חדשה , ולדעתי הרבה יותר יפה מהקודמת , תגובות בונות + דירוג !
| UpDesign | 13 | מעצב מתקדם | פניות לעיצובים רק בפרטי |
אתה צודק,הרבה יותר יפה מהקודמת. 9.5/10.
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי ⎈YamiYugi⎈ אתה צודק,הרבה יותר יפה מהקודמת. 9.5/10. למה לא 10 , מה לשפר ?
פורסם במקור על ידי Music למה לא 10 , מה לשפר ? אהבתי יותר את הקודמים פשוט. לא אהבתי את הקטע הזה.
פורסם במקור על ידי ⎈YamiYugi⎈ אהבתי יותר את הקודמים פשוט. לא אהבתי את הקטע הזה. טעם אישי ?
פורסם במקור על ידי Music טעם אישי ? כן.
אוקיי (; עוד תגובות ?
שים*לב*שהP*הורסת*את*ההשתקפות
כמה זמן לא הייתי פה .. מתלבט אם לחזור
למה הורסת ? תפעילו את הדמיון , היא פשוט אמורה להיות ככה , כי זאת האות P , אז סביר שלא יראו את כולה ...
אז*תתחיל*את*ההשתקפות*מתחת*לP
פורסם במקור על ידי ofeking-_- אז*תתחיל*את*ההשתקפות*מתחת*לP לא הבנתי מה אמרתה , אבל בכל מקרה , ההשתקפות זה טקסט הפוך עם קצת שקיפות , פשוט מאוד , אני לא שולט בזה , אם אני יוריד את זה , זה יוריד את שאר ההשתקפות .
אהבתי יפה . אתה מוכן לעצב לוגואים לפורומים פה? רק אם אתה רוצה
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו. anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
פורסם במקור על ידי Ilan אהבתי יפה . אתה מוכן לעצב לוגואים לפורומים פה? רק אם אתה רוצה זה כבר בתהליכים מתקדמים =]
תשמע,במקום להכין לוגואים שרשום עליהם Sample שזה פשוט. תעשה לוגו לפורום מוסיקה בתכלס הp הרסה,אבל זה יפה מאוד..
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3> מנהל פורום מוסיקה לשעבר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום