תודה לארוין שנתן לי לפתוח את המ"ת הזה!
יש אישור לאימוץ:

פורסם במקור על ידי
Inuzuka Kiba
צריך לצטט אישורים \:
אני אוותר לך הפעם, אבל שתדע לפעמים הבאות. יש אישור. צטט את ההודעה הזאת כשאתה פותח את המשחק.
Pokemon-Sinnoh Team -חוזרים ובגדול!
קרדיט לאיציק על הלוגו

עלילה 
גשם, סערת ברקים איומה זה מה שהתחיל את אותו קרב בליגה
הקרב האחרון במערך האחרון של ליגת סינו ובו יש שני מתמודדים אשר היו אויבים זה של זה ותמיד זרו כשצריך, אש קאטשם מהעיר פאלט ממחוז קנטו נלחם נגד אויבו הגדול, פול.
כמעט כולם רואים את הגמר הזה בטלוויזיה ויש מאות אלפי צופים שבאו לאצטדיון הליגה
אבל כשהם באו הם לא ציפו שזה יגמר כך, אפילו אתם לא ציפיתם.
מסוק הגיע ונעצר בשמיים, סולם מחבלים ירד ואיתו עוד מישהו שמחזיק בידו רובה גדול ,הוא יורד וחוטף שני פוקימונים .
הוא חוטף את פיקאצ'ו של אש ואת טורטרה של פול, הוא מרדים את הפוקימונים ופשוט לוקח אותם למסוק. אש ופול התקיפו אותו בכל העוצמה עם הפוקימונים אך הוא נמלט .
הליגה הייתה ללא מנצח, אש ופול עמדו חסרי אונים בזירת הליגה מתבוננים בשמיים ולא מבינים איך יחזירו לעצמם את הפוקימון, דבר אחד הם כן ראו, סימן מוזר על המטוס, זאת הייתה אות גדולה שהייתה בצבע כחול והאות הייתה B
אחרי הסיפור הזה אש ופול הפכו לחברים טובים.
חודשים עברו והפוקימונים לא שבו, הגיעו שמועות שחלק ראו את צוות 'בלו' המבוקש גונב עוד פוקימונים, אבל לא סתם פוקימונים, פוקימונים מפורסמים שהוראו איפה שהוא וכך הם אוספים את האוסף שלהם.
אש ופול השתתפו בתוכנית טלוויזיה ובה הם מבקשים עזרה מכמה מאמנים, הם רוצים להרכיב צוות הצלה לפוקימונים הגנובים, ורק אתם יכולים לעזור להם, הצוות הזה יהיה הגורל של הפוקימונים החטופים.
אתם רואים זאת בטלוויזיה ואתם יודעים שעליכם להתחיל מסע, והפעם להיות מקום 1!
חוקי המשחק:
*חובה לקרוא*
-אסור לקלל אותי או את אחד המשתמשים
-חובה לכתוב דיבור עם " ומחשבות עם ' ,כי אחרת אני לא מגיב להודעה שלכם
-חוקי פורום חת"מ תקפים גם פה
-אני מבקש הודעות כמה שיותר עלילתיות כדי שזה יהיה מעניין
-אין לכתוב הודעות ספאם כמו :"מתי אתה ממשיך את המשחק?" וכ'ו.
-חובה לצטט את התגובה שלי ,אבל רק לתגובה שלי אליכם.
-מי שלא נמצא במשחק כמה ימים לפחות יקבל אזהרה בפרטי ,יום למחרת הוא יוצא מהמשחק.
-מותר רק שני פעולות במשחק כמו:"סטרפטור תשתמש בניקור ואז במתקפת כנף!" ולא כך:"סטרפטור תשתמש בכנף ברזל, אחר תשתמש בניקור ואז שוב תסיים את הקרב בציפור אמיצה!"
-מי שיכתוב תגובה לא מושקעת ויזלזל במשחק אאלץ להוציא אותו.
-חובה אבל חובה להנות!
ההתחלה:
אתה קם לעוד בוקר מעונן ואתה יוצא מביתך ,בידיעה שהיום אתה הולך להפוך לאחד מצוות סינו האגדיים ,הנחושים והמוצלחים
מאמנים מכל קצוות תבל עומדים לבוא להיות בצוות ,ואתה אחד מהם.
אתה יוצא מביתך לעבר המעבדה של הפרופסור כשלפתע אתה רואה מסוק ענקי של צוות בלו ,רשומה עליו האות B בענק .
מהמסוק יוצאים כמה רימונים שמפוצצים את האיזור סביבך ,אך אתה מצליח להתחמק.
אתה רואה את
אומר לך:"אתה!בוא לפה!"
לא להגיב!