Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    פוקימון המלחמה האחרונה:
    הקדמה:
    מחוז סינו הוא לא מה שהיה פעם,הימים געשו,האדמה רעדה והיערות נשרפו,הכול בגלל שני חפצים:גולגולת המוות השחורה ונוצת הירח.
    שני כוחות שייעודם הוא להקריב את חייהם,את גופם ואת נשמתם בעצירת הכוחות הקדומים של החפצים.
    הגולגולת השחורה תשמיד את אור השמש ויהפוך את השמש לגוש צל אחד גדול.
    הנוצה הייתה אמורה לכבות את החושך.
    אך ארסיאוס לא רצה שיהיה רק יין או רק יאנג ויצר שני פוקימונים:
    את דארקאי שיעצור את כיבוי החושך התמידי.
    ואת קרסליה שתעצור את השמדת כוח השמש,אך הכוחות של השניים היו נגדיים הם לא היו אמורים לעבוד ביחד,ולכן ארסיאוס יצר כלא,את האיים ניומון והאי פולמון.
    האי ניומון הוא הכלא של דארקאי,והאי פולמון היה הכלא של קרסליה.
    ארסיאוס ידע שבשלב מסוים של הזמן,הכוחות המסוכנים האלה יצאו על ידי מישהו מרושע,הוא ידע שהוא עצמו לא יוכל לעזור,רק דארקאי וקרסליה יוכלו לעזור,את הכלא ישחררו פוקימון היאנג-זרקום ופוקימון היין-ראשיהם,הוא קרא לנבואתו שהולכת לבוא "נבואת המלחמה האחרונה".
    ואכן "נבואת המלחמה האחרונה" התקיימה,סטרון מצוות גאלקטיק,מצא את הגולגולת העתיקה,הוא ידע מה היא עושה ואיך היא פועלת.
    בשביל להפעיל את הכוח הזה צריך את שלושת פוקימוני התחושה,בכול מעגל ההרס והחורבן הזה מתעורר לו נער צעיר בן שניים עשרה,שלמד על הפוקימונים,שחי במחוז סינו וששמר על כוח עתיק לא פחות מהגולגולת או הנוצה,כוח עתיק כמו הזמן.
    המסע האחרון מתחיל...

דמויות:
    Spoiler ספוילר

פרקים:
    פרק ראשון- "תוכנית מושלמת כמעט"
    פרק שני-"עלייתו של ריאולו"

הפרק הראשון בהודעה הבאה...
    נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 02-27-2011 בשעה 05:41 PM

2. משתמש מנוסה
    פרק ראשון-תוכנית מושלמת כמעט:
    השמש יצאה בשמיי המחוז הענקי סינו,מחוז שעד לפני חמש שנים היה מדהים ביופיו האגדי,עצים ענקיים,אגמים יפים מאוד,הפוקימונים מסתובבים בחופשיות,מאמנים צעירים באים ויוצאים למסעם,אך קיום המחוז לא ככה,המחוז הנהרס כמעט לגמרי:יער אטרנה נשרף כולו ואיתו גם הבית הרדוף של רוטום,שלושת האגמים העתיקים גועשים,תשעה מכול עשרה ניצל אם הוא מנסה לשחות במים,לפי המחקרים האחרונים של פרופסור רואן המערות העתיקות נהרסו,המערה של אזלף נעלמה מתחת למים,חורבות סלסיון וסלסטיק נקברו באדמה,והאי איירון טבע במים.
    אך בינתיים לא קרה כלום לערים או לעיירות,מעט מאוד אנשים נפגעים מהנזקים של החורבות העתיקות אך כול זה לא ישנה כלום לאיש אחד ויחיד,איש שלא אכפת לו שאנשים ימותו,רק בשביל שהוא ינקום את נקמתו במי שהיה לא כמו אבא,האיש הזה היה סטרון.
    "מאסטר,האם קראת לי" שאל משרת בעל שיער דליל,סטרון שעד אז הסתכל על השמיים שהוא עדיין לא פגע בהם ואמר למשרתו בלי להסתובב:"יופי,ווילאם הגעת,אני שמח מאוד,אתה מעוניין לדעת לשם מה קראתי לך?" המשרת ווילאם אמר בקול מתרפס:"ראשית כול מאסטר אני שמח שאדוני שמח ושנית יהיה לי לכבוד לשמוע לשם מה קראת לי מכול האחרים",לסטרון היו מאות משרתים,רובם היו חיילים בצבא שלו וחלקם היו המשרתים האישיים שלו,ווילאם היה הוותיק מכולם.
    סטרון חייך ואמר:"ווילאם,תבין לפני חמש שנים,לאחר שמי שחשבתי שהוא האליל שלי סיירוס האגדי מצוות גאלקטיק שהושמד כליל בגד בי,ישבתי בכלא שלוש שנים,יופיטר ומארס עדיין שם,וזה הולך להיות הצעד הבא בתוכנית שלי אך לצערי התוכנית שלי להשמדת סינו והעולם כולו לא מושלמת בגלל פרט אחד ומעצבן שנקרא אזלף!" סטרון הסתובב,פניו היו מצולקות וחיוורות,לחייו היו סמוקות מזעם,עיניו הכחולות הסתכלו ישר על פניו הזקנים של ווילאם.
    ווילאם הרכין את ראשו ואמר:"מדוע אדוני מעוצבן בגלל הפוקימון הטיפשי הזה" סטרון הוציא את אקדחו הכחול ואמר:"אזלף הוא לא טיפשי,הוא הפרט האחרון בתוכנית שלי,אחרי זה האדמה תושמד,ואני יהיה השליט ומרס תהיה המלכה שלי,וזה על כך שפקפקת באזלף" סטרון לחץ על הדק האקדח כדור פגע בליבו של ווילאם שהתמוטט אוטומטית,סטרון חייך את חיוכו הקר ואמר:"חבל,הוא היה עוזר טוב".
    המשך יבוא...
    אירועים מיוחדים:
    1. סטרון מספר למשרתו על תוכניתו.
    2. ווילאם מפקפק באזלף.
    3. סטרון רוצח את ווילאם.
    נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 02-24-2011 בשעה 05:39 PM

3. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    אני רואה שפתחת סיפור המשך לסיפור הקודם שלך.הפרק הראשון היה מאוד מעניין,ויש לי כמה שאלות:
    הדמויות מהסיפור הקודם שלך יופיעו?
    יהיה גם בסיפור הזה דור חמישי חוץ מהאגדיים?
    למה סגרת את הסיפור הקודם שלך בפתאומיות?
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

4. משתמש מנוסה
    תודה
    לא
    כן
    לא היה לי המשך

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מומלץ להרחיב יותר. הפרק גם היה קצר ובקושי התחלתי לבנות ממנו.
    תשתדל לדחוס עוד עלילה שם.
    אמרתי לדחוס? טעיתי.
    הפרק קצר גם מבחינת גודל.

6. משתמש מנוסה
    תודה,הפרקים הבאים יהיו יותר ארוכים:
    הפרק הבא:עלייתו של ריאולו

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    פרק קצר אבל יפה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

8. משתמש מנוסה
    מחר או מחרתיים אני אפרסם את הפרק הבא

9. משתמש מנוסה
    פרק שני-עלייתו של ריאולו:
    במקום אחר,בזמן שסטרון ירה במשרתו ווילאם התעורר בבהלה נער צעיר בעל פנים חיוורות,עיניים ירוקות ושיער שחור,לילד הזה קראו עומר ג'ונס,עומר היה אמור לצאת היום למסעו,אך לפני שהוא ארז את תיקו ויצא למעבדת הפרופסור הוא לקח את המחברת שלו,לעומר הייתה מחברת חלומות שהוא כתב בה את כול חלומותיו שזכר,הוא ניסה להיזכר בו,הוא מלמל לעצמו:"אוקיי,זה חלום פשוט,מישהו בעל שיער כחול אני חושב שקראו לו סטרון,הוא מחפש את אזלף והוא רוצה להשמיד את המחוז או משהו כזה,ואז המשרת הזה נורה למוות על ידי סטרון,מסכן האיש הזה,מעניין מי הוא היה,טוב אני אכתוב את זה אחר-כך,בוא נראה אם לקחתי הכול,את האבן שלי,פוכדורים,אוכל,חפצי מחנאות שונים,וכובע,אוקיי הכול פה,רק צריך פוקדע ותיבת תגים ואני יוצא לדרך,זוהי התחלה של הרפתקאה חדשה".
    לעומר היה כישרון מיוחד,ליתר דיוק כמה כישרונות,רק מלהסתכל על העננים הוא יודע מתי ירד גשם,הוא גם רואה הכול שחורות והכול קורה באמת.
    הוא שם את המחברת בתיק האדום-שחור שלו ויצא מדלת הבית,הוא יצא די מוקדם,סגר בשקט את דלת הרשת של ביתו והוא יצא לכיוון העיירה סנדג'ם,שמה הכול התחיל.
    השמש הגיעה יותר גבוה שעומר נכנס למתחם של העיירה סנדג'ם עומר ראה להקת סטרלי נלחמת בלהקת מרקורו,הוא רצה לצפות בהם אך משהו בפנים אמר לו להיכנס למעבדה.
    עומר פתח את הדלת ניגש אליו בחור גבה-קומה,שיער בלונדיני וחלוק מעבדה לבן.
    עומר שאל את הבחור:"סלח לי אבל איפה פרופסור רואן,ומי אתה?" פניו של האיש המסתורי קדרו,הוא אמר לעומר בקול קודר ועצוב:"שמי הוא פרופסור ברי,אני הוא המחליף של פרופסור רואן שמת".
    פניו של עומר החווירו הוא גמגם:"מ-מ-מת איך ז-זה קרה הוא אומנם לא צעיר אבל לא זקן כול כך,הוא גם לא היה חולה נכון?" פניו של פרופסור ברי השתחררו מהקודר והוא אמר בפשטות:"הוא נפל לאגם,התחשמל בגלל פיקאצ'ו שעבר שמה ולא הרגיש טוב,היה לפיקאצ'ו מטען עודף,פרופסור רואן לא שרד את זה,פשוט מת,אני הייתי המתמחה שלו,לאחר מכן אני הפכתי להיות פרופסור,טוב בוא נעזוב את מה שקרה בעבר ונתמקד בהווה ובעתיד,אתה מזכיר לי מישהו עומר,מזכיר לי מישהו שאומנם לא אהבתי אבל מאוד הערצתי אותו,אני חושב שהגיע הזמן לתת לך פוקימון,איזה פוקימון תרצה?".
    עומר הביט מעט במעבדה,הוא ראה דברים מדהימים,מכשיר שמאכסן את הפוקימונים ההתחלתיים שהפרופסור נותן,מדפים מלאים חוברות ומחברות,ומדפים עם פוכדורים ועוד חפצים מעניינים,עומר הביט במכשיר הפוקימונים ושאל את הפרופסור:"איזה פוקימון יש לך?" פרופסור ברי אמר בקלילות:"כול פוקימון שאתה יכול לרצות,לא כולל פוקימוני דרקון,פלדה ואגדיים" עומר הסתכל ואמר:"אני מעוניין בפיקאצ'ו יש לך?" הפרופסור הסתובב והלך לכיוון המכונה והוציא משם פוכדור אדום-לבן והושיט אותו לעברו של עומר.
    בלי להגיד תודה עומר יצא מהמעבדה,הוא ראה נער אדום שיער,לבוש שחורים,בגילו,הוא ראה את זירו פלאש.
    זירו פלאש ועומר היו יריבים מלידה,הם שנאו זה את זה,זירו קלט שעומר עומד מחוץ למעבדה,הוא אמר לו בקול המתנסה שלו:"תראו מה יצא מהזבל,עומר ג'ונס,הרבה זמן לא ראיתי אותך פה,אתה עדיין בקשר עם ליירה?" עומר הסמיק קלות,זירו ידע שעומר מחבב את ליירה.
    ליירה הייתה ילדה בת גילם של זירו ועומר,היא למדה איתם באותה כיתה,עומר וליירה היו חברים טובים למדי בסוף הלימודים הבטיחו זה לזו שיצאו למסע ביחד.
    זירו חייך את חיוכו המרושע,הוא הוציא פוכדור כחול-לבן עם פסים אדומים,הוא הוציא גרייטבול,עומר היה מוכה הלם הוא מלמל:"אם יש לך פוכדור למה אתה פה?"זירו שמע את זה וענה:"אני צריך שישה פוכדורים,תיבת תגים ופוקדע טיפש אחד,מוכן לקרב פוקימונים,צא ריאולו אני בוחר בך!" "צא פיקאצ'ו אני בוחר בך!" צעק עומר.
    שני הפוקימונים הופיעו,הריאולו של זירו סרט אדום היה קשור על צווארו,מולו הופיע פיקאצ'ו צהוב ויפה שני הפוקימונים הביטו זה בזה בשנאה,הקרב התחיל.
    בלי לומר שום פקודות התחילו השניים להילחם,ריאולו פתח עם מתקפת אגרוף אש אך המתקפה נהדפה על ידי גל השיתוק של פיקאצ'ו.
    פיקאצ'ו שלח מכת ברק שפגעה בריאולו המשותק אך זו הייתה טעות,אחרי שהמתקפה פגעה בריאולו הוא השתחרר מהשיתוק ויצא למתקפת אגרוף זעם חזק למדי שפגעה בפיקאצ'ו.
    פיקאצ'ו נפל על רצפת העיירה והובס,זירו צחק את צחוקו המרושע,הקר,האכזר,עומר הביט חסר אונים בפוקימון שלו שהובס,הוא מלמל:"פיקאצ'ו תחזור",זירו חייך אליו ואמר לו:"עומר,אם אתה רוצה ללמוד משהו,לך לבית הספר למאמנים,להתראות" וזירו המשיך לו בדרכו.
    עומר החזיק את הפוכדור של פיקאצ'ו,הוא הרגיש מישהו נוגע לו בכתף,הוא שמע קול מוכר,קול מתוק שאומר לו:"עומר,אתה בסדר?".
    המשך יבוא...
    אירועים מיוחדים:
    1. מתגלים הכוחות המיוחדים של עומר.
    2. עומר מגיע לעיירה סנדג'ם.
    3. עומר מגלה מה קרה לפרופסור רואן.
    4. עומר מקבל את הפוקימון הראשון שלו-פיקאצ'ו.
    5. עומר יוצא מהמעבדה ופוגש את זירו האויב שלו.
    6. מתגלה שלזירו יש ריאולו.
    7. לריאולו יודע אגרוף אש ואגרוף זעם.
    8. פיקאצ'ו יודע להשתמש בשיתוק ומכת ברק.
    9. פיקאצ'ו הובס על ידי ריאולו.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    התחלתי תלקרוא תסיפור
    הפרק הראשון היה מעניין
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. Surgeon of Death
    פרק קצת פחות מענין
    אינ יודע מי זה הקול המתוק הזב לדעתי
    עדין פרק יפה כל הכבוד!

12. משתמש מנוסה
    מי?

13. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    סיפור טוב מאוד. לדעתי תקציר הארועים בסוף הפרק טיפה מיותר.

14. משתמש מנוסה
    מתי הפרק הבא?

15. משתמש מנוסה
    עוד כמה דקות אני מפרסם אותו

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •