פרק 4 - חחח אתה לא מצחיק.
"טוב נמאס!" צעק יוסי וקם. " זה מחשב לא?! חייב להיות משהו שנוכל לעשות! אולי אכשהו לגרום לקצר!"
"אתה דביל." אמר דני. "ביינתיים הכל ממש הולך לפי, הזיפור, של, הילה..." הוא אמר ובהדרגה האיט כמקבל הארה.
"זהו זה!" הוא צעק והלך לעבר הפתח. "הכל הולך לפי הסיפור שלה! זה שהיא כתבה פעם וסגרה! אתם זוכרים שהיא לא אמרה למה היא סגרה?! אולי הייתה סיבה!"
הוא כמעט עבר בפתח, "אולי יהיה איזה רמז! הוא אמר שיש סיכוי שיתעורר לחיים!"
"אתה צודק," אמר יוסי, "ברגע שהפרפרים יתחילו לעוף הפוך בתילאנד."
"What the-" "hell?!" , פורום פוקימונס.
"זהו זה..." לחש לעצמו דני. "הדבר הבא שיקרה- לא... לא קרה כלום דומה לזה... אולי- גיל?!"
אתר רמב"ם, אבחנה אונליין.
"אין כאן כלום!" צעקה הילה בכעס ומיששה את כפות ידייה. "לפחות זה הפסיק...".
ניצן נראתה בספק. מה לעזאזאל קורה פה? היא חשבה. ניצן ידועה בחוכמתה הרבה ובאבחנתה בדברים הדקים ביותר. היא לא אכזבה אף-פעם קודם גיל לא מצליח לפתוח את הפה, אחרי זה להילה יש כאבים, מי הקורבן הבא? אני?.
גל של בחילה תקף אותה, ואחרי זה חושך. דממה.
"ניצן?!" צעקה הילה וניערה אותה. היא לחצה על חזהה של ניצן בקצב אחיד, מאה לחיצות לדקה. " ניצן?! אוי ויי.. דני תעשה משהו!".
דני ניגש לעשות לניצן החייאה מפה לפה. שפתותיהם נפגשו- וניצן התעוררה.
"איה!" היא צעקה ומחתה את שפתיה. "זה חם!". דני נעלב מהמחמאה הנחמדה שניצן נתנה לו.
"לפוחת אני גרמתי לכך שיעירו אותך." הוא אמר באופן אדיש ופנה לעבר הפתח של מדידת דופק. "בואי. יוסי מחכה שם. הוא כמעט התעלף כשהוא ראה אותך."
ניצן קמה והלכה בתדהמה לעבר הפתח. "מה קרה?" . "התעלפת." הילה אמרה לה ועזרה לה ללכת מאחורה. "מלמלת משהו." היא המשיכה, ונסתה להזכר. " משהו כמו- מעי."
"מעי?" שאלה ניצן ועברה בפתח. היא ראתה את יוסי יושב בצד ובוכה. " למה שאני אדבר על חלק בגוף האדם?". היא נגשה אל יוסי וחבקה אותו. יוסי התאושש במהרה. "ניצוש!" הוא קרן משמחה. "את לא מבינה כמה התגעגתי...". "סך-הכל חמש דקות הייתה מעולפת- ישר אתה מתחיל דרמות.".
פורום פוקימונס- באותו זמן.
"גיל. מעיין, אנחנו צריכים לדבר." ניגש אליהם אסף.
"דני עדכן אותי בכמה דברים מעניינים." הוא הראה מן דף בכתב יד. " זה הפרק השישי בסיפור של הילה. הסיפור שנסגר."
"אהה הסיפור הזה..." אמר גיל בקול נוסטלגי. "אהבתי אותו... חבל שנסגר...".
"זוכרים שהמטורף אמר שהוא לא יודע מה יקרה?" הוא המשיך בלי תגובה לגיל. "דני חושב שהוא יודע. וזה דווקא נראה די הגיוני."
הבית של שגיא.
נער ישב לו מול מחשב. קוראים לו שגיא. הוא בהה במסך המחשב.
למה כל כך יבש פה?! הוא חשב. הוא הסתכל באנשים המחוברים, וראה שמות מוכרים- אבל אלה לא היו הכינויים- אלא השמות עצמם.
אסף, גיל, דני, הילה, יוסי, מעיין, ניצן, Xkid
הוא נכנס לנו"ד וראה משהו לא יאמן.
מן תמונה ממוזערת של נער בלונדיני, ולידו נער בלונדיני כהה, עם ילדה בעלת שיער שופע וחום.
הילדים דברו בינהם.
מה זה לעזאזאל?! מן מוד חדש? דיג'ימונים?
הדמויות הבחינו בו- והסתובבו אליו.
הן נראו מוכות הלם.
עברו כמה שניות- עד ששגיא קלט שהן מנופפות לו.
כדחף מוזר הוא הדליק את הרמקולים, נשמעו מהם קולות עמומים.
"שגיא! .... רק... זהירות... מסנג'ר... לא.... אייסקיו... בכלל...תציל... סכנה."
הוא לא הבין מה קורה.
אייסיקיו? מסנג'ר? סכנה?...
הוא ניסה לדבר אליהם. "אתם שומעים אותי?" הדמויות נענעו בראשיהן.
אני בטח חולם.
זה היה נראה כמו סרט מדע בדיוני. ילד שמתוודא לקיום של ישויות בתוך מחשב. מה הבא? חייזרים?
שגיא הלך מהמחשב לקחת כוס תפוזים, להתרענן. כשהוא זר הוא שמע מן קולות.
"אל תלך!!! לא לעזוב!". "מה אתם רוסים?" הדמויות צעקו בשלילה ובזעם. "אלה אנחנו! תסתכל... מחוברים..."
שגיא הבין את המסר. להסתכל ברשימת מחוברים.
בתחתית העמוד, השאלות הישנות- הוחלפו בחדשות- והכל התבהר, והתערפל מחדש.
אסף, גיל, מעיין,Xkid
אולי ^^