Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    אז ככה, אני וחבר שלי רבנו בערך 45 דקות ( לא מגזים ) על הקטע הזה, וזה הגיע לקטע שמרוב עצבים החלטנו לפנות הנה כי לא הצלחנו לשכנע אחד את השני... אני אומר שכן, כי אם אתה שם Sword Dance לפני זה זה מגיע לדמג' מלחיץ, יש לזה הרבה Pp, זה מתקפת Normal ככה שזה גם טוב נגד אופל וזה חוסך לך עבד... הוא אומר שזה לא מספיק חזק בשביל שיקראו לזה מתקפה בכלל... מי צודק? תודה מראש למשתתפים בדיון!

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    זה לא חוסך עבד כי במשחקים האלה בכלל לא צריך את זה בשביל להתקדם במשחק
    אלא רק להשיג חפצים
    בתכלס 80 כוח ו-15PP זה לא כזה טוב, אם אתה משווה למתקפות מסוגים אחרים כמו להביור או surf.
    בנוסף, יש מתקפות רגילות-פיזיות יותר טובות כמו return.

3. משתמש מנוסה
    לא הבנתי איך בידיוק זה עוזר לך נגד אופל...

4. משתמש מנוסה
    אחי מצד אחד באמת יש לך Sword Dance שיחזק את הנזק אבל לאנשים אחרים אין או לא מעדיפים את המתקפה... אולי המתקפה בnormal אבל כבר אמרו שהיא לא תחסוך לך עבד ואולי יש לה קצת יתרון על אופל אבל 15PP זה לא מספר רב של פעמים להשתמש במתקפה חוץ מזה ישנם מתקפות HM שהם יותר שימושיות וחזקות לדוגמה surf או fly שלא רק תוקף אלא מגן עליך למתקפה אחת(כשאתה בשמיים)...

לאחר חפירה ארוכה זו אני לוקח את עמדת חברך(אל תיעלב P: )

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    לא Stregth לא טוב בכלל כמתקפה

יש את Return עם 104 (או 102) נזק בסיסי ואותו מספר Pp (אז זה דורש שמחה מקסימלית מילא לאחר זמן קצר זה כבר ביותר חזק מstrength

אתה גם לא צרי את הhm לעלילה כפי שאמרו כאן

וaroo פליי זאת גם לא מתקפה כזאת טובה אפילו לא למשחק (וזה לא מגן עליך Thunder יכול לפגוע בך) בויפיי משתמשים בbrave Bird או בaerial Ace

לעומת זאת סורף וווטארפאל כן טובים כמתקפות
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    לא Stregth לא טוב בכלל כמתקפה

יש את Return עם 104 (או 102) נזק בסיסי ואותו מספר Pp (אז זה דורש שמחה מקסימלית מילא לאחר זמן קצר זה כבר ביותר חזק מstrength

אתה גם לא צרי את הhm לעלילה כפי שאמרו כאן

וaroo פליי זאת גם לא מתקפה כזאת טובה אפילו לא למשחק (וזה לא מגן עליך Thunder יכול לפגוע בך) בויפיי משתמשים בbrave Bird או בaerial Ace

לעומת זאת סורף וווטארפאל כן טובים כמתקפות
    למתקפות מעופפות יש את Acrobatics עם כוח של 110 (אם אין לחפץ פוקימון), 15PP, 100%, ויש גם המון פוקימונים לא מעופפים שלומדים אותה.

כנורמל באמת הכי טוב Return (בהנחה שאתה נמצא בשלב מתקדם במשחק) ובדור הרביעי היה גם HM חזק של Rock Climb (נורמאל) עם 90 כוח.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •