Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. מייסד האתר והפורום
    עזריאלי מתכנן: הקניון הגדול בארץ - בראש-העין

חברה בבעלות היזם מנהלת מו"מ לשכירת קרקע של 100 דונם סמוך לראש-העין - להקמת קניון של 40 אלף מ"ר; מתכוון להיכנס לראשונה לתחום הדיור המוגן עופר פטרסבורג

היזם דוד עזריאלי מתכנן להתחיל בקרוב בהקמת הקניון הגדול בישראל - סמוך לאזור ראש-העין. ל"ידיעות אחרונות" נודע, כי בימים אלה מנהלת חברת קנית, שבבעלות עזריאלי, מו"מ לשכירת קרקע של 100 דונם סמוך לראש-העין - להקמת קניון של 40 אלף מ"ר.

לשם השוואה , הקניון הגדול בארץ כיום הוא קניון עזריאלי
    שבבעלות עזריאלי - משתרע על שטח של 30 אלף מ"ר. ההשקעה בקניון החדש מוערכת כמעל ל- 80 מיליון דולר.

בעבר התבטא עזריאלי, כי אין מקום יותר לקניונים בישראל, אולם בדיקה חוזרת שבוצעה בחברה העלתה כי יש כדאיות כלכלית לקניון נוסף גדול בארץ - במיוחד במרכז. בנוסף, מתכנן עזריאלי להיכנס לראשונה לתחום הדיור המוגן.

סוף סוף יהיה בראש העין קניון נורמלי !!!
    רק חבל עד שהם יסיימו אותו אני יהיה בן 50 לפחות לילדים שלי יהיה איפה להסתובב !

2. משתמש מנוסה
    חחחח נראה לי יותר מדי הזוי שהם יבנו קניון כזה ענק בעיר כה נידחת כמו ראש העין. :XD:

3. מייסד האתר והפורום

4. משתמש מנוסה
    נחמד D:

אממ רותם-

לשם השוואה, הקניון הגדול בארץ כיום
    פרסומת

שבבעלות עזריאלי
    ><"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

5. מייסד האתר והפורום

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Sep 16 2008, 12:15 PM
    נדב אתה אמור לשמוח כמוני :P כבוד לעיר
    חחח כן, עד עכשיו הקניון היחיד בראש העין היה קניון הסלע, שאני בספק אם בכלל אפשר לקרוא לו קניון. :lol:

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •