הבנתי מה המטרה של צוות פלזמה,להשמיד או להרחיק את הפוקימונים מבני האדם,אבל לא הבנתי שני דברים:
א]מה הם ישיגו מהדבר הזה.
ב]איך הם יעשו את זה.
מישהו יכול לענות לי על שתי השאלות או לפחות על שאלה אחת?
הבנתי מה המטרה של צוות פלזמה,להשמיד או להרחיק את הפוקימונים מבני האדם,אבל לא הבנתי שני דברים:
א]מה הם ישיגו מהדבר הזה.
ב]איך הם יעשו את זה.
מישהו יכול לענות לי על שתי השאלות או לפחות על שאלה אחת?
ב.הם רוצים להשתמש בגנסקט בשביל להחליף לו סוג כל פעם בשביל להיות יותר חזקים על הפוקימון וכך להפריד אותו מהמאמן אחרי שהוא מנצח (נראה לי).
מה שיצא מזה זה שהעולם לא יהיה תלוי בפוקימונים והם יהיו חופשיים (שוב,נראלי ^^)
המטרה של צוות פלזמה היא להפריד את הפוקימונים מבני האדם בטענה שבני האדם משתמשים בהם בצורה מעוותת.
הם מאמינים שפוקימונים לא נולדו כדי שבני האדם ישלטו ובהם ויעשו בהם כרצונם וזאת המטרה שלהם, לתת להם חופש ולהפריד אותם מהעולם האנושי.
עומר את הקטע של הפוקימון הכיביכול "אגדי" הזה הבנתי אבל מה הם ישיגו בזה ולא נראה לי שכול מאמן בעולם ייתן את הפוקימון שלו.
ליר-אתה סתם מרחיב את מה שאמרתי בנוגע למטרה שלהם,אתה לא עונה אבל על השאלות.
שאלת מה הם ישיגו בזה, לא?
נתתי הסבר מה הם ישיגו בזה, אבל אתן אותה שוב:
אם זה מה שהם מאמינים בו והם רוצים שזה יקרה, זה יספק אותם.הם מאמינים שפוקימונים לא נולדו כדי שבני האדם ישלטו ובהם ויעשו בהם כרצונם וזאת המטרה שלהם, לתת להם חופש ולהפריד אותם מהעולם האנושי.
יש להעיר שג'נסאקט עדיין לא הופיע במשחקים ואפילו בפוקידע היפני.
אוקיי,תודה
סוף כול סוף היוצרים יצרו צוות יותר טמבל מצוות רוקט Xd
השאלה הראשונה נפתרה,רק איך הם יעשו את זה?
אני לא בטוח, אבל אם אתה רוצה עוד מידע על ג'נסאקט, בבקשה:
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=34862
אני לא חושב שעכשיו ידוע איך הם יעשו את זה, אך אמרו שהם רוצים להפריד את הפוקימונים מהעולם האנושי,
אז כנראה שהם בעצם יעבירו את הפוקימונים לעולם אחר, זה יכול לרמוז על הריגתם והגעתם לגן עדן, אך זו רק השארה.
אוקיי נראה לי שקיבלתי את התשובה שלי
בנוגע לסיקור עליו כתבת
איך צוות גאלקטיק ואז פלזמה?צוות גאלקטיק מצא את המאובן והתחיל בפרויקט בשביל ליצור ולקיים את הפוקימון החזק מכולם. N, המפקד של צוות פלזמה
אפשר לנעול
התבלבלות קטנה.
ננעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)