אני בעיר LILYCOVE
נלחמתי בצוות מגמה במעערה ההיא ,
איפה שהפוקימונים העל חושיים ,
מה אני עושה עכשיו , ואיך אני ממשיך מפה ( : ?
תקשיב איתי קודם כל הכבוד לך על מה שעשית עם צוות מגמה אמרתי לך אם תקשיב לי אתה תתקדם במשחק עשית את הדרך שלי והגעת ישירות לעיר השביעית עכשיו אני לא יודע את מי לקחת בהתחלה מדקיפ טריקו או טורציק אבל אם אתה רוצה לנצח אותם זה לא בעיה תתפוס לך טנטכול בים רמה 30 או מריל רמה 25 תפתח אותם לאזומריל או טנרטכול ואז תאמן את שניהם ברמה 40 הם הורגים לך במכה אחת את 2 הפוקמנים השניים של מאמני המכון הם סוג אבן בקשר לפוקמנים הראשונים תפוס לך פוקמון רוח איפה שנלחמת בצוות אקווה תאמן אותם לרמה 40 אתה נותן להם מתקפה של כדור צל ואז אחרי כמה הם מתים אבל אם לקחת מדקיפ בהתחלה ויש לך את התתפחות השלישית שלו תעשה להם סרף אחרי כמה פעמים תקנה מחייה והם ימותו אחרי זה אתה עובר אתה מקבל משם צלילה ואז תגיע לעיר השמינית אם הסתבכת במשהו שאל אותי אחי
הפתעת אותי איתי חשבתי כבר שאתה תדקק לעזרה במכון השמיני כי צריך להביא את ריקואזה בשביל שישלים בין גורידון לקיוגר המכון השמיני זה לא בעיה אתה יכול לתפוס פוקמון עשב או חשמל שיש לך בדרכים של המשחק לאמן אותם ואז לחסל אותם ואם אתה רוצה טיפ אז קבל אם לקחת טורציק בהתחלה תשתמש בבעיטות שיש לבליייזקן שהוא ברמה 58 אם לקחת טריקו תשתמש בעלי גפן בשביל לנצח אותם במכה אם לקחת מדקיפ תשתמש ברעידת אדמה שהוא לומד רמה 52 ותנצח זה לא בעיה משם לך לליגה אל שכח לפני הליגה לתפוס ריקואזה רמה 70 יחד איתו אתה מנצח את הליגה בעניים עצומות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)