המחשה:
אוזני המן במילוי גבינה
15 אוזני המן
החומרים:
1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
ביצה טרופה, להברשה
למילוי:
1/3 חבילה גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן
גרידה מ- 1/4 לימון
חלמון אחד
1/3 כוס סוכר לבן
1/4 כוס משמשים יבשים, חתוכים לרצועות דקות
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים יחד את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
3. פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה. קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן. מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית.
4. מברישים את אוזני המן בביצה טרופה ומפזרים מעל פרג. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.
בתאבון וחג שמח!
קרדיט לשף הלבן!