Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 35 מתוך 35
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי NapTime צפה בהודעה
    [I][COLOR=#8b0000][B][U]
    לי :
    " שמי פרופור דמיטר , אני מצאתי אותך שוכב על הרצפה בלי הכרה ואז לקחתי אותך לאוהל הזה ".
    " נעים מאוד להכיר אותך . " הוא מסתכל עליך ואומר " על איזה וולפיקס אתה מדבר? "הוא מגרד בראש ורואה שאתה עדיין לא ממש נראה טוב. " כדי אולי שתחזור למיטה ותישן היד שלך שבורה ואתה ישן כבר כמעט 5 ימים , אני אכין לך אוכל ".
    אתה מסתובב חזרה לאוהל והולך דיי לאט ועד שאתה מרגיש שאתה לא יכול ללכת , ואז אתה נופל ומתעלף שוב.
    הפרופסור " לי! " ...
    כעבור כמה שניות את שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך " לי... לי..." אתה שומע אותו מרחוק " תתחיל במסע שלך אתה עוד תמצא אותי אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע חוזר אליך משהו . אתה רצ אחריו ואתה רואה את הצוק שממנו אתה נפלתה , אתה צועק " וולפיקס!! " אתה ממתעורר שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז אתה מבין שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    אתה קם מן המיטה ורואה שהשעה 17:00 בצהריים , אתה מנסה לצאת מן האוהל ואתה רואה את הפרופסור על המחשב עם משהו שנראה לך כמו מאובן.
    ואז אתה מבחין בתיק שלו ואתה רואה שיש שם פוקדורים , הפרופסור מסתובב אך מתחבא שהוא לא יראה אותך.
    הוא ממשיך לעבוד ואתה מתקרב לו לתיק אתה מוציא פוקדור ומסתכל עליו.
    ולפתע אתה שומע רעידה באדמה , הפרוספור מתסובב וצועק " לי! חזור לאוהל מהר! " אתה מנסה ככל יכולתך לחזור לאוהל ואתה מצליח , הפרופסור לוקח את התיק שלו מוציא פוקדור וצועק : " צא סטרביה " אתה רואה את הפוקימון הזה יוצא מן הפוקדור והפרופסור עולה עליו ואומר לך " לי! כנראה שהגיע הזמן שאני אלך לסדר את העיניינים שיהיה לך בהצלחה ".
    אתה לא מבין למה הוא מתכוון , הוא עף לכיוון היציאה מן הצוק. אתה יוצא מן האוהל וצועק לו " בהצלחה במה??? " אתה נראת מיואש ופתאום מאחורייך יוצא מן האדמה אקנס הוא מתקרב אליך ואתה נבהל ומנסה לחזור אחורה , אבל אתה נתקע באבן ונופל זה נראה שהוא מתכוון להתנפל עליך אבן הפוקדור שהיה בידך נופל וממנו יוצא טפיג הוא מסתכל על אקנס ובלי לחשוב פעמיים הוא משתמש במפקת בלהבה שגורמת לאקנס לברוח , טפיג מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.

אני עושה חיוך גדול בפני שיראה טאפיג שאני מחבב אותו ואז אומר לו"שלום טאפיג תודה שהצלת אותי מן האקנס שתקף אותי.שלום שמי לי ואני המאמן שלךף.מהיום אתה הפוקימון שלי אני מקוה שנסתדר טוב ביחד.טוב בוא נלך בדרך הזאת לחפש לך פוקימונים להילחם נגדהם".אני הולך בדרך ומחפש פוקימונים לאימון טאפיג כשהוא איתי לידי בחוץ.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי NapTime צפה בהודעה

קודק :
    " שמי פרופור דמיטר , אני מצאתי אותך שוכב על הרצפה בלי הכרה ואז לקחתי אותך לאוהל הזה ".
    " נעים מאוד להכיר אותך . " הוא מסתכל עליך ואומר " על איזה וולפיקס אתה מדבר? "הוא מגרד בראש ורואה שאתה עדיין לא ממש נראה טוב. " כדי אולי שתחזור למיטה ותישן היד שלך שבורה ואתה ישן כבר כמעט 5 ימים , אני אכין לך אוכל ".
    אתה מסתובב חזרה לאוהל והולך דיי לאט ועד שאתה מרגיש שאתה לא יכול ללכת , ואז אתה נופל ומתעלף שוב.
    הפרופסור " קודק! " ...
    כעבור כמה שניות את שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך " קודק...קודק...." אתה שומע אותו מרחוק " תתחיל במסע שלך אתה עוד תמצא אותי אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע חוזר אליך משהו . אתה רצ אחריו ואתה רואה את הצוק שממנו אתה נפלתה , אתה צועק " וולפיקס!! " אתה ממתעורר שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז אתה מבין שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    אתה קם מן המיטה ורואה שהשעה 17:00 בצהריים , אתה מנסה לצאת מן האוהל ואתה רואה את הפרופסור על המחשב עם משהו שנראה לך כמו מאובן.
    ואז אתה מבחין בתיק שלו ואתה רואה שיש שם פוקדורים , הפרופסור מסתובב אך מתחבא שהוא לא יראה אותך.
    הוא ממשיך לעבוד ואתה מתקרב לו לתיק אתה מוציא פוקדור ומסתכל עליו.
    ולפתע אתה שומע רעידה באדמה , הפרוספור מתסובב וצועק "קודק! חזור לאוהל מהר! " אתה מנסה ככל יכולתך לחזור לאוהל ואתה מצליח , הפרופסור לוקח את התיק שלו מוציא פוקדור וצועק : " צא סטרביה " אתה רואה את הפוקימון הזה יוצא מן הפוקדור והפרופסור עולה עליו ואומר לך "קודק! כנראה שהגיע הזמן שאני אלך לסדר את העיניינים שיהיה לך בהצלחה ".
    אתה לא מבין למה הוא מתכוון , הוא עף לכיוון היציאה מן הצוק. אתה יוצא מן האוהל וצועק לו " בהצלחה במה??? " אתה נראת מיואש ופתאום מאחורייך יוצא מן האדמה אקנס הוא מתקרב אליך ואתה נבהל ומנסה לחזור אחורה , אבל אתה נתקע באבן ונופל זה נראה שהוא מתכוון להתנפל עליך אבן הפוקדור שהיה בידך נופל וממנו יוצא טפיג הוא מסתכל על אקנס ובלי לחשוב פעמיים הוא משתמש במפקת בבועות שגורמת לאקנס לברוח , טפיג מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.

אליס רשום עוד מעט יהיה לך התחלה
    תגיד אפשר צבע אחר בבקשה ? הצבע הזה יותר מדי 'זוהר' וקשה להבחין באותיות..
    דרך אגב כתבת שמהפוכדור יוצא טפיג אבל שמת תמנה של אושוואט..אני בחרתי באושוואט..
    ועוד משהו אפשר לתת לו כינוי חיבה? לוקח זמן לכתוב אושווט..ורק לו לתת..
    ~~~
    "חח..איזה חמוד אתה ! " אומר לו ואחבק אותו .
    "עכשיו..איפה הפרופסור..." אומר.
    "אושוואט רוצה להיות חבר שלי ושנצא למסע ביחד ? " אשאל אותו ואחייך..

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    אתה רואה לבן בעיניים , צלליות ואתה מסוחרר מאוד.
    לפתע אתה רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעורר קודק אהב.. " אתה לא מבין איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. קודק תתעורר המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    ואתה צועק לעברו " חזור וולפיקס חזור " וה נשמע שדיברת מתוך שינה.
    לפתע אתה מתעורר לאט , מסתכל סביבך ועל פי הצורה של המבנה אתה מבין שזה צורה של אוהל.
    אתה מנסה להתרומם אבל אתה מרגיש שכואב לך בכתף והיא חבושה.
    אתה לא זוכר כלום ממה שקרה , אתה קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל אתה מצליח , אתה מרגיש שכל הגוף כואב לך , אתה יוצא בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואתה רואה איש מאחורה עם כובע חום ותיק ירוקל , אתה מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואתה נופל .
    הבחור שומע ומסתובב ואומר " אהם.. היי בחור אני שמח שהתעוררת סוף סוף".
    מה אתה עושה?
    "אמ.. מה קרה?" אשאל ואקום מהרצפה ואנקה את בגדי במהירות ואסתכל על הבן אדם ואחכה לתשובה

4. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל :
    זה בדר מבחינתי .

" שמי פרופור דמיטר , אני מצאתי אותך שוכבת על הרצפה בלי הכרה ואז לקחתי אותך לאוהל הזה ".
    " נעים מאוד להכיר אותך . " הוא מסתכל עליך ואומר " על איזה וולפיקס את מדברת? "הוא מגרד בראש ורואה שאת עדיין לא ממש נראת טוב. " כדי אולי שתחזרי למיטה ותשני היד שלך שבורה ואת ישנה כבר כמעט 5 ימים , אני אכין לך אוכל ".
    את מסתובבת חזרה לאוהל והולכת דיי לאט ועד שאת מרגישה שאת לא יכולה ללכת , ואז את נופלת ומתעלפת שוב.
    הפרופסור " נל! " ...
    כעבור כמה שניות את שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך " נל.... נל... " את שומעת אותו מרחוק " תתחילי במסע שלך את עוד תמצאי אותי אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע חוזר אליך משהו . את רצה אחריו ואת רואה את הצוק שממנו את נפלת , את צועקת " וולפיקס!! " את ממתעוררת שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז את מבינה שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    את קמה מן המיטה ורואה שהשעה 17:00 בצהריים , את מנסה לצאת מן האוהל ואת רואה את הפרופסור על המחשב עם משהו שנראה לך כמו מאובן.
    ואז את מבחינה בתיק שלו ואת רואה שיש שם פוקדורים , הפרופסור מסתובב אך מתחבאת שהוא לא יראה אותך.
    הוא ממשיך לעבוד ואת מתקרבת לו לתיק את מוציאה פוקדור ומסתכלת עליו.
    ולפתע את שומעת רעידה באדמה , הפרוספור מתסובב וצועק " נל! חזרי לאוהל מהר! " את מנסה ככל יכולתך לחזור לאוהל ואת מצליחה , הפרופסור לוקח את התיק שלו מוציא פוקדור וצועק : " צא סטרביה " את רואה את הפוקימון הזה יוצא מן הפוקדור והפרופסור עולה עליו ואומר לך " נל! כנראה שהגיע הזמן שאני אלך לסדר את העיניינים שיהיה לך בהצלחה ".
    את לא מבינה למה הוא מתכוון , הוא עף לכיוון היציאה מן הצוק. את יוצאת מן האוהל וצעקת לו " בהצלחה במה??? " את נראת מיואשת ופתאום מאחורייך יוצא מן האדמה אקנס הוא מתקרב אליך ואת נבהלת ומנסה לחזור אחורה , אבל את נתקעת באבן ונופלת זה נראה שהוא מתכוון להתנפל עליך אבן הפוקדור שהיה בידך נופל וממנו יוצא שינקס הוא מסתכל על אקנס ובלי לחשוב פעמייםהוא משתמש במפקת זיקוק שגורמת לאקנס לברוח , שינקס מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.
    "שינקס... תודה לך..." אומר לו בפחד ושמחה מעורבים. "בוא איתי, מה קרה פה?" אומר לו בחשש ואחבק אותו בחוזקה. "אתה יודע, פעם היה לי שינקס כמוך שעזר לי בכל מני הופעות ופעלולים אבל נפרדנו כי הוא היה צריך ללכת רחוק, לבקר את משפחתו, ומאז תמיד רציתי שינקס." אומר בחשש ואכניס אותו לאוהל. "שינקס? אתה אולי רוצה להתחיל איתי מסע?..." אשאל אותו בחשש. "אתה יודע, וולפיקס מוזר הופיע לי בחלום וביקש ממני להתחיל מסע כדי שאמצא אותו.. מוזר, לא? מעניין מי הוא ומה הוא רוצה... ומעניין מה האקנס רצה ממני... ומה כולם רוצים ממני?!" אומר בפחד ואעבור לצעקה. "טוב... בוא נלך... ננסה לרדת מהצוק המוזר הזה שאנו נמצאים עליו... בוא נחפש שביל צדדי..." אומר ואבדוק את המתקפות של שינקס. אחפש שביל שדרכו אפשר לרדת מהמקום או דרך מילוט או מערה או משהו בסגנון.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טוני :
    " האו זה בסדר תרגע ילד שמי צ'יק ואני סייר פוקימונים נעים מאוד להכירך. "

" אין לי מושג איך הגעת לכאן אבל אני מצאתי אותך עלהרצפה מעולף והבאתי אותך לכאן שתנוח."
    " על איזה וולפיקס את מדבר מסוכרן צ'יק? "הוא מגרד בראש ורואה שאת עדיין לא ממש נראה טוב. " כדי אולי שתחזור למיטה ותמשיך לישון היד שלך שבורה ואתה ישן כבר כמעט 5 ימים , אני אכין לך אוכל ".
    צ'יק " טוני! " ...
    כעבור כמה שניות אתה שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך " טוני.. טוני.." אתה שומע אותו מרחוק " תתחיל במסע הציידות שלךהעולם מחכה ליכולות שלך , ותנקום את נקמתינו אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע אתה מרגיש שאתה צריך לרוץ אחריו, אז אתה רצ אחריו ואתה רואה את הצוק שממנו את נפלת , אתה צועק " וולפיקס!! " ואז אתה מתעורר שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז אתה מבין שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    אתה קם מן המיטה ורואה שהשעה 17:00 בצהריים , אתה מנסה לצאת מן האוהל ואז אתה רואה את צ'יק יושב ומאכיל את הוטהוט הקטן שלו ומלטף אותו בראשואז אתה מבחין בעוד פוקדור שנמצא על אחד סלעים שם. צ'יק מסתובב ורואה אותך אך הוא לא מדבר , אתה מתקרב לכיוון הפוקדור ותופס אותו ביד .
    הוא ממשיך להסתכל עליך והוא מחייך , הוא שולח אליך את הוט הוט שעולה לך על הקטף.
    אתה מסתכל עליו ומחייך , צ'יק מתקרב אליך ואומר " שמע טוני , אני ממרגיש שאתה ממש רוצה להתחיל את המסע שלך , קח את הפוקדור שבידך אני בטוח שאתה והפוקימון שבתוכו תסתדרו ממש טוב .
    אתה מחזיק את הפוקדור ושנייה לפני שאתה מנסה לשחרר אותו האות של צ'יק שולח הודעה .
    כעבור כמה דקות הוא מספר לך שהוא צריך ללכת לכיוון העיר פדאליק שנמאת קרוב מאוד לכם , הוא מכניס את הוטהוט לפוקדור שלו ויוצא לדרך , אולי נתראה בקרוב! שיהיה בהצלחה לך טוני.
    אתה מסתכל על הפוקדור וזורק אותו לאוויר ממנו יוצא טרטוויג קטן מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.

"וואו זה טרטוויג!" אני אומר עם חיוך מתוח מאוזן לאוזן לצ'יק,
    'איזה יפה הוא!' אני חושב לעצמי,
    "שלום לך חבר קטן" אני אומר לטרטוויג בנימה של שימחה ומרים אותו על היידים,
    "אנחנו נהיה צוות מנצח!" אני אומר לטרטוויג ומסתכל על צ'יק,
    "תודה לך צ'יק!, תודה רבה על הטרטוויג הזה!" אני אומר לצ'יק ומניח את טרטוויג על הריצפה,
    "אז... אתה רוצה להראות לי למה אתה מסוגל?" אשאל את טרטוויג ואחכה שהוא יעשה משהו.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •