Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 110
  1. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by Voodoo@Sep 14 2008, 08:24 PM
    פרק חמוד. טיפה קצר \:

יוסי,
    למה אתה מופתע? אסור לי להסתובב עם הנעליים הללו בעיר? באמצע הקיץ החם הזה?
    לא...סתם זה היה מוזר כזה...
    ואני שונא אולסטאר בצבע ירוק/ורוד/כחול...
    כל השאר בסדר(בערך S

2. משתמש מנוסה
    לא אניהמצאתי ><"

תודה D:

בוורד זה היה דף שלם ><"

פעם הבאה פרק יותר ארוך..

אני אוהבת פרקים ארוכים- אבל זה גם היה הוס את המתח O:
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

3. משתמש מנוסה
    אחלה פרק יפה
    תוסיפי אותי גם מתחנן

4. מורחקים
    פרק יפה...
    מתי אני מופיע? או שאת צריכה תיאור שלי או משהו ?

5. משתמש מנוסה
    אני צריכה תיאורים של אנשים-

ותפסיקו להתחנן ><"

אני מוסיפה את כל מי שפעיל ><"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

6. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 14 2008, 05:51 PM
    בהקדמה-טקסט נטוי היה כדי לציין מקום, וטקסט בתוך צמד מרכאות [&#39;טקסט&#39;] היה מחשבה.
    מהפרק הזה ואילך- טקסט עם קו תחתון יהיה כדי לציין מקום, וטקסט נטוי יהיה כדי לציין מחשבה.
    -כמו ברוב הסיפורים שאני מכירה..[מדברת על הקטע של הנטוי.]-

פרק ראשון – תגיד לי שזה אחד באפריל
    מה לעזאזאל?&#33; חשבה לה הילה מוכת ההלם, טאב זה לא הדבר הזה שבעזרתו עוברים לשוניות במחשב?
    היא הסתכלה למילה הכתובה מעליה. מי שמדבר על מחשב..
    הילה ישבה על הרצפה - לפחות מה שאפשר לקרוא לו רצפה – וחשבה.
    מה קורה כאן? הורדתי את התוכנה החדשה של המסנג&#39;ר ואייסיקיו. אבל זה היה מהאתר הרשמי שלהם... וגם זה לא מסביר מה שקורה כאן...
    גל של תדהמה עבר בה. "מעיין&#33;" הילה קראה בזמן שקמה ממקומה בהתרגשות, "עשית מתיחה טובה&#33; אשכרה גרמת לזה להראות כאילו אני בתוך המחשב&#33; קרעת אותי&#33; יאללה- צאי החוצה ותראי את עצמך&#33;".
    דממה. שום רחש לא נשמע חוץ מנשימותיה של הילה.
    מה? היא התיישבה עוד פעם. מה קורה פה לעזאזאל?&#33; היתה מן חמימות כזו...אני נמצאת במשהו שנראה כמו דף הבית של גוגל... רק אני פה... לבד... אולי- הילה קמה והרימה את אצבעה כסימן לרעיון, לא.. אין סיכוי... זה קורה רק בסרטי מדע בדיוני... הצחקתי את עצמי... להכנס לתוך מחשב, קורע&#33; אז- היא הסתכלה על הכפתור המוזר, מה זה?

פורום פוקימונס, דיבורים, נו"ד.
    "וואו&#33;" צעק נער כבן ארבע עשרה, עם שער חום-שטני מסודר בספורת קוצים. על גופו הייתה חולצה של "הג&#39;וקר", ומכנסיו היו מכנסי ג&#39;ינס גזורים עד הברכיים. עייניו הכחולות הצלולות לא שמו לב למקום הכחול-לבן המוזר שמסביבו. "איזה טיררררוףףף&#33;&#33;&#33; אני יכול להחליף את קובי פרג&#39;&#33;&#33;&#33;"
    הוא עשה תנועה של לקום מהכיסא, ופתאום קלט שאין כיסא.
    "מה לעזאז-" הוא התחיל לאמר- אבל נערה נאה וגבוהה עם עייניים חומות ושער שחור חלק וארוך קטעה את מחשבתו. "ניצן? את יודעת מה-", "קורה פה?" ניצן המשיכה את שאלתו כקוראת את מחשבותיו. "גם אני לא ממש מבינה- ביחוד את הדבר שלמעלה." היא הצביעה על משהו שנראה כמו שלט ענק-
    שעליו היה מצוייר פוקימון, ולידו היה כתוב בגדול פוקימון האתר הישראלי.
    הם הסתכלו אחד על השני בפליאה. "לא..." שניהם צחקו וביטלו את מחשבותיהם, "זה אחד באפריל... בטח אביר הזה צוחק עלינו..."
    לפתע- הופיעה לעיינהם ילדה כבת ארבע עשרה, שיערה החום המתולתל והארוך, עיינייה הבורקות, ופרצופה הנעים לא הותיר ספק. "מעיין?&#33;" שאלו יוסי וניצן בבת אחת. "יוסי?&#33; ניצן?&#33;" היא שאלה בפליאה וכמעט נפלה, "מה קורה פה?&#33; איפה המחשב?&#33; ומה לעזאז-" פרץ אור חזק קטע אותה.
    מתוך האור הופיע נער כבן שש עשרה. בעייניו החומות נראה זיק של שובבות ושמחה, ושיערו השחור סודר בסתפורת קוצים. הוא לבש מכנסי ג&#39;ינס ארוכים, נעליי אול סטאר כחולות, וגופייה שחורה שהבליטה את גופו השרירי.
    "דני?&#33;" צעקה ניצן וכמעט התעלפה. יוסי בהגבה מהירה ביותר תפס אותה והחזיר אותה למקומה. "תודה יוסי." ניצן הודתה לו בחמימות ובנשיקה על הלחי.יוסי הסמיק ולא ידע מה להגיד. אפעם לא הגבתי כל כך מהר. הוא חשב לעצמו. מוזר...
    "דני- מה זה הכפתור הזה על החגורה של הג&#39;יננס שלך?" שאלה מעיין. " יש לי גם כזה&#33;"
    "נראה לי-" הוא אמר והסתכל על הכפתור "שזה כפתור לשוניות...tab..."
    יש לי שיער חום לא שחור ><
    אני יכולה להביא לך תמונה אם את רוצה
    אהבתי ממש
    ומי זאת מעיין?

And If You Don't Know, Now You Know

7. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by ranma@Sep 15 2008, 02:54 PM
    יש לי שיער חום לא שחור ><
    אני יכולה להביא לך תמונה אם את רוצה
    אהבתי ממש
    ומי זאת מעיין?
    O:
    אני אמרתי לך
    כי את יפה יותר עם שיער שחורD:<

8. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    רוצה את שלי?

9. משתמש מנוסה
    יוסי אמרלי שיער שחור ><"

לשנות?

פרק 2 – הוא קו-קו
    "כן.." דני אמר בהיסוס קל, "זה בטוח טאב.. לחצתי על זה ועברתי לכאן.. הייתי קודם בדף לבן...". "אז-" מעיין שאלה ושמה את ידה על הכפתור, "אתה אומר שאם אני אלחץ על זה, אני-". מעיין נעלמה, כלא הייתה. לפתע במרחק כמה מטרים מהם, הופיעה מעיין עוד פעם. "מגניב&#33;" היא צעקה בשמחה, "זה באמת טאב&#33; עברתי לגוגל&#33;". יוסי התקדם לעבר מעיין בצעד מאיים. "אז למה לנו אין כזה?" הוא שאל. "למה אני תקועה בפורום הזה? אני רוצה חיים&#33; אני לא רוצה להיות תקוע כאן לנצח&#33;".
    אחרי שתיקה רבה של ניצן, היא פתחה את פיה." נראה לי-" היא אמרה, "לא.. זה לא.. אולי- כן?"
    "מה?" שאל אותה יוסי, " אולי-" היא השיבה כתוהה עם מחשבתה נכונה, " כשפתחתי את המחשב, אז פתחתי רק את הפורום, לא שום דבר אחר. גם אתה ככה תמיד עושה יוסי, אבל למשל- דני- יכול להיות שפתחת כמה לשוניות?". "שני חשב קצת ולאחר מכן פניו התבהרו, "כן&#33;" הוא אמר בהתרגשות, "פתחתי את הפורום, פתחתי את גוגל, ולשוניה חדשה ריקה ולבנה...".
    דממה הייתה בינהם. "זה לא קצת מוזר ?" שאל יוסי, "טוב זה בטח חלום שלי.." הוא צבט את עצמו- אך כלום לא קרה.
    "אז זה חלום של מעיין?" הוא שאל והלך לעבר מעיין כמחכה להזדמנות לקפוץ על טרפו. "יוסי.." אמרה ניצן ולקחה אותו בחזרה למקומו. "אל תעשה לנו עכשיו ציד..."

גוגל, מנוע חיפוש, 15.00
    בזזזזטט נשמע קול מלמעלה. תמונה של איש בלונדיני עם משקפיים גדולות ואף עקום נשאה מלמעלה.
    הנער גיחך.
    "שלום לכל העולם" הוא אמר באנגלית חסרת מבטא. "אני מבין שאתם כולכם כבר במחשב- נכון? יופי."
    התמונה זזה קצת שמאלה, וראו את המחשב שלו- שבתוכו נראו כמה מסכים קטנים- כמו מצלמות.
    "אלה כמה מקומות חשובים ברשת. הנה גוגל- או&#33;" הוא אמר והצביע על מסך קטן ולבן עם המילה גוגל כתובה בראשו. "אני רואה שיש לנו שם ילדונת שלא יודעת מה לעשות... מה נשמע קטנטונת?&#33;"
    בתמונה נראתה נערה כבת שלוש עשרה. שערה היה בלונדיני-זהב חלק ובקצוותיו גלי, עיינייה היו בצבע אגוז נוטות לכיוון ירוק- וברקו מזעם. היא לבשה מכנסי ברמודה שחורים, גופייה צמודה עם קצת מחשוף מקדימה, ונעלי סקטור חומות- "אולסטאר" עם סקוטצ&#39;ים.
    הילה מיד שמה לב שזו היא. "מה עשית לי?&#33;" היא צעקה בזעם "איך עשית את זה?&#33;"
    "אני רואה שאת הולכת ישר ולעניין" הוא אמר והזיז את המצלמה בחזרה אליו. "אני נגעל מאופי האדם כל הזמן. לגלות ולגלות ולגלות. אז מה יקרה אם לא יהיה אדם לגלות? יהיה נפלא&#33;"
    הוא הזיז את המצלמה לצד ימין- ונראה מחשב שעל מסכו נראה כמו עיגול קטן וסגול שמסתובב, ונתונים רצים כל הזמן.
    "זה החלקיק היגס המפורסם." הוא אמר וסובב את המצלמה בחזרה. חיוך שטני נראה על פניו. "אני הייתי חלק מן הניסוי המפורסם- אך העיפו אותי כי גילו שפרצתי למסמכים שלא מיועדים לי." היוא חייך והתחיל לגחך.
    "לחלקיק הזה תכונות רבות ויפות." הוא המשיך. "ובעזרתו ובעזרת ידעי הרב הכנסתי לאייסיקיו והמסנג&#39;ר החדשים פרצה- ווירוס קטן שגרם לכולם להשאב למחשב. אני פשוט חולה מדע בדיוני... מה לעשות...חוץ מזה אני לא יודע מה זה יעשה." הוא אמר וחיוכו השטני גדל.
    "אולי יעלים אתכם לנצח, אולי יגרום למחשב להתעורר לחיים, אולי להוציא אתכם מהמחשב עצמו. לא ידוע." הוא המשיך. "אז- ביי."

פורום פוקימונס, דיבורים, נו"ד
    ההתרגשות שבין הנערים והנערות נעלמה.
    "שמעתם?" שאלה ניצן בפחד, "אנחנו- תקועים, בתוך המחשב- אולי ל-ל-נצ-לנצח..."
    "מילא להתקע בתוך מחשב&#33;" אמר נער כבן חמש עשרה שיצא מתוך פתח בתחתית העמוד שהיה כתוב מעליו "דיבורים ואקטואליה". שיערו היה בלונדיני-חום, ובעייניו החומות נראה שמץ של דאגה מוסתר בזיק של נחישות. הוא לבש חולצה שחורה שהיה כתוב עליה "טריאתלון", וג&#39;ינס ארוך. "לא ראיתם מי הייתה בתוך התמונה? אתם לא זוכרים כמה שהיא אמרה שיש לה שער בלונד זהב חלק ובקצוות גלי, ושיש לה עייניים ירוקות? אני בטוח שזו היא&#33;"
    "אם זו היא-" שאל יוסי בתמיהה, "איך אתה מתכוון להציל אותה בכלל? היא בגוגל- לא ראית?&#33;"
    "גוגל?" מעיין שאלה כמתוך חלום, "אני פתחתי לשונית של גוגל לפני שנכנסנו לכאן- אז אולי.." היא לחצה על הכפתור שבחגורתה ונעלמה.
    "מוזר כאן" אמרה ניצן והלכה לכיוון הפתח. "אני הולכת למשחק של הילה. ראיתי שהיא נתנה בהמשך של יוסי קישור לאקס מן.. היא כתבה שזה אמיתי... ואם אנחנו בתוך מחשב- זה יהיה ממש מגניב.." היא נעלמה בתוך הפתח.
    "חכי לי&#33;" צעק יוסי ורץ אחריה במהירות, "אני אכין לך פופקורן&#33;".

גוגל, מנוע חיפוש
    הבזק אור לבן קטע את מחשבותיה של הילה. "מעין?&#33;" היא שאלה בפליאה, "מה- איך- למה- מהההה?&#33;" היא צעקה בבלבול.
    "לא שמעת את הפסיכי ההוא?" מעיין שאלה, "את בגוגל... הלו... וכמו שאתה רואה על החגורה שלי ושלך- הכפתור הזה- זה כמו הטאב במקלדת... לעבור בין לשוניות... "
    "אני פתחתי לשונית של פוקימון&#33;" הילה אמרה בשמחה ומיד לחצה על הטאב ונעלמה.
    "רק-" מעיין התחילה לאמר אבל הילה כבר לא הייתה כאן. "תחכי לי..."
    מעיין לחצה על הכפתור.

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

10. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ><"
    אל תצוד לי כאן?&#33;
    מגניבD:
    פרק חמוד,אני צריך להופיע יותר כי אני כוסוןD:
    מחכה לפרק הבאD:

11. משתמש מנוסה
    אחלה פרק תמשיכי

12. משתמש מנוסה
    תודה ^^

לא הבנתי יוסיO:

את זה:
    "אל תצוד לי כאן?&#33;"

אני כתבתי את זה?

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

13. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    XD מחכה לבא תוספי או תי

14. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    פרק נחמד.
    אבל למה לעזאזל השם שלי לא מופיע בכלל אם אני מופיע בפרק?&#33;
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

15. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by אבטיחי D:@Sep 15 2008, 08:18 PM
    תודה ^^

לא הבנתי יוסיO:

את זה:
    "אל תצוד לי כאן?&#33;"

אני כתבתי את זה?
    "אז זה חלום של מעיין?" הוא שאל והלך לעבר מעיין כמחכה להזדמנות לקפוץ על טרפו. "יוסי.." אמרה ניצן ולקחה אותו בחזרה למקומו. "אל תעשה לנו עכשיו ציד..."
    אני מתכוון לשורה הזאת&#33;
    O:"

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •