Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    איפה אני יכול ליתפוס wailmer חיפשתי בכל מקום ולא הצלחתי.

תודה מראש לעוזרים

2. משתמש מנוסה
    יש במפל לפני המערה של הליגה תשתמש בסופר חכה שאתה מקבל בעיר של המכון השביעי תשתמש למעלה לפני המפל ויהיה לך אולימר ברמה 30 שתעלה אותו ל10 רמות הוא יתפתח לך

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by eden12@Sep 19 2008, 08:39 AM
    יש במפל לפני המערה של הליגה תשתמש בסופר חכה שאתה מקבל בעיר של המכון השביעי תשתמש למעלה לפני המפל ויהיה לך אולימר ברמה 30 שתעלה אותו ל10 רמות הוא יתפתח לך
    אין אחי, ניסתי מלא זמן, והוא לא יוצא

4. משתמש מנוסה
    לא יכול להיות אתה בטח משתמש בחכה בזמן שאתה בתוך המים אתה צריך להיות מחוץ למים אבל בוא אני יעזור לך עוד יותר אבל זה קצת מסובך יש עוד דרך לתפוס אותו פשוט תילך לעיר איפה שיש את המערה של ריקואזה בצד שמואל יש כזה מפל קטן ששם אתה פותח את המערות של 3 הרגים אז לפני הצלילה תשתמש בסופר חכה ליד המאמנים ואז תיראה אותו ברמה 30 ותלכוד אותו תנסה כמה זמן שצריך אבל אם אין לך כוח לחפש אותו תעשה את הקוד שלו

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by eden12@Sep 19 2008, 12:50 PM
    לא יכול להיות אתה בטח משתמש בחכה בזמן שאתה בתוך המים אתה צריך להיות מחוץ למים אבל בוא אני יעזור לך עוד יותר אבל זה קצת מסובך יש עוד דרך לתפוס אותו פשוט תילך לעיר איפה שיש את המערה של ריקואזה בצד שמואל יש כזה מפל קטן ששם אתה פותח את המערות של 3 הרגים אז לפני הצלילה תשתמש בסופר חכה ליד המאמנים ואז תיראה אותו ברמה 30 ותלכוד אותו תנסה כמה זמן שצריך אבל אם אין לך כוח לחפש אותו תעשה את הקוד שלו
    לא ניסתי מחוץ למים, אני ינסה
    ואני לא רוצה לשחק עם קודים, זה לא שווה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •