:כפיים:
יש סיפור חדש בסיפורים!!לכו תקראו!
:כפיים:
יש סיפור חדש בסיפורים!!לכו תקראו!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
סליחה אבל למה אני בקבוצה של בנות? למה אני לעזאזל מאי?? למה לא אש? מאי זו בת !!
אני ספאמר<u><span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>.</span></span></u>
X:Originally posted by liran@Sep 17 2008, 06:33 PM
סליחה אבל למה אני בקבוצה של בנות? למה אני לעזאזל מאי?? למה לא אש? מאי זו בת !!
אין מה לעשות...
והקבוצה האחרונה היא קבוצת היקאריXDDD
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
באק
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
באק
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...ndpost&p=164397
אסף...אתה מנהל פורום סיפורים אז לך תקרא ותבקש עוד פרק :engry:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
של סיפור
אני רוצה שם תגובות!
אם לא לא יהיה פרק כי אני לא עושה דאבל :/
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
די כבר אם הצ'אק נוריס שלך!!!!!!!
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
פירסמתי שם תגובה
פירסמתי שצ'אק נוריס מעצבן
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
System of a Down-BYOB
לא!!!!!!!!! 3;
מה א צ'אק נוריס לא מעצבן?
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
System of a Down-BYOB
אני שונא את צ'אק נוריס!!!!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ..
או כך לפחות מספרים, כל אותם אנשי דת משונים שנוהגים ללבוש בגדים מצחיקים ולריב אחד עם השני על מה בא קודם, הביצה או התרנגולת, ולמי יש יותר כוח, לרבי או לכומר, או למה אסור לקרוא עיתון בשירותים ביום שבת כי חייבים להיות בכנסיהבית כנסת כדי שההוא שבשמיים ימחל לנו על כל חטאינו ומעשינו הנפשעים והמתועבים.
הסיפור האמיתי החל בימי התהו ובוהו, כשהמים היו למעלה והשמיים היו למטה, או שסתם היינו תלויים הפוך על צמרות העצים בחיפוש אחר תולעים ופירות ולא שמנו לב.
השטן (הידוע בכינויו השונים המקטרג, מלאך המוות, אשמדאי) ואלוהים הכל יכול ישבו על כוס קפה ושוחחו על הא ועל דא.
'ראית את הפועל חולון, נתת יד שמה אה?' אמר השטן.
'מה אתה מזיין ת'שכל?! אפילו אני לא כ"כ חזק כדי להוציא אליפות ממכבי, צריך סגל ממש גרוע ובשביל זה..
'תכל'ס, פי ג'יי טאקר גדול על מכבי, והוא אפילו לא מכר לי את נשמתו, שלא כמו רוז'ה פדרר..'
'רוז'ה פדרר מכר את נשמתו?!?! באמאשך'?!' זעק הכל יכול בתדהמה.
'באמא'שלי, לא חשבת ברצינות שמישהו באמת יכול להיות כ"כ טוב..'
המשיכו השניים לשוחח, ואז אמר הגדול מכולם
'יודע משהו, חסר פה משהו בעולם, סתכל איזה יובש, אז סבבה בראנו אדם מים שמיים וכל רמש האדמה, אבל זה לא מסתדר לי..'
'אני יודע' אמר אשמדאי, 'אתה צריך ישות חזקה שתשליט סדר בעולם, שלא תשתלט השחיתות ואז תצטרך להטביע את העולם הכל וזה..'
'אבל מי?' שאל מלך המלכים
'אני מתערב, שלמרות כוחך האינסופי, אתה לא יכול לברוא ישות חזקה ממך, נזר בריאה אמיתי, לא כמו אדם הסיסי הזה, שאישתו נתנה לו תפוח ועשתה ממנו סמרטוט שעובד אדמה מהבוקר עד הערב בזמן שהיא והנחש קורעים ת'סדינים...'
'ואללה? בוא נתערב שעד הערב אני בורא ישות אימתנית כ"כ שתשפיע על ההיסטוריה האנושית ותשלוט ביקום!'
'יאללה!' אמר השטן. 'על מה מתערבים? אתה עוד חייב לי 10 שקל על הקטע הזה עם הצלע, אמרתי לך שבלי הרדמה זה יכאב לו'
'כל הזין, יאללה שיהיה'.
