מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 38
ניב- 12
קודאק- 40
סיגל- 13
~לטובה~
תמיר- 10
עמית- 10
ברנדון- 24
נועם- 15
דוד- 10
~~~
OH MY GOOOOD
איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
רוצו לראות %^$%#^%&#^$#%^$#%&^#%$&$%&$
(נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )
http://forum.pokemons.co.il/showpost...89&postcount=1
~~~
כדי לא לגרום לרשימת מתקפות עצומה לכל פוקימון, החלטתי לעשות דבר מיוחד במשחק.
כעת, כל מתקפה תוכל להשתדרג, כאשר לכל "משפחת" מתקפות יהיו מאפיינים דומים - המראה, דרך הביצוע והאפקט.
יהיו מתקפות שיוכלו להשתדרג פעמיים, ויהיו כאלה שיותר. לא כל מתקפה יכולה להשתדרג. מתקפות שבשלבן הסופי יודגשו בקו תחתון.
קיימות מתקפות שיכולות להשתדרג למספר דרכים שונות, כגון ניקור.
ניקור אצל פוקימוני תעופה ישתדרג למשל למתקפה מריטה (Pluch) ובמצבים אחרים הוא ישתדרג למתקפת קרן (Horn Attack).
הנה דוגמה של השתדרגות מתקפה במספר דרכים, והמאפיינים שלה - המתקפה התנגשות.
דרך א': התנגשות (Tackle) --> חבטה (Slam) --> חבטת גוף (Body Slam)
שלושת המתקפות הן פיזיות, מתבצעות באמצעות גופו של הפוקימון ומסבות נזק שגדל עם ההשתדרגות.
דרך ב': התנגשות (Takle) --> הפלה (Take Down) --> קצה כפול (Double Edge)
שלושת המתקפות הן פיזיות, ושני השלבים האחרונים מתבצעים באמצעות נפילה על היריב תוך כדי נזק של המשתמש.
ישנן גם מתקפות שהסוג שלהם לא נשמר, כגון המתקפה שריטה (בכמה מהמקרים).
שריטה (Scratch) --> טופרי מתכת (Metal Claw) או טופרי צל ( Shadow Claw) למשל.
ישנן גם מתקפות שלא יכולות להשתדרג בכלל, למשל:
צרור עשבים (Grass Oath), ליקוק (Lick) והדהמה (Astonish).
שדרוג מתקפות יכול להתבצע על ידי הליצן סטוג' בפעמים אחדות, שאני אקבע. אני גם בוחר לאיזו מתקפה המתקפה של הפוקימון שלכם תשודרג.
שדרוג מתקפות כרוך באימונים, ואם הפוקימון לא ילמד מתקפה מטבעו הוא יתקשה לבצע אותה כראוי בהתחלה. פרטים נוספים ייערכו בעמוד הראשי בזמן הקרוב.
ניתן לדעת שהמתקפה שודרגה על ידי כך שבהודעות הרשומים כתוב ליד המתקפה בסוגריים, שודרג מ:XXX.
אלון;
אני יודע, אבל אתה רשמת סלסול הגנה.
~~~
פאנפי משתמש בגלגול בפעם הראשונה בקרב ולא השנייה, ומסתובב סביב פיצ'ו ללא פסק.
הוא מנסה לייצר מעין סופת חול, אך לא מצליח כיוון שרצפת המגדלור נקייה מכל גרגיר אבק וחול.
פיקאצ'ו שולח מכת ברק, אך פאנפי ממשיך להסתחרר סביבו וחוסם את המתקפה. לבסוף, פיצ'ו מנסה לברוח.
הוא נתקל בטעות בפאנפי שמסתובב במהירות עצומה, ונפצע בצורה קשה מאוד.
פיצ'ו נופל על גבו, מסוחרר, ואקדח מים נורה ממארשטומפ ופוגע בפאנפי בחוזקה רבה, שובר את מבנה הגלגול שלו.
זרם של מים בוציים נורה לעבר פאנפי, אך הוא מצליח להתחמק בקלות. בינתיים, דריפלון תוקף את שני הפוקימונים ברוח צער.
פיצ'ו קם במהירות, ושולח מכת רעם (Thunderbolt) לעבר דריפלון, פוצע אותו אנושות.
היחיד שלא ספג נזק עצום עד כה הוא מארשטומפ, ונראה שהוא מסתדר בקרב הזה בקלות בינתיים...
דריפלון משתמש בסופה, ומקיף את מארשטומפ ופיצ'ו, שמיד ממלאים אותה בבוץ, מים וחשמל.
הסופה נעלמת, וגושי בוץ טעונים עפים לכל עבר, פוגעים בכל הפוקימונים מסביב. פאנפי ומארשטומפ בקושי נפצעים, אך פיצ'ו ודריפלון סופגים נזק עצום ומתעלפים.
"כעת זה אני נגדך," אומר וואלאס בחיוך קטן. "מארשטומפ, גלישה!" צועק וואלאס ומצביע קדימה.
מארשטומפ מזנק, ו"שוחה" באוויר במהירות לעבר פאנפי, מתקרב אליו, עם גל מים גדול מאחוריו.