סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש משהו מאוד לא הוגן בעונש קולקטיבי, בעיקר כשהמקרה קורה לעיתים נדירות והוא מלווה בעונש אישי ובפתירת הבעיה לאחר דקות ספורות.
ההדלפה היחידה ששמעתי עלייה מאז אני בפורום(מעל חצי שנה, גם אם קורה מקרה וחצי פעם כל שנה זה לא נראה לי נורא) זוהי ההדלפה של ליר. ליר העביר את המידע להטימן שהדליף אותו, התגובה מיד צונזרה, ליר ירד מניהול. אם הבעיה הייתה לזמן ארוך/בעיה חמורה מאוד שמאוד פוגעת, אז הייתי מבין את הורדת הגישה לפורום מנהלים. אם הייתם מחליטים להעניש קולקטיבי ולא להוריד את ליר מניהול, לא הייתי מבין לגמרי, אבל הייתי תופש הגיון מסוים. אבל לא רק שהבעיה שנוצרה היא כלל לא חמורה ונפתרה בדקות, לא רק שליר ירד מניהול, הורדתם לכל המנהלים, לנוכחים ולאלו שיבואו בעתיד, ללא קשר ליושרם, אמינותם או כל דבר שקשור בהם, את הגישה לפורום הקרוי על שמם.
הדבר שהכי הפריעה לי בעונש קוקטיבי, הוא שעונש קוטקטיבי, מתאים לכיתה, לקבוצה קבועה כלשהיא(ספורט, צופים, צבא) אבל לא לפורום שיש בו אלפי משתמשים, ושאני לא ראיתי אף משתמש בחיים(חוץ מאחד), ואין לי כמעט שום השפעה על הבן אדם שיושב ק"מ רבים ממני והדבר היחיד שמשותף ביננו, הוא ששנינו מקלידים ביחד באותו אתר. היתרון בעונש קולקטיבי, הוא שהוא מפעיל לחץ חברתי(בדר"כ סמוי אך לפעמים גם גלוי) על המשתתפים בקבוצה, שפוחדים "לדפוק" את שאר הקבוצה. אבל מי נותן בפורום הזה חשבון? אין שום שינוי או הרגשה, שום רצון או פחד ממעשים שעלולים לגרום עונש קולקטיבי, כי הרי בפורום הזה אין כמעט קשרים חברתיים.
את העונש קולקטיבי אפשר להחליף בעונשים אחרים, שניתנים לאלו שהדליפו, כמו הודה מניהול ובאן/אזהרה, אי אפשרות לחזור לניהול וכו'.
כי למשתמשים מאוד אכפת מעצמם אבל לא כל כך מהקבוצה.
דבר נוסף, האם יש הגיון בחסימת מנהלים לפורום מנהלים? האם לא דרוש מקום פרטי למנהלים, מקום בו הם יכולים לדון, בלי שהמידע יהייה חשוף לכל. הורדת הגישה לפורום מנהלים למנהלים, היא כמו חסימת הגישה למורים לחדר המורים, ואפשרות כניסה רק למנהלת ולסגנית המנהלת.
דבר אחרון, פורום מנהלים הוא אחד הדברים שמשפרים המנהלים. המנהלים לא מתוגמלים בדרכ כלהשיא, רק על ידי הרשאות, וההרשאה הכל כך רצויה הזאת, מבוטלת בגלל מקרה....
לדעתי צריך להחזיר את הגישה למנהלים לפורום מנהלים.
אני מקווה שעד שסיימתי לכתוב את התגובה לא החליפו כבר נושא/נעלו/אמרו לא לכתוב יותר תגובות בנושא כזה וכו'
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
על התשובה הארוכה שלך אני אסכם בתשובה קצרה.
עד היום ה'קיום' של המנהלים בפורום מנהלים לא היה כל כך חיוני וכל הדברים שהם שיתפו שם פעולה חוץ מבחירות לניהול היו דברים מיותרים שהיה אפשר לפתור בהודעות פרטיות להנהלה הגבוהה יותר.
ובכלל, זה לא עונש קולקטיבי... ההחלטה של להפוך את הפורום להנהלה הגבוהה בלבד כבר נידונה בעבר ואלכס יכול להוכיח את זה. פשוט המקרה האחרון היה מה שחרץ את גזר הדין.
אתם לא אמורים להתלונן שאין פורום מנהלים, תחשבו שאם לא היה בכלל פורום מנהלים זה לא היה מפריע לכם אבל זה שאתם יודעים שהיה אמור להיות לכם גישות לפורום נוסף ו'מיוחד' גורם לכם לחשוב שזה כזה אסון.
אז זהו שזה לא אסון.
וחבל לטחון את הנושא, ובטח שלא לפני שאר הגולשים.
גם אם פורום מנהלים לא היה תמיד חיויני, יש רק להרוויח מהרגעים שכן היו חשובים.
גם אם ההדלפה הייתה הקש ששבר את גב הגמל, זה עדיין קרה בגלל זה, לכן זהו כן עונש. וגם אם לא. מהן הסיבות לחסימת פורום מנהלים בפני מנהלים?
למה לא אמורים להתלונן? גם אם הייתי מוצא על הרצפה 300 שקל והיה בה בריון ולוקח לי אותם, הייתי מתלונן, למרות שאם בכלל לא הייתי מוצא את ה300 לא הייתי מתלונן.(כמובן שהשוואה שאני עושה פה היא לא בין ההנהלה הגבוהה לבריונים, אלה בין זה שיש משהו והוא נלקח, זה מפריע למרות שיש אופציה שהוא עלל לא היה קיים.)
מה שכן, אסון זה לא. ברוך השם כולם בריאים וזה רק פורום של פוקימון אסון זה בטוח לא.
חח חבל שאין פורום כזה שבו יהייה אפשר לדון בהאם להחזיר את פורום מנהלים, אבל שזה לא יהייה פורום שחשוף בפני גולשים, רק של מנהלים =]
לא נראה לי שיש לי סיכוי בדיון הזה, וכמו שאמרת "בטח לא לפני הגולשים" ואני לא מוצא מקום אחר.
סוף שבוע טוב![]()
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
חשבתי על זה.
נכון לעכשיו זה גם לא יהיה.
רותם יש לי שתי שאלות.. שאלה ריאשנה מתי הסיקור יעלה לאתר? (אני קצת מתרגש כי זה פעם ריאשונה שאני עושה משהו מועיל חח [בצחוק אבל אני מקווה שזה באמת יעזור]) השאלה השנייה היא האם יש הבדל בין דרך העלאת מעדכנים ל"ניהול" או משגיחים.. תודה רבה
לא רציתי להתמודד.. רק שאלתי,שאאני ידע,אני רוצה לדעת כמה שיותר על הפורום כדי שלא יהיו לי טעויות בעתיד.. תודה בכל זאתאני מבין שלא צריך עוד מעדכנים.. אבל יש לי בקשה,לא חייבים זו רק בקשה..
אם המעדכנים לא יכולים או שאין להם זמן (אני מבין אותם) לתרגם הכל חוץ מstm שנוגע רק בסדרה ובסרטים,אני יכול לתרגם את שאר המידע ולשלוח לאחד המעדכנים?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)