Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. משתמש מנוסה
    השישיה שלי במשחק:
    טיפלוז'ן
    פיג'יוט
    דרגונייט
    ארקניין
    לפרס
    אמבריאון
    מה אתם אומרים על השישה ?(לא להעיר על כפל הסוגים אני יודע שיש לי תעירו אם אם הם פוקימונים טובים,חזקים)
    1.אני רוצה להכניס את מאמוסויין על מי כדי לוותר?
    2.מי יותר עדיף מבחינת הכח,הגנה וכללי מאמוסוין או דרגונייט?
    3.כשאני מגיע לליגה באיזה רמה הפוקימונים שלי צריכים להיות בערך כדי שיהיו חזקים?
    4.מה אתם אומרים על אמבריאון?(שווה להשאיר אותו,חזק?)

כמובן שדרגונייט עולה על מאמוסוואיין בתכונות, אבל מבחינת סוגים - סוגיו של מאמו יותר מועילים למשחק. אם תבחר אבל להכניס אותו, יהיה לך כפל עם לפרס, למרות שביקשת לא להעיר לך על כפלי סוגים...

אמבראון מאוד טוב בהגנות, אבל נתוני ההתקפה שלו לא משהו. מה הסט שחשבת לשים לו?

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי נדודי שינה צפה בהודעה
    כמובן שדרגונייט עולה על מאמוסוואיין בתכונות, אבל מבחינת סוגים - סוגיו של מאמו יותר מועילים למשחק. אם תבחר אבל להכניס אותו, יהיה לך כפל עם לפרס, למרות שביקשת לא להעיר לך על כפלי סוגים...

אמבראון מאוד טוב בהגנות, אבל נתוני ההתקפה שלו לא משהו. מה הסט שחשבת לשים לו?
    אז אתה אומר שיותר טוב לשים את מאמוסויין כשישיה?
    הסט לאמבריאון:
    ציפורן צל
    faint attak
    זנב ברזל
    last resont
    אז תגיד לי איזה שישיה אני יקח
    ואיזה רמות הם צריכםי להיות בערך כדי לעבור את הליגה?
    **קרדיט גדול ל-talent man **

למה אתה צריך ציפורן צל אם סוג אופל ורוח הם חולשה לאותם סוגים?
    בעיני כדאי שתחליף את Faint Attack בassurance, כי אמבראון לא ממש מהיר, ואז הנזק שהוא יעשה עם Assurance יהיה מוכפל במידה והוא ספג נזק בתור הזה. באיזו רמה הוא?

השישייה הזו לסטורי או לווי-פי? אם היא לסטורי, אז אולי כדאי להשאיר את הiron Tail. אנלא מת על אחוזי הדיוק של המכה, אבל לסטורי היא סבבה לגמרי.

מה דעתך על הסט הזה:

Assurance \ או אפילו Sucker Punch ע"י מלמדי המתקפות בחזית הקרב אם יש'ך כוח להשיג נקודות
    Confuse Ray (רמה)
    Moonlight (רמה)
    Last Resort/iron Tail

שכחתי באמת לענות על השאלה של הליגה. לפי דעתי, תגיע עם השישייה שלך לבערך רמה 55 משהו כזה. בתכלס רק לאנס די מאתגר, אבל את השאר אם אני זוכר נכון אפשר לעבור גם אם השישייה שלך תהיה בסביבות ה50.

5. משתמש מנוסה
    למה אתה צריך ציפורן צל אם סוג אופל ורוח הם חולשה לאותם סוגים?
    בעיני כדאי שתחליף את Faint Attack בassurance, כי אמבראון לא ממש מהיר, ואז הנזק שהוא יעשה עם Assurance יהיה מוכפל במידה והוא ספג נזק בתור הזה. באיזו רמה הוא?

השישייה הזו לסטורי או לווי-פי? אם היא לסטורי, אז אולי כדאי להשאיר את הiron Tail. אנלא מת על אחוזי הדיוק של המכה, אבל לסטורי היא סבבה לגמרי.

מה דעתך על הסט הזה:

Assurance \ או אפילו Sucker Punch ע"י מלמדי המתקפות בחזית הקרב אם יש'ך כוח להשיג נקודות
    Confuse Ray (רמה)
    Moonlight (רמה)
    Last Resort/iron Tail

שכחתי באמת לענות על השאלה של הליגה. לפי דעתי, תגיע עם השישייה שלך לבערך רמה 55 משהו כזה. בתכלס רק לאנס די מאתגר, אבל את השאר אם אני זוכר נכון אפשר לעבור גם אם השישייה שלך תהיה בסביבות ה50.
    אז שישה שלי תיהיה ככה:
    טיפלוזן
    פיגיוט
    ארקניין
    לפרס
    מאמוסויין
    דרגונייט
    אלה?

מה אתה אומר על קלי(מה שמפתח את קליגר)

אם לא מפריע לך הכפל סוגים, אז לך על זה. אם אתה משלב גם את מאמוסוויין וגם את דרגונייט בשישייה, למה שאלת מי עדיף?

לא הבנתי מה שאלת. אתה שואל איך המפותח של גלייגר בדור הרביעי - גליסקור?

7. משתמש מנוסה
    אם לא מפריע לך הכפל סוגים, אז לך על זה. אם אתה משלב גם את מאמוסוויין וגם את דרגונייט בשישייה, למה שאלת מי עדיף?

לא הבנתי מה שאלת. אתה שואל איך המפותח של גלייגר בדור הרביעי - גליסקור?
    אם גליגר חזק מבחינת הגנה והתקפה?
    איפה משיגים את החפץ שעוזר לו להתפתח?

המפותח שלו ממש לא רע. את החפץ שמפתח אותו משיגים בbattle Frontier בדלפק הראשון משמאל באופציה Fighting Items #2 אני חושב. אם זו לא האופציה הזו, זו אחת האופציות האחרות אצלו.

גם החפץ הזה, וגם החפץ שמפתח את סניזל יעלו לך 48 נקודות קרב.

9. משתמש מנוסה
    אפשר להשיג את החפץ רק אחרי הליגה?

נדמה לי שאתה נחשף לחזית הקרב בערך כשאתה מגיע למכון המתכת, אבל אנלא זוכר במאה אחוז. חיפשתי במדריכים שיש פה ולא כתוב על זה כלום, אולי כי זה לא חלק מהעלילה ממש. אני מקווה שמישהו שכן זוכר יגיב פה.

אגב, כדאי לך להוסיף לאמבראון את המכה CURSE (לומד ע"י מלמדי המתקפות).
    הנה שוב הסט בשבילו:

ASSURANCE
    Confuse Ray
    Moonlight
    Last Resort/Iron Tail/Curse

בתכלס - אם לא תשתמש בשישייה הזו לווי-פי, המכה CURSE לא ממש נחוצה. לשיקולך.
    תזכורת להתקפה CURSE - מעלה לפוקימון שמשתמש בה את ההתקפה והגנה ברמה אחת ומוריד את המהירות ברמה אחת. אם פוקימון מסוג רוח משתמש בה, הוא מוריד לעצמו חצי מהחיים וגורם ליריב לאבד חיים בכל תור ששניהם נמצאים בקרב.

11. משתמש מנוסה
    עכשיו הלכתי למחזיר המקפות ובחרתי בפלוסווין ויש לי heart scale והא לא החזיק לי שום מתקפה רק דיברתי איתו בחרתי בפיסלסוין והוא לא החזיר!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •