מכיוון שאין לי כמעט זמן לעזור למשתמשים פה בכל מיני בעיות ושאלות למיניהם, התפנה לי מקום מהיום (חמישי) עד יום שני שלמחרת אני חוזר לבסיס.
אתם מוזמנים לכתוב כל מה שיש לכם על הלב בקשר לפורום ואני אשמח לעזור לכולם.
גלישה מהנה.
מכיוון שאין לי כמעט זמן לעזור למשתמשים פה בכל מיני בעיות ושאלות למיניהם, התפנה לי מקום מהיום (חמישי) עד יום שני שלמחרת אני חוזר לבסיס.
אתם מוזמנים לכתוב כל מה שיש לכם על הלב בקשר לפורום ואני אשמח לעזור לכולם.
גלישה מהנה.
טוב אז יש לי שאלה: מה קרה לפורום מנהלים? מה היה בו בכלל? האם הוא היה חיוני למשהו?
האם הוא עדיין קיים או שנסגר?
חוץ מזה הכל סבבה חוץ מהבאן של היטמן אבל הבנתי למה הבאן אז אי אפשר לערער עליו
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
פורום מנהלים נחסם למנהלים ומעכשיו רק צוות ההנהלה הגבוהה עם גישות אליו, מהסיבה שהרבה משגיחים התחילו להדליף מידע ולא רצינו לעשות סלקציה בין משגיחים ולכן כולם לא מקבלים גישה.
יש לי בקשה ואם אני אחשוב על עוד משהו אני יגיד.. הסיקור שלי על משחק קלפי הפוקימון,אמרת שתכניס אותו לאתר עם רשות שלי ורשמתי לך בנושא רשות ובקרדיט לרשום קרדיט ל עומר,הכינוי שלי,מהפורום. סבבה? תודה רבה,ואם אל הבנת מה רציתי,בבקשה תכניס את זה לאתר ^^
בקשה אחת- תורידו את הסיקורים שלי מאתר האנימה.
יש לי שאלה למה לא עושים
פורום wifi של פרואבולושן או פיפא אני חושב שהרבה ירצו
HALA MADRID
ספוילר
מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
ירידה מהתאריך:2.8.11
ספוילר
PUTA BARCELONA
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
לדעתי האתר נפלא, רק, כמה דברים- יש לדעתי מעט פורומים, ובפורומים שיש, נכנסים רק לחת"ם ולנוד"ים, כמעט לא לאף פורום אחר, ואם כבר נכנסים, אז מדי פעם רק. זה לא אמור להיות ככה, צריכות להיות יותר פעילויות בכל פורום, יותר דברים מעניינים כי זה לא הגיוני שרק לשני פורומים יש המון ביקוש ולכל השאר אין ביקוש כמעט. אפילו שיש מעט פורומים, עדיין, אין כניסות בכמויות כמו לחת"ם ולנוד"ים. ועוד משהו, עושים רק משחקי תפקידים ולא עושים תחרויות וחידות כמו שם הפורום, בקיצור, נוצר קצת בילבול ושיעמום.
ספוילר
1. זה שנכנסים רק לפורומים מסויימים זה לא משהו שיש לי שליטה עליו, הגולשים בוחרים לאיפה הם רוצים להכנס.
2. אין הרבה פורומים כי אנחנו (עדיין) לא פורום כללי ואני לא רוצה לעשות רשימה ארוכה של פורומים והרבה מהם יהיו לא פעילים.
3. אני לא אחראי מה אנשים פותחים בפורום חת"מ. וגם אם יש כבר תחרויות ואתגרים אז לרוב אני רואה שהם נעשים בפורום אחר שמתאים להם. למשל תחרויות בנושא טלוויזיה פותחים בפורום טלוויזיה וקולנוע למרות שיש פורום תחרויות. ככה זה.
שהורידו לי ווינר לשבוע אחרי יום, שלחתי הודעה לריטסוקה קאן, הוא אמר שהוא יטפל בזה ומעולם לא קיבלתי הודעה חזרה.
מה שקרה זה שהעלו לו ווינר לשבוע על נושא רשמי אחד והורדתי לו את זה.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
טוב נו ברור, אין מצב הרי שקודם תשאל "אולי הוא עשה לפני זה כל מיני מדריכים בפורומים אחרים כמו נושא רשמי שהוא היה אמור לקבל עליו ווינר אבל לא קיבל"
או
"אולי אחרי 5 שבועות שהוא עשה רקע שלם על פוקימון ועוד זה ועוד מדריכים אחרים צריך לתת לו"
עריכה:
תודה על הווינר רותם ועומר Rk
זה לא עומר זה אני -_-
תתפלא...
זה רותם אמר שעומר החזיר
אז תודה לך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)