Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    חשבתי על ככה:

אש/לחימה

מים/אדמה

מעופף/אבן

חשמל

אופל/פלדה

דרקון

בסכ"ה 10 סוגים שטובים נגד כל 17 הסוגים, אשר מתוכם יש אחד עם המון סוגים שחלשים נגדו (האופל/פלדה) ואחד שאף אחד לא חזק נגדו (החשמל).
    מה דעתכם על החמישייה? סידרתי את הפוקימונים גם לפי הסדר שניתן לתפוס אותם במשחק, כאשר 2 האחרונים נתפסים מאוד קרוב לסיום (מערת הנצחון והשביל שליד מערת הנצחון) ויהיה כנראה עבד עד שאני אתפוס אותם.

ד"א כדאי לי לשחק בשחור או לבן? אני לא ממש מוצא הבדל גדול ביניהם ובמילא אני לא רוצה להכניס את רשיראם או את זרקום לשישייה שלי... מה אתם אומרים?

בתודה,
    איתי.

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    שישיה מעולה באמת אל תשנה כלום, יש לי דומה מאוד לזאת רק שמבקום המים יש לי לודיקולו שאפשר לתפוס לאחר הליגה.
    ובמקום פוקימון החשמל יש לי את הרובוט אדמה/רוח...

אבל השישיה שלך ממש סוסה!
    רוצה סטים?

.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    שישיה מעולה באמת אל תשנה כלום, יש לי דומה מאוד לזאת רק שמבקום המים יש לי לודיקולו שאפשר לתפוס לאחר הליגה.
    ובמקום פוקימון החשמל יש לי את הרובוט אדמה/רוח...

אבל השישיה שלך ממש סוסה!
    רוצה סטים?
    בשמחה.
    יהיה קצת קשה לתפוס את כולם וגם לקבל בסיס לפני הליגה, אך אני חושב ששישייה כזאת יכולה להיות מאוד יעילה בליגה עצמה.
    ד"א שיחקתי בלבן קודם והתחלתי עם המים ככה שאני לא רוצה להתחיל איתו עוד פעם (בכלל, מכל השישייה הזאת אין אף אחד ששיחקתי איתו בגירסה היפנית).

4. משתמש מנוסה
    שלום, כרגע התחלתי את מערת הנצחון ויש לי בשישייה את כולם חוץ מהדרקון (שעכשיו אני מנסה לתפוס).
    כולם בסביבות הרמה 40 ובהתפתחות האחרונה, חוץ מהצלופח (חשמל) שאני עוד לא יודע מתי לתת לו אבן חשמל בגלל שהוא צריך ללמוד עוד מעט (ברמה 44) מכת ברק (Thunderbolt). גם הפוקימון אופל/פלדה עוד לא התפתח (הוא כרגע ברמה 43).
    רציתי לשאול האם מישהו יכול לתת לי סטים לליגה בשביל השישייה הנ"ל?

תודה.

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי iTai צפה בהודעה
    שלום, כרגע התחלתי את מערת הנצחון ויש לי בשישייה את כולם חוץ מהדרקון (שעכשיו אני מנסה לתפוס).
    כולם בסביבות הרמה 40 ובהתפתחות האחרונה, חוץ מהצלופח (חשמל) שאני עוד לא יודע מתי לתת לו אבן חשמל בגלל שהוא צריך ללמוד עוד מעט (ברמה 44) מכת ברק (Thunderbolt). גם הפוקימון אופל/פלדה עוד לא התפתח (הוא כרגע ברמה 43).
    רציתי לשאול האם מישהו יכול לתת לי סטים לליגה בשביל השישייה הנ"ל?

תודה.
    מתוך חוקי פורום שחור ולבן:
    5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
    אסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
    אם תפרסמו עוד נושא לאחר מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
    אם אבל אתם חושבים שזה מקרה חריג, מותר לכם לשלוח למנהל הפורום או למי שמעליו בקשה להודעה כפולה או פתיחת נושא חדש לפני מגבלת הזמן.
    ננעל, קרא חוקים!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •