למה בקלות? גם רבתי מכות וגם עשנתי. סיבה מוצדקת להרחיק לא? קיצר די נדפקתי אבל לא חשוב.Originally posted by ranger@Sep 18 2008, 07:16 PM
סתם שמרחיקים אותך מבית ספר כל כ ךבקלות
למה בקלות? גם רבתי מכות וגם עשנתי. סיבה מוצדקת להרחיק לא? קיצר די נדפקתי אבל לא חשוב.Originally posted by ranger@Sep 18 2008, 07:16 PM
סתם שמרחיקים אותך מבית ספר כל כ ךבקלות
יו?
ממצב דני?
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
אז להמ לא הרגתה אותו? אם הייתה הורג אותו היו נותנים לך באן מבית ספר XD לצימותות O.O אבא שלי תמיד אומר:אם אתה רב עם מישהו תהרוג אותו כדי שלא יכאב לו XD
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
שאלום ^^
חזרתימבלט D:
אז אני לא פותחת בסוף?
אוקיי O:
רק נקווה שאסף יבוא ><"
עמוד 111
גיל- אני עושה אותך עם חולצה של סימפסון P:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
היי הילה D:
היי^^
גיל לא יכול לפתוח את הפה D:
הנה ציטוט מץוך הפרק השלישי:
"אני-" גיל התחיל לאמר אבל לא סיים את המשפט. "אתה..." חזר אחריו יוסי, "אתה- רוצה להתוודות בפיניו? אתה הומו?". גיל לא הגיב. הוא ניסה לדבר אך לא הצליח.
למה – לעזאזאל – אני – לא – מצליח – לפתוח – את – הפה?! הוא חשב ונאבק בלסתותיו. הוא ניסה לפתוח את פיו אך לא הצליח. לעזאזל! הפה המוזר הזה!.
"הכל בסדר גיל?" שאל דני. "אתה נראה מאוד- אממ – מוזר.". גיל היה נראה מוזר מכיוון שהוא שלח את ידיו לעבר פיו וניסה לפתוח אותו-אך ללא הצלחה. הוא קם ורץ לעבר הפתח, ונעלם.
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
עשית אותי רגוע O: ואני לא.
אסף יפתח פלוץ עוד מעט...
נעול
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)