הגדול מכולם קם על רגליו, ופרש את גלימתו ומאבק כוכבים בין גלקטי יצר את נזר הבריאה החדש.
וזהו סיפור הולדתו של צ'אק נוריס.
צ'אק נולד עם זקן, וכבר מילדותו שלט בכל רזי אומנויות הלחימה. (באחד ממסעותיו בעולם, נתקל בילד סיני קטן וכחוש, שנהג לקבל מכות מדי יום מחבריו לבית הספר העממי בהונג קונג. נכמרו רחמיו של צ'אק על הבחור המסכן, ולכן לקח אותו תחת חסותו ולימד אותו את אומנות הקונג פו. אותו ילד התפרסם כאמן לחימה גדול המוכר בשם ברוס לי)
מיד עם היולדו, החל צ'אק לחקור את העולם שסביבו. יצורים מוזרים ועצומי מימדים התהלכו בחפשיות על האדמה, אבל זה לא מצא חן בעיני צ'אק הצעיר, שבו ברגע בעט בעיטה מסובבת אדירה כ"כ, שכל היצורים האומללים הללו הפכו מיד לעצמות ואבק. צ'אק קבר את כולם באדמה, ולאחר מספר שנים סיפר לבמאי מתחיל בשם סטיבן ספילברג את סודו. כך יצר ספילברג את הסרט המצליח 'פארק היורה'.
בעודו משוטט בעולם, ניסה צ'אק נוריס להפיץ את משנתו בקרב בני האדם, אבל אלו פחדו מפניו ולכן המציאו את המכוניות, כדי שיוכלו להימלט במהירות. צ'אק כעס מאוד וכתגובה המציא את תאונות הדרכים.
אחרי זמן מה, מאס צ'אק בעולמו של אלוהים והחליט לצאת למסע הרס וחורבן. עולמו של אלוהים נחרב כליל ונותר קרח. באדמתו בורות רבים כתוצאה מרקיעות רגליו של צ'אק נוריס. צ'אק תפס את הכדור בשתי ידיו ובעט אותו אל החלל. את עולמו הישן של אלוהים אנחנו מכירים היום בתור הירח.
אז התפנה צ'אק ליצור עולם חדש. 'בעולם שלי יהיה חוק וסדר!' אמר צ'אק נוריס וכדי להנציח את אימרתו ברא את רשת אן. בי. סי האמריקאית כדי שתצלם עבורו את הסדרה 'חוק וסדר'. שם הסדרה מגיע במקור מהכינויים לשתי רגליו של צ'אק-חוק וסדר.
המשיך צ'אק נוריס לשוטט בעולם והגיע לאירופה. שבארצות צפון אירופה (להן העניק צ'אק את השם סקנדינביה) התחוללה מלחמת עולם. האל הרשע לוקי, אל התחבולות, עשה כרצונו ופגע בחפים מפשע. כל זה לא מצא חן בעיני צ'אק ובעזרת פטיש אימתני וברקים חיסל את לוקי ועושי דברו. צ'אק נכנס לפנתיאון האלים הנורדים ובשל כוחו העצום וזקנו האדום והעבות נוצר לו שם של לוחם קשוח שאינו פוחד מאיש. במיתולוגיה הנורדית הוא מכונה בשם ת'ור. מספרים כי ת'ור נהרג בסוף הקרב בינו לבין מפלצת הטופי הגדולה, המכונה יורמנגנד. האמת היא, שצ'אק לא נהרג אלא פשוט המשיך במסעו, כי נשבר לו הזין מהקור.
ברבות הימים הגיע ליוון, שהייתה ידועה כאיזור פשע והוללות ברחבי תבל.
בעודו מסתובב ברחובות אתונה נתקל בבריון שניסה לשדוד זקנה אתונאית מסכנה ברחוב. צ'אק הלם בו באגרוף מחץ שחצה את גופו לשניים. האישה הזקנה הודתה לצ'אק וכינתה אותו 'הרקולס'.
אך צ'אק חש כי עבודתו לא הסתיימה, האלים עדיין מנצלים את תושבי יוון המסכנים הכורעים תחת הנטל בעוד האלים הרשעים שותים יין ומגרדים את אשכיהם המלכותיים. צ'אק נוריס גמר אומר בליבו לטפס לראש האולימפוס, משכנם של האלים, כדי להשליט צדק ולחסל את הרשעים. אחד האלים, שראה את צ'אק מתקרב, הזהיר את חבריו וכולם ביצעו התאבדות המונית. אלו שנותרו בחיים, הכתירו את צ'אק נוריס כמלכם החדש והעניקו לו את הכינוי 'זאוס'.
צ'אק נוריס, שהמשיך במסעו, הגיע לארץ קטנה ומוזרה בשם טופילנד. שם שכנה מפלצת אימים (שנקראה מנטוס) שאיימה להשמיד את כל תושבי טופילנד, הלא היא ארץ סוכריות הטופי של עלית. צ'אק הביס את מפלצת המנטוס האימתנית ובכך הפך לקיסר כדור הארץ ולמכונן הנצרות. במהלך מסעו בעולם נתקל בהומלס מוזר ומוזנח ללא מטרה בחיים שנהג לשתות לשוכרה. צ'אק ריחם על הבחור האומלל ונתן לו את הנצרות. ברבות הימים נודע אותו בחור בשם ישו.
לאחר שנים רבות מאס צ'אק בחיי המלכות ביוון והמשיך במסעו.
במהלך המסע הגיע לאי מוזר שאיש לא גילה עדיין. היו שם שבטים מוזרים שרצו עירומים סביב האש בעודם מיללים בשפה שצ'אק לא הבין. כל זה הרגיז אותו והוא הרג את כל התושבים. למראה גילויו חסר התקדים, רץ צ'אק על האוקיינוס האלטלנטי והים התיכון עד לאיטליה, שם חיכה לו חברו כריס. הוא לקח את כריס איתו ואמר לו 'תראה מה גיליתי!' התלהב כריס מהגילוי החדש וכשחזר למולדתו סיפר לכולם שהוא זה שגילה את היבשת הקסומה.
היבשת נודעה ברבות הימים בשם 'אמריקה' וכריס נכנס לספרי ההסטוריה כמגלה הארצות הנודע כריסטופר קולומבוס. צ'אק התרגז מאוד והרג את כריס בו במקום. בנוסף, הוא קילל את איטליה בכך שלעולם לא תזכה עוד במונדיאל. (לאחר מספר שנים נערכה סולחה בין צ'אק ובין האיטלקים והוא הרשה להם לנצח את צרפת בגמר).
בעודו מטייל בעולם החדש שגילה, נתקל בחבורה מוזרה שנסעה בואן שקראה לעצמה 'האיי-טים'. מתוך הואן יצא בחור שחור ומגודל בעל תספורת מוזרה.
צ'אק צחק עליו ועל תספורתו והוא התרגז. 'אני מרחם על הטיפש שיצחק על התספורת שלי, על מיסטר טי לא צוחקים!' והזמין את צ'אק לדו קרב.
לאחר 20 שניות ובעיטה מסובבת אחת ירד מיסטר טי על ברכיו התחנן על חייו. צ'אק סלח לו ואף העניק לו במתנה שרשראות זהב רבות שקיבל במסעותיו בעולם. שני החברים נכנסו לפאב טקסני בו התפתחה עד מהרה קטטה המונית. צ'אק כעס מאוד והרג את כל יושבי המקום. אזרח אחד הצליח לצלם את המעשה וכך נוצר הסרט- The Texas Chainsaw Massacre.
כשהגיע להוליווד, הציע לו במאי גדול ומפורסם בשם ג'יימס קמרון להשתתף בסרט שלו, 'The Terminator'. אבל לאחר ששמע את קורות חייו של צ'אק, הבין שסרט כזה בהשתתפותו יהיה בעצם סרט דוקומנטרי, לכן העדיף שרירן אוסטרי בעל מבטא מצחיק בשם ארנולד שוורצנגר, שלימים יהפוך אותו צ'אק נוריס, מתוקף היותו שליט העולם, למושל קליפורניה.
במשך כל השנים שמר צ'אק נוריס על זקנו המפואר כיוון ששום מדען לא הצליח לפתח סכין גילוח חדה מספיק כדי שתוכל לגלח את זיפיו מבלי להתפרק לחתיכות.
צ'אק שולט ביקום עד ימינו ובעיטותיו המסובבות ואישיותו המגוונת שימשה השראה לאמנים מהשורה הראשונה שיצרו את הגדולות שביצירותיהם, כמו הקפלה הסיסיטינית של מיכאלאנג'לו (שם נראה צ'אק נוריס כאלוהים)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)