Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    קודם כל הברה כדי שלא תתבלבלו:לפעמים יצא שפרק מסוים מסופר על ידי דמות אחרת.מה זאת אומרת?הרי בפרק הראשון מסופר שכל אחד הלך לדרכו.אז יצא שנגיד פרק שלוש יסופר מנקודת המבט של קייט,והעלילה של הפרק תהיה בעצם על תחרות סרט שלה.ככה יצא שכל פעם קו הכתיבה של המסע של ג'ייק יקטע,ויתחלף לפרק שמספר על המסע של מאט.למי שעדיין לא הבין,אין עוד דרך להסביר.פשוט תקראו ותראו.
    פרקים:
    Spoiler ספוילר

דמויות:
    מאט
    Spoiler ספוילר

קייט:
    Spoiler ספוילר

ג'ייק:
    Spoiler ספוילר

מנהיגי מכון:
    Spoiler ספוילר

אליט פור
    ג'ייסון
    Spoiler ספוילר

פרק 1-הפוקימון הראשון שלי!
    "נו,אתה חייב לגלות לי!"אביו של מאט הנהן את הראש לסימון "לא"ברור."אבל למה?"אביו של מאט חייך."כי אני אראה לך את זה עכשיו."מאט צחק."ממש מצחיק."מאט ואביו נגשו לכיוון המעבדה של פרופסור מאי."אני לא מבין למה אתה לוקח אותי לשם.הרי אני אהיה מאמן רשמי רק בעוד חודש."אביו של מאט צחק שוב."אתה בטוח?"מאט ואביו הגיעו למעבדה של פרופסור מאי.לעיניהם נגלה שלט עם כיתוב ענקי:"היום בערוץ 15,קרב ווירטואלי משולש בין קייט מרבל,ג'ייק בלייסון ומאט ג'ייסון!כולם,לצפות!.מאט התאמץ להחזיק את הלב שלו."אתה,אתה,אתה,אתה,אתה,אתה,אתה,אתה..."אביו של מאט,ששמו לני רץ וחיבק את מאט."אני מה?"."אתה מדהים!!!!!!!!!!".כעבור שעה,ניצבו ג'ייק,קייט ומאט במעבדה והכירו אחד את השני."אתם מוכנים?"פרופסור מאי שאלה."קייט,את לעיגול הוורוד,ג'ייק אתה לירוק,ומאט אתה לאדום.תורידו את הכיסויים."הם הורידו את הכיסויים ולעיניהם נראו מכונות ענקיות."מה זה?"שלושתיהם שאלו יחד."זה סימולטור האמנים המתחילים.קייט,את כנראה קיבלת את מכונת פוקימוני המים,ג'ייק,אתה קיבלת את מכונת פוקימוני החשמל,ומאט,כנראה שזה יום המזל שלך,כי קיבלת את מכונת המעופפים."כולם חייכו וקפצו עד לשמיים."שולט!"גדול!"ענק!"כלום צעקו יחד."טוב,אתם רוצים לסובב את הדית או לצעוק כל היום?"שאלה פרופסור מאי.כולם סיבבו את הידיות."נו,מה יצא לכם?"פרופסור מאי שאלה עוד הפעם."לי יצא סקוירטל!"קייט אמרה."ולי יצא שינקס."ג'ייק אמר."ולי יצא...סטארלי!"יופי."פרופסור מאי אמרה."עכשיו,את רואים את הפוקדור בצד?תכניסו את היד אליו."כולם חששו קצת,אבל בכל זאת עשו מה שנתבקש.כולם הוציאו את היד אחד אחרי השני,כמו באופן מתואם,כשבידם שלושה פוקדורים."ועכשיו עוד דבר,הפוקדקס שלכם.ורוד לקייט,ירוק לג'ייק,ואדום למאט.עכשיו אתם יכולים לארוז,להיפרד מהמשפחות שלכם ולצאת למסע שלכם.
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 03-10-2011 בשעה 11:58 AM

2. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    אסור לפרסם סיפור בלי פרק ראשון!
    יש סיכוי שהנושא ינעל,אז תשתדל לפרסם את הפרק הראשון כמה שיותר מהר!
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    תאמת..
    אתה כבר גיליתה איזה פוקימון היה לכול דמות..
    תנסה להשתדל שלא כי אחרת זה סתם לא מותח והכול..
    תפרסם תפרק מהר לפני שינעלו

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. blue To My Bones
    פירסמתי....
    עכשיו כבר אי-אפשר לנעול.
    סורי על הפרק הקצר,אבל קחו בחשבון שזה פרק פתיחה...
    הפרק הבא יהיה יותר ארוך,ויתפרסם עד יום חמישי מקסימום.
    ביינתים אתם מוזמנים להמר באיזה דמות הפרק הבא יעסוק.
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 02-15-2011 בשעה 05:01 PM

5. משתמש מנוסה
    לא אהבתי כול כך..
    תנסה לא לעשות סתם סיפור אל מאמן שהולך למסעו..
    תנסה להוסיף עוד דברים וגם תיאורים,
    אתה יכול להירשם לבצפר שלי לסיפורים כי קצת חסר תיאורים ועוד כול מיני...

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    יש לי כמה שאלות.
    למה אתה פירסמת בהתחלה את השמות של שני הפרקים?
    למה בכלל לא פרסמת את הפרק קודם?
    למה אתה עשית דמויות שיש להם כבר פוקימונים?
    ולמה אתה פותח כל פעם סיפור חדש?

בשביל שיצא סיפור טוב, אתה צריך להשקיע רק בו ורק בו, לא באחרים.
    אתה עשית כמה סיפורים בעבר וסגרת אותם? למה זה? מה, רעיון? אם כך, אולי גם את הסיפור הזה תגמור מהר.
    תבין, כדי ליצור רעיון, אתה צריך להיות חלטתי. במקום לפתוח כל פעם משהו חדש, אתה יכול להציג פרקים עם הרעיונות של הסיפורים האחרים. מהפרק לא כל כך התלהבתי. הוא התחיל בצורה ממש לא ברורה והוא היה גם לא מסודר. גם שם הפרק, כמעט אותו השם מהפרק הראשון של פוקימון, רק שינית אותה. מה שאני מנסה להגיד שלא אהבתי את הפרק.

אני מקווה שתיקח את הביקורת למקום טוב.

7. blue To My Bones
    תודה רבה על כל התגובות.
    תאמינו לי,בסיפור הזה אני הולך לדבוק כמו שצריך.
    אל תיצמדו למה שכתוב עד עכשיו,זה רק הפרק הראשון ויש עוד מלא דברים שאני הולך להוסיף.
    תמשיכו לקרוא,ותראו שהסיפור ילך לכיוונים מרתקים ומעניינים.
    וכמו שאמרתי קודם זה רק הפרק הראשון,והפרק הבא יהיה ארוך,כי פשוט לא היה לי זמן.
    לDarKCry,כל הבעיות שהיו בהתחלה יפתרו,זה רק בעיות בחיבורי אינטרנט של המחשב שאני כותב ממנו את הסיפור.תודה על התגובות,ותמשיכו לקרוא.כמו כן,השם של הפרק הראשון משתנה כבר היום...

8. blue To My Bones
    פרק 2-הקרב על הסרט!פוקדור צא!
    "אוקי סקווירטל בוא נראה מה המתקפות שלך!" אמרה קייט ושלפה את הפוקדע הוורוד
    "מתקפותיו של סקווירטל הם;דחיפה,זנב ברזל ובועות" צפצף הקול המתכתי של הפוקדע.לדעת קייט המתקפות היו מושלמות לתחרות.
    "אוקי סקווירטל!אם אנחנו רוצים לנצח בתחרות,כדאי להירשם מוקדם" קראה קייט."סקוי,סקוי!"קרא סקווירטל בשמחה.כעבור שעה הם הגיעו לבניין גדול בצבע אדום, עם סרט ענק ואדום מפלסטיק ועליו שלט "בניין ההרשמה"."שלום,אני מעוניינת להירשם לתחרות עם הסקוירטל שלי."קייט סיימה למלא את הטפסים."מזל טוב,את משתתפת בתחרות.יש לך מזל שהגעת עכשיו,כי לא נשארו כמעט מקומות.התחרות תתקיים מחר בשעה אחד בצהריים."קייט הסתכלה סביבה וחשבה."יש כאן כל כך הרבה פוקימונים חזקים.התחרות תהיה קשה."ובאמת,מסביבה ניצבו מאמנים עם פוקימונים רבים."כבר מאוחר.כדאי שנשיג מקום לישון הלילה."קייט הגיעה למרכז הפוקימונים כדי לבקש חדר."שלום,אפשר לקבל חדר?"צ'אנסי אחת קטנה הושיטה לקייט מפתחות ועליהם היה כתוב המספר:"53".היא עלתה לחדר,וישר נשכבה על המיטה.היא חשבה על כל מה שקרה לה כל כך מהר.על סקוירטל,ועל מאט וג'ייק.בסופו של דבר,היא נרדמה.

למחרת,קייט התעוררה ולקחה את הפוקדור של סקוירטל כדי להתאמן."יופי,עכשיו רק...חמישה לאחד?!אוי לא,אוי לא,אוי לא..."קייט רצה מהר יותר ממה שיכלה כדי להגיע בזמן לתחרות.כשהגיעה היא ראתה שתורה הוא בעוד שתי דקות."אני מקווה שסקוירטל יהיה בסדר."כשהגיע תורה קייט התכוננה להיכנס."אז בלי שום הפרעות,בואו נקבל את המתחרה הבאה שלנו,קייט מהעיר צ'וקוליין והסקוירטל שלה!"קייט נכנסה לאולם הענקי."סקוירטל צא!תשתמש בבועות!"הבועות של סקוירטל,נהפכו לזוהרות ויפות."עכשיו,סקוירטל זנב ברזל!"אבל סקוירטל לא הקשיב לקייט,דבר שממנו קייט מאוד חששה.במקום זאת,סקוירטל עטף את עצמו בבועות.כעבור כמה שניות,הבועות התנפצו וסקוירטל לא היה שם.קייט הסתכלה לגג האולם וראתה סקוירטל זוהר."לא יכול להיות...או שכן?"כל האולם הביט על הגג."זה לא יכול להיות!הסקוירטל של קייט נהפך לסקוירטל זוהר!אבל נגמר הזמן!"כל הקהל הריע ושמח.קייט נכנסה לחדר המתאמים,ונחה עד לתוצאות."סידוט,תשתמש בקליע זרעים!"גאביט,תשתמש בזעם דרקון!"אלקיד,תשתמש בשוק חשמלי!"כל המתאמים נתנו הופעה מעולה,ואף אחד לא ידע מי ינצח.כעבור זמן קצר אחרי התייעצות השופטים,הם הגיעו להחלטה."ובכן,אחרי החלטת השופטים,הוחלט שהמנצחת היא קייט והסקוירטל שלה!"תמונה של קייט וסקוירטל הזוהר הופיע על המסך.קייט עלתה לבמה כדי לקבל את הסרט."זה מגיע לך,כל הכבוד!"קייט לקחה את הסרט ויצאה מהאולם."עוד ארבעה סרטים."

-ג'ייק,יער אוברוסיט-

"קדימה שינקס,בוא נמצא איזה אימון טוב..."לפתע הופיע פוקימון שג'ייק לא הכיר."בוא נבדוק אותך...סווינאב,פוקימון החזיר.סווינאב אוכל הרבה מאוד ולכן,מאמנים מעטים יכולים להחזיק אותו בתור פוקימון."ג'ייק חייך."אני חייב לתפוס אותך אם אתם כזה נדיר!שינקס תקוף ב...מה המתקפות שלך?"ג'ייק בדק במהירות את המתקפות של שינקס:"ניצוצות,טעינה,נשיכה,פריקה."ג'ייק היה מוכן לתקוף."שינקס,תקוף בנשיכה במהירות!"שינקס נשך את סווינאב שנפגע חזק."עוד פעם!"שינקס תקף בנשיכה עוד פעם,אבל סווינאב הספיק להתחמק ולהשתמש בגלגול שהעיף את שינקס."שינקס,נשיכה ותקפוץ!"שינקס נשך את סווינאב,אבל לא הספיק להתחמק מהגלגול הנוסף שלו."סווי,סווי!"ג'ייק נראה לחוץ."מה אני אעשה?".לפתע הפוקדע ציפצף."שינקס למד כדור צל."שינקס תקוף את סווינאב בכדור צל!".ג'ייק אמר."הוא מותש!עכשיו,פוקדור צא!"הפוקדור התנדנד מצד לצד...עד ש..."סווינאב נתפס."ג'ייק ושינקס קפצו משמחה."שינקס תכיר את החבר החדש שלנו לקבוצה."שינקס וג'ייק התחילו לרוץ לכיוון העיר הבאה,ולקרב המכון הבא,עד לפרק הבא...

*לכל מי שרוצה להשתתף בפרק הבא,תשאירו באשכול הסיפור הודעה עם השם והפוקימונים של הדמות שאתם רוצים שתהיה,ואני אשלב אותכם בפרק!
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 02-16-2011 בשעה 06:39 PM

9. משתמש מנוסה
    פרק בסדר אבל...
    תגיד לי אתה לא מכיר תחרויות???.
    למה אתה חושב שיש רק תהופעה??
    יש הופעה נלחמים נלחמים עוד פעם ואז גמר שבו נלחמים!
    תצפה קצת יותר בפוקימון!
    אין דבר כזה שפוקימון הופך את עצמו לזוהר!
    פוקימונים זוהרים נולדים אם זה וזה נורא נדיר!
    ואין הרבה תיאורים!
    תנסה להשקיע בסיפור !
    תראה
    "טוב סקוירטל,הגיע הזמן לראות מה המתקפות שלך."איימי שלפה את הפוקדקס ותוך כמה שניות הפוקדקס היה מוכן לסריקה.איימי כיוונה את הפוקדקס על סקוירטל."המתקפות של סקוירטל:דחיפה,זנב ברזל,בועות."קייט שמחה.המתקפות של סקוירטל היו לדעתה,מושלמות לתחרויות."אוקיי סקוירטל,אם אנחנו רוצים לנצח בתחרות,כדאי להירשם מוקדם."סקוי,סקוי!"גם סקוירטל שמח.כעבור שעה הם הגיעו לבניין ההרשמה,בעיר ג'וביפוינט
    לא טוב

"אוקי סקוויטל בוא נראה מה המתקפות שלך!" אמרה איימי ושלפה את הפוקדע הוורוד
    "מתקפותיו של סקווירל הם;דחיפה זנב ברזל ובועות" צפצף הקול המתכתי של הפוקדע
    לדעת איימי המתקפות היו מושלמות לתחרות
    אוקי סקווירטל!אם אנחנו רוצים לנצח בתחרות,כדאי להירשם מוקדם" קראה איימי.בשמחה"סקוי,סקוי!"קרא סקווירטל בשמחה.כעבור שעה הם הגיעו לבניין גדול בצבע אדום, אם כמו סרט ענק מפלסטיק בצבע תכלת למעלה ואליו שלט "בניין ההרשמה"

הבנתה את ההבדל?
    יותר תיאורים
    ויותר דברים הגיוניים

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    עוד בעיה סואינב חסין חשמל הוא סוג קרח אדמה אדמה חסין חשמל!

11. blue To My Bones
    תודה על התגובות,זה חשוב לי שמגיבים ומתעניינים.
    שוב אני אומר,אל תשכחו שזה רק הפרקים הראשונים,וגם אין הרבה זמן לפרקים,אבל אשתדל להרחיב אותם.
    אני כן צופה בפוקימון,אבל זה מעייף ואורך זמן רב לפרט את כל שלב התחרויות,אבל אני אשנה את הפרק.
    כמו כן,גם בבעיית הסוגים אני אטפל,וחוץ מזה,מה שהתיש את סווינאב היה הנשיכה,אבל אני אשנה את הפרק.
    בקשר לסקוירטל הזוהר,לפעמים צריך להרחיב ולחשוב מחוץ לקופסה והמציא דברים,אז לא נורא אם מידי פעם מתפרסמים בפרקים דברים שמחוץ למידע של הסדרה עצמה.תמשיכו לקרוא.

12. blue To My Bones
    חברה להגיב זה לא עולה כסף

13. blue To My Bones
    חברה בבקשה להגיב זה חשוב לי מאוד,מעכשיו כל פרק אני אפרסם רק אם יהיו לפחות שני תגובות

פרק 3-כנפיים להיכון!סטארלי וגאבייט נגד קריינידוס וסטארפטור!
    בעוד גיבורינו ממשיכים במסע שלהם,אנחנו עוברים למאט וסטארלי,שנמצאים באמצע עוד קרב נועז.
    "סטארלי,עוד מתקפה מהירה!"סטארלי תקף במתקפה מהירה שהעיפה את פיפלאפ ישר לעץ שהיה בסביבה.אבל פיפלאפ בקושי נפגע,ומיד הוא תקף בבועות.הבועות פגעו בסטארלי,אבל בקושי."עכשיו סטארלי,סיים במתקפת כנפיים!"סטארלי פגע בפיפלאפ חזק.מאט זרק על פיפלאפ פוקדור ולכד אותו."סטארלי למד צוות כפול."הפוקדקס של מאט ציפצף.נראה כאילו מאט קיבל פרס על עזרתו לג'ייק.

"חצי שעה קודם"

הפוקדקס של מאט ציפצף."מה?"מאט לחץ על הכפתור הירוק."שלום ,מאט."מאט צחק."אז הפוקדקס הזה הוא גם טלפון,הא?כדאי שאודיע לג'ייק וקייט."לא צריך,אני כבר אתקשר אליו..."מה זאת אומרת?למה?"אבל מאט ידע לא ידע מה קרה."זה העניין,לפי מה שג'ייק סיפר לי,במהלך קרב עם פוקימון פראי,ברק פגע בשינקס ומאז הוא יכול לתקוף רק בדחיפה.אז אני צריכה שתתפוס את הפוקימון הראשון שאתה רואה ותשלח לי אותו כדי שאעביר אותו לג'ייק עד ששינקס יבריא."אוקי"מאט ניתק את השיחה וניגש למצוא פוקימון."בוא סטארלי,אנחנו צריכים לעשות טובה לחבר."כעבור חמש עשרה דקות של חיפושים,מאט מצא פוקימון."פיפלאפ,פוקימון הפינגווין.פיפלאפ נודע בשרשרת ההתפתחות החזקה שלו."אוקי,נראה לי שפיפלאפ הולך להצטרף לצוות של ג'ייק."

"בחזרה להווה,אחרי הקרב"

"פרופסור מאי?תפסתי פוקימון,או יותר נכון פיפלאפ."יופי,אני בטוחה שג'ייק יעריך את זה.אתה כבר עברת את המכון הראשון?"לא."אז אם כבר,אני אספר לך שבמכון הראשון,בתור פרס נותנים לך את תג המכון,ביצת פוקימון,וגרגיר מתקפות.אבל רק למי שמצליח לנצח את הסטארפטור של מנהיג המכון.אומרים שאף אחד לא ניצח את סטארפטור כבר 20 שנה.בגלל שהקרב הוא סיבוב כפול,תן לי לעזור לך."השיחה נותקה.מאט בדק את חגורת הפוקדורים שלו,והופיע שם פוקדור נוסף.מאט שלף את הפוקדור ובדק אותו."גאבייט,פוקימון הטפרים.גאבייט ידוע בהתפתחותו,גארצ'ומפ שנחשב הפוקימון הראשון בעולם שהוא חצי אגדי."וואו,חצי אגדי!"אוקי,כדאי שנלך להילחם במכון."

"מכון הקריסטל"

"מספר 35,לחדר המכון."קול המזכירה נשמע ברקע."35 זה אני."חשבתי בלב.ווידאתי שגאבייט וסטארלי איתי..והלכתי לכיוון האולם."אתה מאט,נכון?אני ג'ואי.אתה יודע מה הפרסים שלך אם תזכה כן?למרות שזה לא אפשרי שתזכה..."אנחנו עוד נראה מי יזכה!"לא היה לי כוח למנהיגי מכון כאלה."הקרב הוא קרב כפול,המתמודד מאט רשאי לשלוף את הפוקימונים ראשון.התחילו!"גאבייט וסטארלי צאו!"ואז היה תורו של ג'ואי."קריינידוס וסטארפטור צאו!"קרינידוס ראש זן,וסטארפטור אס אוירי!"מאט היה בטוח בעצמו ולא נרתע מג'ואי."תנסו להתחמק,וגאבייט תנסה להחליש את קריינידוס עם טופר דרקון!"סטארלי הצליח לחמו מראש הזן של קריינידוס.גאבייט התכונן לטופר הדרקון כאשר קריינידוס רץ גאבייט כשלא ראה.סטארלי ראה את קריינידוס ורץ לכיוון גאבייט כדי להגן עליו."סטארלי,לא!"מאט צעק,אבל זה היה מאוחר מדי.סטארלי ספג את ראש הזן של קריינידוס והתעלף בזמן שידע שהוא חבר מצויין ושלא עשה זאת סתם."סטארלי חזור לפוקדור!"מאט החזיר את סטארלי."גאבייט,זה הכל תלוי בך עכשיו!"גאבייט השתדל שלא לבכות בגלל מה שסטארלי עשה בשבילו.עכשיו הוא היה מוכן לוותר."גאבייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"גאבייט החל לטעון מתקפה שמאט לא הכיר."זה לא יכול להיות!"ג'ואי התחיל להילחץ." גאבייט משתמש בטופר מטאור!רק ארכאוס עם לוחית הדרקון שלו יכול להשתמש במתקפה הזאת!"מאט ידע איך גאבייט השתמש בטופר מטאור."עכשיו גאבייט!שחרר את טופר המטאור!!!"טופר הדרקון הענקי שוגר לכיוון קריינידוס וסטארפטור ועילף אותם סופית ובמכה אחת.ג'ואי ניגש למאט."זה היה הקרב הטוב ביותר שהשתתפתי בו בכל חיי!באמת מגיע לך את זה."הוא הושיט לו את תג הקריסטל,ולקח אותו לחדר שמאחורי הווילון."במה אתה בוחר?"היו שני ביצים,אחת כהה עם כתמים חומים בהירים,ואחת לבנה עם כתמים ירוקים כהים."אני בוחר בזאת."מאט הצביע על הירוקה."ג'ואי חייך."בחירה טובה."ובבקשה."ג'ואי נתן למאט גרגיר מתקפות קטן.מאט נתן לסטארלי לאכול אותו,והפוקדקס ציפצף."סטארלי למד אס אווירי."אס אווירי זה לא המתקפה שסטארפטור השתמש בה?"נכון מאוד."ג'ואי אמר.מאט יצא מהמכון והלך לכיוון מרכז הפוקימונים כדי להעביר את הלילה.

14. blue To My Bones
    איך היה הפרק?
    תגיבו ואולי תוכלו להופיע כדמות בפרק!

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    פרק טוב מאוד. ואגב גם לי יש סיפור. תוכל להכניס את הדמות הראשית שלי בתור אלית פור?

השם של הדמות הוא ג'ייסון והפוקימונים שלה הם:גארצ'ומפ,טורטרה,מגמורטאר,סאלאמנס,ווולריין
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 03-08-2011 בשעה 09:50 PM

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •