פרק קצר O:
תעשי קצת אקשן ודברים מצחיקים. בינתיים אנחנו רק מדברים S:
פרק קצר O:
תעשי קצת אקשן ודברים מצחיקים. בינתיים אנחנו רק מדברים S:
אוקי ^^
דברים מצחיקים יש לי בעיה לפעמים..
אבל תכף יתחיל העניין האמיתי של הסיפור ^^
למי שרוצה ספויילר-
אז הוא יצטרך לעשות חקירה D:
רמז להשגת הספוילר
בשביל להבין את הספוילר, פשוט תצטרכו לקרוא את הסיפור, ואולי לחפש בפורום. בסיפור נתתי את אחד הרמזים הגדולים, ובפורורם גם מפוזרים רמזים קטנים ^^
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
הילה זו אור ^__^
סיפור מדהים, לא הצלחתי להפסיק לקרוא אותו :o
מחכה לפרק הבא, תעדכני אותי כשאת מעלה אותו (:
אוהבת 333>
אור.
פרק 3 – מוזר פה.
"נו?" שאלה ניצן שישבה על השוק של יוסי כדי להכאיב לו. "מה עושים?".
"לא יודע" ענה לה אסף, "משעמם פה טיחו.". "מה התחלת לדבר סלנג?" שאל יוסי, "אם אתה רוצה להיות ארס אתה צריך לקחת שיעורים ממני. לא מנדב. נדב לא ארס."
"יוסי," אמרה לו הילה, "אתה סוטה.". "מה קשור?" הוא שאל כתגובה. "סתם." הילה ענתה. "זה נכון."
"היא צודקת." אמר נער בעל שיער בלונד-כהה ועור שזוף. עייניו היו חומות כהות עם זיקים של שובבות. הוא לבש מכנסיים קצרים שחורים, וחולצה כחולה של סימפסון, שנכתב עליה "Two Beer, or not, Two Beer" . "יוסי סתם סוטה."
"מי אתה?!" שאל יוסי בפליאה," ואיך הגעת לכאן?!".
"חשבתי שאתה יותר חכם." נאנח הנער. " אותך אפשר לזהות, גם את כל מי שפה. - אבל אותי לא- אה יוסי?".
"גיל?" שאלה ניצן בספק. "זהו שמי." הוא ענה בניצחון. "שם יפה. זה מסביר למה אני תמיד שמח.".
לא קשה להבין את זה... חשבה לעצמה מעיין. כל היום ' יפי פופי פאפי פה'. שישתוק פעם אחת....
"אני-" גיל התחיל לאמר אבל לא סיים את המשפט. "אתה..." חזר אחריו יוסי, "אתה- רוצה להתוודות בפיניו? אתה הומו?". גיל לא הגיב. הוא ניסה לדבר אך לא הצליח.
למה – לעזאזאל – אני – לא – מצליח – לפתוח – את – הפה?! הוא חשב ונאבק בלסתותיו. הוא ניסה לפתוח את פיו אך לא הצליח. לעזאזל! הפה המוזר הזה!.
"הכל בסדר גיל?" שאל דני. "אתה נראה מאוד- אממ – מוזר.". גיל היה נראה מוזר מכיוון שהוא שלח את ידיו לעבר פיו וניסה לפתוח אותו-אך ללא הצלחה. הוא קם ורץ לעבר הפתח, ונעלם.
ילד מוזר חשבה לה מעיין. יש לו בעיות נראה לי....
פוקימונס, לוח הבקרה של גיל.
מה לעזאזאל!? גיל צעק בתוך עצמו מנסה להרביץ לפיו. איך – אני - לא – מצליח ?!
במרחק של עשרי מטר משם
"דווקא מסכן הגיל הזה." אמרה מעיין. "איך הוא לא יכול לפתוח את הפה.. כאילו הוא אכל דבק...".
"אל גיל אני דווקא לא אתפלא אם זה באמת קרה לו." אמר אסף, "הוא לפעמים יכול לא לחשוב בהגיון. מה לעזאזאל טעים בפיצה?!". "הרבה!" ענתה לו הילה. "מרגריטה הכי טוב...". "תשעה מליון!" השלימה אותה ניצן. " ' מגה ג. מגיעה להציל את המחירים!' רק שתבוא להציל אותנו... הכיעור שלה יביס את המחשב הזה...". "את רצינית?" שאל יוסי באיפוק." המחשב הזה מפרסם פרסומות שלה!"
"לא דיברנו על גיל?!?!" צעק דני והשתיק את כולם. " דבירם מוזרים קורים כאן..."
"אווץ'!" צרחה הילה בעוצמה רבה שחירשה את דני שישב לידה. "הידיים שלי!" הילה נאנקה מכאבים, וליטפה את השקעים שבין האצבעות בחוזקה. "השקעי מיקי-מאוס כואבים לי!".
"שקעי מיקי מאוס?" שאל דני בפרצוף אדיש. "מה נהיית לי? וולט דיסני?!", "ומה אתה?! יא מתנשא אחד!". "מה קרה לך?!" דני שאל בכעס, "כואב לך באצבעות המתוקות אז את מתחילה לקלל?".
"שקט!" צעקה ניצן וקמה ממקומה. "הילה- אמרת שיש לך טאב גוגל, נחפש באינטרנט מה זה. דני- לך לגן."
כאשר ניצן הלכה בזעם עם הילה הן חלפו על פני גיל.
"מה קרה להן?" הוא שאל. "יוסי...".
"זה לא אני!" ענה יוסי בכעס. "ועכשיו אתה כן מדבר?!".
"יוסי-" אסף פתח את פיו לאחר כמה דקות ששתק, "מה זה על היד שלך? כפפה שחורה?"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
קולO:<
אתה הומו? זה הכי הצחיקD:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
למה לי ללכת לגן? O:
פרק מגניב.
לא שמתי לב שזה קצר ><"
זה היה בוארד..
D:
דני- כי אתה תינוק ^^
תודה D:
אולי היום בערב פרק רביעי- לא בטוח
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
אני יודע שאני תינוק. איך את יודעת? O:
לא חשוב, רק חלאס לעשות ממני כזה רגוע. אני לא מוכן לשטויות האלו.
אני הרוב נלחם על הצדק ומה שאמור ליהיות נכון לדעתי, ואני לא שואל הרבה אם מישהו בסדר...
רק אם זה משהו רציני. ובסיפור עשית אותי אחד שדואג לכולם S:
אוקי.
אבל למה את חושבת שיש לי בעיה עם פיצה?!
אני שרוף על פיצה! פיצה מרגריטה!
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
פרק קצר. ומתי תוסיפי אותי? *אם בכלל תוסיפי*
בפרק הבא ><"
רציתי להביא אותך ביחד עם מיכאל- כי אתם צמד של אימואים כאלה-
אבל מיכאל לא מגיב.
אם *אהמ אהמ* מישו נחמד מאוד יחזור אני בשנייה אוסיף אותו *אהמ אהמ*
תודה ^^
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
מתיי פרק הבא?
ואני ממשיך להיות חמום מוח וסקסי כזה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)