Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    שבוע טוב לכולם תקשיבו אני משחק תמיד בפוקמון פלטניום ואני שומר את המשחק כמה פעמים שאני מגיע למקום חדש או משהו אבל פתאום זה יוצא לי מהמשחק יש X ויש אישור זה רושם משהו באנגלית ואחרי שאני לוחץ על אישור אז זה מגיע לי לשמירה של העיר הראשונה וזה בעצם תחילת המשחק זה בעיה באימלטור עם כן תגידו לי אייך לפתור את זה בקשה

2. משתמש מנוסה
    למה אף אחד לא עונה לי לשאלה אני תמיד עוזר לאנשים שצריכים עזרה ואני לא מבקש עזרה תמיד תעזרו בקשה

3. מייסד האתר והפורום
    אל תעשה דאבל , אפילו אם לא עונים.
    כנראה שאף אחד עדיין לא מבין במשחק פלאטינום או לא שיחק , כי הוא משחק חדש.

4. משתמש מנוסה
    אחי אני מסכים איתך שזה משחק חדש אבל אין טעם לשחק אם זה יוצא בהפתעה מהמשחק ומגיע למשחק שיש לך פוקמון רמה 5 אתה יכול לתת לי הורדה של אימלטור והמשחק שאתה משחק כי אני מאמין שאצלך זה עובד פיקס

5. משתמש מנוסה
    לא ממש הבנתי מה הבעיה שלך עובדה אני כבר בדרך למכון השביעי..
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

6. משתמש מנוסה
    בעיה פשוטה אחי אני יסביר לך קודם כל אני מתחיל לשחק שומר והכל יופיה שמירה עובדת ברוך השם אחר כך אני ממשיך לשחק ואז פתאום בהפתעה זה רושם לי שגיאה באנגלית ויש אישור ויש איקס לא חשוב מה לוחצים זה רושם באנגלית משהו אחר כך אני מפעיל מחדש את המשחק אחרי שזה יוצא לי ואז פתאום אני מוצא את עצמי בעיר הראשונה אם פוקמון רמה 5 עכשיו הבנת את הבעיה אחי או שזה בעיה באילטור או שזה במשחק והורדה לא טובה אתה יכול לתת לי אימלטור ומשחק משלך ?

7. משתמש מנוסה
    תראה צילום מסך רגע, אולי זה בעיה ברום..

8. משתמש מנוסה
    כבר מחקתי את המשחק אחי זה גם ביפנית וגם רמאות אי אפשר לשחק ככה אתה לוקח תגים והכל שומר אחרי המשחק שזה שומר ואז פום בהפתעה אתה בעיר הראשונה אם הפוקמון ההתחלתי שלך זאת הבעיה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •