חבל שאין משחק ווידיאו כזהO:Originally posted by Xkid@Sep 15 2008, 02:39 PM
ולי אין אפילו רשום אחד ><"
של Battle Royale
D:
וזה יהיה מדליק עם הוא עולם פתוח ואפשר להרוג מתי שאתה רוצה מי שאתה רוצה,או לברוח כמו פחדןD:
חבל שאין משחק ווידיאו כזהO:Originally posted by Xkid@Sep 15 2008, 02:39 PM
ולי אין אפילו רשום אחד ><"
של Battle Royale
D:
וזה יהיה מדליק עם הוא עולם פתוח ואפשר להרוג מתי שאתה רוצה מי שאתה רוצה,או לברוח כמו פחדןD:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
שמישהו יתןם לי תיאור שלוO:
דחוף!!!
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אני יכול פשוט לתת תמונהO:Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 02:44 PM
דחוף!!!
לחיץ
ואני נשבע לך שאני נראה כמו הנער הזהO_O
כל מי שראה את התמונה הזאת והתמונה שלי\אותי אמרו שאני דומה לוO_O אני לא צוחק
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
נו!Originally posted by Xkid@Sep 15 2008, 03:08 PM
דיברתי עם היט מן, מנהל פורום חת"מ והוא נתן לי אישור ליפתוח משחק חדש ותחרותי הדומה ל'הישרדות'. אני צריך 10 מתחרים שיהיו מוכנים ללון בתוך אחוזה גדולה וחשוכה ולעבור משימות והדחות. מנצח יהיה אחד. האחד הזה יקבל מפתח בשביל לצאת מהטירה+פרס שווה שאני אביא לו. כל המודחים יכלאו בצינוק של האחוזה לנצח נצחיםO:
יש מתנדבים לפרוייקט?
למה?Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 12:44 PM
דחוף!!!
And If You Don't Know, Now You Know
אין מתנדבים תבין ><"
אני צריכה תיאור :X
לא תמונה
וביחוד לא תמונה לא אמיתית><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
לא רוצה להבין ><Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 03:50 PM
אין מתנדבים תבין ><"
אני צריכה תיאור :X
לא תמונה
וביחוד לא תמונה לא אמיתית><"
טוב שלא פתחתי עוד אשכול ומזל שלא התחלתי להשקיע בתוכן. הרי גם ככה אתם לא תסכימו >.>
D:
הבנת D:
מישהו תיאור?!?!
זה תוקע לי תפרק :/
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
מה קורה?Originally posted by ranma@Sep 15 2008, 02:38 PM
היי
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
הכל טובOriginally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 15 2008, 12:54 PM
מה קורה?
איזה מבאסים אתם! לא רוצים תחרות מגניבה בסגנון הישרדות רק שהפעם תיהיו בתוך אחוזה מפחידה?
הייתי צריך לעשות זאת בפוקיבלוק. :X
ערכתי את החתימה
טוב ב7700 אני ילך
יאיD:Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 02:54 PM
D:
הבנת D:
מישהו תיאור?!?!
זה תוקע לי תפרק :/
אנחנו תוקעים לך את הפרק?D:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
עכשיו עושים ממני אוויר?=_=Originally posted by Xkid@Sep 15 2008, 03:58 PM
איזה מבאסים אתם! לא רוצים תחרות מגניבה בסגנון הישרדות רק שהפעם תיהיו בתוך אחוזה מפחידה?
הייתי צריך לעשות זאת בפוקיבלוק. :X
ברוך הבא לעולמי=_=Originally posted by Xkid@Sep 15 2008, 03:02 PM
עכשיו עושים ממני אוויר?=_=
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)