה.
    אתם מתקדמים יחד עם מנטייק ושאר הפוקימונים שלכם שבחוץ, ולפתע אתה שומע רעשים לא מוסברים של צעידה המונית.
    אתה מזהה שזה בא ממעבר לקיר הימני של המערה, שלפתע מתחיל להיסדק....
    אבן ירח נופלת על הקרקע, ואחריה עוד חמש, כשלפתע חור קטן נוצר. אתה רואה המון פוקימוני סלע ואדמה מתגלגלים להם, ועל גבם קלאפה, קלאפרי וקלאפייבל רבים.
    עם כל נפילה של אבן ירח, קלאפרי מתפתח לקלאפייבל, וקלאפה שמתפתחים משמחה מתפתחים גם כן.
    "הו..." אומרת לונה בחיוך קטן. "איזה יופי..." היא מוסיפה בחיוך. רחש קל נשמע, והפוכדור של סיארה נפתח.
    תוך רגע, קלאפייבל שלה מזנק מתוך החור ועולה על גבו של פוקימון פילון קטן בצבע תכלת, שמתחיל להתגלגל ונושא איתו את קלאפייבל החמודה הרחק.

עמית;
    צ'ארמיליון נושף על זנבו ומייצר מסך עשן שחור שמציף את המקום. אתה שומע את זעם הדרקון נורה לעבר סטארמי.
    קול צווחה של כוכב הים נשמע, והעשן מיד מתפזר. סטארמי שולח קרן בועות, וצ'ארמיליון חומק ברגע האחרון.
    סטארמי משתמש בבלבול ומרים אתצ צ'ארמיליון באוויר; הוא זורק אותה, ופוגע בו כמו בברווז בר עם אקדח מים חזק במיוחד.
    צ'ארמיליון מסתחרר באוויר לאחור ונופל על פניו, מצבו קשה. אתה בינתיים בודק ומגלה שהפוקדקס טרם חזר לקדמותו.

תמיר;
    וופינבל יורה מפיו אבקת שיתוק, אך מיילוטיק מייד נרפא באמצעות התרעננות נוספת שמתחילה לעלות על העצבים.
    וופינבל מתגלגל אחורה, ושולח עלי תער שפוצעים את מיילוטיק קשה מאוד ומעלפים אותו.
    נחש הים חוזר לפוכדור שלו, ופוקימון אלמוג קטן וורדרד מחליף אותו, מביט בוופינבל בנחישות.
    הוא זורח באור לבן ויורה מתקפה שאתה מזהה כבולדוזר, כמו של ארון. הוא פוגע בוופינבל בצורה בינונית בלבד.

דוד;
    אייביזור שולח מטח עלי תער שפוצעים את פידג'אוטו, אך לא גורמים לנזק גדול בכלל.
    פידג'אוטו מרחף לעבר אייביזור, מקורו מושט קדימה, והוא משתמש במריטה נוספת.
    בינתיים, אייביזור מנצל את הקירבה של הציפור ומשתמש בזרע עלוקה שפוגע בפידג'אוטו.
    הזרע מתפצל לאלף גפנים, אחד מהם נותר כבול לאייביזור, ואנרגיה מתחילה לעבור מפידג'אוטו אל פוקימון העשב.
    פידג'אוטו מנסה להשתחרר מזרע העלוקה, אך עם כל תנועה שלו אנרגיה נספגת אל גופו של אייביזור.

נועם;
    רטיקייט חוזר אל הפוכדור, ואלקיד יוצא החוצה ונעמד מול מיילוטיק הגדול.
    אלקיד רץ לעבר מיילוטיק באגרוף מונף, ופוצע אותו בחוזקה רבה.
    מיילוטיק מיד זורח באור לבן, ומעט מהאנרגיה שאיבד שבה אל גופו. (Recover)
    בינתיים, מיילוטיק מניף באוויר את זנבו, וכמו מחבט בייסבול, מצליף בחוזקה באייביזור ברעש מתכתי ומעיף אותו באוויר.

ניב;
    סווינאב מזנק הצידה, ושולח אבקת שלג על המשטח שנהיה חלקלק וקר.
    הוא גולש סביב בצורות מוזרות, מבלבל את מיילוטיק, ושולח רסיסי רשע, אך המהירות והסחרור מובילים להחטאה.
    מיילוטיק מזנק אל המשטח, ומשתמש בזנב ברזל על השלג, מה שגורם לו להיסדק מעט.
    מיילוטיק עומד יציב במקום, ומשתמש בקרן בועות לעבר סווינאב שנפצע בצורה בינונית עד קשה.
    הוא מצליח לעצור בסופו של דבר, וכמעט נופל אל המים, אך נאחז בקרח בחוזקה.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

ניב;
    סווינאב מזנק הצידה, ושולח אבקת שלג על המשטח שנהיה חלקלק וקר.
    הוא גולש סביב בצורות מוזרות, מבלבל את מיילוטיק, ושולח רסיסי רשע, אך המהירות והסחרור מובילים להחטאה.
    מיילוטיק מזנק אל המשטח, ומשתמש בזנב ברזל על השלג, מה שגורם לו להיסדק מעט.
    מיילוטיק עומד יציב במקום, ומשתמש בקרן בועות לעבר סווינאב שנפצע בצורה בינונית עד קשה.
    הוא מצליח לעצור בסופו של דבר, וכמעט נופל אל המים, אך נאחז בקרח בחוזקה.
    "יופי סוויינב קדימה בכל הכוח אתה מסוגל!" אריע ואעודד אותו. לאחר מכן אחשוב על משהו, אנסה כמה שיותר בזריזות "הזנב זה הנשק העיקרי אצלו אז.."
    ואז בפנים מלאות רצון אומר לסויינב "אוקיי תקשיב טוב חבר, השתמש ברוח רשע והקפא את זנבו אל הקרקע! לאחר מכן שלח ממש מעט פצצת בוץ לפנים להסיח את דעתו"
    ואז מיד אוסיף "מהר סויינב קפוץ על גופו הארוך והמפוטל, גלוש במהירות עד לפניו והכה בוא עם בוץ רשע מטווח אפסי!"
    'קדימה קדימה קדימה' אצעק בליבי, במבט מרוכז ומתוח חורק שיניים וכעוס.

.

12. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

ניב;
    סווינאב מציית לך ושולח רוח רשע קרירה שמקפיאה את זנבו של מיילוטיק אך לא מצליחה להצמיד אותו לקרקע.
    מיילוטיק שמנסה לתקוף באמצעות זנבו מנוטרל, אך מסוגל להתקדם לעבר סווינאב ושולח לעברו קרן בועות מפיו.
    סווינאב מתחמק בהחלקה קלה לעבר פוקימון המים, עולה על גבו ומשתמש בשתי פצצות בוץ מטווח אפס.
    הוא פוגע במיילוטיק פעמיים ומצליח לבסוף לעלף אותו. הוא נראה מאושר, ומיילוטיק מוחזר לפוכדור.
    "עבודה טובה..." מסננת הבחורה, ושולפת פוכדור חדש. "קורסולה, צאי!" היא אומרת. "פעימת מים!"
    פוקימון אלמוג בצבע ורוד יוצאת מהפוכדור, ושולחת מפיה כדור בצבע תכלת שעשוי ממים. היא פוגעת בסווינאב בחוזקה, והוא מתהפך על גבו.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

ניב;
    סווינאב מציית לך ושולח רוח רשע קרירה שמקפיאה את זנבו של מיילוטיק אך לא מצליחה להצמיד אותו לקרקע.
    מיילוטיק שמנסה לתקוף באמצעות זנבו מנוטרל, אך מסוגל להתקדם לעבר סווינאב ושולח לעברו קרן בועות מפיו.
    סווינאב מתחמק בהחלקה קלה לעבר פוקימון המים, עולה על גבו ומשתמש בשתי פצצות בוץ מטווח אפס.
    הוא פוגע במיילוטיק פעמיים ומצליח לבסוף לעלף אותו. הוא נראה מאושר, ומיילוטיק מוחזר לפוכדור.
    "עבודה טובה..." מסננת הבחורה, ושולפת פוכדור חדש. "קורסולה, צאי!" היא אומרת. "פעימת מים!"
    פוקימון אלמוג בצבע ורוד יוצאת מהפוכדור, ושולחת מפיה כדור בצבע תכלת שעשוי ממים. היא פוגעת בסווינאב בחוזקה, והוא מתהפך על גבו.
    את האמת? צפיתי שאחריי שאחרי שסוויינב הקטן חיסל את מיילוטיק הנחשוזאור הענק הזה הוא התפתח XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "יווואאא.. כמה שהוא חמוד!" אתלהב ממנו, אך לא ראה זאת בתנועות גוף ואשמור על קור רוח מול מיסטי.
    אבדוק בפוקדע לגביו ובנתיים אשאל את סוויינב "מוכן לעוד קרב סוויינב?!" אשאל אותו במין בחיוך ואבדוק באיזה מצב הוא להמשיך.
    לאחר מכן אפקוד עליו "אוקיי סופת שלג, כסה אותו, לאחר מכן תמתין מעט לסימני תזוזה שלו וברגע שיצא מבלי לתת לו להתעקלם תקוף ברסיסי רשע!"

.

14. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

ניב;
    ציפיות יש רק בכרית!
    ~~~
    אתה מוציא את הפוקדקס, ומגלה הודעה שמסבירה כי הפוקדקס לא פעיל בעקבות תקלה טכנית במעבדה של אוק.
    אתה מכניס את הפוקדקס לכיסך, ומביט בקורסולה החמודה ובסווינאב מולה. הוא נראה שמח להמשיך, ומתכונן.
    הקרח על ה"אי" בינתיים נמס לאט לאט, ונהפך למים קרירים עם גושי קרח צפים.
    סווינאב שולח פתיתי שלג, ומכסה את קורסולה מעט. היא זזה בקלות, ושולח כוויה (Scald) על הקרקע, גורמת למים לימס בקלות.
    מעין בריכה נוצרת, וסוחפת את סווינאב וקורסולה אל המים סביב ה"אי", אך סווינאב נאחז בעמוד התאורה וקורסולה גם כן.
    מטווח קרוב, סווינאב שולח רסיסי רשע, ואילו קורסולה משתמשת בקרן בועות. המתקפות מתנגשות, ושני הפוקימונים נפצעים.
    זרימת המים פוסקת, וקורסולה מתרחקת מסווינאב, ושולחת מרחוק פעימת מים נוספת.

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    "צ'ארמיליון! תתקפוף בזעם דרקון וציפורני מתכת ואז תשלב את המתקפות ביחד כדי לנצח את הקאמראפט!" אפקוד על צ'ארמיליון שלי.
    לאחר הציווי אבדוק את רוזרייד ואת קאמראפט בפוקדקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 91 מתוך 96 ראשוןראשון ... 41818990919293 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •