Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 110
  1. משתמש מנוסה
    פרק 6 – הגילוי. (לב?)
    הילה נכנסה לסיפור של דני. ארבע הממלכות.
    היא התחילה לעבור בין עמודים- ונעצרה בעמוד שלוש.
    זהו זה.. היא חשבה לעצמה כשהתקרבה להודעה הראשונה אותו עמוד. מולה עמדו הרבה מילים גדולות- שהיו פרק מסיפור. לאט לאט כל המילים הפכו לסוג של סרט. זה די ברור שזה יקרה אם אנחנו בתוך מחשב... או הקטע שגם הוא עוד מעט-
    "הילה!" צעק דני ורץ לעבר הילה בהתנשפות. אחריו באו ניצן, ואסף. "איך רצת כל כך מהר כל כך הרבה מרחק? אמרת לי שאתלא טובה בספורט.. טוב לא קשור כרגע! מה הסיפור שלי קשור?!".
    "זה." היא הצביעה לעבר הפרק שהופך לסרט. לפתע מתוך הסרט שהמשיך להתנהל- קפץ דני העתידני מתוך הסרט.
    "אז אני רואה שהבנת את המסר." אמר דני העתידני ולחץ את ידה של הילה. "היי דני." הוא נופף לדני יד.
    דני היה המום. ממש כמו בסיפור שלו. אבל- איך- הוא – מה?!? "מסר?!"
    "כשהתעלפתי הוא הביא אותי לירח..." אמרה הילה. "והוא אמר לי לבוא לכאן.". אסף הלך לצד וישב. במקרה על המילה שהכריזה שזה דני העתידני. "אבל- איך?" שאלה ניצן. "אתה- רק סיפור!".
    "וככה גם כל מה שקורה פה." אמר אסף. " אתם לא רואים? גיל שהושתק- זה כמו בסיפור של הילה. דני שהשפתיים שלו חמות- אני לא אתפלא אם הסיפור שלך יתעורר לחיים. רק שאברמוביץ' והכדורי דרגול בון לא יגיעו לכאן." "אז הסיפורים קמים לתחיה?" שאלה ניצן. "טוב נו- זה דיי ברור- אנחנו במחשב... למרות שזה קצת הזוי..."
    <div align="CENTER">~~~~~~~~~~~</div>
    "סרט טוב..." אמר יוסי- בזמן שהוא אכל פופקורן דמיוני. " איזה אחלה שהילה נתנה במשחק שלה קישור לאקס-מן... באמת וולברין מגניב..."
    "כן..." אמר גיל. "וואוו&#33; לא כאב לו?". "שחכת שיש לו יכולת הבראה?". "אה נכון..."
    "משעמם פה." אמר יובל. "אם היה לי פה את הנינטנדו DS שלי..." לפתע קפצו לידיים של יובל נינטדו DS. "הא?&#33;" הוא התפלא בכמעט הפיל את הנינטנדו. "טוב למי אכפת. עכשיו לא משעמם..." הוא התחיל לשחק בפוקימון.
    "כמה אירוני?" אמרה מעיין. "על מה אתם חושבים ניצן אסף דני והילה מדברים? כי- הם כבר לא כאן..."
    "מה?" שאל יוסי וקם מהרצפה- ועצר את הסרט." לאן הם הלכו?"
    "לגיהנום&#33;" הופיע מולם איש במדים צבאיים- עם תת מקלע ענק, ואיים על כולם. "אתם לא בורחים מפה&#33;"
    מעיין צרחה ויצאה מהנושא. יוסי באינטינקט גברי רצה להלחם באיש המוזר. "בוא נראה אותך&#33;" הוא אמר והגן על הפתח. "אתה לא יוצא מפה&#33;"
    "יוסי?" שאל האיש והוריד את המקלע. הוא הוריד את המשקפיים והכובע, וחשף את פניו. "שחקתי ב- GTA " פניו של האיש- בעצם היו פניו של הנער. הוא היה בעל שער חום פרוע, ועיניים ירוקות ושובבות.
    "אמיר?" שאל גיל "מעיין- זה אמיר&#33;". מעיין חזרה לנושא והמשיכה לצפות בסרט בזמן שהיא רועדת.
    "מה אתם רואים אקס-מן?" הוא גיחך."הייתי אומר &#39;לול&#39;. אבל זה נובי כשמדברים."
    "זה הסרט היחיד שיש בפורום הזה&#33;"
    "טוב למי אכפת. יש פופקורן?". "לי- ואני לא אתן לך.". אמיר התחיל לרדוף אחרי יוסי- והשיג אותו כעבור עשר שניות. Weird* הוא חשב לעצמו.
    הם התחילו לצפות בסרט.
    "תגיד." לחש יוסי לאמיר. "אפשר את המקלע?". "נראה לך?&#33;" אמר לו אמיר. "אם אני הגעתי לGTA- למה אתה חושב שהGTA לא יגיע אלי?"
    "נו מה אכפת לך?&#33;" רב איתו יוסי "ננס לצאת מכאן&#33; לפרוץ את חומות הפורום&#33;"
    "ומה עם ההגנה על הפורום? מה עם כל הD&D שיש בחוץ?&#33;" לא רוצה להפרד מהמקלע...
    אמיר התעצבן על יוסי- ולפתע קרה משהו מפליא.
    לוויתן הופיע באמצע החדר- ומחץ את כולם.
    ברגע שהנינטנדו של יובל נמחץ- הוא נשבר – וחישמל את הלוויתן.
    הלוויתן קטן במהירות- והפך לאמיר. #@&#036;^*)%# הוא חשב לעצמו.
    "אז את אומרת שהמחשב מתעורר לחיים?&#33;" צעקה ניצן וברחה בחזרה לסרט.
    "מה קרה לה?" שאל אסף ועשה בפרצופו את מה זמסמל הסמיילי האהוב עליו- והאסור ע"י אלכס.** "סכ"ה-" פניו של אסף קדרו. "זה ממש לא טוב..." הוא הרים את פניו- והסתכל על הילה. "את יכולה לשמוח עכשיו. יובל בטח מת." "מת?&#33;". "כן. לפני הכניסה למחשב- הוא שחק בD&D. הדרקון בטח אכל אותו."
    זה פטר אותנו ממציק אחד... חשבה לעצמה הילה.
    <div align="CENTER">***</div>
    "בוס- יש לנו בעיה." נער נכנס למשרד החשך והאפל- וזרק על שלוחנו של בוסו כמה דפים קרועים. " באזור י-פ&#39;"
    "מה הבעיה?" לגלג הבוס והסתכל על טבעתו הגדולה והמבריקה מאודם. " איזה מנהל פורום *** אחד בישראל המדינה הקטנטונת הזאת לא נכנס למחשב? תכניס אותו דרך מייספייס.".
    "זה לא זה." אמר הנער ופניו קדרו עוד יותר. "בתוך המחשב עצמו. כמה ילדים-"
    "אז ילדים זה כל הסיפור?&#33;" שאל הבוס ולחץ על כפתור שהדלי את מסך הטלוויזיה. "בואו נראה."
    נראו על המסך ארבעה ילדים שמדברים- בתוך פורום כחלחל לבן.
    "הם סך-הכל מדברים.".
    "זאת הבעיה." אמר הנער. "הם עלו על מה שעושה היגס. וזה לא משהו טוב- אולי בשבילם- אבל בשבילנו זה גרוע."

*מוזר=Weird
    **הסמיילי: ?.?
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. מנכ&quot;ל לשעבר.
    פרק טוב...
    "שיחקתי בGTA" איזה ענקXD

3. משתמש מנוסה
    פרק טוב מגניב מותח חבל שהנינטנדו שלי בסיפור נשבר

מתי תמשיכי אני במתח מוות

4. משתמש ספאמר
    גדול&#33;^_____________________^
    אחלה פרק
    "הלוויתן קטן במהירות- והפך לאמיר. #@&#036;^*)%# הוא חשב לעצמו."
    בול אני לולXD
    זה באמת נובי כמדבריםO:
    ובארור שאני אשיג את יוסי השעמן 3>
    תמשיכי^^

הג&#39;יט&#39;איי הי רעיון שלי לול
    אהבתי~

5. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    פרק יפה D:
    לול אהבתי ת&#39;כניסה של אמיר חח

6. משתמש מנוסה
    ^^

חשבתי על זה ביחד עם אמיר..
    אופס O:
    שחכתי לעשות כוכביות..

*מוזר=Weird
    **הסמיילי: ?.?
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

7. ~TyLeR~
    Guest
    אחלה פרק אהבתי =]

• משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    אהבתי.
    הנה אלכס: ?.? תאכל...

אבל למה לעזאזל זה משהו רע שהסיפורים הופכים למציאות,
    זה טוב, זה פרסומת לפורום סיפורים.
    ולמה לא הפכתי לצ&#39;ילי לעזאזל?
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

• משתמש מנוסה
    XD

אולי בעתיד O:
    וזה אולי טוב ואולי רע.

אתה לא רוצה שפתאום המקס הזה מארבע הממלכות יקפוץ לך לפרצוץ ויכריח אותך לעשות שכבות שמיכה ><"
    XD

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

• משתמש ספאמר
    לול

מתי את ממשיכה?O:

• מורחקים
    איזה פרק מגניבD: מת עליו.
    מתי את ממשיכה? כבר באלי עוד פרק חח

• משתמש מנוסה
    פרק 7 – WTH
    (what the hell)

"קראת לי אדוני?" נכנס הנער בעל השיער השחור למשרד החשוך והאפלולי.
    "נערי," אמר הקול הקר באדיבות, "אחרי כל שירותך- אתה יכול לקרוא לי בוריס."
    "תודה בוריס, אדוני."
    "כן." האיש המשיך בקולו הקר- והפעם הוא לא הגיב בשמחה, אלא בקול אדיש- ודבק במטרה. "הילדים האלה שדיברת עליהם- מאיפה בדיוק?"
    "מאזור י&#39;-פ&#39;." השיב הנער במהירות.
    "כן- הבנתי שמפורום כלשהו ביזראל." השיב בוריס במבטא רוסי וצעקני – בכעס יותר מהרגלו.
    אני צריך לא להתרגז... אני לא רוצה אספירין עכשיו...
    "מפורום..." הנער עילאל בדפיו. "פוקימונס."
    "מעניין..." השיב בוריס בסקרנות. "תשתיק אותם."
    הנער יצא מן המשרד בצעדים שקטים.

בנו"ד ישבו חמישה ילדים בפיות פעורים. הארבעה אחרים ניסו להרגיע אותם.
    "אז את אומרת לי שהפכתי ללוויתן בגללך?&#33;" צעק אמיר על הילה בכעס. "יופי," הוא חייך, "עכשיו אני אוכל להפוך לכלב.". אמיר הסמיק ולחש, "אופס."
    "ואני יהיו לי כוחות?" שאל יוסי בתקווה והסתכל על ניצן בעייניים פתוחות עד הסוף, ואז על דני בקנאה.
    "לך תדע." הילה אמרה ליוסי במשיכת כתפיים.
    "חכו שניה." סימנה לכולם לשתוק בפרצוף עצבני מעט. היא הריחה משהו. היא התחילה לרחרח- כמה שזה נשמע מוזר – והתחילה ללכת.
    לפתע מתוך אחד הפתחים קפץ נער עם שיער שחור, ועייניים שחורות- לבוש בג&#39;ינס שחור, וג&#39;קט עור שחור, עם נעליי אולסטאר- שחורות. על מותניו הייתה חגורה שחורה גם היא- בעלת כפתור אדום, כפתור ירוק, וכפתור כחול.
    הוא הוציא מתוך מעילו ביד ימין אקדח "Beretta 418", וביד שמאל אקדח "Walther PPK".
    "כמה פתטי." אמר אמיר. אמיר בלגלוג מהול בפליאה. "מה אתה ג&#39;יימס בונד?&#33;" הוא הפסיק לרגע והנה את מבטו לעבר הברטה. "מה אתה ג&#39;יימס בונד שיש לך ברטה? זה אקדח נורא קטן.. כזה צוציק-שמוציק..."
    הנער מחייך חיוך מסתורי ומלגלג לעבר אמיר. "אם אתה רוצה אני ג&#39;יימס בונד – לא שתראה אי פעם את הסרטים שלו.".
    נורה נדלקה באמיר והוא הפך לדבורה. באותו זמן הילה החלה לרוץ לעבר הנער.
    הנער התחיל לירות.
    הילה נפגעת בחזה שלושה קליעים. הם מתרפאים. הא?&#33; WTF
    אמיר עוקץ את הנער- והנער מתפתל מכאבים, ואמיר חוזר לצורה המקורית שלו. "ענק&#33;" הוא מקפץ משמחה. הנער יורה לאמיר ברגלו- ואמיר נפגע ונופל על הרצפה.
    באותו זמן הילה הכיעה על הנער- והצמידה אותו לקיר, בעזרת חניקת צווארו בידה. הילה הרימה אגרוף קפוץ, והתכוננה לתת לנער אגרוף שיפיל אותו מדימום.
    מאיפה מגיע כל הכעס הזה? חשבה לה הילה בחולמנוות אה כן – הוא בטח תקע אותנו בתוך מחשב....
    הילה הזיזה את אגרופה לאחור בשביל תנופה.
    "What the-" לחש הנער באנגלית.
    "hell?" לחשה הילה גם היא- בעודה מסתכלת על שלושה חודי מתכת ארוכים שיצאו מבין המפרקים שבין הזרת לקמיצה, הקמיצה לאמה, והאמה לאצבע. מפרקי המיקי-מאוס.
    הנער ניצל את ההזדמנות- "ביי." הוא אמר בזדוניות, ולחץ על הכפתור האדום שבחגרותו.
    הוא נעלם.

אחרי שחלמתי על זה כל-כך הרבה, אני כבר לא יודעת מה לחשוב.. הילה הסתכלה על ידה.
    השלושה חודים היו בחוץ- מחכים להתלכלך. אולי..
    הילה הסתכלה על ידה השמאלית. ענק- עברה לי הצלקת...
    נורה נדלקה בראשה.
    היא רצה לעבר הפתח.
    שמהירות מדהימה היא הגיעה לפורום משחקי תפקידים.
    "הנה זה.." היא נכנסה ל-Plan 67.
    איפה זה?&#33;נו... זהו&#33;
    הילה נעצרה מול תגובה של שגיא.
    טורי מקליין
    את רואה בניירות שרטוטים ופורמולות משונות ולא מובנות. משוואות ואותיות שאין לך מושג מה כל דבר אומר. כמו-כן, בנייר האחר שאת מרימה מן הרצפה מצוייר שלד של אדם מבוגר ולידו מצוייר אותו שלד אחרי תופעת השינוי. השלד שעבר שינוי נראה יותר גדול וקשיח, הגולגולת גדולה מעט וצבע השלד נראה אדמדם מעט.

&#39;לעזאזל עם הLion X&#39; את חושבת לך בעודך מרפרפת בדפים שמסבירים עליו. את רואה דיאגרמות שמראות כמה הוא טוב ובכמה אחוזים הוא משפר כל איבר ושריר בגוף. כמו-כן, הוא חומר מסוכן ומצאו בו תופעות של התכשחות...כמו בטון שמתקשה במגע של ערבוב מים וחול. &#39;אז השלד שבתמונה הוא אני?&#39; את חושבת לעצמך ומצליחה להחזיר את הטפרים שיצאו לפני.
    הכעס שלך פסק ונרגעת מעט. על שני הידיים שלך ראית צלקות משונות ליד האצבעות.

לאט לאט המילים הפכו לתמונה, והתמונ לסרט.
    הילה צפתה בתגובה, פשוט כמשמעו. הילה חכתה וחיכתה- אבל לא ראתה את טורי. היא נגשה לדפים והחלה לעלאל בהם.
    היא מצאה את זה.
    "Lion X – שם מדעני לאדמנטיום."
    הילה הרגישה מסוחררת – והתעלפה.
    היא קמה ביער- קצת מלוכלכת.
    "בואי נבדוק אם זה באמת ככה." היא דיברה לעצמה בקול.
    היאשלפה את טפריה, הניפה את ידה- וחתכה את העץ בלי בעיות.
    נראתה אחוזה גדולה ואפורה באופק.
    הילה רצתה ללכת לעבר האחוזה- אך נזכרה.
    שיט. נכנסתי למשחק של שגיא.

D:

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

• מנכ&quot;ל לשעבר.
    O.O
    לא הבנתי את הפואנטה של הפרק

• ~TyLeR~
    Guest
    חחחח פתאום הילה הפכה לוולברין XDDDD
    אהבתי..פרק נחמד,מחכה לפרק הבא...

• משתמש מנוסה
    נכנסתי למשחק של שגיא.

אני צריכה לשנות את זה נתקעתי בתוך המשחק של שגיא ><"

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

• עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •