Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שלום אני די חדש במשחק של הפוקימון ואני לא מבין כל כך
    הבנתי שיש מין דבר כזה שנקרא אימולטור אני לא כל כך יודע מזה אני יודע שהורדתי למחשב קודם נוגבה ואז את המשחק וככה הוא עובד לי לא דרך גמבוי או משהו אני הבנתי שכדי שנצטרך להפעיל צ'יט צריך צ'יט תחילי ואחרי זה את הצ'יט ואני לא מבין איך מפעילים את הצ'יט יש באפשרויות למעלה cheats אני נכנס ואני לא יודע מה לרשום ואיפה אז אם אפשר עזרה אני מאד יודה

2. משתמש מנוסה
    שאתה נכנס לcheatsתלחץ אל gameshark ואז בחלון הגדול תכתוב את הקוד וזה יעבוד
    **קרדיט גדול ל-talent man **

3. משתמש מנוסה
    אוקיי אבל יש שם שני מסכים שאפשר לכתוב בהם אחד דק אחד עבה כזה אז איפה צריך משניהם ויש גם שרשום Raw ואפשר לעשות שם וי או להשאיר ריק אז מה להשאיר ריק או ללחוץ על וי

4. משתמש מנוסה
    טוב במילא רק התחלתי לשחק והבנתי מה זה אימולטור והנוגבה זה האימולטור ולא הצלחתי שם להפעיל את הקודים אז מחקתי את הנוגבה והורדתי את הבוי אדונס או איך שלא קוראים לו אז איך שם מפעילים קודים??

5. משתמש מנוסה
    עזרה דחוףףףף
    הבנתי לפי סרטונים איך עושים צ'יטים ועשיתי צ'יטים שכל דבר בדולר ושיהיה בחנות מאסטר בול וקניתי כמה כאלה ואז עשיתי מלא פוקימונים טובים שיהיו בשדה ולכדתי אותם בקיצור הבנתי אבל עכשיו שאני בא לשמור זה רושם לי saving error please exchange the memory beckup
    מה אני צריך לעשותת???????????

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    מתוך חוקי פורום אדום אש וירוק עלה:
    5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
    אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ואסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
    אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
    בכל מקרה ניתן לבקש אישור ממנהל הפורום או ממי שמעליו אישור לדאבל פוסט או לפתיחת נושא נוסף.
    אני בדרך כלל מוותר לחדשים, אבל עשית טריפל פוסט וזה כבר מוגזם.
    מה גם ששלושת ההודעות שלך בהפרש הממש לא מוצדק של שעתיים.
    ננעל, קרא חוקים!
    תלמד לערוך הודעות ולהיות סבלני.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •