גלעד שליט כיודע לכם כבר מעל ל-5 שנים יושב בכלא החמאס.
עכשיו כחו את המושכות לידיים שלכם,הייתם מחזירים תמורת המחיר הגבוהה של החמאס שעומד כיום על כ-100 מחבלים,עם דם על הידיים?
אני רוצה דיון תרבותי!בלי גזענויות,בלי העלבות,בלי השמצות!
כן
לא
אחר-פרטו
השאלה לא בנויה נכון בכלל
הייתי אומר שהיא אפילו בנויה בשביל שנענה ישירות כן:p
כולנו רוצים את גלעד שליט,השאלה היא האם בכל מחיר,אבל כשאתה לא מפרט את המחיר והוא סתמי
כולנו נבחר ישירות בגלעד שליט
השאלה האמיתית צריכה להיות-גלעד שליט-או מאות הרוגים חדשים(וכמובן מאות משפחות שכולות)
הסבר:
אותם מחבלים שהחמאס דורש לשחרר-הם לא סתם עם דם על הידיים.הם בעלי ניסיון מטורף.ולא רק זה,בכלא היה להם המון זמן ללמוד את דרכי הפעולה של ישראל ולבדוק איך כל אחד מהם נתפס.-שילוב בין עובדות יעשה כאן ומפה הם ידעו איך לרצוח מבלי להיתפס.
חשוב להדגיש,הם לא יפסיקו לרצוח!!!
אחרי שנסכים לעשות את זה אינתיפאדה 3 תצא לדרך באיזור 5 שנים אחרי החלפת השבויים.
התשובה שלי לשאלה-גלעד שליט או לא לאינתיפאדה 3 היא לצערי לא לאינתיפאדה 3.
התשובה האמיתית צריכה להיות,להוציא להורג את המחבלים של חמאס(כל אחד ביום)עד שהם יחזירו את גלעד,או איום משמעותי יותר על החיים של ראשי חמאס-ואני מדבר על הראשים הגדולים,תמורת שליט.
אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:
אני מאמין שלא צריך להחזיר את המחבלים בחיים זה מחיר גבוה מדי על בן אדם
אבל הוא נלחם למדינה שלנו והרבה חיילים מתו בשביל להציל אותו במבצע אלוני הבשן בשנת 2006
אז צריך לשחרר אותו עם כל הכאב שיש לי למשפחות שהרוצחים רצחו את הילדים הורים או כל קרוב משפחה אבל הוא ילד שהמדינה חייבת לשחרר
מה זה משנה... גם כשנתניהו הסכים להצעה פתאום הצד השני התקפל.
הם סתם רוצים קלף ביד.
בקיצור, אני בעד לשחרר את גלעד שליט במחיר הגיוני לדעת ראש הממשלה.
ולשחרר מחבלים כאלה בכירים עם דם הידיים זה לא מוצא חן בעיניי.
תגידו לי שניכם נגיד וזה היה דוד או אח של אחד מכם לא הייתם רוצים שהוא ישתחרר בכל מחיר.
רק שתדעו דוד שלי מת במבצע לנסות להציל אותו ב-2006 והוא נהרג בגלל חייל ישראלי.
אני גם ב-3 שנים הראשונות חשבתי שזה בגלל גלעד שליט ובגלל זה מגיע לו למות אבל אז הבנתי שהכל משמיים והחייל שירה בדוד שלי הוא מסכן ולא אשם בכלום ושגם גלעד שליט לא אשם כל מה שקרוה פה זה מלמעלה.
נכון אדם אבל עדין עם יהרגו אותו יהיה למשפחה איפה להתאבל והם ידעו שהוא בסדר בשמיים לא שהוא אצל מחבלים שמעניים אותו.
ורותם גם אני בעד לא לשחרר מחבלים עם דם בידיים אבל אין מה לעשות אחרי שישחררו אותו.
אני מקווה שיעשו חוק שכל טרוריסת שהרג ונתפס חי בלי משפט שיהרגו אותו.ככה המשפחות שלהם יקבלו גופות והם לא יחזרו לעשות פגועים מי ששוחרר.
היה צריך להחזיר אותו כבר מזמן, הבעיה היא שגררו את זה ועכשיו זה קלף המיקוח שלהם נגדנו. המניאקים האלה רוצים מחבלים תמורתו וזה יהיה מטומטם מאוד לעשות את העסקה הזאת- אני חוזר, אני מתתת כבר שגלעד יחזור אבל בין כה וכה ייגבו חיי אדם, בשני המקרים. אני הייתי מוסיף אפשרות של להחליף ממשלה, כי זה מקרה מאוד מיוחד וקשה לענות כן או לא, גם אחרי חמש שנים שהוא בשבי. עצוב מאוד.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
אני בעד לסגור להם תתשתיות (שבעצם אנחנו מספקים להם) ולעשות עליהם מצור עד שישחררו את גלעד שליט חי.
אין חשמל,אין העברת אוכל ואין יציאה מעזה עד שגלעד שליט חוזר בחיים לישראל.
או שאם יש מספיק מידע מודיעיני-לעשות פעולה ולנסות לשחרר אותו גם אם יש סיכוי שהוא ימות במהלכה.
אם ישחררו אותו תמורת 100 מחבלים-זאת תיהיה עסקה שתעשה יותר נזק מתועלת,עם כל הכאב.
וגם אם הוא יחזור-יש סיכויים שהוא יחזור מת.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)