Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    הוא אמר בשקט
    "אני מצטער, אבל אין לי בררה." היה ברור שהוא חשש כשאמר זאת, אבל הוא לא טרח להסגיר זאת. במקום לעשות את זה, הוא פשוט עמד שם, בהה בה בחשכה בפנים חסרות רגש. היא ניסתה לעצור אותו, אבל זה לא עזר. באותו לילה, היא נהרגה בניסיונה לעצור אותו. לחשוב שהיא נהרגה כשניסתה להציל אותו מהדבר הנורא ביותר שהוא יכל לדמיין, בלי לראות זאת בכלל. "חבל שניסית להתנגד, לא רציתי להרוג אותך." לאחר שאמר זאת הוא עזב את שערי העיר, המשיך לדרכו. כשמצאו אותה בבוקר, זה כבר היה מאוחר מדי בשביל שניהם. אם הם רק היו יודעים כמה זה משפיע על העולם היום, כאשר אוחדו שני כוחות שהיו אמורים ללחום זה בזה לעולמי עד. כיום שילוב של הדרכים אסור, אבל לא בגלל חוק, אלא בגלל הפחד והיראה מאיחודם. אחרי הכל, מי שינסה לאחד אותם לא היה מקשיב לחוק שאוסר על כך.
    על מה אני מדבר אתם שואלים? ומי הם האנשים שבאותו לילה, לקחו חלק בתקרית זו? למעשה, אף אחד לא מייחס למוות של אותה אישה חשיבות או יודע מה קרה באותו לילה, וגם אני לא יודע אם יש לסיפור חשיבות או משהו נוסף על מה שקרה שם. אני אפילו לא יודע מי האישה שנהרגה, רק יודע שאת שם האדם שהרג אותה לא אומר לעולם. יש האומרים שהוא עוד חי בזכות אותו כוח קטלני של השילוב, אגדות שעוברות דרך שירים שמספרים עוברי אורך, אבל לא רבים מאמינים לזאת. בכל זאת, לא אסתכן בלהמשיך לדבר עליו. אולי יש עוד תומכים שלו שמסתובבים, כך שהשילוב של הכוחות והאדם הנורא הזה כבר יצאו מנושא השיחה לפני שנים.
    אתם בטח תוהים מי אני בכלל. חחח, זה הגיוני בהתחשב בעובדה שאתם הרגע נזרקתם לתוך מימד שאינכם מכירים כלל וכלל, אל תוך גופים שאינכם מכירים. יש לכם מוניטין, אבל אתם בכלל לא יודעים מהו. אתם תבינו בקרוב מי אתם ומה אתם, כאשר תתחילו לחיות בעולם הזה, אליו נגררתם בזכות הדבר עליו דיברתי קודם. כן, ככה תזהו את הדיבור על אותו משהו, בעזרת הקו הנטוי. עכשיו, כדי שנשלח אתכם לגופים החדשים שלכם, בבקשה, ספרו לי קצת על עצמכם.

הסבר:
    המשחק הזה עלה לי מחזרה נוסטלגית למשחק naruto rpg 2 והיזכרות בקטע שבו סאסקה עזב את קונוהא כדי להצטרף לאורוצימרו. אבל, המשחק הוא עיוות מוחלט, שהקשר היחיד לו ולנארוטו הוא נינגות והסיטואציה. אתם חייתם חיים רגילים בעולם הרגיל שבו אנו חיים במאה ב21, כשפתאום הבזק של אור הופיע מולכם ושמעתם קול מוזר שאומר לכם "תביאו לי אותם... תביאו לי אותתתתתתתתםםםםם...." אחרי זה מצאתם את עצמיכם יושבים מסביב למדורה ירוקה בקרחת יער קטנה, רק שבמקום יער מסביבה יש כמה עצים וכלום, פשוט חלל שחור. אתם לא מצליחים לראות יותר מדי במצב הזה, ולא מסוגלים לזוז, אלא רק להקשיב לקול הזה. ועכשיו תורכם לדבר, ולספר על עצמכם.
    שם המשחק מגיע מהפתיחה של הרקע, כן, אבל יש לו עוד משמעויות, שלא קשורות בשיט לסיטואציה שתוארה.
    אהה וכן, תסלחו לי אם אני מדבר בשפה מוזרה וגבוהה ומכניס הרבה שירים בזמן הקרוב, אני קורא את ההוביט ואת המחזה המעצבן שנקרא "הקמצן" של מולייר אז קשה לי.

הרשמה:
    עכשיו, ברוב המשחקים אני רושם טופס הרשמה, אבל כאן המשחק שונה. אתם כותבים חופשי, בלי טופס. עליכם לדבר כדמות אל הקול שמדבר אליכם ליד המדורה, כשאני לא אומר לכם מה לכתוב. רק חשוב מאוד- תציגו את עצמכם ואת החיים הקודמים שלכם בקצרה (רקע- לכל היותר שורה. לא אכפת לי יותר מדי מה הדמות שלכם הייתה, אז תנצלו את זה) במהלך הדיבור או שלא תוכלו להירשם. בנוסף לכך, תספרו כל מה שתרצו. חשוב שתכניסו את כל מרכיבי הדיבור.
    בנוסף לכך תוסיפו בסעיף נוסף תכונה מועדפת, ואני אתאים את הדמות שלכם אל התכונה. כלומר, אתם בונים את האופי והרקע במאה ה21 של הדמות, ואני אצור לכם גוף עם מוניטין שאיתו תצטרכו לחיות בעולם הפתוח. זה מ"ת בסגנון שונה מרוב המ"תים שלי ומאתר, אז בהצלחה לי ולכם. רחמו עלי כי זו פעם ראשונה שאני מנסה מ"ת שכזה.

אישור מעומר:
    ואני כבר התכוננתי למשהו חפרני וארוך XD
    אתה מוזמן להתחיל (:
    לא להגיב, יקח לי קצת זמן להעלות את שאר התגובות כי העכבר עושה צרות

2. משתמש מנוסה
    התכונות וה"עבודות"
    כן, יש תכונות שאתם תבחרו, ולפיהן אני אבנה דמות ב"עבודה" מסויימת. עכשיו, אני לא אשתמש עוד במילה עבודה, כי היא לא מדוייקת. זוהי בעצם שיטת לחימה, אומנות שהדמות יודעת, ואין לה רמות או משהו (רמת הדמות היא משהו אחר). היא גם לא תשתפר לבד, אלה רק בעזרת אימונים (או שימוש מרובה בה שיגיע לרמה של אימון). במידה ויציינו תכונה, היא יסומנו בקו תחתון.
    התכונות (והאומנויות המתאימות שהתגלו):
    זריז (נינגה)
    כוחניות (סמוראי)
    זעם (???)
    אסטרטג (???)
    תחמנות (???- יש מקום אחד, חזק יותר אבל...)
    רצחני (???- יש מקום אחד, חזק יותר אבל...)
    שקט (???- יש מקום אחד, חזק יותר אבל...)
    התכונות החזקות יותר הן שיפורים של הבסיסיות (לכוחניות אין שיפור) אבל יש בהן חיסרון שאני לא אגלה. בכל מקרה, אני ממליץ לשחקן לא מנוסה לבחור בדמות בסיסית, כי היא קלה יותר למשחק. בנוסף לכך, רק 2 תכונות חזקות יבחרו, והשלישית תישאר בצד. עוד משהו הוא שהתכונה החזקה מצטרפת לתכונה הבסיסית ומשפרת אותה, אבל במידה וקורה שינוי דרסטי, התכונה וכל הכוחות שהתקבלו ממנה יעלמו. גם התכונה הבסיסית יכולה להיעלם או להילמד, ובמידה ואין לך תכונות תהיה מאלתר.
    מידע על אומנויות:
    נינגה- אומנות הזריזות:
    הנינגות הם לוחמים שמשתמשים בתנועות מהירות ונשקים קלים כדי לנטרל את היריב ולעשות נזק רב. היכולות העיקריות שלהן הן דווקא ביכולות הקסומות הנדירות יחסית, שהם שולטים בהן בצורה טובה יותר מהסמוראים, אבל לא טוב כמו ה??? (לא התגלה).
    Spoiler ספוילר

סמוראי- אומן הכוחניות:
    לוחמים חזקים שחושבים לפני שהם פועלים, אבל עדיין תוקפים בכוח ונלחמים בלי חשש. הם לא יסבלו מפחד מהרגע שהגיעו להחלטה שהם צריכים להילחם, וישתמשו בנשקים ושריונות. באותה העת, יכולת הקסם שלהם נמוכה מאוד ומתמקדת רק בחיזוק הנשק ובהתקפות שמערבות נשק, והם שולטים בקסם רק כשהם מגיעים לרמת שליטה גבוהה באומנות.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    יכולות
    לכל דמות יש יכולות כי מה לעשות, אני צריך לציין כמה היא חזקה. אז היכולות הן:

Spoiler ספוילר

הקסם
    עכשיו, אין פה קסמים מטורפים. חוץ מאצל המלומדים, כוחות הקסם אינם גדולים כמו יצירת גלים עצומים של אש או דרקוני מים או משהו בסגנון, וגם אצל מלומד זה לא יגיע לשלב כזה ברמה נמוכה. במקרה של סמוראי, כוחות הקסם רק מחזקים את הנשק ואת ההתקפות של הסמוראי. אז לא להתלהב. במידה ואתם בעלי אומנות השולטת בקסם, תוכלו בשלב מתקדם להמציא קסמים.

העולם
    זהו העולם אליו נזרקתם. כרגע אתם אפילו לא יודעים את שמו. אין לכם מפה או מידע על מה נמצא איפה. כל אחד מתחיל במקום אחר, וילמד על העולם תוך כדי טיוליו.

עוד לא להגיב, יש עוד רגע אחד, אבל הערה חשובה- אם תקחו את כל מה שכתבתי על המ"ת ופרסמתי ותגדילו פי 5, תקבלו את כמות המידע שלא פירסמתי. רוב המ"ת מוסתר מפניכם כרגע ומחכה שתגלו אותו, אז בבקשה תמהרו להירשם ולגלות שהמאמצים שלי לא יהיו לשווא.

4. משתמש מנוסה
    שמור למידע נוסף

5. משתמש מנוסה
    שמור למידע נוסף

אפשר להגיב

6. משתמש מנוסה
    'מה קורה פה? איך לעזאזל הגעתי לפה ומהי האש הירוקה הזו!?' חושב לעצמי בזריזות ומביט סביבי מופתע מאוד ממה שקורה ולחשוב כי באותו רגע הייתי באמצע נשיקה עם ידידה טובה, מנסה לחפש מידע אודות המקום והזמן שכביכול "השתגרתי" מבלי שום סיבה ברורה כאשר זיעה רבה מצטברת על פני ומסביב ידי מרוב לחץ. הרעיון הראשון שעולה בראשי הוא חור תולעת, כמו זה שלמדתי בשעירות באוניברסיטת ג'ורג'ון שבניו יורק או משהו בסגנון של חורי שיגור בגלקסיה. לאחר מכן איזה דחף בלתי מוסבר גורם לי לרצות לדבר אל האש בנוגע למעשי לפני שהגעתי למקום הפריקי הזה ועד מעשי הבאים הרגשתי כי כל גופי מנסה להתנגד לכך אך בסופו של דבר מישהו "משך בחוטים" וגרם לי לפתוח את פי ולהשתחרר לעומת האוויר אפלולית שכרגע אני נמצא בה. "אז נתחיל בכך שאני שקוראים לי יוג'ין ג'ונסון-תלמיד מחונן, מאז כתה ב' אני זוכר שבבית הספר הפרטי שבעצם היה מנוהל ע"י הורי כיכבתי בתור ה"חכם" של הכתה... אני יודע שישנה הסטיגמה שכל חכם הוא בעצם חנון אבל אני הצלחתי לעשות מעשים רבים והגעתי למעמד החברתי-"מקובל" אני בעצם אחד שמנסה להשתלב ומסתיר את האני האמתי למרות שלדעתי המעמד החברתי אף פעם לא יישאר איתך עד הסוף אז תמיד כדי שיישאר קלף נוסף בשרוול ולחשוב קדימה. טוב אז עכשיו בעצם סיפרתי לך את מעמדי החברתי מהצד שלי, חברי בדר"כ אומרים לי שאני מצליח להצחיק מתי שצריך ושתמיד כיף לבלות יחד איתי, הם גם חושבים שאני לפעמים מסתיר יותר מדיי את ה"אני" האמתי.טוב אני חושב שסיפרתי יותר מדיי על עצמי מבחינה חברתית אז כדי שאני אציג את עצמי בתור דמות כלכלית- אני עובד בחברת הייטק מפורסמת מאוד: Water Malon, או במילים אחרות W, אני עובד של בתור מפתח תוכנה וחומרה. טוב אני חושב שדבר זה לא יהיה נחוץ כל כך בעולם האכזר הזה." אעצור את עצמי והסתכל לשמים ומסביב יחד עם התרגשות בלתי מוסבר "המשפחה שלי?... טוב זה סיפור קשה מאוד.. אנחנו מעט מרוחקים אחד מהשני, בגיל צעיר מאוד משהו בסביבות ה-12 שמרתי על אחי הקטן בבריכה בעודו משחק בארגז החול, אך קרה דבר שלא ציפיתי לו עקרב תקף אותו ללא ידעתי וללא מודה הנחתי לו למות שם מן הרעל האכזרי שלו, מאז אני גר בניו יורק לבד, אך הורי עדיין ממנים אותי בכל בחינה של כסף, אפשר להבין מכך שלבד מאוד קשה לי, אני תמיד מחפש את העזרה בשבילי כך שאני יוכל לעזור לאחרים(מקווה שתבין את המשפט)"
    טוב אז אפשר להבין שהחיים שלי הם סיבוך אחד גדול, אני מקווה מאוד שאצליח לחיות פה למשך זמן ממושך... או עד שלפחות אך אחד לא יואכל אותי....
    =======================================
    תכונה מן הרשימה: אסטרטג
    נערך לאחרונה על ידי PokerArt, 03-15-2011 בשעה 12:01 AM

7. משתמש מנוסה
    אוקיי קטע יפה רק מאוד שהאופי שלך צריך להיכנס כולו בתוך הקטע, לא בסעיף נפרד. החלק היחיד שהוא נפרד מהקטע זה התכונה שלך. אני חייב לומר שבנית דמות יפה מסביב לתכונה וגם האומנות של התכונה מתאימה מאוד לדמות.
    בעיה עיקרית היא זה שהגבת למעבר לעולם יחסית בקלות. אתה נזרקת מתוך החיים שלך למן מצב מוזר של חוסר בגוף, ליד מדורה ירוקה (!?) כאשר מסביב קרחת היער נהפכת לחלל שחור ריק, ומספרים לך סיפור על רצח וכוחות שונים שאוחדו ביחד, ואתה מגיע במחשבה קטנה ואז מדבר נורמלי, כאילו אתה מספר על קורות חיים. הקטע של הרקע קצר וטוב.

8. משתמש מנוסה
    אממ... ערכתי והוספתי את סעיף האופי לתוך הקטע....
    מקווה שתצליח למצוא אותו

9. משתמש מנוסה
    אוקיי, טוב שתיקנת אבל עוד יש בעיה עיקרית. קודם כל, אתה לא מתייחס למעבר העולם בדיבור, דבר מאוד לא הגיוני. דבר שני, אין לך שום ידע על העולם, אז איך אתה יכול להכליל הכללות עליו (אין צורך בניתוך תוכנה).
    בנוסף לכך, בהתחלה אתה אומר שהיית באמצע נשיקה, ואז בסוף אתה מספר שאתה תמיד לבד. היגיון- אין.
    בנוסף לקח, אתה מתמקד יותר מדי ברקע. הרקע צריך להיות שורה-שתיים, ואתה כותב טקסט שלם עליו. בגלל שהדבר הזה הוא סוג של מבחן וזו כבר פעם שניה שאני מעיר לך מה לתקן (נתעלם מזה שערכתי את התגובה אחרי שאתה ערכת את הטופס), אז אני אעיר לך על הטופס רק עוד פעם אחת, משם אתה לבד. לא ציינתי את זה אבל אין מה לעשות, זה לא טופס רגיל, זה מבחן. בכל-מקרה יקבע מי נכנס למ"ת רק אחרי שיהיו כמה רשומים.

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    "מה לעזאזל?" אני צורח בכעס. אני לא ממש החלטתי אם ההתרסקות לעולם הזה בהבזק מהיר וכואב היא זו שהכעיסה אותי כל כך או שמא היה זה החושך המאיים שהמתין לי מעבר לקרחת היער.
    אני לא טוב בחידות. המורים שלי אומרים שאני חכם, אבל אני פשוט לא מאמין להם. סתם מתחנפים כי אני בנו של ויקטור טס, אחד האנשים המשפיעים ביותר בעיר. בזמן שהאור הירוק פיטפט הייתי עסוק לי בלשחק בתספורת המוהיקאן שלי. כן, אני אוהב את המראה השרירי והקשוח שלי. אך ללא ספק התכונה שכי בולטת שלי היא הזריזות.
    "משהו בעניין שילוב בין כוחות ואנשים?" שאלתי את האור ירוק "אני בפנים! למרות שאין לי ממש מושג מה אני עושה אני מניח שזה יהיה כיף. תראה אור ירוק יקר, שמי אדם ואני לא מפחד ממך ומאף אחד בעולם," החלטתי להגיב לאור ששתק וככל הנראה קיווה שאענה לו. רציתי להראות לו שאני בחור קשוח שלא מפחד. "תעשה איתי מה שבא לך, אני משוכנע שזה לטובה."

11. משתמש מנוסה
    אוקיי, כשראיתי את האורך של הקטע חשבתי שזה מישהו ברמה לא כל-כך גבוהה, ולשמחתי טעיתי. כתבת קטע יפה שדי מעביר את מה שאני מבקש, את התכונה (ואפילו הצלחת לשלב אותה בתוך הקטע, מרשים מאוד), את הרקע שלך וכן, גם קצת את האופי של הדמות. העברת בדיוק את המידע שצריך ואת התיאורים שצריך, אבל הדמות כמעט ולא דיברה. הרעיון של הקטע זה כן, גם זה שהדמות חושבת ומגיבה למצב, אבל גם זה שהיא מדברת. אהה ודרך אגב, אתה לא חייב להסכים להצטרף. אתה יכול להתנגד לזה בכל רצונך ועדיין תוכל להיכנס. אני לא יודע אם זה היה ברור או לא, אבל הדמויות יכולות להתנגד כמה שהן ירצו, בגלל הדבר אין להן הרבה בררה. בכל מקרה קטע טוב, רק תוסיף דיבור, ולא רק מחשבות.

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ערכתי ^^

13. מורחקים
    שם: אופיר
    "what the hack just happend?!" אצעק מבהלה, הרי בכל זאת, לא בכל יום יוצא לי לראות הבזק אור, לשמוע דבר מוזר ויותר גרוע, למצוא את עצמי בגוף שהוא בכלל לא שלי. רק רגע.. מה לעזאזל!?!? אני בגוף שהוא לא שלי! "אהמ... לפני שאתה מנסה להוציא ממני מידע על עצמי, או נראלי יותר מדוייק, מה שהייתי. אתה תצטרך קצת להגיד לי מה זה פה, מי זה פה, ומה לעזאזל קרה לגוף היפהפה שלי, הייתי בן 18 בגובה של 1.90, שקלתי 70 ק"ג, היה לי שיער שחור קצר, שרירי. רגע, הגוף הזה שעכשיו אני בו כלכך הרבה יותר טוב! אני גבהתי באיזה 10 ס"מ, אני הרבה יותר שרירי, שיער שחור ארוך" אתחיל לדבר מהבהלה, בלי לחשוב על מה שאני אומר. "בדיוק הוצאת אותי מהסוף בצפייה בסדרה שאני הכי אוהב, מזל שזה היה כבר בכתוביות.. היו לי חיים של ילד רגילים אני מניח.. לומד בבית ספר רגיל, מדבר בהפסקות עם החברים הרגלים הרגילים, מוציא ציונים גבוהים, אה כן, הייתי הראשון בכל העיר, ניו יורק אני מתכוון מן הסתם. בבית הייתי חלק מהזמן על המחשב, אתה יודע, רשתות חברתיות, מדבר עם חברים, צוחק. הייתי נפגש עם חברים אחר הצהריים, בסופ"ש הייתי יוצא עם חברים, עם בנות, כבר ממזמן חוויתי את הפעם הראשונה שלי. נשמע כמו חיים מושלמים? כך היה! עד שאתה באת ופאקינג הוצאת אותי מהחיים האדירים שלי ותקעת אותי באיזה מימד שאין לי מושג מה הוא עם גוף מדהים. אז עכשיו, אני רוצה שתתחיל להגיד לי מה קורה פה!" אומר לו, שוב, בלי לחשוב על מה שאני אומר, מהתעלמות מוחלטת ממה שאמרתי לפני כן, אני יושב ומחכה לתשובות.

-----------
    אגב, אני רוצה להיות רצחני D:

14. משתמש מנוסה
    אופיר- ואו. זה כל מה שיש לי לומר על הרקע שלך. ואו. אמרת לי לא לצפות יותר מדי, אבל הבאת קטע מצוין. זה די נראה כאילו יש לדמות שלך פיצול אישיות עם חלק רצחני וחלק קצת יותר רגוע, מה שיכול להיות הנשק הגדול ביותר שלך במ"ת או הסיוט הגדול ביותר שלך. הממ, אני מנסה לחשוב איך להעיר לך אבל לא מוצא על מה להעיר. אתה דיברת, חשבת, הצגת את עצמך והעברת את האופי בדרך בולטת מאוד. למרות שהיו לך הרבה שאלות הצלחתי לעבור את כתיבת הקטע בלי לקבל תשובות, ואין לי מה לומר. כרגע אני עוד לא אומר מי בפנים אז אתה יכול לנסות לשפר או להשאיר את זה ככה. ואתה אשכרה לא כתבת רקע אובדני, סוף סוף אדם אחד שחי חיים נורמליים ושמח מהם- וגם מגיב בהיגיון מלא לסיטואציה.
    אדם- התגובה שלך די מפתיע, אבל אתה הלכת איתה עד הסוף בכל הדמות וההתנהגות ולכן היא גם נראת הגיונית. הוספת עוד דיבור שהציג את הדמות והראה אותה כמו שצריך, ואתה היחיד שהוסיף שם!!! כרגע אין לי מה להעיר, כמו אופיר, כנראה שאתה בפנים, אז נשאר רק לחכות עוד יום-יומיים עד לפרסום ההחלטה הסופית (וקודם ההחלטה עצמה).

15. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    "תגיד לי, מי אתה בכלל? ואיפה אתה? אני לא רואה כאן אף אחד..." אני אומר ומסתכל לכל הצדדים "ועל מה אתה מדבר? איזה שילוב? איזה קו נטוי? מה אתה רוצה ממני?" אני נושם נשימה עמוקה "בסדר, דיויד" אני אומר לעצמי "תירגע, עכשיו שאלת מיליון שאלות עכשיו תענה לו על מה שהוא שאל אותך". אני מסתכל קדימה בתקווה ששם נמצא זה שדיבר איתי "אז ככה. שמי דיויד אדלר,בן 16, נולדתי בלונדון וחייתי שם עד שהבאת אותי לכאן" אני רוטן "החיים שלי הם הרכוש הפרטי שלי ואין לי שום כוונה לומר לך משהו חוץ מזה שהייתי בקבוצת הנוער של טוטנהאם, קבוצת כדורגל אנגלית" אני מתחיל, כרגיל, לחפור בשכל על כדורגל "אז אני הייתי קשר קדמי, מספר 11, שזה מספר מעולה דרך אגב, והייתי זה שעובר את כולם, ונותן פס לחלוץ שמבקיע" אני מסמן V בידי השמאלית "וגם זה שכובש בעיטות חופשיות בכל מצב. טוב, זריזות זה התחום שלי" אני שם את שני ידי על השיער בערפי ומתרווח מעט לאחור כשלפתע הזכרון עולה בעיני רוחי, אני רואה שוב את אותו הרגע הנוראי, שרצחו את אבי, אמנם החורג אבל זה שגידל אותי מגיל 3, מול עיני הם רצחו אותו ואז ברחו, לא היה להם יותר מה לעשות שם, הזיכרון הזה מכה בי לעיתים קרובות. אני מניח את ידי על האדמה ונושם נשימות עמוקות בשביל להרגיע את עצמי.
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 03-18-2011 בשעה 04:07 PM

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •