מרציפן צבעוני מעוצב
המחשה:~אין~
מצרכים:
250 גרם אבקת סוכר
500 גרם שקדים קלופים מולבנים (להשיג ברשתות השיווק)
2-3 צבעי מאכל שרוצים, לא חובה
לימון
מי ורדים, לא חובה
אופן ההכנה
*אם לא מצאתם שקדים קלופים ניתן להשתמש בשקדים עם הקליפה: מעבירים את השקדים לקערה ומעל יוצקים מים רותחים. לאחר 3 דקות מחליפים את המים במים רותחים טריים ומשרים ל-5 דקות.
מקררים במים קרים -הקליפה מתרככת וקולפים ללא בעיה. מייבשים היטב לפני השימוש.
1. במעבד מזון טוחנים את השקדים הקלופים לאבקה. תוך כדי הטחינה עוצרים, מורידים עם כף את השקדים מהדפנות וממשיכים לטחון.
2. מוסיפים את אבקת הסוכר, כפית מיץ הלימון ו-3 טיפות מי ורדים. ומערבבים לאחידות.
3. מחלקים את המרציפן שנוצר ל2-3 חלקים, כל חלק יצבע בצבע מאכל אחר.
4. מוסיפים מעט מצבע המאכל ומערבבים עם היד לצביעת המרציפן.
5. מוציאים לשיש ויוצרים כדורים קטנים, מפסלים לצורות או פשוט פוחסים למטבעות .
בתאבון!
קרדיט לשף הלבן!