Pokemon GO
עמוד 96 מתוך 96 ראשוןראשון ... 4686949596
מציג תוצאות 1,426 עד 1,427 מתוך 1427
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אייביזור חוזר לפוכדור, ואתה מוציא במקומו את אלקיד. הוא מעט תשוש ופצוע, אך מסתדר יפה מאוד.
    הוא תוקף את סטארמי בהלם חשמלי, וזה מיד משתמש בהחלמה ומקבל אנרגיה מחדש.
    אלקיד לא מבזבז זמן ותוקף בהלם חשמלי נוסף, ומיד אחריו אגרוף רעם.
    האנרגיה שמוסיף סטארמי לגופו הפגוע פחותה מהפעם הקודמת, והוא תשוש יותר עכשיו. הוא שולח קרן על חושית ממנה אלקיד מתחמק.
    "יפה,אלקיד!אתה מתחזק!עכשיו,תשתמש בבעיטה נמוכה,ואז באגרוף רעם!"אני מסתובב."הכל בסדר,ג'סיקה?"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:

~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 15
    עמית- 15
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    רוצו לראות %^$%#^%&#^$#%^$#%&^#%$&$%&$
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )
    http://forum.pokemons.co.il/showpost...89&postcount=1
    ~~~
    כדי לא לגרום לרשימת מתקפות עצומה לכל פוקימון, החלטתי לעשות דבר מיוחד במשחק.
    כעת, כל מתקפה תוכל להשתדרג, כאשר לכל "משפחת" מתקפות יהיו מאפיינים דומים - המראה, דרך הביצוע והאפקט.
    יהיו מתקפות שיוכלו להשתדרג פעמיים, ויהיו כאלה שיותר. לא כל מתקפה יכולה להשתדרג. מתקפות שבשלבן הסופי יודגשו בקו תחתון.
    קיימות מתקפות שיכולות להשתדרג למספר דרכים שונות, כגון ניקור.
    ניקור אצל פוקימוני תעופה ישתדרג למשל למתקפה מריטה (Pluch) ובמצבים אחרים הוא ישתדרג למתקפת קרן (Horn Attack).
    הנה דוגמה של השתדרגות מתקפה במספר דרכים, והמאפיינים שלה - המתקפה התנגשות.
    דרך א': התנגשות (Tackle) --> חבטה (Slam) --> חבטת גוף (Body Slam)
    שלושת המתקפות הן פיזיות, מתבצעות באמצעות גופו של הפוקימון ומסבות נזק שגדל עם ההשתדרגות.
    דרך ב': התנגשות (Takle) --> הפלה (Take Down) --> קצה כפול (Double Edge)
    שלושת המתקפות הן פיזיות, ושני השלבים האחרונים מתבצעים באמצעות נפילה על היריב תוך כדי נזק של המשתמש.
    ישנן גם מתקפות שהסוג שלהם לא נשמר, כגון המתקפה שריטה (בכמה מהמקרים).
    שריטה (Scratch) --> טופרי מתכת (Metal Claw) או טופרי צל ( Shadow Claw) למשל.
    ישנן גם מתקפות שלא יכולות להשתדרג בכלל, למשל:
    צרור עשבים (Grass Oath), ליקוק (Lick) והדהמה (Astonish).
    שדרוג מתקפות יכול להתבצע על ידי הליצן סטוג' בפעמים אחדות, שאני אקבע. אני גם בוחר לאיזו מתקפה המתקפה של הפוקימון שלכם תשודרג.
    שדרוג מתקפות כרוך באימונים, ואם הפוקימון לא ילמד מתקפה מטבעו הוא יתקשה לבצע אותה כראוי בהתחלה. פרטים נוספים ייערכו בעמוד הראשי בזמן הקרוב.
    ניתן לדעת שהמתקפה שודרגה על ידי כך שבהודעות הרשומים כתוב ליד המתקפה בסוגריים, שודרג מ:XXX.

מצטער על חוסר הפעילות, יש לי ביום שני בגרות אחרונה במתמטיקה.... O:

תמיר;
    007
    ~~~
    וורטרטל יוצא בסחרור מהיר וסטארמי גם כן, והם כמעט מתנגשים.
    ברגע האחרון וורטרטל מוציא את ראשו מהקונכיה ונוגח בחוזקה בסטארמי שעף לכיוון הנגדי.
    הוא טס במהירות, ונתקל בפוקימון מעופף עצום בצבע כתום שאתה מזהה כדרגונייט.
    הפוקימון נופל על הקרקע, ולצידו נוחת מאמן רשע. מן הקהל הגדול מגיח מאמן עם שיער קוצני ומרסס תרסיס סגול על המאמן.
    מאחוריו מגיח גארידוס עצום, ויורה מפיו קרן על לעבר דרגונייט. אתה מרגיש לחץ בחזה, ועיניך מתמלאות דמעות, ונעצמות...
    אתה מתעורר במרכזד פוקימונים, שעל פי הנוף הונציאני מהחלון אתה מזהה אותו כמרכז הפוקימונים של העיר סרוליאן.
    אתה קם במהירות ובבהלה, ומחפש את חפציך. אתה מוצא מיד על הכוננית לצד המיטה פוקדקס, שישה פוכדורים, צורב מתקפות, ושני תגים.
    "הגיע לך," אומר קול לא מוכר, ואתה רואה שהנערה הג'ינג'ית כבר לא רשעית והיא שוכבת במיטה סמוכה לשלך.
    "זה תג הטיפה, ואני מיסטי, מנהיגת מכון המים של העיר סרוליאן. אני מצטערת על הבלגאן..." היא אומרת.
    מגבת חמה מונחת על ראשך. זאת האחות ג'וי. "הרשע נעלם," היא מעדכנת אותך. "הבסת דרייק בורדר והדרגונייט שלו חיסלו את הנגיף."
    איך היה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "באמת? הוא הובס?" אני חוזר אחרי דבריה, מסתכל על שתיהן "בשעה טובה..." אני אומר ומסתכל על מיסטי "יש לך פוקימונים חזקים מאוד, יכולת הריפוי שלהם שיגעה אותי פשוט" אני אומר לה "אפרורו, יש לך חבר?" אני שולח לה עקיצה "סתם סתם, צוחק" אני מוסיף מיד, מנסה להתיישב על מיטתי. אני לוקח את הפוכדורים שלי ומוציא את כל הפוקימונים החוצה, לוודא שכולם בסדר.

עמוד 96 מתוך 96 ראשוןראשון ... 4686949596

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •